Asker Eşleri

handan abla çok gecmıs olsun..kızın içinde basarılar insallah emeklerının karsıgını alır

yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz sefageldiniz

benimde biraz keyfim yok;eşim benden habersiz yıllık izin almıs yıne benden habersız kendi memleketi için 2 kişilik bilet almıs offf allahım offf... gitmeyecem dedikçe illaki emrivaki yapmasa olmaz..bide kaç gun izin aldıgıda muamma söylemiyorrrr uyussss yaaa... halbukısı ben ona demıstım yıllık izninden sadece 1 hafası için izmir-foca gidelim bi tatil yapalım dıyeee aamaaa nerdeee bu erkeklerın aklı bizden baska turlu calısıyooorrrr... gitsin anasına iyi olurrrrrr ;analar gunu hediyesi olarak suprizzz yapsın.. ne gidicem ne arıcam

geçmiş olsun handan ablacım, dikkat et kendine. tuzlu falan çok yeme tansiyon çok fena valla.
kızına da başarılar,final dönemleri çok yorucu ama çabuk geçer. bir de üniversite şenlikleri vardır şimdi mis gibi ah ahh
ben öğlenleri salatayla geçiştiriyorum, eşim de yokken akşamları yemek yapasım da gelmiyor annem de sağolsun bırakmıyor forma gireyim bi

Alıştım artık ablacım.. küçük yer diye sıkılıodum ara sıra bursaya gidiyoruz yakın sayılır 1 saat..
bide karşı komuşumla tanıştım çok tatlı onla görüşüyorum.. bizim çayımız çorbamızda çok oluyor öyle geçip gidiyor zaman..

Alıştım artık ablacım.. küçük yer diye sıkılıodum ara sıra bursaya gidiyoruz yakın sayılır 1 saat..
bide karşı komuşumla tanıştım çok tatlı onla görüşüyorum.. bizim çayımız çorbamızda çok oluyor öyle geçip gidiyor zaman..

Cnm yaa gaza getirmek istemem ama çok düşüncesizce bi hareket.. hatırladığım kadarıyla denizciydi eşin uzun süredir görüşemiyordunuz.. güzel bi tatil iyi gelirdi dönüşte yine uğrardınız ailesine..

ama canım hesaplarıma göre tayin sırasında ya doğum zamanı olur yada hamile olurum mayısta hamile kalsam bebek 3 aylık olmuş olur o zamanda. beni düşündürende bu zaten. annem gelip bana bakamaz hasta çünkü. bakacak ablam var oda evli çocukları var. bilmiyorum.

anlıyorum canım allah gönlüne göre versin. benimde görmek istediğim yerler çocuk herşeye engel gibi görünüyor anca büyüyünce gezmeler başlar o zamanda. bizde bişey yapamıyoruzki bulunduğumuz yerde gezilecek bi yerde yok zaten. hakkımızda hayırlısı ne diyim.

Sağol canım benmimmm amin darısı tüm evlatlarımıza inşallah ...

Eyvahhhh habersiz yaptı haa sana sormaması kötü ama en azından sana sorabiirdi böyle böyle gidelimmi diyee valla kararı sen verecen .Gerçi anasına gidene kadar tatile gitme fikri çok daha güzell artık oturup konuşacan eşinle başka çare yok gibbi

Sağol hayatımmm dikkat etsemde arada oluyor böyle oda sarsıyor beni normalde 8-5 civarı benimde sağol ablası çok çalışıyor inan sınav zamanları sabaha kadar uyumuyor dersleide ingilizce birde haliyle zorlanıyor tabi ..Şenlikleri güzel geçiyormuş ünlü sanatçılar filan geliyormuş her sene ..Eşinde olmayınca tabi tek başına yemek yemek zor olur allahtan annenler yakında sıkıntı olmaz senin için

Alışacan kuzucum başka çare yok çünkü bir kaç arkadaşın olsa yeter zaten bide eğlence filan olunca vakitte geçer

kasvetli seni öyle iyi anlıyorum ki
biliyorsun ben de aynı şeyleri yaşadım. çok kızdım çok tartıştım eşimle ama artık öğrendi benden habersiz plan yapamayacağını. beni ne kadar kırdığını,zaten ondan ayrı kaldığım için çok zorlandığımı bari tatilini bana göre ayarlaması bana danışması gerektiğini söyledim. sakince, iyi bir anımızda. ama tabi önce gerçekten kırıldığımı ifade ettim. yoksa anlamıyor canım bunlar.sen de konuşmayı dene,kendini üzme. komutanları ne zaman izin verirse o zaman alıyorlar ya izinlerini, planını da kendileri yapıyorlar. valla biz eşimin batarya komutanı nasıl derse öyle yaşıyoruz gibime geliyor bazen.

