mrb canişer...
handan abla nasıl oluyum artık baya agırlaştım bugünde yine hastanedeydim doktorum bu hafta dogum olabilir dedi ama bakalım
nerde olsa gireriz ablacım lojmana puanımız yüksek o yönden sıkıntı yok yani....
Günaydınn canımm bak ben karıştırdım aklımda kız diye kalmışşş pardonbizimde hep aynı ya bir değişiklik yok yaniiii günler geçiyor bir şekilde bebeği benim yerime öp annesii
Günaydınn nilgüncümmmmm nasılsınnn burada havalar bozdu yine yağmur yağıyorr
Selam tülaycımmmm senden ne haber nasılsınnnn
Günaydınn dilercim sanada hayırlısı olsun artık ya dediğin gibi siiet de yakın oraya peki lojman çıkacakmı bellimi bari ona göre seçim yapınn ..
Bende iyiyim canım yaaa ne olsun iştee
Günaydınnn canımmm çok geçmiş olsun eşine şimdi nasıl iyimi gözünden ameliyat oldu demiii hayrola niye gelmediler k.validenlerr nasılsa bahane çok demi boşver bişi deyimmi iyi olmuş gelmedikleri aslında iki ayağın pabuça girerdi ..Bu seferde herşeye karışıp midahale ederlerdi ..
mrb canişer...
handan abla nasıl oluyum artık baya agırlaştım bugünde yine hastanedeydim doktorum bu hafta dogum olabilir dedi ama bakalım
serpilcim hayırlısıyla bebeğini alırsın inş kucağına, rahat bi doğum geçirmeni dilerim, hayırlı haberlerini alırız burdan
günaydın arkadaşlar , serpilciğim dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebişini
handancığımm , haklısın bu sene yaz zor gelecek galiba. hala soğuk , hala güneş yokk:44:
nerde olsa gireriz ablacım lojmana puanımız yüksek o yönden sıkıntı yok yani....
Günaydın hanımlar, bebişim nezle oldu benim
Günaydın hanımlar, bebişim nezle oldu benim
tünyadın hanımlarrrr
eşim gelmişti giremedim bi kaç gun banada gelmıcem daha derken kapı çaldı açtım karsımda bi an baygınlık gecırcem sandım , böyle şaka mı yapılır yawwws
neyse geldi ya buna şukurrrdiyecegım ama yarın gene gidiyourrr neysekı bu sefer az 4gun kadar ayrı kalcaz
hoşgeldin lilyposcum
hoşbulduk,gözünaydın canım, ne güzel oluyor ama o süprizler di mi
eşim de hep der, benim sana en büyük süpriz hediyem eve gelebilmemgerçekten öyle. bu sabah gitti ama biraz önce aradı özledim akşama geliorum diyo allah kavuştrsun canım 4 gün çabuk geçer.
bencede en buyuk supriz eve gelmeleri doğru soylemıs eşin :):) sağol canım aminnn.. ahh ahh 1 mayısla 1 haziran arası hepten yok ben yanmayayımda kımler yansın..bide k.validem cagıryormus benı yanına yaa tırnagımın ucu kadar degerım yokki işte sırf esımle aramı bozmak için yapıyorrr baska bişey değilll
hıım bide aklıma gelmısken eşinin ameliyatı nasıl gectı? gecmıs olsun tekrardan
bencede en buyuk supriz eve gelmeleri doğru soylemıs eşin :):) sağol canım aminnn.. ahh ahh 1 mayısla 1 haziran arası hepten yok ben yanmayayımda kımler yansın..bide k.validem cagıryormus benı yanına yaa tırnagımın ucu kadar degerım yokki işte sırf esımle aramı bozmak için yapıyorrr baska bişey değilll
hıım bide aklıma gelmısken eşinin ameliyatı nasıl gectı? gecmıs olsun tekrardan
kasvetlim sıkma canını beterin beteri var 2 yıldır eşim yanımda yok.nasipse bu yıl kavuşuyoruz
pelincim eşin doğudamıydı? benim ki de bu sene gidicek 2 yıl ayrı kalıcaznasıl dayanıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?