Asker Eşleri

Günaydın herkese,pek uğramadım buralara bir haftadır,nasılsınız? Eşim geliyor bu akşam, 2 haftadır görevdeydi,çok şükür bitti...

slm kızlar herkese nasılsınız görüşmeyeli benim açıkögretim sınavlarım vardı ondan çıkıştada memlekete gittik eşimin dedesi rahatsızdı bugun döndüm ne zamandır ugrayamadım buraya keyifler yerinde mi...

Günaydın herkese,pek uğramadım buralara bir haftadır,nasılsınız? Eşim geliyor bu akşam, 2 haftadır görevdeydi,çok şükür bitti...

gözünaydın derinciğim, 2 hfta çok uzun olmuş canım. neyseki bu akşam dönüyormuş eşin. 23 nisan çalışmaların nasıl gidiyor ? az kaldı sayılır, benimkiler artık atasız yapabiliyorlar. kıyafetleri bekliyoruz

geçmiş olsun canım

slmm arkadaşlarr hatay iskenderun da olan var mıı

hoşgeldin angelsky şu anda hatayda olan yok sanırım , sohbetlerimize bekleriz:13:

Merhaba kızlar, ben de uzun zamandır uğrayamadım, takip edemedim. İstanbuldayım. Eşimi yurt dışına gönderdik, 12 gün oldu daha

Merhaba kızlar, ben de uzun zamandır uğrayamadım, takip edemedim. İstanbuldayım. Eşimi yurt dışına gönderdik, 12 gün oldu daha

merhaba ayeserciğim, evet uzun zaman oldu. Allah kavuştursun canım sayılı gün çabuk geçer derler ama bunu en iyi çeken bilir derler.

merhaba hanımlar
bugun eşimden tlf geldi bende kavuscamızı sandıgım bi konusma gececek sanmıstım oysaki
2.bi emre kadar buludukları yerden gelemıceklermısss offfff...dünya basıma yıkıldı sankii bu belki 1 ay belki 2ayı bulur yanii kızlarrrr yaaaa

inan çok üzüldüm. malesef elden hiç bie şey gemiyor. bozma moralini, sen 1-2 ay derken bir bakmışsınki gelivermiş eşin askerlik bu

Evet canım geldi çok şükür,çok yorulmuş...23 Nisanda çalışmalarımız iyi canım şimdilik,bi kaç öğrencimi çıkarmak durumunda kaldım hareketlerde çok zorlandılar,onlarada şiir ezberlettim. Bizimde kıyafetler bu haftaya tamamlanacak. Perşembe ya da cuma geçicek elimize. Bir kaç kez de kostümlerle çalışmamız lazım...

Merhaba canım, aklıma geliyordun neden gelmiyor diye düşünüyordum, anladım şimdi, Allah kavuştursun canım...

merhaba ayeserciğim, evet uzun zaman oldu. Allah kavuştursun canım sayılı gün çabuk geçer derler ama bunu en iyi çeken bilir derler.

Çok sağolun kızlar...

tşkler canım...

allah kavuştursun cnm...nereye gitti dil sınavı ile mi gitti yoksa kendi istegi dışında mı gönderildi...

sizi de allah kavuştursun ....sayılı gün çabuk geçer üzülmeyin..
günaydın herkeseeee güzel bir hafta diliyorum handan ablacım özledim seni nerelerdesin grşemedik bayadır ebrum canım seni de çok öpüyorum paşamızıda öp benim içinn...

slm kızlar bnde asker eşiyim ama benim bi sorunum var eşimle kavga etmiştk baya büyük bi tartşma oldu eve gelmedi flan sonra öğrendm ki askere göndermşler gtmeden öncede gelmedi eve üstelk bi bebeğimzde var gideli 3 hafta fln oluyo ailesini arıyo ama bizi mrk edip aramıyo böle değişk bi insan napıcam hiç bilmiyrm bktım usandm ztn sürekli bi tartşma kavga halindeydk belki düzlr diee gönderdi ailesi size bişi sorcam askerdeyken nasıl oluyo bu erkekler çok mrk ediyorm bizi düşündüğünüde sanmıyorum yaa neyse.. çok zor günler geçirdim ki hala geçiriyorum bi başma bebekle bide psikolojimde iyi diil belki burda sizinle olursam azda olsa rahatlarm diye düşünüyorm..
geçmişe biraz gözattımda ne gzl sizi mrk edip arayan eşlerinz var Allah bozmasn inşallah

mrb hanımlar nasılsınız bakalım..
kasvetli canım sabredip beklicek başka yol yok allah sabır versin ne diyelim ki inş bir önce gelir eşin o kadar uzun sürmez...
bende dün yine hastanedeydim.bekleyiş devam ediyor üç hafta var normalde bakalım ne zaman gelecek bizim kerata...

