Asker Eşleri

gözünaydın canımmmm, ne güzel bir süpriz yapmış eşinnn

derinciğim malesef ,nöbetler belirli aylara kadar tutuluyor. tam bilmiyorum yönetmeliği fakat doktordan rapor alırsan , durumu tehlikeli diye nöbet tutmaya bilirsin canım. benimde en sevmediğim gündür nöbet günü. aşırı stres ve yorgunluk

Son düzenleme:
aaa hakkaten tuhaf bi hastaneymıs yani.. böyle hem bekleyene zor hem ameliyat olana yani.. şimdi iyi olmasına sevındım zaten orda bence yanı iyileşene kadar tolerans gösteriyorlardır diye dusunuyorum
yaa gectımız vızelerde yanı vizeme 2 hafta kala ordaydım hiç ders çalışamadım..kadın butun yıllık temızlıklerını benı bekletmıs bide badana yaptık tam olduuuu... eşim yıllık izne çıkmıstıda.. şimdide diyor 1 hftada olsa gıt istersen vs.. valla gidemem gitmem.. finallerimdende dusuk not almak istemıyorum.. sonra benım okulum nıye bıtmemısmıs dıye laf yıyorum bide yaa eşimle aramızda iplerde kopsa gitmicem busefer..
bende az önce eşimi ugurladım 4guncuk diyelım hemen gecsın yaa hemennn...
kasvetlim sıkma canını beterin beteri var 2 yıldır eşim yanımda yok.nasipse bu yıl kavuşuyoruz
oooo senın adına çok sevındım pelincanım insallah bundan sonra hiç ayrılmazsınız eşinin görevi neticesiyle evet yaa 2 yıl az uz değil.. Allah iyi sabır vermiş sana senden cok evladına sevındım acıkcası..oyy yavrum kımbılır babasını nasıl da özlemiştir kıyamamm müjdeli haberlerini bekliyor olacagım.. en kısa zamanda esıne aşkına kavusman umudyla

merhaba canım bende esımı yolladım az önce seyıre biraz uzuntulu kasvetlıyım nıkım gibi
bızım zamanımızda hamıle öğretmenlere mudur yaım gun yada tam gun tuttururdu cunku tam gun tutturmak istemese bile diğer öğretmenler cıngar cıkartırdı işte hiç bişeysi yokken onun yerıne fazladan nöbet tutuyoruz gibi laflar taa bize kadar gelırdı belkı sızınkıde öyle bir durumdur kımbılır..

Allah kavuştursun canım, bende yukarda gözün aydın yazmıştım. neyseki 4 güncük hemencecik geçer
kasvetliciğim sen üniversitede mi okuyorsun? hangi bölümm

Allah kavuştursun canım, bende yukarda gözün aydın yazmıştım. neyseki 4 güncük hemencecik geçer
kasvetliciğim sen üniversitede mi okuyorsun? hangi bölümm

aminn lacey abla tşk ederim bu seyırlerı artık sinirimi zıplatmaya basladı yaa kavga bıle edemıyorum kocamla hasretını yasamaktan
evet ablam henuz bıtıremedım işte yakında okulun demirbası ilan edilcem 4 dersım kladı veremıyorum bi turlu maliyedeyım ben.

denizci eşlerinin durumları daha da zor canım. aylarca denzide olmak onlar içinde 2 kat zor oluyordur
biraz gayretle verirsin canım derslerinide

herkese benden iyi akşamlar...
nasıl soğuk burası anlatamam dışarda lapa lapa kar yagıyor bende evde battaniye altında bakınıyorum öle eşim bugün evdeydi yarın olamıcak bie yandan tedirgin oluyorum ya evde tekken sancı falan gelirse diye ama allahtan komşularım falan çok iyi normalde bile oturmaya çagırmak için arasam hemen sancımı geldi diye koşup geliyorlar... 10 gün kaldı günün dolmasına ama hiç dogacakmış gibi gelmiyor bana pazartesi gidicem hastaneye ne olacak bakalım

Hem de ne yorgunluk...Evet canım riskli gebelikse alabiliyorum ama öyle bir durumda yok çok şükür. Çok kötü hissedersem kendimi söylerim,ya da okuldan smimi olduğumuz ailecek görüştüğümüz bir iki hoca var onlara rica ederim...

Allah kavuştursun canım...Çok zzordur bilirim biz de eşimle 6 ay kadar ayrı kalmak zorunda kaldık. Eş durumu atamalarını bekledik. Yeni evlendik ve o bir yere ben bir yere....Allahtan 4 aydır birlikteyiz...Nöbetinde hamilelik riskliyse hiç tutumuyosun,değilsede belli bir aya kadar tutmak zorundasın. Ama bizim arkadaşlar sağolsunlar idare ederler...Bir iki tenefüs ben inerim bir ikisindede onlar...Ama bizim müdür çok cins. Kendisi Urfalı. Bizde urfadayız,eşiminde asker olduğunu bildiği için bana çok kötü davranıyor. Hiç muhattap olmuyorum ben de...

