Asker Eşleri

günaydılar herkese, maalesef benimiçin günaydının bi anlamı yok şu anda, bütün gece uyumadım çok kötü grip oldum gece ağır geçer bilirsiniz. ölüyorum bakanımda yok offf offf.:95:

felisity
acil şifalar dilerim canım.bu mevsim geçişleri çok tehlıkeli insan her zamankınden daha fazla dıkkat etmelı kendıne.inşallah kısa sürede ıyıleşirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese selamlar,

kasvetli boşwerelim biz bu adamları ya, napıyorlarsa yapsınlar sevgili aileleriyle. kendimizi üzmekten başka bişey yapmıyoruz ya, deli olucam düşün düşün. :97:
aynen canım dün eşimm teeeeeekk başınaa gitti benıde yanında götürmeye çok ugarstı ama tavız vermedım otobuse son 2 saatı kalmıs gelmeyecegımı bıliyor yaa dedımkı eve gelmeden bana kont al carsıya cıkmayayım bosvere.. bana nası bagırıyor deli gibi niye sırf onunla gemıyorum dıye.bende tlf yuzune kapadım onun azarına tahammul edemedım eve geldı surat bes karıs pcye gectı bısıler yaptı naptıysa pcyi çökertti oyle gitti aksam ugrastım biraz yapamadım içini dısını doktum laptopun sabah uyandım devam tamır etmeye :))) neysekı suan sana yazıyorsam bılkı hallettım ve ıcındekı bilgileri silinmeksizin kurtardım laptopuuu :))) eşim pc yi hala bozuk sanıyor o ayrı ahahaha...
bu adamları anlamakkk zoorrrr kendı kız kardeslerı abaları oldugu zaman aslan kesılırler öte tarafa yahu aynı senın ailen yapıyor karına sen yapıyorsun aaa olurmu ölee şeyyyy bunlar görunmuyor ne hıkmetseeee....
bende sen boyle yapıyorsun ya dedım esıme,yarın aynı seyı sana damadın yapacak (eger kızımız olursa ) etme bulma dunyası bu unutma dedim bizimkiler farklı illerde ama eşim bi bayram olsun bi kere annemle babamı ziyaret etmedi , tlf acıpta bayram tebrıgınde bulunan insan değil.. ama onun taraf soz konusu olunca başka neysee bu bölee giderrrr lilypoun dediği gibi kafaya takmamak gerek aslında bosvermıslık onlara ne buyuk ceza gibi gelıyor bana
günaydılar herkese, maalesef benimiçin günaydının bi anlamı yok şu anda, bütün gece uyumadım çok kötü grip oldum gece ağır geçer bilirsiniz. ölüyorum bakanımda yok offf offf.:95:

çok gecmıs olsun canım.. bu bahar ayları böyleee yaaa gerci daha bharı goremesekte polenlerden sanırım grip nezle vakaları çok oluyor :2::2:

eşimi yolladım hanımlar memlketine gitti sabah aradı varmıs bende yarın kendı memleketıme annemın yanına gıdıyorum :) 4-5 gun kalıp donerım

anneme anneler gunu hediyesi olarak sıkılastırıcı krem alıcam x-cel di galiba adı ondan alıcam..annem kılolu benım platese gıtmesıne ragmen sene boyunca 2 kılo verebilmiş halıyle morali bozuk gibi incelme desen yok denecek kadar azmıs ,kot pantolonlarının içine henuz gıremıyormus yani forma girsin annem yaa önceden tontiş ananeydi şimdi fiit annane olsun agustosta kısmetse 2.ye teyze oluyorum

eşimde annesine alır herhalde bişiler :26:

kasvetli canım ya seni bırakıp gitmesine üzüldüm, sen yoksan ben de gitmiyorum diyebilirdi.zaten doğru dürüst görüşemeyen insanlarız. ama iyi yapmışsın ben de aynı senin gibi yapıcam
boş wern sende tadını çıkar ohh mis gibi git annenin yanna, emrivaki yapmak ne demekmiş görsün çok ayıp valla.

hepinize iyi haftasonları hanımlar

bende çok üzüldüm canım bunu yazarkan boğazım düğüm düğüm oldu ((midemin ağrısı gecmedi sinirden çok üzüntüden..ama beni dusunmeyeni ben niye dusunecekmısımkı.. birde demezmi benim sevgim senden cok,seni çok seviyorum senin beni sevdiğinden diyee ayy ozaman öldüresim geliyor adamı
hem kendısı sartlarımızın çok daha iyi farkında neyse iyi oldu bunu da gördüğüm ailesi söz konusuysa aramızdaki aşk-sevgi-saygı LAFTA kalıyor bunuda gördum yaa ölürsem gam yemem artık
bundan sonra o bencilse ben ondan daha bencil olucam görsün hanyayı konyayı
5dk once yine tlfnu yuzune kapattım nede çabuk gelmiş hemencik dolduşa yada dolduruşa gelmeye pek bi hevesliymiş benim kocam Allahtan bundan sonra hep seyrı var pek gorusme olanagımız yok gibi varsa 3-4gun gelirse oda, eve anasına gitmezse... kısaca agustosun ortasına kadar yok..

