Asker Eşleri

ben işin içinden çıkamıyorum kızlar sizlerdende bişey alamadım gibi oldu, ban ne tavsiye ediyosunuz ne yapmalıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var

canım tayin yeri belli olmadan düşünme bence.hamılelık en zor dönemleri bir kadının yalnız geçirmeyı ben kesınlıkle ıstemem.hem duygusal anlamda hemde her an eşe ıhtıyaç olabılır anlamında.eşten uzakta bı hamılelıkte senın ruh halında çok ıyı olmayabılır bu durum senın ve bebeğin sağlığını etkıleyebılır allah korusun..geç olsun güç olmasın derim.

bende böyle düşünüyorum canım yaa , eşim tamam bırakalım nasıl istiyosan öyle olsun diyor ama içten söylemiyor buna çok üzülüyorum. ben evhamlı biriyim birde ben hasta olsam hemen yataklara düşerim bünyem çok zayıf bu yüzden eşiminde yanımda olmasını istiyorum, tayin yeri belli olunca ona göre düşünelim diyorum ama kestirip atıyor hemen sen herşeyiön en kötüsünü düşünüyosun o zaman doğu dönüşü düşünürüz diyor. tepkileri çok zoruma gidiyor o yüzden çok karışığım. asla hamileyken yada bebekle yalnız kalmak istemiyorum o sorumluluğu kaldırabileceğime inanmıyorum açıkçası

Selamlarrr herkese.:80::80::80::80:

Ablacım buradamısın? herkes nasıl görüşmeyeli.??

yeni arkadaşlar gelmiş çoğalmışız ne güzel..

canım bu sene mi tayin bekliyorsunuz

canım bu sene mi tayin bekliyorsunuz

hayır tatlım yaa bu sene olsa zaten hiç takmam beklerim şurda ne kaldıki zaten. seneye tayin olacak. aslında bu seneydi ama dilekçe yazdık kabul edildi sanırım daha bişey gelmedi çünkü. büyük ihtimal seneye tayin olacaz

canım eşin senın o dönemde yaşayabıleceğin ruh halını hesaba katmıyor o sadece baba olmak istıyor.benim eşimde ilk çocuk istediğinde erken değilmi dediğimde ıyı o zaman bekleyelım demişti.yanı hep aynı tepkıler.bu durumu yaşayacak olanlar bızlerız onlar ne kadar ıyı anlayabılırlerkı.ben çok duygusalımdır eşimden uzak bı hamılelık geçirsem hergun ağlarım herhalde.eşinin tepkılerı hıç zoruna gıtmesın senı uzmesın o kendı mantığıyla yaklaşıyor konuyo.sen an mantıklı olanı yapıyorsun bence.her ne kadar anne kayınvalıde yakında yanında olsada eşin yerı çok farklı.

canım kaç yıllık evlisiniz?

kızlar yalnızlık çok zor eşim evlendiğimiz günden beri bebek diyordu hep karşı çıktım şimdi gidince anladım yalnızlığın ne demek olduğunu 9 aydır yalnızım şimdi bende diyorum bebeğimiz olsun diye ama izinleri yumurtlamam denk getirmek zor keşke gitmeden yapsaymışız diyorum en azından onun varlığı bana güç verirdi şimdi duvarlara bakıp bakıp ağlıyorum

çalışmıyor musun canım? kendine oyalanacak bişeyler bulurdun. ben çalıştığım için gün nasıl geçiyor anlamıyorum zaten gece dönüyorum eve. evdeysen keşke olsaymış bebişiniz bakardın rahat rahat.

çok zordur tabiki. bende bundan korkuyorum işte.bebek olsa daha zor olur diye düşünüyorum canım yaaa

selammm ıyı diyelim iyi olsunn

Hoş geldiniz sizdeee aman iyi olalımda hepimizzzz

ben işin içinden çıkamıyorum kızlar sizlerdende bişey alamadım gibi oldu, ban ne tavsiye ediyosunuz ne yapmalıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var

Hayatımmm tayinin nereye çıkacağı belli değil tabi belkide sen gidemeyecaksin eşin tek gidecek ya şimdi bebek düşüneceksin yada eşin doğudan döndükten sonra beraber olduğunuz zaman bebek işini düşünün .Ben bakarım diyorsan ailen filanda sana yardımcı olursa olur tabi karar sizlere kalmışyinede

selam ablacım iyi olmaya çalışıyoruz sorunlar bitmiyo haliyle. sen nasılsın.

