Asker Eşleri

mrb canişer...
handan abla nasıl oluyum artık baya agırlaştım bugünde yine hastanedeydim doktorum bu hafta dogum olabilir dedi ama bakalım

mrb canişer...
handan abla nasıl oluyum artık baya agırlaştım bugünde yine hastanedeydim doktorum bu hafta dogum olabilir dedi ama bakalım

serpilcim hayırlısıyla bebeğini alırsın inş kucağına, rahat bi doğum geçirmeni dilerim, hayırlı haberlerini alırız burdan

günaydın arkadaşlar , serpilciğim dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebişini
handancığımm , haklısın bu sene yaz zor gelecek galiba. hala soğuk , hala güneş yokk:44:

nerde olsa gireriz ablacım lojmana puanımız yüksek o yönden sıkıntı yok yani....

mrb canişer...

Bebek dönmüştür herhalde demiii 38 hafta mı oldu senin serpilcimm

serpilcim hayırlısıyla bebeğini alırsın inş kucağına, rahat bi doğum geçirmeni dilerim, hayırlı haberlerini alırız burdan

Günaydın canımcımmm nasılsınn eşin nasıl odu iyidir inşallah haber varmı k.validenlerden

günaydın arkadaşlar , serpilciğim dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebişini
handancığımm , haklısın bu sene yaz zor gelecek galiba. hala soğuk , hala güneş yokk:44:

Günaydınn nilgüncümm bugünde kötü hava burada düzelmeyecek belli oldu havalarr

nerde olsa gireriz ablacım lojmana puanımız yüksek o yönden sıkıntı yok yani....

Ouan yüksekse sorun yok o zaman sen toparlanmaya başla şimdidennn

tünyadın hanımlarrrr
eşim gelmişti giremedim bi kaç gun banada gelmıcem daha derken kapı çaldı açtım karsımda bi an baygınlık gecırcem sandım , böyle şaka mı yapılır yawwws
neyse geldi ya buna şukurrr diyecegım ama yarın gene gidiyourrr neysekı bu sefer az 4gun kadar ayrı kalcaz

hoşgeldin lilyposcum

hoşbulduk,gözünaydın canım, ne güzel oluyor ama o süprizler di mi
eşim de hep der, benim sana en büyük süpriz hediyem eve gelebilmem gerçekten öyle. bu sabah gitti ama biraz önce aradı özledim akşama geliorum diyo allah kavuştrsun canım 4 gün çabuk geçer.

bencede en buyuk supriz eve gelmeleri doğru soylemıs eşin :):) sağol canım aminnn.. ahh ahh 1 mayısla 1 haziran arası hepten yok ben yanmayayımda kımler yansın..bide k.validem cagıryormus benı yanına yaa tırnagımın ucu kadar degerım yokki işte sırf esımle aramı bozmak için yapıyorrr baska bişey değilll
hıım bide aklıma gelmısken eşinin ameliyatı nasıl gectı? gecmıs olsun tekrardan

ameliyat iyiydi canım,daha doğrusu ne olduğunu anlayamadım ben. dünya göz beni eczaneye gönderip eşimi de ödeme yapmaya diye götürüp apar topar ameliyat etti. benim haberim yoktu tabi bi geldim eşim çıkmış, ağrılı yöntemle yapmışlar. 4 gün boyunca işkence çekti. hiç uyuymadı zanax falan kullandık nafile. bilsek bu kadar ağrılı olduğunu yaptırmazdık. neyse artık iyi, inş sorun yaşamaz arazide falan. topçu adam hedefi şaşarsa yandık

kayınvalidene gitmekten bi şekilde yırtabilsen canım ya, evde kalıp ders çalışıcam falan desen. gözüm korktu benim kadından. kpss için başkasının yanında çalışamazsın zaten. 1 ay eşin yokken çalışsan çok faydası olur aslında. kiloları da sonra düşünürsün hem.

Son düzenleme:

kasvetlim sıkma canını beterin beteri var 2 yıldır eşim yanımda yok.nasipse bu yıl kavuşuyoruz

Ama inan çok zor olsa da çabuk geçiyor zaman, eşim gideli 1 aya yaklaştı, 6 ayın biri bitti sayılır. Zaten sık sık görüşebilip konuşabiliyoruz. Hemen hemen görüşmediğimiz gün yok. Sadece dokunamıyor koklayamıyoruz işte.

Merhaba hanımlar,nasılsınız? Ben çok yorgunum...Bu 23 Nisan çalışmaları beni çok yordu. Komisyondayım bide program,sunum,tören yarında prova olacak...Normalde olsa bu kadar yorulmam da bebek de olunca zor oluyor. Müdürümde anlayışsız,odunun teki...Nöbet bile tutturdu bana hamile olduğumu bile bile. Bilmiyorum ne olacak...23 NiSAN bitecek hadi,ama bu nöbetler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…