Asker Eşleri

iyi akşamlar bande asker eşiyim ve 2 haftada bir görüşebiliyoruz yaza kadar böyle ailemin yanındayım mecburen ve kpss ye hazırlanıyorum offf çok stresli geçiyor günler ...

aramıza hoş geldin
benim eşimde g doğuda sağlık olsun yaza kavuşursunuz

bu gece sesini duyamadan uyuyacagım hala çekmıyorrrr kapalıııı

Günaydınnn canım senin görmek ne güzel eşin görevdemi yoksaa :26:

Günaydınn serpilcimmm nasılsın canım bebek nasıl cinsiyeti belli olmuş artık ha rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Eşin nasıl oldu daha iyidir inşallah ..Az kaldı doğuma değilmi ne yapacan gidecekmsin kayseriye ailenin yanına

İyi akşamlar canım,iyilik sen nasılsın

Günaydınn derincimmmm

iyi akşamlar bande asker eşiyim ve 2 haftada bir görüşebiliyoruz yaza kadar böyle ailemin yanındayım mecburen ve kpss ye hazırlanıyorum offf çok stresli geçiyor günler ...

Merhaba hoş geldinizz

aramıza hoş geldin

Günaydınn tülaycımmm az kaldı sizinde hayırlısıyla kavuşursunuz babanıza

günaydın hanımlar,
eşimle aramız düzelmedi. topiğimde anlattım. dün gece de duymadım sesini, aradı aradı açmadım. kavga etmek istemedim. msjla anlattım derdimi. biliyorum kızıcak bağırıcak bana.bugün de gelicek mi bilmiyorum.
hem uzağız hem de beni üzüyor ne kadar anlayışsız oluyor bazen anlamıyorum

aramıza hoş geldin

hb aslında eylülden beri durum böyle yaza az kaldı bitecek inş. ama şu kpss bitse atansam bu defa benden dolayı yine ayrılık offf
inş. tüm ayrı arkadaşlar kısa zamanda kavuşurlar asker eşi olmak çok zor bilmeyen anlamıyor malesef

canım hayırdır neden bozuk aranız? topiğin nerede:))) geçen haftada benimki beni yedi bitirdi ya...

Günaydınnn canım senin görmek ne güzel eşin görevdemi yoksaa :26:

maalesef gitti yine 3haftamız kaldı ama gelıcek ins
sağol ank ablacıgım en son 2010nun agustasundamı yazmıstım acaba ne tam hatırlamıyorum ama uzaktan hep takipliyordum sizleri
takiplemekte biyere kadar oluyor bazen malum hepımız kaderdaşız burda uzuntulerımı paylaşayımkı azalsın ,sevınclerımde cogalsın istedım
sen nasılsın görüşmeyeli? kızının okulu bitti mi?

herkese mrb.
hamilelik nasıl gitsin handan abla mayıs 1 gibi dogum ama işte bizim kereta dönmedi daha dönmeyede niyeti yok gibi birazda tombiş dönecek yer bulamıyo herhalde doktora gitcem salı günü o zamn artık sezeryanla olursa doguma ne zamna alırlar flan belli olur herhalde ...
dogumu burada yapıcam zaten 3 hafta falan oldu kayseriden geleli eşim yanımda olmak istiyor dogum de bende istiyorum tabi onun yanımda olmasını izin alma olayıda zor o yüzden iki annenin ikiside buraya gelcek doguma gün yaklaştıkça korkuyorumm valla ama bir taraftanda artık oglumuzun aramaza katılmasına az kaldıgı içinde seviniyorum

Selamm canım naptın görüşebildinmi eşinlee :26: 3 hafta çabuk geçer canım ya merak etme sen gayette iyidirr eşin ..Evet uzun zamandır sende yoktun burada uğra ama burayada ihmal etme ..Bende iyiyim canı sağol ne olsun ya hayat devam ediyor iştee benim kızımın okulu kısmetse seneye bitecek 3.sınıfta daha ama çok yoğun diyor şimdide vizeleri var ona hazırlanıyor işte..

hepinize iyi hafta sonları diliyorum

Selamm tülaycım nasılsın görüşemiyoruz hiççç

Selam serpilcimm nasılsın canım az kaldı seninde doğuma artık döner annesi sen merak etme şimdi rahattır o orada sezeryan olursa normal doğumdan 1 hafta filan önce oluyor allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah kendinede çok iyi bak canımm