evet canım eşim denızcı ve normalinden de çok az bırlıkteız zaten canım onun derdi baska;normalde 1 mayıs 1 hazıran arası seyır vardı ,bana annemde kal demıstı bende gıtmek istemeyınce (k.validemle aramda bazı sorunlarımız oldu) beni bırakcak kendı yıne seyıre görevının basına gidecek durum bunu gosterıyor ((
k.validem bana demıyor eşime demıstı daha önceden dunde annemle konustugumda bıde annemı aramıs işte kasvetli bize gelecek vs diye

ahh handan ablacığım sorma bu adam benı cıldırtacaaakkk en sonunda konusmanın sonu hep tarısmayla bitiyor yani dun aksamdan berı sinirlerim çok bozuk ağlıyorum surekli neyse bana bu yaptıgının bedeli gelecekte ödeceyecek diyorum baskada bişey demeye gerek duymuyorum.. bende calısınca ondan habersız yıllık izinlerimi alıp sağa sola gidicem bak bakalım nası oluyomusss hayret bişi yaaa...
kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum..bilet parasını ya iade eder yada ölee boşa yanar yani orası..
bazen dusunuyorum bu adamda benım degerım ne kadar acaba dıyeeee eskıden bi degerım vardı sımdı o bile kalmamıs gorusunuse göre

bir asker eşi evin hem annesi hem babasıdır bu kavrama alışın görevleri zor şartlar zor önemli olan bunu kabullenmektir çoçuk güç verir

merhaba eylülcüğüm. askeri eşi olmanın ne demek olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. eşim 22. yılını çalışıyor.benim şu anda çocuk sorunum yok. Allaha şükür yavrularımı büyüttüm. fikrimi paylaşırken artı ve eksileri düşünmemiz gerektiğini açıkladım. çocuk güç demektir sözü yerine bir çocuğu büyütmek sorumluluk ve fedakarlık gerekir demek daha doğru bence. eğer kendinde o gücü buluyorsan bebğini eşinle karar verip yapabilirsin

llilyciğim herşeyin hayırlısı canım. ama yazdığın durum gerçekten zor . bebeğin olsa bile yeterince vakit ayıramayacaksın , eşinde yanınızda olmayacak

canım bende oyle sanmıstım dedım artık tmm yola getırdım ama belli bi sure sonra yıne kendı bıldıgını okumasına sinir oluyorum.. oda biliyor annesıyle anlasamadıgımı ama sırf laf soz olur dıye benı goturmek istiyor dahası k.validem öyle baskı yapıyor.. (k.validemler kucuk bi kasabadalar) biz kendımızı bildikten sonra baskasının dediginden bize ne dıyorum ozamanda anlamıyor yada işine gelmıyor kısaca.. neymıs oğlun yanında gelın nıye yok derlermiş,bızım hakkımızda araları mı acık bosancaklarmı yoksa dedikodusu olurmus vsvs.. üffff yani.
şu kadar zaman olmus evleneli daha basbasa tatıle gıtmedık yaa eşimin memleketı sahil kentı oldugundan ötürü baska yer olsun ıstemıyor ne hıkmetse ,denız mı al burdada var dıyerek benide deli ediyoorrr
canım izin alamama durumu yokki izinleri ayarlayan arkadasıyla çok samimiyiz her ne olursa olsun izinleri ayarlamakta önceliği bize tanıyor zaten ama işte gel görki vaziyet bu..

amin canım hayırlısı tabi.bizim doğu görevimiz yok bizim için şark foça :)

arkadaşlar merhaba aranıza yenı katılıyorum.

hoşgeldin canım aramıza

allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor bı durum.butun guzellikleri bir arada yaşamak gerçekten zor.bende sağlık sorunlarım nedenı ile bıran önce bebek sahıbı olmaya çalışıyorum.
dilerim sağlıcakla kucağına alırsın bebğini

Selamlarrr herkese.:80::80::80::80:

Ablacım buradamısın? herkes nasıl görüşmeyeli.??

yeni arkadaşlar gelmiş çoğalmışız ne güzel..
[COLOR="blue"[COLOR="blue"]]kuzucuğum nerelerdesin? evlilik nasıl gidiyor[/COLOR]

Selamm canımmm sorunlar bitermi hiç ya sağlık olsunda herşey halledilir inan ..Bende iyiyim canım 2 gündür tansiyon yükseliyor biraz onla uğraşıyomm kafam kazan gibi resmen

[/COLOR]handancığım geçmiş olsun tansiyon çok önemli handancığım ,mutlaka doktora git. eşim 36 yaşından beri yüksek tansiyon hastası. ilk iş sigarayı bırakmak . ardından yediklerine çok dikkat edeceksin tuzu kesinlikle kısıtlayacaksın malesef özellikle sigara damar sertliğine sebep oluyor. ardından da tansiyon patlıyor. tansiyon sorunu denince çok korkuyorum. mutlaka ciddiye alınıp iyi bir kardiyoloğa gitmek lazım

