Asker Eşleri

er eşisiniz sanırım?
acıkcası benim eşim askerliğinii yapmak için gelenlerin psikolojisi çok farklı der ,nasıl farklı bilemiyorum ama normal zamanlarındaki gibi olmuyormus yani..
siz bu konuyu bence ; ilişkiler duygular / ah erkekler / şafak sayanların topiğine(sanırım buna benzer bişeydi baslık) sorarsanız eger daha iyi sonuc alacagınıza emınım..
son olarak sorunlarınızda emınım eşinizde pişman olmustur ama gurur yapıp aramıyor olabilir yada tlf yasaktır vs..
iyi dilekleriniz için tşk ederim , sizde daha fazla üzülmeyin belki askerlik stresidir yani daha fazla moralinizi bozmayın..[/QUOTE]

teşekkr ederm ilgin için onun pişman olup olmadığını bilmiyorum bu yüzden siz bilirsinz asker psikolojisini az çok eşlerinzden ondan sormak istedm kendi annesini ailesini falan arıyo ama beni aramadı ki aricağınıda sanmıyorum acaba kızgın diyemi aramıyo yoksa benim tepkilerimden mi çekiniyo yada bunca olandan sonra nası aricam mı diyo kafamda deli sorular var çıldırıcam resmen o konuma geldim.. yinede teşekkr ederm yardımn için

merhaba canım. bizzde kamp yazdık bu sene. kamplar nisan ayı sonu veya mayıs ayı ortalarına kadar açıklanacakmış.dilerim kamp çıkarda eşine kavuşursun. şimdi annenin yanındamısın ?

[/QUOTE]

teşekkürederim cevap verdiğin için.sabırsızlıkla bekliyorum valla.umarım çıkarşu anda kayınvalidemin yanındayım malesef:))

durumunuza gerçekten çok üzüldüm. kaç yıllık evlisiniz? aranızda geçenleri bilemediğim için eşinin bu tavırlarını anlamıyorum canım. kayın validenlerde mi aramıyor? sonuçta bir torunları var

teşekkürederim cevap verdiğin için.sabırsızlıkla bekliyorum valla.umarım çıkarşu anda kayınvalidemin yanındayım malesef:))
anladım canım. dilerim çıkar. nereleri yazdınız?

Çanakkale-istanbul kumburgaz-alanya...siz nereleri yazdınız?daha önce gittinzmi kampa?benim hiç bir fikrim yok.umarım çıkar eşim doğuda..

Çanakkale-istanbul kumburgaz-alanya...siz nereleri yazdınız?daha önce gittinzmi kampa?benim hiç bir fikrim yok.umarım çıkar eşim doğuda..

benim eşim havacı canım. bizde marmaris, izmir,balıkesir yazdık. geçen yıl kamptaydık yine izmirde. grupla olunca çok eğleniliyor. gerçi sen şimdi koçişinle hasret gidereceksin ,sizin için daha güzel olacak. ben yemeklerden memnun kalmadım. çok yağlı ve tuzlu yapıyorlardı. fakat seçenek çok . ister lokanta tarzı ye, istersen fast food. deniz harikaydı. genel olarak memnun kaldım

ayy insallah lacey hanım yaa vaktinde önce gelse keşke eşim çok severim yuruyusu , sporu hatta servise bınmem gereken yerlerde bile yururum yağmur yağmadığı surece tabi.. ha bide acele bi işim yoksa..
bende dusunuyorum yurume bandını ama kocem onu masraf olarak göruyo çık dısarda yuru dıoo uyusss hıhh.. eşim av hastasıdır bu arada 2 ay önce netten tüfeklere bakıyordu alcaktı tam dedım noluyosss bunu alcana bana yurume bandı al hahahah :))) koceme tüfek aldırmadım ama yuruyus bandınıda aldıramadım benim yurume alanım var sahilde yuruyorum boydan boya ama soguk oluncada denızın yeli meli hiç cekılmıooo acayıp donduruo ınsanııı...
lilposcum neredesin yazmıyorsun artık? izine mi ayrıldın
lilposun eşi gözünden ameliyat olcaktı iznede ayrılmıs olabılır tabi..
demekki aranızda olusan sorunda siz haklısınızki sizi aramaya cekınıyor belkıde kımbılır.. belkide sizi böyle cezalandırmak istiyorda olabılır kımbılır.. sevgı saygı biter mi hiç böyle seyler dusunmeyın lütfen bence inat ve gururdan baska bişey değil içinizi ferah tutmaya calısın ,belli bi zaman sonra eşinizde yaptıgından pişmanlık duyacaktır.. kötü beddualarda bulunmayın her ne olursa olsun o bebegınızın babası bunu unutmayın..
evlilik; bizlerden bişey götürmezse olgunlaşamıyoruz maalesef ,ben böyle dusunuyorum sahsen..

sorunuza gelirsek benim eşim işini-işle ilgili olaylarını eve getirmez keyfi işyerınde sahane oldugu zaamanlarda yemek yerken anlatır okadar.sinirli asabi oldugu zamanlarda stresli oldugu zamanlarda eve gelir gelmez yemek bile yemeden hemencik uyur okadar zaten suratı filan bi değişik oldguundan o gun yanına bile yaklasmam

soruna gelirsek;
su yonden dusun esın dıyelım 30 yasında olsun 30 yasına kadar kendi kafasına göre hareket ediyor ya askere gelınce kendınden yasca kucuk olanlara rütbesi ne olursa olsun ''komutanım'' demek zorunda ve bundan sonra emrivaki hareket etmek esını baya bi zorlayacaktır .. cunku karsısındakı kısı ona dıyecekkı eger diretirse eşin yapmamakta ''emrediyorum yapacaksın,gideceksin,geleceksın ,,vsvs,,'' bununlada kalmıyor devirde önemli (devirdi sanırım yada tertip) eşin;1 ay önce gelenlere dahi itibar etmek zorunda yani 1 ay önce gelenın yası 18de olsa ona itibar etmek zorunda (yanlısım varsa duzeltın arkadaslar) bu gibi durumlar sanırım eşine çok zor gelmiş olabılır.. birde teskere tarıhı için gün sayacaktır.. sımdı belki asabı takılıyor ama gunler gectıkce bu özlem hasret içine cuk diye oturcaktır.. sabırlı ol.

