Durumunuz gerçekten çok zor.nasıl bir küslüktür ki Eşini ve bebeğini görmeden askere gidiyor istese hala arayabilir canım.ailesini arayan eşinide arayabilir. anladığım kadarı ile birbirinizi çok kırmışsınız. inşallah herşey yoluna girer
iğrenç bi insan işte böle biriyle evliyim ben bebeğini merak etmeyen özlemeyen bi baba lanet olsun onunla evlendiğim güne Allahtan tek dileğim öyle bi duruma gelsinki vican azabından duramasın içi bnm canımn acıdığından daha çok acısın.. çok acı çektrdiler bana çok bundan snra napıcam bilmiyorum umarım herşeyn hayrlısı olur dilerklerin için ayrıca teşekkr ederm
iğrenç bi insan işte böle biriyle evliyim ben bebeğini merak etmeyen özlemeyen bi baba lanet olsun onunla evlendiğim güne Allahtan tek dileğim öyle bi duruma gelsinki vican azabından duramasın içi bnm canımn acıdığından daha çok acısın.. çok acı çektrdiler bana çok bundan snra napıcam bilmiyorum umarım herşeyn hayrlısı olur dilerklerin için ayrıca teşekkr ederm
anladım canım. dilerim çıkar. nereleri yazdınız?teşekkürederim cevap verdiğin için.sabırsızlıkla bekliyorum valla.umarım çıkarşu anda kayınvalidemin yanındayım malesef:))
durumunuza gerçekten çok üzüldüm. kaç yıllık evlisiniz? aranızda geçenleri bilemediğim için eşinin bu tavırlarını anlamıyorum canım. kayın validenlerde mi aramıyor? sonuçta bir torunları var
kayınvalidem aradı beni uzun bi aradan sonra seni aradımı diye yok dedim onlarıda aramamş bi kaçgün merak etmşler bende aramadı beni dedim ama sizi arar dedim ki aramta geçen pazar ama bi mrk edip beni aramadı bakalım ne zamana kadar böyle sürücek dayanabilicekmi yada??
aşık olarak evlendk birbirimzle ama görüyorumki evlilikte bitebiliyomş 4 yıllık evliyz ama bu 4 yıla neler sıgdı neler burnumdan getrdler 2 yıl boyunca bebeğimz olmadı uğraştık en sonunda oldu diye sevnrken bu sevncimide bana yaşatmadılar biz hiç bi zaman bi aile olamadık ki bundan snrada olalım herkes baan askerlik adam eder düzelr diyo ama bilmiyorum o yzden size sormak istedm eşlernzden bilirsnz ordaki psikolojiyi az çok.. napıyo düşünüyomu hiç bni kızını okdr zor günler geçiriyorumki rabbim kimseye yaşatmasn ama biliyorum geçicek bu günlerde Allah bana mükafatını verck sabretmeye çalışıyorum
durumunuza gerçekten çok üzüldüm. kaç yıllık evlisiniz? aranızda geçenleri bilemediğim için eşinin bu tavırlarını anlamıyorum canım. kayın validenlerde mi aramıyor? sonuçta bir torunları var
anladım canım. dilerim çıkar. nereleri yazdınız?
Çanakkale-istanbul kumburgaz-alanya...siz nereleri yazdınız?daha önce gittinzmi kampa?benim hiç bir fikrim yok.umarım çıkar eşim doğuda..