Son düzenleme:
canım biz de geçenlerde yine tartıştık. artık kk'da yazmaktan bile utanır oldum. mayısın sonunda yıllık izin alacakmış, istanbula gideriz diyor ailesinin yanına.
ben de açık ve net koydum tavrımı.aynen bunları dedim.
ben yıllık izinlerimi senin ailenle=sülalenle geçirmek zorunda değilim.
biz seninle aynı evde bile düzenli bi şekilde yaşayamıyorken tatillerde kocamla başbaşa olmak istiyorum.
sen tayin olup gittiğinde iznimi yanına gelebilmek için kullanmak istiyorum.
sen istediğin zaman gidebilirsin ailenin yanına ama zaten onlar buraya gelecekler beni zorlayamazsın izin falan almıyorum dedim.
sert ve net oldu alındı benimki tabi. yanlış düşünüyorsun falan dedi. ama olay bu. zaten gıcığım sülalesi yine her gün bi havadisler yolluyor annem vasıtasıyla inan artık ben burda anlatıp milletin kafasını şişirmekten yoruldum. onlar beni yormaktan bıkmadı. ben de takmamaya çalışıorum, ne hallleri varsa görsünler diyorum.

Hayatım k.validenle olan sorununu biliyorum sende annene gitsene o zaman eşinle gerekirse dişe diş mücadeleye girr oraya gittiğin zaman kendini iyi hssetmediğini anlat anlayışla karşılar belki..
Sanki biz kadınlar ağaç kovuğundan çıktık bir tek kendi aileleri var yeryüzünde ...
Benim eşimde 2 yıl yoktu gerçi ben evimde kaldım kızımın okulu vardı ama her tatilde ankaraya ailemin yanına gitip geldim zaten kimseyide karıştırtmam ben deliyim çünküü .K.validemde burada mesela bende o zaman lojmandaydım hafta sonları gider gelirsimm

Sağol nlgüncümm şimdi daha iyiyim ama arada yükseliyor böyle bir andada düşüyor sigara zaten içiyorum bırakamadım gitti işte

Haydaaa buyur buradan yak işte zaten ayrısınız karıkoca olarak bıraksında anasının evine gideceğine alsın karısını götürsün başka bir yere demi..Kafanızı dinleyin beraberce yok illaki onların yanında olmak istiyorrr sende deki eşine o zaman benim ailemle beraber taile çıkalım de bakalım ne diyecek o zaman ..
Yok anacımmm bir haller oldu bu adamlara böyle acil düzelmeleri lazımmm gencecik insanlarısınız ya birde onlarla aynı evde olunca zor tabi her yönden iyi yapmışsın ama sert davranmakla anlasın birazda senin düşüncelerini ..

Zaten bugün çok sinirliyim aradan sizin eşleride fırçalayayaım diyommm

valla ablacım vereyim eline fırçala bi temiz. kesinlikle taviz vermeyi düşünmüyorum. istanbula bi kere bayram diye gittim ama bi daha gitmicem, zaten onlar gelecekler artık ne planlıyorlarsa zaten eşime de bana da anlatmıyorlar. o konuda da koydum tavrımı. ailen gelir de 1 haftadan fazla kalırsa ben evi terk ederim bi daha da beni bu evde göremezsin baştan al önlemini dedim. 3 ay falan kalmayı planlıyorlar çünkü bizim ev yazlık otel ya

[COLOR="blue"[COLOR="blue"]]kuzucuğum nerelerdesin? evlilik nasıl gidiyor

iiyim nilgün ablacım çok özledim sizleri kendime kk cezası vermiştim..:86:
evlilik güzel çok şükür maddi sıkıntılarımız dışında onlarda bitecek inşallah birkaç aya kadar..

Fırçalayım demiii bunları şöle okkalısından ama taviz filan verme sakın nasıl giderse öyle gider inan baştan alacan önlemini tabi eşinide kırmadan incitmeden olacak bunlar..Madem onlar gelecekler sana siz niye gidiyorsunuz ki karı koca gidin başka yere güzel bir tatil yapıp gelin..Hemde 3 ay kalacaklar insan nasıl rahat edeer o kadar süre yaaa hiç anlamam .Annemlere bile gittiğim zaman 3 gün sonra evimi özlüyorum ben..

iiyim nilgün ablacım çok özledim sizleri kendime kk cezası vermiştim..:86:
evlilik güzel çok şükür maddi sıkıntılarımız dışında onlarda bitecek inşallah birkaç aya kadar..

Cezan bitmiş bakkk artıkdaha sık gelirsin buraya hayatım sıkıntı çekmeden de olmuyor be herşeyimiz olsun istiyoruz sonuçta onlarda biter merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…