Asker Eşleri

eşimde iznini temmuzda kullanacak kesinlikle memlekete gidicez bizde, benim ailemde aynı yerde onun aileside o yüzden tek adresimiz orası. ama bense senin gibi istemiyorum çünkü dediğin gibi zaten görüşemiyoruz doğru düzgün bi sosyal hayatımız yok evden dıları çıkamıyorum ben eşim geç geliyor her zaman nöbet görev artık bıktım bu durmdan. 20 günüde kullanacam dedi bende o zaman bir haftayı orda geçirlim diğer günler bize kasın dedim kabul etmiyor memleketini özlemiş öyle diyor. başedilirmi bu erkeklerle bu konuda bilmiyorumki.

tatiler de biz de bölünüyoruz bizim ailelerimiz ayrı şehirdeler iki tarfta da eşit şekilde kalmaya çalışıyoruz bir kaç günlüğüne de bir yerler gideriz artık.Allahtan iyiler kayınvalidemler falan karışmazlar hiç, ev de çok durmayız zaten dışarıda gezeriz yemeği falan çoğu zman dışarıda yiyoruz ama yine de bişey demiyor zaten sıkılıyoruz burda gezemiyoruz tatilde de ve de oturmak istemiyoruz

iiyim nilgün ablacım çok özledim sizleri kendime kk cezası vermiştim..:86:
evlilik güzel çok şükür maddi sıkıntılarımız dışında onlarda bitecek inşallah birkaç aya kadar..

bizde özledik kuzucuğum, kk cezası mı verdin alemsin vallahi , aslında haksız değilsin kuzum. bir dalınca siteye saatlerce çıkamıyorusn. maadi sıkıntılar oluyor canım. yeni evlendiniz eşya borcu, düğün borcu. zamanla herşey rayına oturur

eşimin bana sözü vardı. istanbula annemlere gidersek de başbaşa gezeriz, adalara götürücem seni belki bi iki gün kalender orduevinde kalırız demişti. bi gittik kabus gibiydi. balayından sonra hiç tatil yapamadık.
İstanbulda üniversiteden en yakın kız arkadaşımla buluşcaktım ona bile izin vermedi. yok teyzeme gidicez yok dayıma gidicez yok pikniğe gidicez. zorlaa kendimi ayasofyaya topkapı sarayına falan götürtmüştüm tabi evlatlığımız kaynım da yanımızdaydı.

bir kaç günlüğüne de olsa gitmek gerekiyor ama böyle de zor tabi cnm.söyleseydin neden fikir değiştirdin sözünü tutmadın diye.böyle olunca da gitmek istememekte haklısın tabi

bir kaç günlüğüne de olsa gitmek gerekiyor ama böyle de zor tabi cnm.söyleseydin neden fikir değiştirdin sözünü tutmadın diye.böyle olunca da gitmek istememekte haklısın tabi

söyledim tatlım ama işte ailesinin yanında erkeklik hormonları artıyordu,gece aklına geliyordum bi tek.huyları değişiyordu resmen. ailesinin yanında aramız soğukmuş gibi de davranmak onları mutlu etmek istemedim.
bir de ajitasyon yapar. ailemin yanına geldik kırk yılda bir buna bile tahammül edemiyorsun da bilmem ne... insanın gidesi gelmiyor tabi.

haklısın o zaman cnm tatil de stres atacağına strese giriyorsun

Cezan bitmiş bakkk artıkdaha sık gelirsin buraya hayatım sıkıntı çekmeden de olmuyor be herşeyimiz olsun istiyoruz sonuçta onlarda biter merak etme

İnşallah ablacım.. artık kabullendim herşey biranda olmuyor..

lilyciğim erkelerin hepsinde var bu galiba, bizde evliliğimizn ilk yıllarında har tatilde önce onun ailesinin yanına sonra bizimkilerin yanına giderdik. 2-3 yıl sürdü bu. yazdığın gibi erkekler ailelerinin yanında değişime uğruyorlar. nerdeyse seni tanımayacak hale geliyorlar. baktım böyle olmayacak. artık tatillerde ailelerin yanına gitmiyoruz dedim( bizimkilerin ikiside aynı şehirde)
sadece bayramdan bayrama gittik. sende ağırlığını koymakla çok iyi etmişsin. nasıl alışırsa öyle gidiyor. biraz eğitilmek istiyorlarr

merhaba hanımlar nasılsınız

herkeste aynı sorunlar vardır asagı yukarı ama kımse dile getırmek istemıyordur kımbılır..
bende dedımki'' ben senı benım memleketıme gitmek için zorlamıyorum hatta bayramlarda bile ailemın yanında değilsin zorlamıyorum senı sen nıye benı zorluyorsun anlasamadıgımızı bılıyorsun dedım.. sacımdan tutup surukleyerek mı goturceksın dedım acayip sinir oldum yaaa...
yaa aksam bowlinge gitmiştik arkadaslarla orda bile keyfimin içine etti saolsun!!! 22de geri donduk erkenden.....

