Asker Eşleri

merhaba hanımlar
bu topiği uzaktan takip eden asker eşiyim bende
eşim 1 aylıgına göreve gitti bende anneme memleketime geldim neyseki 1haftayı doldurduk geriye kaldı 3 hafta benim eşim denizci
çok özledim aşkımı

bakıyorum herkesin eşi bi tatbikattır denetlemedir yoğunluk yaşıyor ,Allah kolaylık versin onlara bizlere sabır tabi her açıdan..

Son düzenleme:
Sevgilim yalnızlık kor bana,gördüğüm bütün düşlerimde..
nefes alıp veren her günümde, aşkını solundum sadece..
ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde ,daha zormuş gülüm sensizliği seçince..
bilemezsin ne hal kaldı nede bi derman..
sarılıp kollarında ben uyumayı özledim..

hep söylüyorum normal evlilikler gibi değil bizimkiler. normal adamlarla evli değiliz onların hayatları zor ama bizimki daha da zor. hepimiz çok güçlü kadınlarız, öyle olmak zorundayız.

hep söylüyorum normal evlilikler gibi değil bizimkiler. normal adamlarla evli değiliz onların hayatları zor ama bizimki daha da zor. hepimiz çok güçlü kadınlarız, öyle olmak zorundayız.

kesinlikle haklısın... güçlü olalım ki eşlerimizde bizden güç alsınlar

eşim aradıgında (tlf cektıgınde desem daha doğru) ben salya sumuk ağlasam eşime, seni çok özledim dayanamıyorum diye..eşim o an yıkılır..morali sıfırlanır haliyle..
ama o aradıgında ben gözyaslarımı kalbime akıtıyorum hiç belli etmiyorum ilk zamanlar anlaıyordu ama sımdı iiyice ustalastım bu konuda asla belli etmiyorum aksine iyiymiş imajı verıyorum ..

iki taraf içinde çok zoorr yaa.... Allah sabrını verıyor neyseki.

hoşgeldin canım, hepimizin derdi ortak , eşlerimiz havacı, denizci, karacıda olsa kaderimiz aynı. nöbetler, görevler, tatbikatlarrr . bize güçlü ve onlara destek olmak düşüyor.

haklısın lilypos

Bi de asker eşleri rahat derler ya boğuveresim geliyor hepsini...

aynen öyle. dışardan bayılıyorlar askerlere. yerimizde olmak için can atıyorlar. bir bilseler içimizi

Selam hanımlarrrr ne haberr nasılsınızzzz bugün çarşıya çıktım dolaştım alışveriş yapıp geldimmm yoruldum ama

selam hanımlar, tayinleri ben de merakla bekliyorum. ne olacaksa hayırlısı olsun hepimiz için.

Selam hanımlarrrr ne haberr nasılsınızzzz bugün çarşıya çıktım dolaştım alışveriş yapıp geldimmm yoruldum ama

handancığım , hayırlı olsun aldıkların. bu sıralar büyük indirimler var mağazalarda

aminn inşallah 2 yıllık ayrılığımıza değecek bir yer olurda rahat ederiz.

inşallah canım gönlünüze göre olur. gerçekten 2 yıl eşinden ayrı kalmak çok zor

selam hanımlar, tayinleri ben de merakla bekliyorum. ne olacaksa hayırlısı olsun hepimiz için.

lilyposcuğum dilerim sizinde gönlünüze göre olur. ne zaman belli olacak tayinler?

canım mayısın ortasında belli olur bizim, dua etmekten başka bişe gelmiyor elden malesef

hoşgeldin canım, hepimizin derdi ortak , eşlerimiz havacı, denizci, karacıda olsa kaderimiz aynı. nöbetler, görevler, tatbikatlarrr . bize güçlü ve onlara destek olmak düşüyor.

hoşbuldum , tşkler

en sonunda bi gün güçlü olacam yada güçlüyüm imajı vercem diye çatt diye ortadan ikiye ayrılacam yani ,haklısın bize daha fazla iş dusuyor..sabretmek , özverili ve fedakar olmak gibi..

hem ne demişler her başarılı bir erkeğin arkasında karısı vardır Allah utandırmasın tabi.

herkese günaydın hanımlar saatte öglen olmuş ama neyse...
bahar geldi açılışlar başlıyor e tabi bizimde moralimiz bozulmaya başlıyor. göreve giden aşler çekmeyen telefonlar. sabırsızla beklenen dönüşler kimsesiz bir evde geçen sadece tv sesinin hakim oldugu odalar....
ama ben şuna inanıyorum allah sabrını veriyor gerçekten benim eşim 60 günlük kapanış görevine gitmişti en son 60 gün bir evde tek başına yaşamak şu an o kadar kötü geliyorki bana imkansız diyorum yaşayamam ama o an gelince allah sabrını veriyor işte... şimdiye kadar yanlızdım artık bu seneki görevlerde oglumla beraber olcaz bu iyimi olucak çoksa daha mı kötü bilemicem.

bu gece sesini duyamadan uyuyacagım hala çekmıyorrrr kapalıııı
kendimi otomatiğe bağlamısım , gece 2de uyandım ve aradım sanki o saatte cekecektı ,Allahım yedım kafayı yaaa
sabah konustuk sabaha karşı 4te liman yapmışlar.. ehh nerdeyse tutturacakmısım çekme zamanını

zaten eşimizin ilk göreve gidişinin ilk bir haftası ile gelecegının son bir haftası gecmıyor bi turlu.. yani bende öyle oluyor en azından..
gidişinde ;yanımda olusunun alısmıslıgından öte duydugum üzüntü yüzünden..gelişindeyse o hasretın bitmesiyle oluacak sevınc ve yerımde duramayıp sabırsız olmamdan kaynalıyor..

şimdiye kadar en uzun 95 gün gitti küçük gemiyken ! dediğin gibi Allah sabrını verıyor bi şekılde.. aslında evımde kalsam bende daha iyi teselli oluyorum en azından eşim yok ama ortak kullandıgımız esyalarımız yanımda dıyorum delirdim sanırım
ama geceleri korkuyorum tek basıma oyuzden ailemin yanındayım suan.. benım gelememe durumlarımda annem gelıyordu yanıma..illakı gece biri olacak yanımda yani

iyi akşamlar bande asker eşiyim ve 2 haftada bir görüşebiliyoruz yaza kadar böyle ailemin yanındayım mecburen ve kpss ye hazırlanıyorum offf çok stresli geçiyor günler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…