günaydılar herkese, maalesef benimiçin günaydının bi anlamı yok şu anda, bütün gece uyumadım çok kötü grip oldum gece ağır geçer bilirsiniz. ölüyorum bakanımda yok offf offf.:95:
geçmiş olsun canım, iyi bak kendine
felisity
acil şifalar dilerim canım.bu mevsim geçişleri çok tehlıkeli insan her zamankınden daha fazla dıkkat etmelı kendıne.inşallah kısa sürede ıyıleşirsin
aynen canım dün eşimm teeeeeekk başınaa gittiherkese selamlar,
kasvetli boşwerelim biz bu adamları ya, napıyorlarsa yapsınlar sevgili aileleriyle. kendimizi üzmekten başka bişey yapmıyoruz ya, deli olucam düşün düşün. :97:
bu adamları anlamakkk zoorrrr kendı kız kardeslerı abaları oldugu zaman aslan kesılırler öte tarafakasvetli canım evet herkesde aynı problemler illaki oluyor. biz geçen kurban bayramından bir gün sonra memlekete gittik. ailelerimiz aynı memlekette yaşıyor. ilk kayınvalideme gittik akşamı iple çektim kaç aydır ailemi görmemişim ordayım ama ailemi göremiyorum çok zor bir durumdu akşam olana kadar içimden bişeyler kopup gitti. neyse akşam çıktık bize gittik. ertesi gün eltim anlattı. ben aileme neden gitmişim ne acelesi varmış 3 gün orda kalmam gerekiyormuş 3 gün sonra aileme gitseymişim fslan. kayınvalidem böyle konuşmuş. sonra bende bunu duyunca orda kalmicam inat değilmi dedim. sonra ben annemde kaldım eşimde ilk 3 gün kaldı sonra ben gidip kalmıyorum diye annesinde kaldı ayrı kaldık yani. sonra bir gün mecburen gittim kalmak için, abisinde kaldık eşim annemim evi çok soğuk dedi diye orda kaldık. sonra orasıda çok soğuktu ve ben hasta oldum ertesi gün eve gitmek istedim baya rahatsızlandım. sonrada bidaha kalmadım. zaten 10 gün kaldık memlekette. sonra geçen ay ben yalnız gittim. kayınvalidemde bende kalıyordu beraber gittik. buda sorun oldu 1 ay kaldım orda kayınvalideme gidip geldim ama hiç yatmadım. neden yatimki çünkü o zaten bende kalıyordu. beraber gittik. eşim bana bir gün 1 ay orda kaldın ama annemin yanında hiç kalmadın dedi. anlatıyorum zaten beraberdik annen bizde kalmıyormuydu diyorum. kalmadım ama gittim gecelere kadar yanındaydım yatmamammı sorun diyorum anlamıyor. çok büyük kavga ettik bu yüzden.
günaydılar herkese, maalesef benimiçin günaydının bi anlamı yok şu anda, bütün gece uyumadım çok kötü grip oldum gece ağır geçer bilirsiniz. ölüyorum bakanımda yok offf offf.:95:
eşimi yolladım hanımlar memlketine gitti sabah aradı varmıs bende yarın kendı memleketıme annemın yanına gıdıyorum :) 4-5 gun kalıp donerım
anneme anneler gunu hediyesi olarak sıkılastırıcı krem alıcam x-cel di galiba adı ondan alıcam..annem kılolu benım platese gıtmesıne ragmen sene boyunca 2 kılo verebilmiş halıyle morali bozuk gibiincelme desen yok denecek kadar azmıs ,kot pantolonlarının içine henuz gıremıyormus yani forma girsin annem yaa önceden tontiş ananeydi şimdi fiit annane olsun agustosta kısmetse 2.ye teyze oluyorum
eşimde annesine alır herhalde bişiler :26:
kasvetli canım ya seni bırakıp gitmesine üzüldüm, sen yoksan ben de gitmiyorum diyebilirdi.zaten doğru dürüst görüşemeyen insanlarız. ama iyi yapmışsın ben de aynı senin gibi yapıcam
boş wern sende tadını çıkar ohh mis gibi git annenin yanna, emrivaki yapmak ne demekmiş görsün çok ayıp valla.