çok iyiyim handan ablam,hiç rastlaşmıyoruz .öptm

merhaba arkadaşlar , bende bugün ygs sınavında görevliydim. nasıl heyecanlıydılar , dilerim herkes emeğinin karşılığını alır. seneye kızımda girecek. gözlerim dolu dolu oldu
derinciğim , hayırlısı ile gidip dönsün eşin

çok iyiyim handan ablam,hiç rastlaşmıyoruz .öptm

Evet ya denk gelemiyoruz artıkkk neler yapıyon çocuklar nasıl iyimiii

Günaydın hanımlar,nasılsınız? Eşim Diyarbakıra göreve gidiyor bu karışıklıkta Allahtan bir hafta...

Selam derincim nasılsın ...Neyseki 1 haftaymış sağlıcakla gidip gelsin eşin

Merhaba nilgüncüm sende görevliydn demek kardeşimin eşide görevliydi,heyecan nasıl olmasın değilmi bak seneye kızında girecek sınava,inşallah çok başarılı olur kızında tüm temennimz evlatlarımız okusunlar başarılı olsunlar diye...

Ben de başvurdum sınav görevi için bana çıkmadı canım,hizmet yılım az olduğu için sanırım. İnşallah senin kızında güzel bir yerler kazanır...İnşallah canım gidip döner hayırlısıyla,yolladım 1 saat önce.

İnşallah ablacım...Evet Allahtan bir hafta

teşekkür ederim handancığım . hepimizin çocukları başaarılı olur. sen nasılsın neler yapıyorsun? ebru hala yazmadı, oğluşu çok yaramaz galiba

görevi nasıl dağıttıklarını açıkcası bende bilmiyorum,
eşinde sağlıcakla dönsün inşallah.

evett konuşabildik nihayet ondan önceki görüşmemizde denizin fırtınalı kötü oldugunu filan söylemişti bide tel cekmeyınce bende meraklanmıstım bi hayli..yani tvye bakmak isityorum bi yandan acaba bi haber alabilirmiyim diye bı yandada bakmak istemıyorum ya kötü bişey varsa yanı ne duymak nede görmek istiyorum aslında .konduramamak gibi bişey..
30 nısanda 2hafta bitmiş olacak, umarım tabii uzamazsaa

ooo hadi bitirmiş sayılır kızında.. sunun surasında 1 senesi kalmış Allah zihin açıklığı versin.. umarım emeklerinin karşığını kat be kat alır

yok bundan sonra hep bu topıkte olacagımı umuyorum bizi bizden başka kimse anlayamaz

benımde 2 tane yegenım girdi .. matemetiği çok zor dediler.. bizim ygsyı ezep gecmemız gerekırken o bizi ezdi gectı dediler..
bilmiyırum artık sonucları nasıl gelir ama uzuldum yanı cunku bu sınav için kendılerınden cok aileleri strese girdi desem yerıdır..

kızınız içinde umarım emeğinin karşılıgını alır ,her ne kadar seneye gırcek olsada sımdıden bi strese girmiştir tabi sizin içinde..Allah kolaylıık versin.

dün bi arkadasım facesıne aynen soyle yazmıs ; okuyunca öyle üzülüp ağladımkı,kendımı onun yerıne koydum bi an yapamazdım sanırım zoor yaaa... arkadasımın eşi denizin ortasında evet ama kım bılır oda ne halde...

'' ;ALİ geldi. Babası denizin ortasındayken geldi. Hayatımızın yeni anlamı geldi. Canım oğlum hoşgeldi...''

tabiki bu tek denizcilere yönelik değil bu goreve gidipte izin alamayıpta tüm tsk lılar için gecerli.. gercekten hem eşlerımız için hemde bizler için çok zooorrr..

şuan bebiş istemememin en büyük sebebi bu işte.. hamileliğimi eşim göremezse yada doğumumu düşüncesiyle bebiş olayını biraz daha erteledık ama tabi yas oldu 26 daha ertelesem 2.ye yaş olayı klamıcak.. ayy bende I.ciyi yaptımda 2.yi dert edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…