Selamm canımmm sorunlar bitermi hiç ya sağlık olsunda herşey halledilir inan ..Bende iyiyim canım 2 gündür tansiyon yükseliyor biraz onla uğraşıyomm kafam kazan gibi resmen

selamlar handan ablacım, iyiyiz çalışıyorum ben öğlem aramda bile. sen nasılsın? kızın nasıl?

Selammm canım kolay gelsin sanada yemeğini filan ihmal etme ama eşin nasıl oldu iyidir şimdi inşallah ..Kızımda iyi ablası finallere hazırlanıyor şimdiden

Selamlarrr herkese.:80::80::80::80:

Ablacım buradamısın? herkes nasıl görüşmeyeli.??

yeni arkadaşlar gelmiş çoğalmışız ne güzel..

Selamm kuzucummm kaçak nerdesin sen bakalımmm iyisin demi canımmm epeydir sende yoktun geçen ebuşda seni sordu napıyor diyee

Selamm kuzucummm kaçak nerdesin sen bakalımmm iyisin demi canımmm epeydir sende yoktun geçen ebuşda seni sordu napıyor diyee

İyiyim ablacım sağol.. valla bi ara buraya girince saatlerce kalıyodum haliyle bi iş yapamıyordum.. kendi düzenimi kurana kadar girmeme karar almıştım arada girip okuyodum ama yazmadan çıkıodum.. 7 ay oldu anca kurdum düzenimi:86: yeni yeni farkettim evlendiğimi bi evim olduğunu:86:
şimdi herşeyi çekip nçevirwbiliyorum artık bi düzene oturttum sonunda

sizler nasılsınız ablacım özlemişim valla..

çok zordur tabiki. bende bundan korkuyorum işte.bebek olsa daha zor olur diye düşünüyorum canım yaaa

felisity senin durumunda olsam ben düşünürdüm sanırm. yani çalışmıyor olsam eşimin yanında giderdim zaten büyük ihtimalle. götüremeyeceği yer olursa da gittiği en yere yakın il merkezine taşınırdık, lojman hakkı veriyorlar o durumda diye biliyorum. ailen de gelebiliyorsa yanına bebeğini büyütürsün. hem daha tayine vakit varmış. nerden baksan 1.5 sene. bebek doğar da büyür bile . eşin de bu durumda yani zaten ev hanımı bir eşim var bebeğimiz de olsun diye düşünüyordur. maddi durumunuzu da çok sarsmaz doğuya gidicekseniz çok harcama yapılacak bir yer olmuyor canım.

11 aylık evliyiz, bu yüzdende erken daha diyorum amaa...

benımde mayısta 1 yıl olucak.bende erken olduğunu düşünüyorum.henuz doyasıya gezip eğlenmedıkte balayına gıttığımız ılk gun trafık kazası geçırdık balayımız başlamadan mahvoldu.gezip görmek istediğim yerler var çok istiyorum bebiş olmadan güzelce bı gezim. 1 yıl sonrasına falan düşünüyorum bebiş ama sağlık problemım var.hem skolyozum hem bel fıtığı.bu yuzden yaşım çok ılerlemeden civcivim olsun diyorum.hayırlısı bakalım

geçmişler olsun handan ablacım dikkat et kendine

Sağoll canımcımm arada yükseliyor böyle işte

Hep öyle oluyor ya buraya girdinmi çıkamıyorsun zatenn işlerde hap kalıyordu gerçi düzene sokarsan sorun yok ...Sen neler yaptın alıştınmı oralara bariii gelen giden de olur şimdi sana arkadş filan bulabildinmi bariii ..Bizlerde iyiyiz canım ne olsun işte hep aynı şeylerrr

Hanımlar sürekli hattan düşüyorummmm yok olursam merak etmeyinnn tüm azmimle siteye ulaşmaya çalışıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…