Asker Eşleri

herkese günaydın kızlar

evet canım bir de işin maddi yönü var. bizim de kredi borcumuz var 4 yıl daha. ben doğum iznine ücretsiz izne ayrılırsam ödeyemeyiz. bırak bir de bebeğin masraflarını. senin çekeceğin sıkıntıyı ya da ne kadar yıpranacağını düşünmüyorlar ki işte. hem eşim istedikçe ben de ne güzel olur diye düşünüyorum hem de diyorum ki sen uzakta olacaksın ben çalışıyorum babamla annem mi bakıcak bu çocuğa sürekli? off çok karışık:44:

merhaba eylül, hoşgeldin. biz de tayin bekliyoruz bu sene, daha doğrusu eşim yalnız gidecek doğuya siz nerdesiniz memnun musun?

biz doğu görevini bitirdik canım şimdi batıdayız merdivenlerin son basamağında doğu için endişe etmeyin huzurunuzun ve mutluluğunuzu yanınıza alın ve gidin tabiki zor yönleri var ama yinede güzel yönleride var sadece sağlık olsun

bir asker eşi evin hem annesi hem babasıdır bu kavrama alışın görevleri zor şartlar zor önemli olan bunu kabullenmektir çoçuk güç verir

Biz Vatan Bekçilerinin Fedakar YARENLERIYIZ. Acıyı da Biliriz Yalnızlığı da. Korku Yıldırmaz Bizi. Gurbetle Nikah Kıymışız, Hasretse Yemeğimiz. Biz Edirne'li, Van'lı, Ankara'lı değiliz. Bizler TÜRKİYE'liyiz. Dağında Mekan Tutsak Orayı Şehir Belleriz. Gülüde severiz dikeni de. BİZLER ASKER YARENLERIYIZ Adımız Başka Yaşımız Başka Olsa da Aynı Kaderin Ortak Paydasıyız. Anayız, Ablayız, Kardeşiz Bizler Bu Vatanın BÖLÜNMEZ EN BÜYÜK AİLESİYİZ. Aslında Bizler Postalsız, Palaskasız, Yüreği Sevgi Dolu KIŞLASIZ ASKERLERİZ

slm kızlar bende asker eşiyim eşim şarkta beni götüremediibizde bebek düşünüyoruz bende çok kararsızdım ama birdahaki tayin yerimdede ailem yanımda olmayacak o da zor en azından tecrübe kazanana kadar sürekli benimle olsunlar istiyorum tabi eşimde çok önemli ama gittiğimiz yerdede arazisi olacak nöbeti olacak iyice yalnız kalıcam o zaman.gerçi izne geldiğinde deniyoruz ama olmadı daha bakalım nasip herşeyin hayırlısı:26:

aminnn, önce eşlerimiz sağlıklı rahat olsunlar da ...
canım benim korkum doğuya gitmek değil zaten. asker kızıym aynı zamanda. 8 yılı doğuda geçirdik biz de. birlikte olsak beni götürebilse zaten hiç düşünmem doğuda çocuk yapılır mı falan diye. biliyorum çünkü o hayatı.
bizim sorunumuz eşimle birlikte gidemeyecek olmam. iş durumum sadece ankara, devlet yollamıyor beni. yollasa giderim her yere. şimdi ise hem işe devam etmek de eşim yanımda yokken hamilelik geçirip o yokken bebek büyütebilecek güçte değilim. hayatımızı hep ertelemek zorundayız

biraz önce eşim aradı kızlar, tayin çıkmayacağına dair bir haber almış. bir sene daha haftasonu devam eden evliliğmize devam edeceğiz gibi görünüyor yani. ondan sonraki sene kesin tayinci tabi. benim de bir yılım kalmış olacak ankarada yalnız geçirmem gereken. sonra gidebilirm yanına diye düşünüyorum.kafam çok karıştı. eşimin de öyle. napsak ki:44:

canım allah kolaylık versin size de. ailenin yanında olması çok önemli bak. benim eşim sadece haftasonu gelebiliyor eve, ailemle aynı sitede oturuyoruz yoksa korkardım ben de tek kalmaya. onları da çağırırsın yalnız bırakmazlar seni gittiğiniz yerde eşin çok fazla araziye falan gittiğince mesela, merak etme. hepimiz için hayırlısı olsun

