derincim hamile haberini şimdi öğrendim çok sevindim,sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah
malesef ablacım biz diyarbakırdan hiç gitmek istemiyoruz ama şark sırası geldi eşimin diyarbakır ara bölge ya bu yıl daha beter yerlere gidicez tercihlerimiz se siirt,tatvan, mardin, ergani,ığdır artık bekliyoz hayırlısı neresiyse orası olsun nben tatvan istiyorum yada mardin ama eşim ilk tercihini siirt yazmak istedi orası da yakın ya buraya bide gördük orayı şehir olarak pek iyi degil ama lojman iyi bakalım artık ya sorma pek canım sıkkın bu tain işine ya ....sen nasılsın..
Böyle güzel haberler alınca çok seviniyorum ben yaaasen nasılsın şimdi varmı bir şikayetin filannn
Eşinde o kadar küçük değilmişki canım ya kocaman adam yanii peki ailesiyle filan haberde mi yolamıyor onlarla görüşmüşmü peki
Serpilcimmm ne habersin canım eylemde yok artıkk sizin eşlerinizz tanışıyormuydu oradan sözleşmesi bitmiş olabilirmi acaba bir ara öle diyordu hatırlarsan..Ebruyla msn den görüşmüştük en son oğluşu büyümüştürbraz daha vakit ulamıyor herhalde oda ..Senin 38 hafta oldu demi artıkk doğumu nasıl yapacaksın bellioldumu canım ..
Dilercimmmm ne haber canımmm bu sene tayin bekliyorsunuz demi nerleri yazdınız pelincanlarda tayinci bu sene
Günaydın nilgüncümmm nasılsın canımmm
Merhabalar hanımlar,bi kaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum,hiç bi şey yiyemez olmuştum bugün doktora gittik, 4 haftalık HAMİLEYİMgeliyor:)))) Çok mutluyuz....
Canım sabahı atlattıktan sonra gerisi kolay, okulda daha rahat olursun zaman çacucak geçer, şimdiden balık ve cevize önem ver, dengeli beslenmek çok önemli, Çubuk karaker işe yaramıştı ben de bulantılarda, zaten bir süre sonra geçecek onlar da.
Sağol canım gideli 16 gün oldu,
Ama sık sık görüşebiliyoruz.
Benimki oğlandı,ve iyi, dayısıyla oynuyor şimdi. İstanbuldayım ayın 8 ine kadar. Sizin nasıl gidiyor.
Serpilcin en iyisi normal doğum tabi, hayırlı doğumlar.
günaydınnn, mutlu pazarlar
selam hanımlar nasılsınız
hepinizi ayrı ayrı çok özledim
malesef ablacım biz diyarbakırdan hiç gitmek istemiyoruz ama şark sırası geldi eşimin diyarbakır ara bölge ya bu yıl daha beter yerlere gidicez tercihlerimiz se siirt,tatvan, mardin, ergani,ığdır artık bekliyoz hayırlısı neresiyse orası olsun nben tatvan istiyorum yada mardin ama eşim ilk tercihini siirt yazmak istedi orası da yakın ya buraya bide gördük orayı şehir olarak pek iyi degil ama lojman iyi bakalım artık ya sorma pek canım sıkkın bu tain işine ya ....sen nasılsın..
günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum...