Son düzenleme:
günaydın kızlar havalar düzeliyor sanırım diyarbakırda güneşli bir hava var ...handan abla duy sesimi nerdesinnnn

Günaydınnnnn hanımlarrrrr

Bugün buradada hava kapalı her an yağmur yağabilir düzelemedi gitti bu havalarda özledik artık ya yaz gelsin azıcıkkk ...

Dilercimmm senden ne haberrrrr kızın nasıl iyimi canımmm öp benim yerime onu

:) çok teşekkr ederm söylediğin güzel yorumlar için sanırım benim bunları duymaya ihtiyacım varmş..
sabretmek en güzeli biliyorum sabredincede istediğim şeklde olcak çnkü orda olan o herkesten uzak herşeyden mahrum onun özlicek biçok şeyi var vede özgür diil işte bunları düşününce biraz daha rahatlıyorum çnkü aksi durumda hep içini yiyen taraf hep kafasnda kuran taraf ben olduğum için e doğal olarakta üzülen ben olurdum şimdi istiyorumki yaptklarına öyle pişman olsun ki tabiri caizse adam olsun.. zaman geçerde ararsa direkt burdan haykrcam ona karşı çok sinirliyim kızgınım ama ona olan sevgimi engellemiyo her gece onu düşünüyorum her sabah uyandığımda o aklımda şimdi o da uyanmıştr ide..
inanırmısınz her gece parfümünü sıkıyorum bileğime ki onunla uyuduğumu hissediyim diye..
yalnz kalmak çok zormşAllah başka şeklde ayrılklar göstermesn en zoru bu şeklde olsun ama bide kırgnlık olupta uzakta olmak daha acı..

mrb lar herkse topingmizde sıkıntı yaşan bir asker eşi var ben pek akla mantıga sıgdıramadım dogrusu inş herşey istediğin gibi olur canım...
evt canım ya az kaldı ama vakit geçmiyor hiç dogacak gibide durmuyor ne bilim agrı sancı falan yok inş son ana kadar da böle gider sonra birden bir sancı dogsa bitse kavuşsak hastanede saatlerce kıvranıpta doguramayanlardan olmak istemiyorum açıkcası oglum şimdiye kadar hiç sıkıntı çektirmedi bana ne bulantı ne mide yanması ne başka bişey inş dogumdada akıllı olur.....

sıkıntı yaşayan benim cnm evet olayı duyanlar bilenler anlatıığm kişiler de inanamıyo eşimn bu yaptığına karaktersz ve hala çocuk diyolar ki bncede öle sizde pek inanamıyosunz biliyorum ama durum bundan ibaret.. teşekkr edrm dileklerin için umarım bi an evvel düzelr
snde hamilesn ve sanırım doğumn yaklaşmş Allah bi avazda kurtarsn umarım kolay bi doğum gerçekleştirir yavrunu alırsn kucağına ama şimdi uyuyabldiğin kadar uyu sonrası çok zorr oluyo hele bide bnm gibi miskinsen

Merhabalar hanımlar,bi kaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum,hiç bi şey yiyemez olmuştum bugün doktora gittik, 4 haftalık HAMİLEYİM geliyor:)))) Çok mutluyuz....

Serpilcimmmm nasılsın fıstığımmm bebişin nasıl rahatdır şimdi o annesi bir dünyaya gelsin bakalımmm ohh misler gibi olur şimdi..

Sense sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ..

Eylemden hiç haberin varmı yok oldu oda ne yapıyor acaba

Merhaba hayırlı teskereler olsun eşinede askere giderken eve gelmemiş ha çok ayıp etmişş ama yaşı daha küçük tür herhalde eşinin öle tahmin ediorumm ..Ailenin haberi varmı olanlardan pekiii...

Merhabalar hanımlar,bi kaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum,hiç bi şey yiyemez olmuştum bugün doktora gittik, 4 haftalık HAMİLEYİM geliyor:)))) Çok mutluyuz....

Derincimmmmmm çokkkkk sevindim canım benimmmm hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah sende ..Yaşasın ya ne güzel teyze olacamm yinee

Canım benim çok sevindim bu habere, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Hayırlı olsun.

Çok sağol Handan abla Eveett teyze olcaksın yine inşallah

Canım benim çok sevindim bu habere, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim canım İnşallahhhh

evet cnm ailemin hbri var aileler işin içine grdi olaylar büyüdü dolayısıyla.. küçkmü diil mi karar vermedm ama beyn yaşı küçk ondan eminm eşim 84lü.. Allah akıl fikir versn askerlikte benm için eger aklınıza gelrsem gün içinde bi dua edermsnz hiç olmazsa dillendrsenz inanın herkesn duasına öyle ihtiyacm varki büyük bi boşluğun içindeym..
eşim 84lü küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…