Ahh canım benim,rahat ol bak komşuların varmış,hem daha günün de var heralde.Banada ben hiç hamileymişim gibi gelmiyor.Sınıf süsledik dün,ben sıralarda geziyordum ip falan bağlıyordum,öğretmen arkadaş gördü,epey haşladı beni,dikkt etmen lazım senin... ne işin var senin sıralarınn üstünde falan dedi:44: Alışamadım hala....Buradada fena halde yağmur var. Yarınki 23 nisan törenlerimiz ertelendi pazartesiye...

derincim dikkat et kendine, ilk aylar hem ilk hamileliğin naza çek kendini boşwer millet çıksın sıraların üzerine. sen bizim için değerlisin canım,

denizci eşlerinin durumları daha da zor canım. aylarca denzide olmak onlar içinde 2 kat zor oluyordur
biraz gayretle verirsin canım derslerinide
haklısın lacey abla eşim içinde zordur illaki ama bu seyır zamanları aman bi nazlı oluyor sorma ee halıyle bişeyde diyemıyorum haa dedıgım zaman hemen bi duygu somurusune baslıyor yok gidecekmıs tlf cekmıcekmıs uzun sure ayrı kalcagımızdan vs dem vuruyor bende halıyle bişey diyemıyorum.. bu gitmeden önce canı kek istemıs bende uyuyordum dememiş bana kendı yapmak istemıs iyi hoş..sonra keki sığmayacak (kabarma payı olmayan) bi borcama koymus malummm sonrası yanık kokusuna uyandım kendi nete dalmıs kokuyu bile duydugu yok..gittim baktım abooo fırın ne hallere girmiş.. şimdi ben nası kızmayayım bu adama çok sinirlendim haliyle tek dediğim şey su oldu yanına gidip''salakmısın oğlum sen fırınımı ne hale geıtrmıssın''bunu dedim diye beyfendı kustu bana bıde onun gönlünü almakla uğrastım seyire gidecekya beyfendı nazlı haliyee munkun oldugunca kus ayrılmamaya calısıyrıuz sonrası daha zor oluyor bızım için benım herifte bunu koz olarak kullanmaya basladı o ayrı mesela tabi..
bu arada insallah verırım su 4 dersımıde sonra ver elini kpss bolece bebıs 2013e ertelenmıs olduuu
ayy canım sen nerdesınkı olee kar kağıyorr ? ev alma komsu al diye bosuna dememısler senın adına sevındım iyi komsularının olmasına.. hadi bakalım 10de göz acıp kapayıncaya kadar gecerr gider...
sağol canımmm aminnn :) hmm arkadasların anlayıslıymıs bak ne güzel Allah o müdürüde bildiği gibi yapsın diyorum ,en iyisini yapıyorsun canım.. millet hemseri arar dahası arayı sıkı tutar sizin mudurde tam aksıneymıs.. Allaha havele et canım bosver..

canı tez bırısın anlaşılan bencede dikkat et kendıne Allah korusun bişey oluverır üzüntüden çok vicdan azabı duyarsın sonra.. bundan sonra bebısın senden de once gelecek ,senın pabucun dam atıldı ona göre bundan sonra öncelik bebeğin olmalı her şeyde(yemek yemenden tut,duzenlı uyku,oturup kalkmak bile )

bayramınız kutlu olsun hanımlar,
eşim alese girmek için eve geliyor, hayret ettim izin alabilmiş.
iyi haftasonları diliyorum hepinize

derincim bencede dikkat et kendine hamileligi hissetmeden insan inanamıyor gerçekten bendede öyleydi...
kASVETLİ canım ben hakkarideyim

derinciğimm ,kendine çok dikkar etcanım, şimdi sana hamile değilmişsin gibi gelebilir, ilk kıpırdıları hissedince o mutluluğu yaşayacaksın ,23 nisan kutlamanızı yaptınız mı? biz 23 nisanda kutladık. hava günlük güneşlikti. çok güzel geçti. yorulduğumuza değdi

kasvetliciğim şimdi ayrı olduğunuz için birbirinizi incitmemek için daha dikkatli olmak zorundasınız. daha sonra sürekli beraberliklerinizde bunun acısını çıkarırsınız derslerini biran önce hallet canım. iş arslanın midesinde malesef.

eşine başarılar canım, gerçi sınav bitti. dilerim istediği puanı alırr, sen nasılsın lilyciğim

sağol canım götürdük sınava sonra da araziye yolladık, çadır hayatına devam. 20 gün sonra survivordan çıkmış gibi gelir
iyiym ben de ama eşimi özlüyorum ilk gün zor geçiyor:44:
sen nasılsın laceycim, 23 nisan öğretmenler için güzel geçiyordur, çocuklarla cıvıl cıvıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…