Asker Eşleri

mrb herkese iyi akşamlar
handan abla eylem bir evlendi ortadan kayboldu bende hakkariye gelince görüşelim diyordum bırak görüşmeyi burdan bile yok oldu ebuşta öle dogum yaptı oda kayboldu...
derincim senin adınada çok sevindim benim hamilelik bitmek üzere toping in yeni hamilesi sensin artık...
yarın hastaneye gidicem yine hayırlısı bakalım doktor bu hafkta doguma alabilecegini söylemişti belli olucak artık

haklıyken haksız duruma düşmeyin size tek diyeceğim bu,fevri değil mantıklı kararlar verin..eşiniz için hayırlı teskereler diliyorum..umarım bu aranızdaki problemde en kısa zamanda hallolur.
Merhabalar hanımlar,bi kaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum,hiç bi şey yiyemez olmuştum bugün doktora gittik, 4 haftalık HAMİLEYİM geliyor:)))) Çok mutluyuz....

hayırlı olsun hamileliğiniz

tşkler ablacım iyiyiz biz sen nasılsın....
Merhabalar hanımlar,bi kaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum,hiç bi şey yiyemez olmuştum bugün doktora gittik, 4 haftalık HAMİLEYİM geliyor:)))) Çok mutluyuz....

canım çok sevindim allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin tebrikler...
günaydın kızlar hayırlı cumalar...

Çok sağol Handan abla Eveett teyze olcaksın yine inşallah

Çok teşekkür ederim canım İnşallahhhh

Böyle güzel haberler alınca çok seviniyorum ben yaaa sen nasılsın şimdi varmı bir şikayetin filannn

Eşinde o kadar küçük değilmişki canım ya kocaman adam yanii peki ailesiyle filan haberde mi yolamıyor onlarla görüşmüşmü peki

Serpilcimmm ne habersin canım eylemde yok artıkk sizin eşlerinizz tanışıyormuydu oradan sözleşmesi bitmiş olabilirmi acaba bir ara öle diyordu hatırlarsan..Ebruyla msn den görüşmüştük en son oğluşu büyümüştürbraz daha vakit ulamıyor herhalde oda ..Senin 38 hafta oldu demi artıkk doğumu nasıl yapacaksın bellioldumu canım ..

Dilercimmmm ne haber canımmm bu sene tayin bekliyorsunuz demi nerleri yazdınız pelincanlarda tayinci bu sene

günaydınnn , güzel bir gün diliyorum

serpilciğim , dilerim güzel haberlerle gelirsin

Günaydın nilgüncümmm nasılsın canımmm

haklısın küçük sayılmaz aslnda ama sanrım kişilk problemi var ekonomk yönden özgr diil hala ailenin eline bakıyo bütün bunlar kişiliğinde önmli bi etken diye düşünüyorum.. ailesini aramş gecen pazar annesiyel konuştuğunu biliyorum annesi sormş neden aramıyosun diye oda bi neden söylemş ona hakaret edilmşti onu öne sürmüş ama bu bi neden olablrmi yani ne biliyim evladını yoksayacak kadar ooff inan çok yoruldum herşeyden bunaldım bıktım bazen çıldırcak gibi oluyorum avaz avaz bağırasım var ne zaman düzelicem ben bilmiyorum.. bana ailemden de önce sen geliyosun hep derdi senin annemden babamdan daha çok seviyorum hep derdi nasıl sevgi bu yaaa!!

günaydın handancığım , iyiyim canım sağol. sen nasılsın. yaz geliyor bende bu aralar diyet ve spor son hız devam ediyorumm ne güzel senin kilo problemin yokk

Günaydınnn nilgüncümmm,bende iyiyim sağol canımm hepaynı şeyler işte bir bakıyorsun akşaö olmuşşşş anlamıyorum bile inan ..Senn azimlisin maşallah nasıl gidiyor spor işleri.Yok ya alıp veriyorum kiloları çabuk alırımda hemen veremem maaalesef şu andada 50 kiloyum zatenn dikkat ediyorum birazda

Anladım babasıyla beraber çalışıyor herhalde demiii peki tek başına çalışabileceği bir iş düşünmedimi hiç en azından bağımsız olurdu yani.Sen berabermi oturuyorsun k.validenle yoksa evin ayrımı canım..İnsan çocuğunu özler ya bu nasıl bir mantıkdırki karısını bile arayıp sormuyor hiçç..Tek yapacağın evladına sıkı sıkı sarılıp ondan destek alman ...

handan abla normal dogum olucak inş bakalım iki hafta kaldı suyunda biraz azalma var demişti doktor ama idare eder o kadarda az değil dedi kendi sancılılarımla dogum yapmak istiyorum bakalım

tek başına hiç bi iş yapmadı bu zmna kadar yapmak istedi ama olmadı bi türlü kısmet..
bende çok istedim biliyodum çünkü onlardan bağmsız olsa düzelcekti ama olmadı olmadı.. kayınvalidem kndi memleketnde yaşıyo onlardan uzağm onlarda ayrı bi ilgiz zaten benim kaderim böyle sanırım en gzüeli yavrumm zaten onunla beraber düşünmemeye çalışcaz en azından uğraşıcam

Teşekkür ederim

Amin canım...Teşekkür ederim

Merhaba Handan Abla, çok iyiyim şimdilik bir şikayetim yok. Sabahları biraz bulantım oluyor,onun dışında gayet iyiyim...

Az kalmış seninki canım, evet topiği hamilesiz bırakmamak lazımm

İyi canım şimdilik...Ama okul varken nasıl olcak bilmiyorum. Pazartesi okulda bakıcam artık...Şu an her şey eskisi gibi. Sabahları bulantım oluyor biraz...

handan abla normal dogum olucak inş bakalım iki hafta kaldı suyunda biraz azalma var demişti doktor ama idare eder o kadarda az değil dedi kendi sancılılarımla dogum yapmak istiyorum bakalım

Selam serpilcimmmm hayırlısıyla bir kurtulda sağlıklada kucağına alırsın bebeğini

Anladım özel olmazsa bişey sormak istiyorum maddi olarak ne yapıyorsunuz peki eşin askerde onun için sordum k.pederin filan yardım ediyormu sana

günaydın , güzel bir gün diliyorumm

Selam nilgüncümmmm

Merhaba derincimm ilk aylarda bulantı olması çok normal canım ilk 3 ayı atlattınmı zaten geçer bulantıların

Derincim nasıl gidiyor peki? Zorlanıyor musun?

Canım ne haberrr eşinide yolladın allah kavuştursun istanbuldamısın sen kızın nasıl iyimi

İyi canım şimdilik...Ama okul varken nasıl olcak bilmiyorum. Pazartesi okulda bakıcam artık...Şu an her şey eskisi gibi. Sabahları bulantım oluyor biraz...

Canım sabahı atlattıktan sonra gerisi kolay, okulda daha rahat olursun zaman çacucak geçer, şimdiden balık ve cevize önem ver, dengeli beslenmek çok önemli, Çubuk karaker işe yaramıştı ben de bulantılarda, zaten bir süre sonra geçecek onlar da.

Sağol canım gideli 16 gün oldu,
Ama sık sık görüşebiliyoruz.
Benimki oğlandı, ve iyi, dayısıyla oynuyor şimdi. İstanbuldayım ayın 8 ine kadar. Sizin nasıl gidiyor.

Serpilcin en iyisi normal doğum tabi, hayırlı doğumlar.

derincim hamile haberini şimdi öğrendim çok sevindim,sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…