yazdıgını okudumda şimdi düşünemiyorum bebgimizin dünyaya geldiği zaman eşim yanımda olmasa of çok zor bir durum ama allahtan eşime izin vermeme gibi bir durum söz konusu değil. daha önce bir arkadaş da dogum yapmak üzere idi eşini hiç bir göreve götürmediler. benimi eşimde görev olursa götürmücekler bir hafta dogum izni 15 günde kanuni iznini kullanıcak her an her sn ogluşumuzun yanında olmak istiyor haklı olarak..
dün kontrole gittik nihayet dönmüş bizim kereta 5 hafta sonrada dünyaya gelcek hayırlısıyla..
ooo hadi az kalmıs serpil arkadasım Allah hayırlısıyla kucagına almanı nasip etsin
normalde arkadasımın eşide iznini ayarlamıstı takiiii şu libya işi çıkana kadarmalum bütün izinler kaldırıldı şuan eminim eşide çok kötü bi durumdadır Allah ikisinede sabır versin.. o bebişinde maması kesilmesin üzüntüden..
umarım böyle bi şey başıma hiç gelmez.. şuan bile dusunmek istemıyorum basıma gelırse naparım bilemiyorum
teşekkür ederim handancığım . hepimizin çocukları başaarılı olur. sen nasılsın neler yapıyorsun? ebru hala yazmadı, oğluşu çok yaramaz galiba
evett konuşabildik nihayetondan önceki görüşmemizde denizin fırtınalı kötü oldugunu filan söylemişti bide tel cekmeyınce bende meraklanmıstım bi hayli..yani tvye bakmak isityorum bi yandan acaba bi haber alabilirmiyim diye bı yandada bakmak istemıyorum ya kötü bişey varsa yanı ne duymak nede görmek istiyorum aslında .konduramamak gibi bişey..
30 nısanda 2hafta bitmiş olacak, umarım tabii uzamazsaa
ooo hadi bitirmiş sayılır kızında.. sunun surasında 1 senesi kalmışAllah zihin açıklığı versin.. umarım emeklerinin karşığını kat be kat alır
yok bundan sonra hep bu topıkte olacagımı umuyorumbizi bizden başka kimse anlayamaz
benımde 2 tane yegenım girdi .. matemetiği çok zor dediler.. bizim ygsyı ezep gecmemız gerekırken o bizi ezdi gectı dediler..
bilmiyırum artık sonucları nasıl gelir ama uzuldum yanı cunku bu sınav için kendılerınden cok aileleri strese girdi desem yerıdır..
kızınız içinde umarım emeğinin karşılıgını alır ,her ne kadar seneye gırcek olsada sımdıden bi strese girmiştir tabi sizin içinde..Allah kolaylıık versin.
yazdıgını okudumda şimdi düşünemiyorum bebgimizin dünyaya geldiği zaman eşim yanımda olmasa of çok zor bir durum ama allahtan eşime izin vermeme gibi bir durum söz konusu değil. daha önce bir arkadaş da dogum yapmak üzere idi eşini hiç bir göreve götürmediler. benimi eşimde görev olursa götürmücekler bir hafta dogum izni 15 günde kanuni iznini kullanıcak her an her sn ogluşumuzun yanında olmak istiyor haklı olarak..
dün kontrole gittik nihayet dönmüş bizim kereta 5 hafta sonrada dünyaya gelcek hayırlısıyla..
selamm keyifler nasıl
ben bugün çok mutluyum
selam abloşum ben varım.nasılsınn
gözün aydın canım, 2 haftanın sonunda gerçekten özlemiştir. düşüncelerin çok güzel dilerim ,eşinle güzel bir akşam geçirirsiniz. sorunlarıda zaman içinde eşine bağlı olarak çözebileceğinizi düşünüyorumselam hanımlar,
iki haftanın ardından bu akşam eşim geliyor eve. özlemiş, büyük hayalleri var telefondan anladığım kadarıyla romantk bi gece hayal ediyor.
tabi hala konuşup halledemediğimiz şeyler var ama ben gardımı aldım.
bi evlilik danışmanının kitaplarını okudum videolarını izledim epeyce bu hafta, doğru iletişim kurmak için eşimle. en sevdiği yemekleri yaptım, güzel bi sofra hazırlıcam akşam, mumları da hazırladım. kuaföre gidicem, süslenicem, eşimi de kapıda gayet güzel karşılıcam. sonra iletşime geçmeye çalışcam bakalım. önce karnı gözü doysun sonra ben onun ifadesini alırım
selam hanımlar,
iki haftanın ardından bu akşam eşim geliyor eve. özlemiş, büyük hayalleri var telefondan anladığım kadarıyla romantk bi gece hayal ediyor.
tabi hala konuşup halledemediğimiz şeyler var ama ben gardımı aldım.
bi evlilik danışmanının kitaplarını okudum videolarını izledim epeyce bu hafta, doğru iletişim kurmak için eşimle. en sevdiği yemekleri yaptım, güzel bi sofra hazırlıcam akşam, mumları da hazırladım. kuaföre gidicem, süslenicem, eşimi de kapıda gayet güzel karşılıcam. sonra iletşime geçmeye çalışcam bakalım. önce karnı gözü doysun sonra ben onun ifadesini alırım
Selam günaydın tülaycımmm iyiyim şekercim sen nasılsın çocuklar nasıllar iyilermiiii tayinede az kaldı demi nereleri yazdınız
İyi akşamlar herkese,eşim yok 5 gündür, 1 hafta diye gitti ama bu haftada gelemeyecekmiş
Çok iyi düşünmüşsün benceİnaşallah her şey yolunda gider canım, bizi bilgilendir Bol şans
saol ablamm,çocuklarda çok iyi
denizli,bolu,ankara,manisa akhisar,aydın söke,izmir
inşallah denizli olur diye dua ediyorum
hanımlarrrrr yokmu tayin dairesinde tanıdığı olan
oy oyy oyy ne güzelllherkse iyi hafta sonları bir kaç gündür giremedim. malum daoğuma az kaldı bende dipten köşeden bir temizlik yaptım baya yoruldum ama değdi heryer mis gibi oldu ve ogluşumun bu evdeki yeride belli artık bir an önce dogmasını ve boş olan beşiğin içinde mışıl mışıl uyumasını istiyorum kime benzicek nasıl olucak çok merak ediyorum....
Allah kavustursun sevincccerkek arkadaşım ilk seyrine çıktı..çok garip geliyo 4 yıldır birlikteyiz bi çok defa ayrı kaldık ama bu ayrılık başka bişey nasıl alışıcam bilmiyorum....(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?