günaydın hanımlar...benim size bir sorum olucak.bu yıl ilk defa askeri kamp yazdık.ne zaman kamplar açıklanıyor biliyormusunuz.benimde eşime kavuşmam bu kampa bağlıda sabırsızlanıyorum:)

inan çok üzüldüm. malesef elden hiç bie şey gemiyor. bozma moralini, sen 1-2 ay derken bir bakmışsınki gelivermiş eşin askerlik bu
tşk ederim ,insallah bi an önc gelirrr yaaaa ... esımın bulundugu gemınin aynı sınıfındna baska gemıler vardı onlar gelmısler pztsi gunu bi eşimin gemısı kalmıs ne hıkmetse artık ufff...
bu seyirler yuzunden bebiş yapmaya bile fırsat olmuyor. kimbilir ne zaman gelir
sizi de allah kavuştursun ....sayılı gün çabuk geçer üzülmeyin..
..
insaaalllaaahhhh aminnnnnn.. tşkler bu arada

günaydın handancıım, günaydın arkadaşlar hav alar ısınmadı bir türlü . hava buz gibi:44:
aynen lacey hanım 2önce burasıda öyle acayıp bi soguktu bugun iyi gibi.. sıcaklar gelsın artık yaaa bu soğuklar yuzunden yuruyusumu yapamıyorum hasta olcam korkusuyla..
ooo ne güzel 3haftan kaldı demek ..yolun sonuna gelmıssın.. hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah bebısını ..
insallahh canım yaaa ,ne kadar sure bekleyecegımı bilsem keşke..bu belirsizlik beni delirtiyorrr ,

er eşisiniz sanırım?
acıkcası benim eşim askerliğinii yapmak için gelenlerin psikolojisi çok farklı der ,nasıl farklı bilemiyorum ama normal zamanlarındaki gibi olmuyormus yani..
siz bu konuyu bence ; ilişkiler duygular / ah erkekler / şafak sayanların topiğine(sanırım buna benzer bişeydi baslık) sorarsanız eger daha iyi sonuc alacagınıza emınım..
son olarak sorunlarınızda emınım eşinizde pişman olmustur ama gurur yapıp aramıyor olabilir yada tlf yasaktır vs..
iyi dilekleriniz için tşk ederim , sizde daha fazla üzülmeyin belki askerlik stresidir yani daha fazla moralinizi bozmayın..

Son düzenleme:

Durumunuz gerçekten çok zor.nasıl bir küslüktür ki Eşini ve bebeğini görmeden askere gidiyor istese hala arayabilir canım.ailesini arayan eşinide arayabilir. anladığım kadarı ile birbirinizi çok kırmışsınız. inşallah herşey yoluna girer

iyidir serpilciğim , son haftalar hiç geçmez sağlıcakla gelsib bebeğin

günaydın hanımlar...benim size bir sorum olucak.bu yıl ilk defa askeri kamp yazdık.ne zaman kamplar açıklanıyor biliyormusunuz.benimde eşime kavuşmam bu kampa bağlıda sabırsızlanıyorum:)
merhaba canım. bizzde kamp yazdık bu sene. kamplar nisan ayı sonu veya mayıs ayı ortalarına kadar açıklanacakmış.dilerim kamp çıkarda eşine kavuşursun. şimdi annenin yanındamısın ?

Son düzenleme:

ahh canım askerlikte hiç mantık arama. sadece emirler vardır. inşallah senin tahmininden daha kısa sürede eşine kavuşursun
sende benim gibi yürüyüş yapmayı seviyorsun , bende dışarda yürüyüş alanım olmadığı için eve yürüyüş bandı aldımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…