günün ilk günaydını benden olsun
GÜNAYDIN,GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN
içinize neşe dolsun
tayinlerin açıklanmasına az kaldı
merhaba hanımlar
bu topiği uzaktan takip eden asker eşiyim bende
eşim 1 aylıgına göreve gittibende anneme memleketime geldim neyseki 1haftayı doldurduk geriye kaldı 3 hafta benim eşim denizci
çok özledim aşkımı
bakıyorum herkesin eşi bi tatbikattır denetlemedir yoğunluk yaşıyor ,Allah kolaylık versin onlara bizlere sabır tabi her açıdan..
hep söylüyorum normal evlilikler gibi değil bizimkiler. normal adamlarla evli değilizonların hayatları zor ama bizimki daha da zor. hepimiz çok güçlü kadınlarız, öyle olmak zorundayız.
merhaba hanımlar
bu topiği uzaktan takip eden asker eşiyim bende
eşim 1 aylıgına göreve gittibende anneme memleketime geldim neyseki 1haftayı doldurduk geriye kaldı 3 hafta benim eşim denizci
çok özledim aşkımı
bakıyorum herkesin eşi bi tatbikattır denetlemedir yoğunluk yaşıyor ,Allah kolaylık versin onlara bizlere sabır tabi her açıdan..
haklısın lilyposhep söylüyorum normal evlilikler gibi değil bizimkiler. normal adamlarla evli değilizonların hayatları zor ama bizimki daha da zor. hepimiz çok güçlü kadınlarız, öyle olmak zorundayız.
Bi de asker eşleri rahat derler ya boğuveresim geliyor hepsini...
heyecanlı bekleyiş başladı desene canım, dilerim istediğiniz bir yer olur.
Selam hanımlarrrr ne haberr nasılsınızzzz bugün çarşıya çıktım dolaştım alışveriş yapıp geldimmm yoruldum ama
Selam hanımlarrrr ne haberr nasılsınızzzz bugün çarşıya çıktım dolaştım alışveriş yapıp geldimmm yoruldum ama
aminn inşallah 2 yıllık ayrılığımıza değecek bir yer olurda rahat ederiz.
selam hanımlar, tayinleri ben de merakla bekliyorum. ne olacaksa hayırlısı olsun hepimiz için.
handancığım , hayırlı olsun aldıkların. bu sıralar büyük indirimler var mağazalarda
inşallah canım gönlünüze göre olur. gerçekten 2 yıl eşinden ayrı kalmak çok zor
lilyposcuğum dilerim sizinde gönlünüze göre olur. ne zaman belli olacak tayinler?
hoşgeldin canım, hepimizin derdi ortak , eşlerimiz havacı, denizci, karacıda olsa kaderimiz aynı. nöbetler, görevler, tatbikatlarrr . bize güçlü ve onlara destek olmak düşüyor.
kendimi otomatiğe bağlamısım , gece 2de uyandım ve aradım sanki o saatte cekecektı ,Allahım yedım kafayı yaaabu gece sesini duyamadan uyuyacagımhala çekmıyorrrr kapalıııı
herkese günaydın hanımlar saatte öglen olmuş ama neyse...
bahar geldi açılışlar başlıyor e tabi bizimde moralimiz bozulmaya başlıyor. göreve giden aşler çekmeyen telefonlar. sabırsızla beklenen dönüşler kimsesiz bir evde geçen sadece tv sesinin hakim oldugu odalar....
ama ben şuna inanıyorum allah sabrını veriyor gerçekten benim eşim 60 günlük kapanış görevine gitmişti en son 60 gün bir evde tek başına yaşamak şu an o kadar kötü geliyorki bana imkansız diyorum yaşayamam ama o an gelince allah sabrını veriyor işte... şimdiye kadar yanlızdım artık bu seneki görevlerde oglumla beraber olcaz bu iyimi olucak çoksa daha mı kötü bilemicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?