derincim ya nasıl sevindim anlatamam, sabah ilk okuduğum senin haberin oldu haftaya güzel başladım, sanki çok yakın bir arkadaşım hamileymiş gibi hissettim, allah analı babalı büyütsün canım inş, tebrik ederimçok tatlı bi anne olacaksın eminim
selam hanımlar, eşim ameliyat olduğu için bir hafta ben de izin almıştım, çok zor ve yoğun bir haftaydı gerçekten. ağrılı yöntemle ameliyat olması gerektiği içn çok fazla acı çekti, 4 gün süründük resmen. pişman bile olduk yani. 1 ay kadar bulanık görecekmiş, asker adam ne yapacak bilmiyorum.hastaneyle de tartıştım zaten.çok şükür şimdi daha iyi.evde bi kaç gün daha ben işe başladım bugün. tatil falan yapamadık tabi, hastalık ortamında geçti hep. iş başa düştü tabi bir de, ben de hastalandım yorgunlukrtan. arabayı da ben kullanmak zorunda kaldım ama çizdirdim azıcık çok moralim bozuldu
ailesini de davet ettik ısrarla, ama gelmediler. bahaneleri ise gerçekten saçmaydı
ya canım çok garip insanlar gerçekten. eşimin ameliyat olduğunu söylemedik biz ailesine ilk gün, üzülmesinler panik olmasınlar diye, neyse aynı gün kaynım aramış eşimden kendisine laptop almasını istiyor. işte bizim kredi kartımıza uygunmuş da vs neyse eşim reddetti tabi zaten ameliyat ücreti gayet mahvetti bizi dünya göz hastanesinde oldu. annesiyle de konuşurken şaka yollu geçinemiyoruz para yollayın bana,ameliyat oldum benzin falan yetmiyo diye yakındı. sonra da ailesini davet etti. onlar da bakarız falan dediler kıvırdılar. ertesi gün yine çağırdık, ben de davet ettim bu sefer. gelemeyiz dediler eşime, paraları yokmuş. kayınvalidem ehliyet kursuna gidiyomuş da, işte arabanın kaskosu bitmiş tekrar yaptıramamışlar da, falan filan. eşim ısrarla diyo ki bakın ben 3 gün evdeyim yalnızım eşim işe gidicek bi daha beni bulamazsınız evdeyken sonra göreve gidicem eve bile gelemicem gelicekseniz gelin dedi. baya bi ısrar ettik ama gelmediler. anladığım kadarıyla gözleri korktu para konusundaama ben eşime üzüldüm, ailesinin 3 kuruş yol parası için gelmemesine bozuldu.
K.biraderin kendisi alamıyormu laptopude abisinden istiyorrr hayret bişi yani k.validende madem para yokmş neden ehliyat almak istiyorkiii çokmu acildi acaba ..
Aman boşver ya kafana bile takma bence sizler davet etmişsiniz onlar gelmemiş kaybeden onlar olur nasılsa bide uzakmı oturuyorlar size hani yol parası çok tuttar diyemi düşündüler acaba ...
Günaydın herkese...
lilypos geçmiş olsun canım...
handan ablacım kaynım da havacı teğmen, bekar üstelik. durumu iyi yani. yiyip içip gezmek dışında bi işi yok. laptop konusundan eşim anlıyor diye güya ona aldırıcak ben size öderim falan demiş ama nerde ödeyecek, 10 taksit yaptırcakmış da ,bize her ay para yollaması lazım o da saçma olur yani. üstelik annesinin kredi kartı da bizimkinden, isterse kendisine de kart çıkartabilir. bundan önceki laptopunu da eşim almıştı biz nişanlıyken, onu kayınvalidemlere bırakmış kendisine yeni istiyor. bu konu yüzünden baya gerildik zaten,biz de eşimin dediği gibi maaşımızın birini yol parasına veriyoruz eşim gidip geldiği için. kaldı ki maddi durumu iyi olan birinin keyfi harcamasını nye biz yapalım. ben de tepkimi açıkca koydum ortaya tabi eşime karşı. gelince para harcatıcaz diye korkup gelmediler resmen. ne zamandır eşim izin alınca geleceklerini her yerde vurguluyorlardı, paraya gelince vazgeçtiler.
