sağol canım götürdük sınava sonra da araziye yolladık, çadır hayatına devam. 20 gün sonra survivordan çıkmış gibi gelir
iyiym ben de ama eşiB][SIZE="3mi özlüyorum ilk gün zor geçiyor:44:
sen nasılsın laceycim, 23 nisan öğretmenler için güzel geçiyordur, çocuklarla cıvıl cıvıl.[/QUOTE]
[COLOR="blue"]survivorr çok güldümm canımdemek çadırdalar gerçekten çok zor . özlememek elde değil , tayinlerin açıklanmasınada az kaldı galiba. hayırlısı
23 Nisan öncesinde günlerce hazırlanıyoruz canım, daha o gün heyecan doruktaa oluyor. benim minikler öyle güzel oynedılarki herkes müziğinde etkisi ile oynadı(sertap erener -rengarenk ) çok alkış aldık. Ankarada da hava şansımıza günlük güneşlikti. [/SIZE][/B][/COLOR]
Selamm hanımlar keyifler nasıl iyimiişlerimi bitirdimmm oturdumm gerçi yemek te yapmam lazım üşeniyorum şimdidenn
Günaydın canım, iyiydir keyifler, hastayım biraz nezle olmuşum d aidare ediyorum yine de.
günaydın hanımlar biri bişey danışmış benim durumumla sizinki farklı ama ben olaya başka bir yönden cvp vermek istiyorum... hamileyim şu anda ve bebegime kavuşmaya tam bir hafta var o kadar mutluyum o kadar sabırsızım ki onu kucagıma alabilmek için bende hakkari gibi bir yerde yaşıyorum eşim yeri geliyor bir iki aylık görevlere gidiyor bu çok büyük bir sorumluluk ama ben bebegim için herşeyi göze alırım tek başına büyütmek zor hemde çok zor olucaktır eminim ama tek başına olmaktansa minicik bebegimle onun o cennet kokusuyla yaşamayı tercih ederim
günaydın hanımlar biri bişey danışmış benim durumumla sizinki farklı ama ben olaya başka bir yönden cvp vermek istiyorum... hamileyim şu anda ve bebegime kavuşmaya tam bir hafta var o kadar mutluyum o kadar sabırsızım ki onu kucagıma alabilmek için bende hakkari gibi bir yerde yaşıyorum eşim yeri geliyor bir iki aylık görevlere gidiyor bu çok büyük bir sorumluluk ama ben bebegim için herşeyi göze alırım tek başına büyütmek zor hemde çok zor olucaktır eminim ama tek başına olmaktansa minicik bebegimle onun o cennet kokusuyla yaşamayı tercih ederim
Merhabalarözlemişim burayı beni unutup unutmayan arkadaşlar selam kimler burda inanın daha tayin yükünü üzerimden atamadım yerleşemedim bile daha her şey güzel olacak))))
benim bebeğim 33 günlüktü eşim şark görevine gitti.daha 1 yıllık evliydik.daha gelmesine 15 ayı var.beni yanında götüremedi.şu anda bebeğimi tek başıma büyütüorum.kayınvalidemin yanındayım ve inan bana çok zor.
allah kolaylık versin sana canım. kayınvalide yanında olmak da ayrı bi iş zaten. asla tahammül edemem ben
iyi geceler arkadaşlar, felistyciğim bebek konusunda mutlaka ayrıntıları ile düşünmek lazım. arkadaşlarında yazdığı gibi çoğu zaman eşleriniz yanınızda olmayacak. hatta lilyy gibi eşlerinizden ayrı kalmanız gerekecek. eksi ve artılarını iyi düşünmek lazım.
eksileri yalnız başına bir bebğin sorumluluğu olacak üstünüzde. hastalığında yanınızda olamayacaklar belki.
artıları eşinizin yokluğunda o minicik varlığı ile size güç olacak, ses olacak. biz çok şükür uzun ayrılıklar yaşamadık. ama nöbetlerde tek başıma çok korkardım. kimseyle konuşmadan sadece tv izlemek çok can sıkıcı. ama bebeğim olduktan sonra onunla konuşur, onunla oynar zamanın nasıl geçtiğini anlamazdım. kararı vermek çok zor ,ahh keşke bu ayrılıklar hiç yaşanmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?