Selamm hanımlarrrr keyifler nasılll iyimiii
Selamm hanımlarrrr keyifler nasılll iyimiii
ben işin içinden çıkamıyorum kızlar sizlerdende bişey alamadım gibi oldu, ban ne tavsiye ediyosunuz ne yapmalıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var
canım tayin yeri belli olmadan düşünme bence.hamılelık en zor dönemleri bir kadının yalnız geçirmeyı ben kesınlıkle ıstemem.hem duygusal anlamda hemde her an eşe ıhtıyaç olabılır anlamında.eşten uzakta bı hamılelıkte senın ruh halında çok ıyı olmayabılır bu durum senın ve bebeğin sağlığını etkıleyebılır allah korusun..geç olsun güç olmasın derim.
bende böyle düşünüyorum canım yaa , eşim tamam bırakalım nasıl istiyosan öyle olsun diyor ama içten söylemiyor buna çok üzülüyorum. ben evhamlı biriyim birde ben hasta olsam hemen yataklara düşerim bünyem çok zayıf bu yüzden eşiminde yanımda olmasını istiyorum, tayin yeri belli olunca ona göre düşünelim diyorum ama kestirip atıyor hemen sen herşeyiön en kötüsünü düşünüyosun o zaman doğu dönüşü düşünürüz diyor. tepkileri çok zoruma gidiyor o yüzden çok karışığım. asla hamileyken yada bebekle yalnız kalmak istemiyorum o sorumluluğu kaldırabileceğime inanmıyorum açıkçası
canım bu sene mi tayin bekliyorsunuz
bende böyle düşünüyorum canım yaa , eşim tamam bırakalım nasıl istiyosan öyle olsun diyor ama içten söylemiyor buna çok üzülüyorum. ben evhamlı biriyim birde ben hasta olsam hemen yataklara düşerim bünyem çok zayıf bu yüzden eşiminde yanımda olmasını istiyorum, tayin yeri belli olunca ona göre düşünelim diyorum ama kestirip atıyor hemen sen herşeyiön en kötüsünü düşünüyosun o zaman doğu dönüşü düşünürüz diyor. tepkileri çok zoruma gidiyor o yüzden çok karışığım. asla hamileyken yada bebekle yalnız kalmak istemiyorum o sorumluluğu kaldırabileceğime inanmıyorum açıkçası
hayır tatlım yaa bu sene olsa zaten hiç takmam beklerim şurda ne kaldıki zaten. seneye tayin olacak. aslında bu seneydi ama dilekçe yazdık kabul edildi sanırım daha bişey gelmedi çünkü. büyük ihtimal seneye tayin olacaz
canım kaç yıllık evlisiniz?
kızlar yalnızlık çok zor eşim evlendiğimiz günden beri bebek diyordu hep karşı çıktım şimdi gidince anladım yalnızlığın ne demek olduğunu 9 aydır yalnızım şimdi bende diyorum bebeğimiz olsun diye ama izinleri yumurtlamam denk getirmek zor keşke gitmeden yapsaymışız diyorum en azından onun varlığı bana güç verirdi şimdi duvarlara bakıp bakıp ağlıyorum
kızlar yalnızlık çok zor eşim evlendiğimiz günden beri bebek diyordu hep karşı çıktım şimdi gidince anladım yalnızlığın ne demek olduğunu 9 aydır yalnızım şimdi bende diyorum bebeğimiz olsun diye ama izinleri yumurtlamam denk getirmek zor keşke gitmeden yapsaymışız diyorum en azından onun varlığı bana güç verirdi şimdi duvarlara bakıp bakıp ağlıyorum
selammmıyı diyelim iyi olsunn
ben işin içinden çıkamıyorum kızlar sizlerdende bişey alamadım gibi oldu, ban ne tavsiye ediyosunuz ne yapmalıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var
selam ablacım iyi olmaya çalışıyoruz sorunlar bitmiyo haliyle. sen nasılsın.
selamlar handan ablacım, iyiyiz çalışıyorum ben öğlem aramda bile. sen nasılsın? kızın nasıl?
Selamlarrr herkese.:80::80::80::80:
Ablacım buradamısın? herkes nasıl görüşmeyeli.??
yeni arkadaşlar gelmiş çoğalmışız ne güzel..
Selamm kuzucummm kaçak nerdesin sen bakalımmm iyisin demi canımmm epeydir sende yoktun geçen ebuşda seni sordu napıyor diyee
çok zordur tabiki. bende bundan korkuyorum işte.bebek olsa daha zor olur diye düşünüyorum canım yaaa
11 aylık evliyiz, bu yüzdende erken daha diyorum amaa...
geçmişler olsun handan ablacım dikkat et kendine
İyiyim ablacım sağol.. valla bi ara buraya girince saatlerce kalıyodum haliyle bi iş yapamıyordum.. kendi düzenimi kurana kadar girmeme karar almıştım arada girip okuyodum ama yazmadan çıkıodum.. 7 ay oldu anca kurdum düzenimi:86: yeni yeni farkettim evlendiğimi bi evim olduğunu:86:
şimdi herşeyi çekip nçevirwbiliyorum artık bi düzene oturttum sonunda
sizler nasılsınız ablacım özlemişim valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?