İyi akşamlar canım,iyilik sen nasılsın
iyi akşamlar bande asker eşiyim ve 2 haftada bir görüşebiliyoruzyaza kadar böyle ailemin yanındayım mecburen ve kpss ye hazırlanıyorum offf çok stresli geçiyor günler ...
bu gece sesini duyamadan uyuyacagımhala çekmıyorrrr kapalıııı
herkese günaydın hanımlar saatte öglen olmuş ama neyse...
bahar geldi açılışlar başlıyor e tabi bizimde moralimiz bozulmaya başlıyor. göreve giden aşler çekmeyen telefonlar. sabırsızla beklenen dönüşler kimsesiz bir evde geçen sadece tv sesinin hakim oldugu odalar....
ama ben şuna inanıyorum allah sabrını veriyor gerçekten benim eşim 60 günlük kapanış görevine gitmişti en son 60 gün bir evde tek başına yaşamak şu an o kadar kötü geliyorki bana imkansız diyorum yaşayamam ama o an gelince allah sabrını veriyor işte... şimdiye kadar yanlızdım artık bu seneki görevlerde oglumla beraber olcaz bu iyimi olucak çoksa daha mı kötü bilemicem.
İyi akşamlar canım,iyilik sen nasılsın
iyi akşamlar bande asker eşiyim ve 2 haftada bir görüşebiliyoruzyaza kadar böyle ailemin yanındayım mecburen ve kpss ye hazırlanıyorum offf çok stresli geçiyor günler ...
aramıza hoş geldin
benim eşimde g doğuda sağlık olsun yaza kavuşursunuz
aramıza hoş geldin
benim eşimde g doğuda sağlık olsun yaza kavuşursunuz
günaydın hanımlar,
eşimle aramız düzelmedi. topiğimde anlattım. dün gece de duymadım sesini, aradı aradı açmadım. kavga etmek istemedim. msjla anlattım derdimi. biliyorum kızıcak bağırıcak bana.bugün de gelicek mi bilmiyorum.
hem uzağız hem de beni üzüyor ne kadar anlayışsız oluyor bazen anlamıyorum
canım hayırdır neden bozuk aranız? topiğin nerede:))) geçen haftada benimki beni yedi bitirdi ya...
Günaydınnn canım senin görmek ne güzeleşin görevdemi yoksaa :26:
maalesef gitti yine3haftamız kaldı ama gelıcek ins
sağol ank ablacıgımen son 2010nun agustasundamı yazmıstım acaba ne tam hatırlamıyorum ama uzaktan hep takipliyordum sizleri
takiplemekte biyere kadar oluyor bazenmalum hepımız kaderdaşız burda uzuntulerımı paylaşayımkı azalsın ,sevınclerımde cogalsın istedım
sen nasılsın görüşmeyeli? kızının okulu bitti mi?
hepinize iyi hafta sonları diliyorum
herkese mrb.
hamilelik nasıl gitsin handan abla mayıs 1 gibi dogum ama işte bizim kereta dönmedi daha dönmeyede niyeti yok gibi birazda tombiş dönecek yer bulamıyo herhalde doktora gitcem salı günü o zamn artık sezeryanla olursa doguma ne zamna alırlar flan belli olur herhalde ...
dogumu burada yapıcam zaten 3 hafta falan oldu kayseriden geleli eşim yanımda olmak istiyor dogum de bende istiyorum tabi onun yanımda olmasını izin alma olayıda zor o yüzden iki annenin ikiside buraya gelcek doguma gün yaklaştıkça korkuyorumm valla ama bir taraftanda artık oglumuzun aramaza katılmasına az kaldıgı içinde seviniyorum
Selamm canım naptın görüşebildinmi eşinlee :26: 3 hafta çabuk geçer canım ya merak etme sen gayette iyidirr eşin ..Evet uzun zamandır sende yoktun burada uğra ama burayada ihmal etme ..Bende iyiyim canı sağol ne olsun ya hayat devam ediyor iştee benim kızımın okulu kısmetse seneye bitecek 3.sınıfta daha ama çok yoğun diyor şimdide vizeleri var ona hazırlanıyor işte..
Selamm tülaycım nasılsın görüşemiyoruz hiççç
Selam serpilcimm nasılsın canım az kaldı seninde doğuma artık döner annesi sen merak etme şimdi rahattır o oradasezeryan olursa normal doğumdan 1 hafta filan önce oluyor allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah kendinede çok iyi bak canımm
çok iyiyim handan ablam,hiç rastlaşmıyoruz .öptm
Günaydın hanımlar,nasılsınız? Eşim Diyarbakıra göreve gidiyor bu karışıklıktaAllahtan bir hafta...
merhaba arkadaşlar , bende bugün ygs sınavında görevliydim. nasıl heyecanlıydılar , dilerim herkes emeğinin karşılığını alır. seneye kızımda girecek. gözlerim dolu dolu oldu
derinciğim , hayırlısı ile gidip dönsün eşin
merhaba arkadaşlar , bende bugün ygs sınavında görevliydim. nasıl heyecanlıydılar , dilerim herkes emeğinin karşılığını alır. seneye kızımda girecek. gözlerim dolu dolu oldu
Evet ya denk gelemiyoruz artıkkk neler yapıyon çocuklar nasıl iyimiii
Selam derincim nasılsın...Neyseki 1 haftaymış sağlıcakla gidip gelsin eşin
Merhaba nilgüncüm sende görevliydn demek kardeşimin eşide görevliydi,heyecan nasıl olmasın değilmi bak seneye kızında girecek sınava,inşallah çok başarılı olur kızında tüm temennimz evlatlarımız okusunlar başarılı olsunlar diye...
teşekkür ederim handancığım . hepimizin çocukları başaarılı olur. sen nasılsın neler yapıyorsun? ebru hala yazmadı, oğluşu çok yaramaz galiba
Merhaba nilgüncüm sende görevliydn demek kardeşimin eşide görevliydi,heyecan nasıl olmasın değilmi bak seneye kızında girecek sınava,inşallah çok başarılı olur kızında tüm temennimz evlatlarımız okusunlar başarılı olsunlar diye...
görevi nasıl dağıttıklarını açıkcası bende bilmiyorum,Ben de başvurdum sınav görevi için bana çıkmadı canım,hizmet yılım az olduğu için sanırım. İnşallah senin kızında güzel bir yerler kazanır...İnşallah canım gidip döner hayırlısıyla,yolladım 1 saat önce.
evett konuşabildik nihayet
Selamm canım naptın görüşebildinmi eşinlee :26: 3 hafta çabuk geçer canım ya merak etme sen gayette iyidirr eşin ..Evet uzun zamandır sende yoktun burada uğra ama burayada ihmal etme ..Bende iyiyim canı sağol ne olsun ya hayat devam ediyor iştee benim kızımın okulu kısmetse seneye bitecek 3.sınıfta daha ama çok yoğun diyor şimdide vizeleri var ona hazırlanıyor işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?