ayy insallah lacey hanım yaa vaktinde önce gelse keşke eşimahh canım askerlikte hiç mantık arama. sadece emirler vardır. inşallah senin tahmininden daha kısa sürede eşine kavuşursun
sende benim gibi yürüyüş yapmayı seviyorsun , bende dışarda yürüyüş alanım olmadığı için eve yürüyüş bandı aldımm
lilposun eşi gözünden ameliyat olcaktı iznede ayrılmıs olabılır tabi..lilposcum neredesin yazmıyorsun artık? izine mi ayrıldın
demekki aranızda olusan sorunda siz haklısınızki sizi aramaya cekınıyor belkıde kımbılır.. belkide sizi böyle cezalandırmak istiyorda olabılır kımbılır.. sevgı saygı biter mi hiç böyle seyler dusunmeyın lütfen bence inat ve gururdan baska bişey değilteşekkr ederm ilgin için onun pişman olup olmadığını bilmiyorum bu yüzden siz bilirsinz asker psikolojisini az çok eşlerinzden ondan sormak istedm kendi annesini ailesini falan arıyo ama beni aramadı ki aricağınıda sanmıyorum acaba kızgın diyemi aramıyo yoksa benim tepkilerimden mi çekiniyo yada bunca olandan sonra nası aricam mı diyo kafamda deli sorular var çıldırıcam resmen o konuma geldim.. yinede teşekkr ederm yardımn için
ayy insallah lacey hanım yaa vaktinde önce gelse keşke eşimçok severim yuruyusu , sporu hatta servise bınmem gereken yerlerde bile yururum yağmur yağmadığı surece tabi.. ha bide acele bi işim yoksa..
bende dusunuyorum yurume bandını ama kocem onu masraf olarak göruyo çık dısarda yuru dıoo uyusss hıhh.. eşim av hastasıdır bu arada 2 ay önce netten tüfeklere bakıyordu alcaktı tam dedım noluyosss bunu alcana bana yurume bandı al hahahah :))) koceme tüfek aldırmadım ama yuruyus bandınıda aldıramadımbenim yurume alanım var sahilde yuruyorum boydan boya ama soguk oluncada denızın yeli meli hiç cekılmıooo acayıp donduruo ınsanııı...
lilposun eşi gözünden ameliyat olcaktı iznede ayrılmıs olabılır tabi..
demekki aranızda olusan sorunda siz haklısınızki sizi aramaya cekınıyor belkıde kımbılır.. belkide sizi böyle cezalandırmak istiyorda olabılır kımbılır.. sevgı saygı biter mi hiç böyle seyler dusunmeyın lütfen bence inat ve gururdan baska bişey değiliçinizi ferah tutmaya calısın ,belli bi zaman sonra eşinizde yaptıgından pişmanlık duyacaktır.. kötü beddualarda bulunmayın her ne olursa olsun o bebegınızın babası bunu unutmayın..
evlilik; bizlerden bişey götürmezse olgunlaşamıyoruz maalesef ,ben böyle dusunuyorum sahsen..
sorunuza gelirsek benim eşim işini-işle ilgili olaylarını eve getirmez keyfi işyerınde sahane oldugu zaamanlarda yemek yerken anlatır okadar.sinirli asabi oldugu zamanlarda stresli oldugu zamanlarda eve gelir gelmez yemek bile yemeden hemencik uyur okadar zaten suratı filan bi değişik oldguundan o gun yanına bile yaklasmam
soruna gelirsek;
su yonden dusun esın dıyelım 30 yasında olsun 30 yasına kadar kendi kafasına göre hareket ediyor ya askere gelınce kendınden yasca kucuk olanlara rütbesi ne olursa olsun ''komutanım'' demek zorunda ve bundan sonra emrivaki hareket etmek esını baya bi zorlayacaktır .. cunku karsısındakı kısı ona dıyecekkı eger diretirse eşin yapmamakta ''emrediyorum yapacaksın,gideceksin,geleceksın ,,vsvs,,'' bununlada kalmıyor devirde önemli (devirdi sanırım yada tertip) eşin;1 ay önce gelenlere dahi itibar etmek zorunda yani 1 ay önce gelenın yası 18de olsa ona itibar etmek zorunda (yanlısım varsa duzeltın arkadaslar) bu gibi durumlar sanırım eşine çok zor gelmiş olabılır.. birde teskere tarıhı için gün sayacaktır.. sımdı belki asabı takılıyor ama gunler gectıkce bu özlem hasret içine cuk diye oturcaktır.. sabırlı ol.
mrb lar herkse topingmizde sıkıntı yaşan bir asker eşi var ben pek akla mantıga sıgdıramadım dogrusu inş herşey istediğin gibi olur canım...
