Asker Eşleri

Son düzenleme:
günaydınlar
hepimize mutlu bir hafta diliyorum.

laceycim Ankara 23 nisanda iyiydi bu sene, çocukların şansına her sene yağmur yağardı, tv'de gördüm adapazarında titreyen çocukları içim acıdı. inş havalar düzelir artık bunaldım kapalı havadan

derincim, demiştim ya sana çok yakın bi arkadaşım hamileymiş gibi hissettim diye, gerçekten de eşimin çok samimi olduğu bir komutanının eşi hamileymiş, seninle aynı günlerde öğrendim. çok sevindim
tabi benimki bu haberleri duydukça gaza gelmeye başladı kendimi zor kurtardım

Günaydın canım, iyiydir keyifler, hastayım biraz nezle olmuşum d aidare ediyorum yine de.

merhaba hanımlar size danışmak is-tediğim bi konu var yardımcı olabilirseniz sevinirim. ben 28 yaşındayım 11 aylık evliyim şu an bulunduğumuz yerde 1 yıl kalacaz, 1 yıl sonra şark görevi var . eşim çocuk istiyor, şimdi farzederek konuşuyorum mayısta hamile kalsam şubatta doğacak diğer mayısta tayin çıkacak haziranda gidicez belkide beni götüremeyeceği bi yere çıkacak o zaman çocuk daha 3 -4 alık olmuş olacak, kafam çok karışık bebek düşünmelimiyim düşünmemelimiyim yardımlarınıza tecrübelerinize ihtiyacım var

günaydın hanımlar,
felisity, bende de aynı sorundan var bitane. istemeyi çok iyi biliyorlar da ben bu çocuğu kadını arkamda bırakıp doğuya gidince onlar ne yapacak diye düşünmüyorlar. ya da düşünseler bile kışla ortamında " oo abicim kaç aylık evlisin hala bebek yok mu?" sorusuna cevap veremedikleri için böyle düşünüyorlar. sana yapılan yorumlar benim için de önemli.

günaydın hanımlar biri bişey danışmış benim durumumla sizinki farklı ama ben olaya başka bir yönden cvp vermek istiyorum... hamileyim şu anda ve bebegime kavuşmaya tam bir hafta var o kadar mutluyum o kadar sabırsızım ki onu kucagıma alabilmek için bende hakkari gibi bir yerde yaşıyorum eşim yeri geliyor bir iki aylık görevlere gidiyor bu çok büyük bir sorumluluk ama ben bebegim için herşeyi göze alırım tek başına büyütmek zor hemde çok zor olucaktır eminim ama tek başına olmaktansa minicik bebegimle onun o cennet kokusuyla yaşamayı tercih ederim

canım senin adına çok sevindim, allah analı babalı büyütsün. hakkaride bile olsan eşinin yanında olabilmen güzel.
ama ben çalışıyorum. o yüzden de eşimin yanında olmasına ihtiyacım var. beni ankarada bırakp gidecek güneydoğu görevine. o yanımda olsa çalışmama rağmen göze alırdım ama tek başıma ne anlamı kalır ki diyorum. bencil benim kocam, anladım

işte bu durumda beni düşündürüyor beni götürebileceği bir yer bile olsa dediğim gibi giderken bebek 3 aylık olmuş olacak orda göreve gittiği zaman çocuk hastalansa bişey olsa ben ne yaparım nasıl başedebilirim diye dşünüyorum. tanıdık kimse olmicak bu bi kesin. 1 yıla yakın zamandır ben şu anki yaşadığım yerde kimseyi tanımıyorum bir tek komşum bile yok. korkuyorum açıkçası

Merhabalar özlemişim burayı beni unutup unutmayan arkadaşlar selam kimler burda inanın daha tayin yükünü üzerimden atamadım yerleşemedim bile daha her şey güzel olacak))))

Merhabalar özlemişim burayı beni unutup unutmayan arkadaşlar selam kimler burda inanın daha tayin yükünü üzerimden atamadım yerleşemedim bile daha her şey güzel olacak))))

merhaba eylül, hoşgeldin. biz de tayin bekliyoruz bu sene, daha doğrusu eşim yalnız gidecek doğuya siz nerdesiniz memnun musun?