sağol canım gerçekten yalnız olmak çok zor bende ailemle aynı site içinde oturuyorum yoksa korkardım yalnız kalmaya.tayininizin çıkmamasına sevindim bence bu arada çocuk düşün çünkü eşin gittiğinde yapmak isteniz bile izne geldiğinde ya adetine denk geliyor ya yumurtlama gününe denk gelmiyorşimdi diyorum keşke gitmeden hamile kalsaymışım gerçi daha yaşımız genç ama eşim çok istiyor

benımde cocuk isteyınce en korktugum sey bu cunku eşim denizci benım..ve oyle bi akslık oluyorki eşim seyıre gidecek hastalıgım bıtıyor esım seyırden gelıyor adet oluyorum gelde sinirr olmaaa.. yumurtlama günüme bile daha hiç denk gelmedik sürekli adet gunlerıme denk gelmekten.. uff... şurda 20 aylık evlıyım görünürde ama varsan baksam cinsel acıdan evlilik hayatı en fazla 5aydır yani..

seneye senınde tayının kesın cıkcagı bellimi canım? ona göre eksileri artıları hesaplayın esınle sonra karar verın..belkı esın senı goturemeyecek yada goturse bile sureklı orduevınde ikamet etmek zorunda kalcasksınız yanı kurulu bi duzenın olmayacak evini tasıyamacaksın belkıde.. ozaman cocuk olsa sana çok daha zor olur calısacaksın bide annenle k.validen donusunlu olarak gelirler illaki bakmaya ama ozamanda karı koca ilişkinizi hangi ara yasayacaksınız?? iyice dusunup sonra karar verın derim.. bence sımdı calısmalara baslayın en azından evinde olcaksın sonra bebege annen yada k.validen gelse bile eşinle cinsel hayatında devam eder (sonucta herkesın odası ayrı)
en onemliside eşin görevdeyken aklı sizde kalmayacak acaba guvenlılermi? durumu nasıl gibi kaygıları olmayacak,içi rahat edecek --- tabi bunlar benım fikirlerim tecrubeli arkadaslar daha iyi bilir..

canım her halükarda bir yıl ayrı kalacağız. eşim 2012 temmuzunda tayinle gitse, ben 2013 mayıstan önce yanına gidemem.sınavım var. bebekti hamilelikti derken sınav ve tez işini halledemezsem de zaten meslek hayatım biter. kayınvalideme ya da anneme baktırmayı düşünmüorum açıkcası, 1 yaşına kadar ben bakıp sonra bakıcıya bırakmayı düşünüyorum. kaldı ki sınavı geçmeden ücretsiz izne ayrılamıorum.maddi durumlar da müsait değil. annemle yakın oturduğumuz için de annem de gelip kontrol altında tutar diye düşünüyorum. kayınvalidemle aynı evde yaşayamam, evliliğim biter kesin yani. zaten bahane arıyor bebek olursa yanımıza yerleşir.
yani ben 2 yıl kesin ertelemek zorundayım bebeği.

oyy canım benım kıyamam sanaa hakkında hayırlısı olsun eşinde umarım senın gibi dusunuyordur
kırmızıyla işaretlediğim yer için kesinlikle ertele derim mecburen maalesef ki baska hedeflerımız için yasayacagımız baska hayatlarımızı ertelemek zorunda kalıyoruz.. hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyım

selam kızlar hepinizi öptüm.
tayinlerin açıklanmasına çok azkaldı heyecanlıyımmm

selam kızlar hepinizi öptüm.
tayinlerin açıklanmasına çok azkaldı heyecanlıyımmm

hayırlısı olsun inşallah.o heyecanı 1 ay önce bende yaşadım.neysekı isteğimizinde ötesinde oldu aynı yerde kaldık ve eşimde çok ıyı bı birliğe geçti.darısı başınıza

allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor bı durum.butun guzellikleri bir arada yaşamak gerçekten zor.bende sağlık sorunlarım nedenı ile bıran önce bebek sahıbı olmaya çalışıyorum.

ben işin içinden çıkamıyorum kızlar sizlerdende bişey alamadım gibi oldu, ban ne tavsiye ediyosunuz ne yapmalıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…