hepinize iyi haftasonları hanımlar
Merhabalar herkese,nasılsınız? Bir haftadır griple uğraşıyorum giremedim nete,eşim grip olmuştu ondan bana geçti,allahtan atlattım. Bebiş de var çok korktum...Bebeğimizde dün 6 haftalık oldu:) kontrellerde her şey normal çok şükür. Kayınvalidem geldi bi sürede burada olacak. Beni ayağa kaldırdı sağolsun,sabah benden önce uyanıp kahvaltımı bile hazırlıyor
iyiym handan ablacım sağol eşim gelmedi ben de evde tek başıma keyif yapıyorum, odun kocam telefon bile etmiyor doğru dürüstağaç dikmişler bugün hıh dedim tam bulmuşsun işini
sen nasılsın ablacım haftasonu nasıl geçiyor?
lilyposcum 2 gun bekleyemedı hemen aradı seside titrek şekılde özledim seni
filan dedi bende gitmeseydın dedım :))) ana-baba muhabbeti yaptımgerci subatta ordaydık ama neyseeee suan haklı oldugumu biliyorum yaa bu yeter...hatta esımde bılıyor o sınır olsun eğlenme sırası bende hihihihih
yaa sabahtan berı su esınıze ne zaman rezil oldunuzu okuyorumda öyle gulup unutmaya calısıyodum yani..
evet handan ablacım yaa yolladım iyi oldu :)) öğlen aradıgında tlfda kavga edıp yuzune kapamıstım az önce aradı biraz pişman sıkıntılı bi sesi vardı özledim derken ağladı ağlayacak yani.. bende keşke gitmeseydin dedim ama annen baban sonucta ozlemıslerdir senı filan dedim tabıkı gidiceksın dedımama bunları soylerken sesim filan titredi engel olamadım onu özlediğimi söylediğimde özelıkle..
haklı cıktım ablam bu da onun farkındaya oyuzden suan o kasvetlı halım kalmadı keyfım keyfff :)))
onada dedım haklı cıktım goruyorsun dedım adamın bırden uykusu geldi hadı kapatalım dedi iyi geceler didi kapattık ama ben en kotu gulusumle kapattım tlfnu ahahahahayaparak
sanırım kocemı bolee umursamamam onun canını sıkmısdişediş gözegöz heyttt
kasvetli ben demedim mi sana, bunların versiyonu aynı canım ya.ailem de ailem derler giderler sonra karılarını özlerler ohh canıma değsin, sarılsın bu gece yastığına da uyusun sensiz.
handan ablacım askerlikten galiba ya bunların hepsinde bi odunluk varay babam da böyleydi ben akıllanmadım gittim yine asker buldum müstehak bana
iyi geceler hepinize
aynen ablacım :) bu kotu gulusumu duyduya sımdı gece uyuyamama sırası onda :))) dün gecede ben uyuyamamıstım içim bi buruktu kalbım huzunluydu kırgın gibiydi iznini benle gecırmedıgı için belkıde ne bilim... şimdi o kırgınlıktan eserrrrr kalmadı...
Aman boşver yaa takma kafana bile diyecem ama biz kadınlar daha hassas olduğumuz için bizi anlamaz bu öküzlerrsen keyfini çıkar boşver nasılsa hatasını bilyorda erlekliğe sığdıramıyrlar iştee illakii kendilerini haklı çıkaracaklarrr iyiki aileleri var onlar olmasa ne yapacaklar acaba ana kuzuları bunlarrr işteeee
canım aynısı dedi bana bılıyomusun normalde salonda yatıyormus ama benı ozledıgı için yatak odamızda yatmaya karar vermıs benım yattıgım tarafta yatıp yastıga sarılcakmıs acistasyonaa bakyaaakasvetli ben demedim mi sana, bunların versiyonu aynı canım ya.ailem de ailem derler giderler sonra karılarını özlerler ohh canıma değsin, sarılsın bu gece yastığına da uyusun sensiz.
handan ablacım askerlikten galiba ya bunların hepsinde bi odunluk varay babam da böyleydi ben akıllanmadım gittim yine asker buldum müstehak bana
iyi geceler hepinize
Gerçi benimki o kadar düşkün değildir allah içinn bazen 15-20 gün görmediği olurr annesini bazen ben derim hadi gidelim diyeee..
Yok be hayatımm meslekten değil bencee her kesmde var böyle tiplerrrr bizimkiler bide gurbette ya ondan herhaldeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?