Asker Eşleri

Evet az ama ilk olduğu için Çok zor geliyo....İnşallah ya hayırlısıyla gelirler..

kasvetli ya bir durum ancak böle izah edilirdi... bırak dogmayı ultrason resminden boyundan bile benzetiyorlar kendine bir ilk torun ilk yiğen ilk bebek olunca bütün dikkatler üzerimizde yani ismi eren olucak canım

kasvetli ya bir durum ancak böle izah edilirdi... bırak dogmayı ultrason resminden boyundan bile benzetiyorlar kendine bir ilk torun ilk yiğen ilk bebek olunca bütün dikkatler üzerimizde yani ismi eren olucak canım

desene daha doğmadan Eren Paşa,paylaşılamıyor
bi doğsun bak gör ozaman yetıskınler(amca-hala-dayı-teyze-büyükanne-büyükbaba) arasında ''hayırrr bana daha çokkk benziyor'' yarısı yada atısmasıda baslayacaktır.. sonra erenin anneannesi yada babannesi benim ördüğüm daha güzel yarısına gircekler ilk oyuncagını ben aldım hevesı sonrasında en çok kımı sevıyosun eren ? oğlunun kulagınada fısıltıyla beni diyecekler ve oğlunda yuksek sesle ''BENİ SEVİYORUM'' diyecek
bunlar çok nadide güzel mi güzel anılar olarak kalacak sende ve eşinde

Allah hayırlısıyla kucagına almanı nasip etsin serpilimm vatana millete en önemlisi sizlere hayırlı bir evlat olarak yetişsin

günaydınnnn, güzel bir gün diliyorum.
serpilciğim ,sağlıcakla doğsun oğluşun
pelincan heyecanlı bekleyiş başladı desene. hayırlısı olsun
handancığım , merhaba :13:
derinciğim ,günaydın ,eşin bu haftada yok galiba
lilypos nasılsın eşin geldiğinde konuşabildin mi?

günaydınnnn, güzel bir gün diliyorum.

lilypos nasılsın eşin geldiğinde konuşabildin mi?

lacey sağol canım sorduğun için, çok düşüncelisin.
konuştuk hallettik sanırım. bizim asıl sorunumuz galiba yüz yüze konuşamamak.ayrı kalmak bizi yeterince geriyor, bi de böyle sorunlarla uğraşmak istemiyoruz ikimiz de. ama gel gör ki insanlar sadece sorun yaratıp ortadan çekiliveriyor. kayınvalidem eşime gelmeyeceklerini söylemiş, onlar belki demişmiş zaten ama gelemeyeceklermiş.benim annem yanlış anlamışmış. bakar mısın olaya bi de bizi yalancı yaptılar ya bravo ne diyim
sen nasılsın canım nası gidiyor? tayinler de yaklaşıyor bu arada

Günaydınnnn hanımlar mutlu sabahlarrrr

Nilgüncümmm ne habersinnnn

merhaba handancığım, iyilik canım dönem bitsede okullar kapansa diye bekliyorum. çok yoruldum. hele bu 23 nisan hazırlıkları daha çok yoruyor beni. sen nasılsın ?

canım konuşmanıza ve bazı meseleleri halletmenize sevindim. malesef erkekler zaman içinde olgunlaşıyorlar. eşinden çok karşı tarafın düşünceli olması gerekiyor.neyse dilerim bir daha böylesi kırgınlıklar yaşamazsınız. karadeniz erkeği çok zordur canım. babamda karadenizli

uzun bir aradan sonra merhabalar herkese:)

ortadan kayboldum bir süredir sağlık sorunlarımla uğraşmaktan giremedim kk'ya hiç... Yokluğumda beni soran lilyposa ayrıca teşekkkür Hepinizi özledim sizinle dertleşmeyi özledimm...

inanılmaz baş dönmeleriyle doktora gittim bundan iki yıl öncesinde de bayılmalar olmuştu bütün testlere ragmen doktor birşey bulamamş, tekrar ederse haberm olsun demişti. Hastalanmadan önceki gün gözlerim öyle kararıyordu ki evdekilere belli etmemek için yataktan kalkmıyor, uykum var yorgunum diyip uzanıyordum.

Doktor birçok sebebi olabilecegini söyledi,bir sürü tetkik tahlil....acil bi işi çıkıtıgı için istanbuldan gitmek zorunda kaldı sonuçlara henüz bakamadı, cumartesi günü bi aksilik çıkmazsa sonuçları inceleyeek. Yazılan raporlardan olumsuz birkaç şey anladım ama yine de doktor açıklama yapmadan ümitsizliğe kapılmak istemiyorum.

Sizler nasılsınız, umarım herkes iyidir. mesai çoktan bitti ama işlerim vardı gidemedim, eve gitme vakti

canım geçmiş olsun,inşallah bişey çıkmaz. sen derslere odaklan moralini bozma. erkek arkadaşınla durumlar nasıl?

canım geçmiş olsun,inşallah bişey çıkmaz. sen derslere odaklan moralini bozma. erkek arkadaşınla durumlar nasıl?

teşekkürler lilyposcumm
fena sayılmaz canım ara sıra kavga etsek de bi şekilde yoluna giriyo yeniden. bu hastalık zamanlarında onların da yoğun dönemine geldi pek ilgilenemedi benle, açıkcası çok üzüldüm ama bu duruma alışmam lazım

merhaba ceylinciğim, çok geçmiş olsun moralini bozma inşallah sonuçlarda güzel çıkacaktır.malesef eşlerimizin yoğunluğu çok fazla. özellikle ihtiyacımız olduğunda her zaman yanımızda olamıyorlar.

teşekkür ederim canımm inş bişy yoktur, yanımda olmadığı bi yandan sesini de duyamadım, çok yalnızdım

herkese mrb arkadaşlar nasılsınız bakalım yine giremedim 2 gündür kontrole gittim çok az bir zaman kaldıgı için sık sık gidiyoruz... normalde 3 hafta var doguma ama bu seferki kontrolde doktorum bebişin suyunda azalma var bir hafta daha bekleyelim biraz daha kilo alsın haftaya kontrole geldiğinde bakarız su durumuna göre suni sancı verip daguma gerçekleştirebiliriz dedi of hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…