slm kızlar yeni arkadaşlar beni tanımaybilirler uzun zamandır yazmıyordum ama takip ediyorum sizi
çoçuk konusu olunca dayanamadım
benim bir kızım var haziran 24 ün de 2 yaşına girecek.kızım kıbrıs doğumlu eşim orada da yoğun çalışıyordu çok fazla yardımı olamadı bana şimdi doğu görevindeyiz burada da yoğun hafta 1 yada 2 gün eve geliyor.bu yüzden kızımla çok vakit geçiremedi malesef kzım 1 yaşını baya geçtikten sonra baba demeye başladı babasına da anne diye sesleniyordutabi şimdi büyüdükçe babasına düşüyor arkasından ağlıyor giderken uzun süre yani diyeceğim şu ki bence tayin yeriniz kesinleşsin sizi götürebileceği bir yer olursa ondan sonra düşünün.aynı yere gitseniz bile bu işte rahat yok hepimiz biliyoruz bunu ben eşimle aynı yerdeyim kzım doğduğundan beri ama tek başıma büyütüyorum kzımı tüm yükü sorumluluğu benim üzerimde bu da çok yorucu oluyor haliyle ama hafta 1 yada 2 gün bile yanımda olması bana moral oluyo.eşinizden uzakta ayrı şehirler de olmak çoçuk olduktan sonra çok zor olur sizin için hem özlem hem yalnızlık hem annelik çok yıpratır sizi..herşeyin hayırlısı tabiki

benim bebeğim 33 günlüktü eşim şark görevine gitti.daha 1 yıllık evliydik.daha gelmesine 15 ayı var.beni yanında götüremedi.şu anda bebeğimi tek başıma büyütüorum.kayınvalidemin yanındayım ve inan bana çok zor.

bebeğini hayırla al kucağına inşallah.ne kadar kaldı doğu görevinizin bitmesine.

allah kolaylık versin sana canım. kayınvalide yanında olmak da ayrı bi iş zaten. asla tahammül edemem ben

iyi geceler arkadaşlar, felistyciğim bebek konusunda mutlaka ayrıntıları ile düşünmek lazım. arkadaşlarında yazdığı gibi çoğu zaman eşleriniz yanınızda olmayacak. hatta lilyy gibi eşlerinizden ayrı kalmanız gerekecek. eksi ve artılarını iyi düşünmek lazım.
eksileri yalnız başına bir bebğin sorumluluğu olacak üstünüzde. hastalığında yanınızda olamayacaklar belki.
artıları eşinizin yokluğunda o minicik varlığı ile size güç olacak, ses olacak. biz çok şükür uzun ayrılıklar yaşamadık. ama nöbetlerde tek başıma çok korkardım. kimseyle konuşmadan sadece tv izlemek çok can sıkıcı. ama bebeğim olduktan sonra onunla konuşur, onunla oynar zamanın nasıl geçtiğini anlamazdım. kararı vermek çok zor ,ahh keşke bu ayrılıklar hiç yaşanmasa

Son düzenleme:

evet çok haklızın, ben her ayrıntıyı düşündüğüm için kafayı yemek üzereyim diyebilirim. bubün yine konuştuk bu konuyu ciddi anlamda çocuk istediğini söyledi, bende tayinin nereye çıktığı belli olsun o zaman düşünelim bence dedim. o zaman bekleyelim 3 yıl sonra düşünürüz dedi. ama kırılıyor kalbi hissediyorum. söylüyorum anlatıyorum olmuyor. ya beni götüremezsen diyorum yeni doğmuş bir bebekle yada hamile hamile yalnızmı kalacam diyorum. beni götürebilsen bile orda ben zorlanmicakmıyım çoğu zaman yanımda olmayacaksın belkide, yol bilmicem ne nerde bilmicem bişey olsa ben napacam diyorum. tayin yeri belli olmadan düşünmesek ne olur diyorum. hemen sinirlenip sen herşeyi çok takıyosun ne duysan aklına takıyosun, o zamanhiç düşünmeyelim hayatta ne olacağı bellimi olur falan diyor. çok dağıldım ben düşünemiyorum artık hiç bişeyi ne yapacağımı bilmiyorum. bi evliliğin tadını çıkaralım daha erken diyorum, bi eşim istiyo diye bende istiyomuşum gibi oluyo. kendimi nalmaktada zorlu çekiyorum. birde 3 yıl kredi borcumuz var bebeğin masrafı olmicakmı hiç. şimdi elimizde para kalmıyo çocuk olunca ne olacak diyorum bende maddi yönünü düşünüyorum ama sen çok ince ayrıntılara takıyosun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…