Günaydın herkese...
lilypos geçmiş olsun canım...
mrb hanımlar nasılsınız..
lillypos sıkıntılarını okudumda benimade sinirlerim tavan yaptı yine seni çok iyi anlayabiliyorum... insanı resmen enayi yerine koyuyorlar... bekar olsa ogludur veya abisidir kardeşidir aile bireylerine yardımcı olabilir ama evli olup ta kendi eşi çocugu yani ailesi olan birine yardım etmeleri gerekirken aksine daha maddi yönden zarar veriyorlar bu olayda evde sorun çıkmasına huzursuzluk çıkmasına gayet fazlasıyla yetiyor... ben sürekli sabır diliyorum allahtan sana dileyim bundan sonra
eşimde aynen öyle yapmaya çalışıyor handan ablacım,eşimin ameliyatının ilk günüydü üstelik çok fazla acısı vardı.aramış bana kartını yolla abi diyor. kasap et derdinde koyun can derdindeydi resmen. araya girip kaynımı terslemek de istemedim eşim hallettsin diye, ama akşamları bile kaç saatini internette kardeşine bilgisayar arayarak geçirmesine sinir oluyorum, gözleri hala bulanık görüyor bilgisayara bakmaması lazım.
güya onlar canından dimi ,annesi ve kardeşi ama eşimi azıcık düşünselerdi oğlumuz ameliyat olmuş gidelim görelim paranın lafı mı olur derlerdi. baktılar ki bizde para kalmadı gelmekten vazgeçtiler resmen. neyse iyi oldu, eşim de gördü ailem ailem diye yanıp tutuştuğu insanların ne olduğunu.
derincim ya nasıl sevindim anlatamam, sabah ilk okuduğum senin haberin oldu haftaya güzel başladım, sanki çok yakın bir arkadaşım hamileymiş gibi hissettim, allah analı babalı büyütsün canım inş, tebrik ederimçok tatlı bi anne olacaksın eminim
selam hanımlar, eşim ameliyat olduğu için bir hafta ben de izin almıştım, çok zor ve yoğun bir haftaydı gerçekten. ağrılı yöntemle ameliyat olması gerektiği içn çok fazla acı çekti, 4 gün süründük resmen. pişman bile olduk yani. 1 ay kadar bulanık görecekmiş, asker adam ne yapacak bilmiyorum.hastaneyle de tartıştım zaten.çok şükür şimdi daha iyi.evde bi kaç gün daha ben işe başladım bugün. tatil falan yapamadık tabi, hastalık ortamında geçti hep. iş başa düştü tabi bir de, ben de hastalandım yorgunlukrtan. arabayı da ben kullanmak zorunda kaldım ama çizdirdim azıcık çok moralim bozuldu
ailesini de davet ettik ısrarla, ama gelmediler. bahaneleri ise gerçekten saçmaydı
Çok teşekkür ederim canım benim,darısı sana olsun inşallah Teyze oluyosunuz kolay mı? Ben de seni göremedm kaç gündür merak ettim açıkçası. Çokk geçmş olsun...İyi mi şimdi eşin toparlandı mı? Eşinin ailesini az çk bildiğim için pek şaşırmadım canım ne yalan söyleyeyim...
Günaydınn nilgüncümmmmm nasılsınnn burada havalar bozdu yine yağmur yağıyorr
merhaba canım , nasılsın oğluş nasıl ?Günaydın herkese...
.
hepinize tatlı rüyalar
tayinlerin açıklanmasına 32 gün kaldı
merakla bekliyorum
hepinize tatlı rüyalar
tayinlerin açıklanmasına 32 gün kaldı
merakla bekliyorum
çok geçmiş olsun lilyposcuğum. araba içinde moralini bozma canım, sağlık olsun. eşinin ailesinin yaptıklarını da okudum. resmen pes dedim . nasıl anne , nasıl kardeş. eşinin sağlık durumu ile ilgilenmek yerine nelerin peşinde koşuyorlar. eşinin durumu görmeside iyi olmuş. inşallah birazda olsa durumun farkına varmıştır. aslında gelmedikleri de iyi olmuş. rahat edemez , birde yorgunluğun olurdu
handancığım burda da yağmur ve soğuk var. neredeyse nisan ayının sonu geldi. hava düzelmedi:44:
merhaba canım , nasılsın oğluş nasıl ?
beklemek en zoru , 32 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer . dilerim gönlünüze göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?