ayyy bende delii olmak istiyorum yaaaa üfff :97::97: yaa kendi anneme gitiğimde zamanda kaynanam eşimi arayıp doldursa getırıyor dıcem ama benım kocamda essek kadar adam gelmesın efendım doldurusa gelmesın hayret bişi yaa.. sen gitme onlar gelsın dıyorum evlenelı daha hiç evımıze gelmediler dıyorum yok özledim dıyor yahu subatta ordaydık zaten.. hemde laptopu goturcem canım sıkılır dıyor Allah akıl fıkır versın bişey desem bi turlu demesem bı turlu...
gece yatmadan önce dedımkı abla '' adam gibi git adam gibi gel,daha fazla senınde kavga etmek istemıyorum son sözümdür gelmeyecegim'' busefer acitasyonlara basladı yok işte 1 ay ozlemıcekmıymısım (demkki izninden sonra eve gelmeyecek direk gemı nerdeyse oraya gıdecek paşa gonlu bilir hiç umrum değil) bende özlemek iyidir hem keyfi değil ekmek parası için gidiosun dedım
demek herkesın basında varmıs böleee... neyseki benım eşimden kucuk kardesı yok ama gorumcemın kızı bıraz buyusun yanımıza vermeyı dusunuyomus sımdıden her telde soyler durur yerını hazırlar kızının yaniii
ayy bu kadar mı benzer eşlerimiz yaaa yada erkeklerın topu boyleeee
canım mesela bu cmt benım adetım bitecek gitme kal dıyorum kocem olcak adam yok gidecek sende gel diyorrr ... o benı dusunmuyorsa ben nıye onu dusuneyımkı hatta şakayla karısık gıt ve gerı donme bile dedim
kocamın mantıgını anlamay baslıyorum ''izin alayım bi tasta iki kuş -ben ve kaynanam sülalsi- vurayım herkesın gonlunu memnun edeyım diye dusunuyor ama buraya kadarrrr.. yeter bee...
çok doğru tespitler lacey abla.. biz egıtmezsek baskaları tarafından egtılmeleri an meselesi yani...

herkese selamlar,

kasvetli boşwerelim biz bu adamları ya, napıyorlarsa yapsınlar sevgili aileleriyle. kendimizi üzmekten başka bişey yapmıyoruz ya, deli olucam düşün düşün. :97:

kasvetli canım evet herkesde aynı problemler illaki oluyor. biz geçen kurban bayramından bir gün sonra memlekete gittik. ailelerimiz aynı memlekette yaşıyor. ilk kayınvalideme gittik akşamı iple çektim kaç aydır ailemi görmemişim ordayım ama ailemi göremiyorum çok zor bir durumdu akşam olana kadar içimden bişeyler kopup gitti. neyse akşam çıktık bize gittik. ertesi gün eltim anlattı. ben aileme neden gitmişim ne acelesi varmış 3 gün orda kalmam gerekiyormuş 3 gün sonra aileme gitseymişim fslan. kayınvalidem böyle konuşmuş. sonra bende bunu duyunca orda kalmicam inat değilmi dedim. sonra ben annemde kaldım eşimde ilk 3 gün kaldı sonra ben gidip kalmıyorum diye annesinde kaldı ayrı kaldık yani. sonra bir gün mecburen gittim kalmak için, abisinde kaldık eşim annemim evi çok soğuk dedi diye orda kaldık. sonra orasıda çok soğuktu ve ben hasta oldum ertesi gün eve gitmek istedim baya rahatsızlandım. sonrada bidaha kalmadım. zaten 10 gün kaldık memlekette. sonra geçen ay ben yalnız gittim. kayınvalidemde bende kalıyordu beraber gittik. buda sorun oldu 1 ay kaldım orda kayınvalideme gidip geldim ama hiç yatmadım. neden yatimki çünkü o zaten bende kalıyordu. beraber gittik. eşim bana bir gün 1 ay orda kaldın ama annemin yanında hiç kalmadın dedi. anlatıyorum zaten beraberdik annen bizde kalmıyormuydu diyorum. kalmadım ama gittim gecelere kadar yanındaydım yatmamammı sorun diyorum anlamıyor. çok büyük kavga ettik bu yüzden.

felisity paşa oğullarının emir eri olan biz gelinleri de onlar ne isterse yapmak zorundayız ya ondan bu tripler. eşin senin yerinde olsa, bi aylığına gitse senin ailenin yanında mı kalırdı acaba kendi ailesinin yanında mı kalırdı? neyseki benim ailem yanımda, eşim de görüşmek istediği zamanlarda görüşürüz bi sorun yaşamadık ama biliyorum ki onunkilere bu kadar yakın olsak kadın zırt pırt gelirdi sürekli de onlarda olmamızı isterdi. zaten yakın oturmak en büyük kabus olurdu heralde. :95:
o yüzden ben hep eşime şu sinyali veriyorum, ailelere karşı mesafeli olalım, ben kendi ailem dahi fazla gitmyiorum bak onlarda yatılı kalmıyorum evde yalnız olduğum halde, özgürlüğüme düşkünüm diyorum. artık kesti o lafları, bebeğimiz olursa annem bakar seninle kalırlar laflarını.

aaaa ne münasebet senin ailen dururken neden onun annesi yanında kalacakmış hangi kaynana torununa gelinin yanında iyi bakarki sana bile bakmaz bi ilgilenir ikincide oturur bişey yapmaz. arkadaşım kayınvalidesi geldi doğum yaptığında kadın sürekli oturdu. gece çocuk ağlıyo kocası evde yok kaynana gelin aynı evde kadın hiiç tınlamıyo bile güya yardıma gelmiş. yok anacım yok allahtan uzağız. uzağızda ne farkediyo aslında eşim sürekli bize gelin bize gelin diyip duruyor sinir oluyorum.

babamdan çekinmeseler bana neler yaparlar da, babam emekli albay işte. eşimin komutanlarının bile komutanı. allah babama aileme uzun ömür versin, ezmeye yer arıyorlar biliyorum ben. kayınvalidem babamdan korkuyor resmen kayınpederim bile komutanım diyor hala babama, eşim de çekiniyor tabi.

aman çekinsinler zaten eşlerin birinden korkması lazım şart yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…