evt canım ya az kaldı ama vakit geçmiyor hiç dogacak gibide durmuyor ne bilim agrı sancı falan yok inş son ana kadar da böle gider sonra birden bir sancı dogsa bitse kavuşsak hastanede saatlerce kıvranıpta doguramayanlardan olmak istemiyorum açıkcası oglum şimdiye kadar hiç sıkıntı çektirmedi bana ne bulantı ne mide yanması ne başka bişey inş dogumdada akıllı olur.....
mrb lar herkse topingmizde sıkıntı yaşan bir asker eşi var ben pek akla mantıga sıgdıramadım dogrusu inş herşey istediğin gibi olur canım...
evt canım ya az kaldı ama vakit geçmiyor hiç dogacak gibide durmuyor ne bilim agrı sancı falan yok inş son ana kadar da böle gider sonra birden bir sancı dogsa bitse kavuşsak hastanede saatlerce kıvranıpta doguramayanlardan olmak istemiyorum açıkcası oglum şimdiye kadar hiç sıkıntı çektirmedi bana ne bulantı ne mide yanması ne başka bişey inş dogumdada akıllı olur.....
sıkıntı yaşayan benim cnm evet olayı duyanlar bilenler anlatıığm kişiler de inanamıyo eşimn bu yaptığına karaktersz ve hala çocuk diyolar ki bncede öle sizde pek inanamıyosunz biliyorum ama durum bundan ibaret.. teşekkr edrm dileklerin için umarım bi an evvel düzelr
snde hamilesn ve sanırım doğumn yaklaşmş Allah bi avazda kurtarsn umarım kolay bi doğum gerçekleştirir yavrunu alırsn kucağına ama şimdi uyuyabldiğin kadar uyu sonrası çok zorr oluyo hele bide bnm gibi miskinsen
Merhabalar hanımlar,bi kaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum,hiç bi şey yiyemez olmuştum bugün doktora gittik, 4 haftalık HAMİLEYİMgeliyor:)))) Çok mutluyuz....
Canım benim çok sevindim bu habere, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Hayırlı olsun.Merhabalar hanımlar,bi kaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum,hiç bi şey yiyemez olmuştum bugün doktora gittik, 4 haftalık HAMİLEYİMgeliyor:)))) Çok mutluyuz....
Çok sağol Handan abla
Serpilcimmmm nasılsın fıstığımmm bebişin nasıl rahatdır şimdi o annesi bir dünyaya gelsin bakalımmm ohh misler gibi olur şimdi..
Sense sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ..
Eylemden hiç haberin varmı yok oldu oda ne yapıyor acaba
Merhaba hayırlı teskereler olsun eşinede askere giderken eve gelmemiş ha çok ayıp etmişş ama yaşı daha küçük tür herhalde eşinin öle tahmin ediorumm ..Ailenin haberi varmı olanlardan pekiii...
Derincimmmmmm çokkkkk sevindim canım benimmmmhayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah sende ..Yaşasın ya ne güzel teyze olacamm yinee
Canım benim çok sevindim bu habere, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Hayırlı olsun.
Merhabalar hanımlar,bi kaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum,hiç bi şey yiyemez olmuştum bugün doktora gittik, 4 haftalık HAMİLEYİMgeliyor:)))) Çok mutluyuz....
Serpilcimmmm nasılsın fıstığımmm bebişin nasıl rahatdır şimdi o annesi bir dünyaya gelsin bakalımmm ohh misler gibi olur şimdi..
Sense sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ..
Eylemden hiç haberin varmı yok oldu oda ne yapıyor acaba
Merhaba hayırlı teskereler olsun eşinede askere giderken eve gelmemiş ha çok ayıp etmişş ama yaşı daha küçük tür herhalde eşinin öle tahmin ediorumm ..Ailenin haberi varmı olanlardan pekiii...
Derincimmmmmm çokkkkk sevindim canım benimmmmhayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah sende ..Yaşasın ya ne güzel teyze olacamm yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?