- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.091
- 1.423
- 60
10 güncükmü? :) canım yanlıs anlama ama 1 ayın yanında 10 gün bence süper derecede az ,, tabı sımdı sızın ilk ayrılıgınız oldugu için zor gelmıstır bilirim..
tşklerhayırlısıyla gelsinler insallah..
kasvetli ya bir durum ancak böle izah edilirdi... bırak dogmayı ultrason resminden boyundan bile benzetiyorlar kendine bir ilk torun ilk yiğen ilk bebek olunca bütün dikkatler üzerimizde yani ismi eren olucak canım
günaydınnnn, güzel bir gün diliyorum.
lilypos nasılsın eşin geldiğinde konuşabildin mi?
Günaydınnnn hanımlar mutlu sabahlarrrr
Nilgüncümmm ne habersinnnn
lacey sağol canım sorduğun için, çok düşüncelisin.
konuştuk hallettik sanırım. bizim asıl sorunumuz galiba yüz yüze konuşamamak.ayrı kalmak bizi yeterince geriyor, bi de böyle sorunlarla uğraşmak istemiyoruz ikimiz de. ama gel gör ki insanlar sadece sorun yaratıp ortadan çekiliveriyor. kayınvalidem eşime gelmeyeceklerini söylemiş, onlar belki demişmiş zaten ama gelemeyeceklermiş.benim annem yanlış anlamışmış. bakar mısın olayabi de bizi yalancı yaptılar ya bravo ne diyim
sen nasılsın canım nası gidiyor? tayinler de yaklaşıyor bu arada
uzun bir aradan sonra merhabalar herkese:)
ortadan kayboldum bir süredir sağlık sorunlarımla uğraşmaktan giremedim kk'ya hiç... Yokluğumda beni soran lilyposa ayrıca teşekkkürHepinizi özledim sizinle dertleşmeyi özledimm...
inanılmaz baş dönmeleriyle doktora gittim bundan iki yıl öncesinde de bayılmalar olmuştu bütün testlere ragmen doktor birşey bulamamş, tekrar ederse haberm olsun demişti. Hastalanmadan önceki gün gözlerim öyle kararıyordu ki evdekilere belli etmemek için yataktan kalkmıyor, uykum var yorgunum diyip uzanıyordum.
Doktor birçok sebebi olabilecegini söyledi,bir sürü tetkik tahlil....acil bi işi çıkıtıgı için istanbuldan gitmek zorunda kaldı sonuçlara henüz bakamadı, cumartesi günü bi aksilik çıkmazsa sonuçları inceleyeek. Yazılan raporlardan olumsuz birkaç şey anladım ama yine de doktor açıklama yapmadan ümitsizliğe kapılmak istemiyorum.
Sizler nasılsınız, umarım herkes iyidir. mesai çoktan bitti ama işlerim vardı gidemedim, eve gitme vakti
canım geçmiş olsun,inşallah bişey çıkmaz. sen derslere odaklan moralini bozma. erkek arkadaşınla durumlar nasıl?
uzun bir aradan sonra merhabalar herkese:)
ortadan kayboldum bir süredir sağlık sorunlarımla uğraşmaktan giremedim kk'ya hiç... Yokluğumda beni soran lilyposa ayrıca teşekkkürHepinizi özledim sizinle dertleşmeyi özledimm...
inanılmaz baş dönmeleriyle doktora gittim bundan iki yıl öncesinde de bayılmalar olmuştu bütün testlere ragmen doktor birşey bulamamş, tekrar ederse haberm olsun demişti. Hastalanmadan önceki gün gözlerim öyle kararıyordu ki evdekilere belli etmemek için yataktan kalkmıyor, uykum var yorgunum diyip uzanıyordum.
Doktor birçok sebebi olabilecegini söyledi,bir sürü tetkik tahlil....acil bi işi çıkıtıgı için istanbuldan gitmek zorunda kaldı sonuçlara henüz bakamadı, cumartesi günü bi aksilik çıkmazsa sonuçları inceleyeek. Yazılan raporlardan olumsuz birkaç şey anladım ama yine de doktor açıklama yapmadan ümitsizliğe kapılmak istemiyorum.
Sizler nasılsınız, umarım herkes iyidir. mesai çoktan bitti ama işlerim vardı gidemedim, eve gitme vakti
merhaba ceylinciğim, çok geçmiş olsunmoralini bozma inşallah sonuçlarda güzel çıkacaktır.malesef eşlerimizin yoğunluğu çok fazla. özellikle ihtiyacımız olduğunda her zaman yanımızda olamıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?