Merhabalar herkese,nasılsınız? Bir haftadır griple uğraşıyorum giremedim nete,eşim grip olmuştu ondan bana geçti,allahtan atlattım. Bebiş de var çok korktum...Bebeğimizde dün 6 haftalık oldu:) kontrellerde her şey normal çok şükür. Kayınvalidem geldi bi sürede burada olacak. Beni ayağa kaldırdı sağolsun,sabah benden önce uyanıp kahvaltımı bile hazırlıyor

canım geçmiş olsunn, bebişe de kendine de çok iyi bak. ben de nerelerde diye meraklanmıştım.
maşallah ne kadar iyi bir annen varmış, kayınvalide bile diyemicem yani

kasvetli canım sen de üzme kendini ya, kıyamam. yalnız değilsin bak, hepimizin aynı dertleri oluyor. ben sayfalarca dertleştim biliyorsun. iyi ki kk var seni iki gün sonra özleyecek zaten o zaman görsün gününü,

Selammm kızlarrr iyi gecelerrr hepinizeeeee

Kasvetlimmm kocayı yolladın haa gitmiş anasına boşver yaa hasret gidersin anası ilee sende kafanı dinle birazzz,,

Derincimm sanada geçmiş olsun canımmm aman kendine iyi bak olurmuuuu bebeiş var çünküüü

Lilposcummm sen nasılsın canımmm sende durumlar nasıl iyimi bariiii..

Herkes dertli yaaa bu odunlar böyle demekki ..

Hepinizin yerine döveyim odunlarıııı

iyiym handan ablacım sağol eşim gelmedi ben de evde tek başıma keyif yapıyorum, odun kocam telefon bile etmiyor doğru dürüst ağaç dikmişler bugün hıh dedim tam bulmuşsun işini
sen nasılsın ablacım haftasonu nasıl geçiyor?

lilyposcum 2 gun bekleyemedı hemen aradı seside titrek şekılde özledim seni
filan dedi bende gitmeseydın dedım :))) ana-baba muhabbeti yaptım gerci subatta ordaydık ama neyseeee suan haklı oldugumu biliyorum yaa bu yeter...hatta esımde bılıyor o sınır olsun eğlenme sırası bende hihihihih
yaa sabahtan berı su esınıze ne zaman rezil oldunuzu okuyorumda öyle gulup unutmaya calısıyodum yani..

evet handan ablacım yaa yolladım iyi oldu :)) öğlen aradıgında tlfda kavga edıp yuzune kapamıstım az önce aradı biraz pişman sıkıntılı bi sesi vardı özledim derken ağladı ağlayacak yani.. bende keşke gitmeseydin dedim ama annen baban sonucta ozlemıslerdir senı filan dedim tabıkı gidiceksın dedım ama bunları soylerken sesim filan titredi engel olamadım onu özlediğimi söylediğimde özelıkle..
haklı cıktım ablam bu da onun farkındaya oyuzden suan o kasvetlı halım kalmadı keyfım keyfff :)))

onada dedım haklı cıktım goruyorsun dedım adamın bırden uykusu geldi hadı kapatalım dedi iyi geceler didi kapattık ama ben en kotu gulusumle kapattım tlfnu ahahahaha yaparak

sanırım kocemı bolee umursamamam onun canını sıkmıs dişediş gözegöz heyttt

Ohhh iyi yapıyorsun vallla bu odunları napsak yaa demiii hepsi kaçık bunların bulamadık şöle ligt selami gibi bir koca demiii

Bende iyiyim canım valla cin tonik içiyom bende odunum yattı ben burada geziyorumm

Aman boşver yaa takma kafana bile diyecem ama biz kadınlar daha hassas olduğumuz için bizi anlamaz bu öküzlerr sen keyfini çıkar boşver nasılsa hatasını bilyorda erlekliğe sığdıramıyrlar iştee illakii kendilerini haklı çıkaracaklarrr iyiki aileleri var onlar olmasa ne yapacaklar acaba ana kuzuları bunlarrr işteeee

kasvetli ben demedim mi sana, bunların versiyonu aynı canım ya. ailem de ailem derler giderler sonra karılarını özlerler ohh canıma değsin, sarılsın bu gece yastığına da uyusun sensiz.

handan ablacım askerlikten galiba ya bunların hepsinde bi odunluk var ay babam da böyleydi ben akıllanmadım gittim yine asker buldum müstehak bana

iyi geceler hepinize

Son düzenleme:

Gerçi benimki o kadar düşkün değildir allah içinn bazen 15-20 gün görmediği olurr annesini bazen ben derim hadi gidelim diyeee..

Yok be hayatımm meslekten değil bencee her kesmde var böyle tiplerrrr bizimkiler bide gurbette ya ondan herhaldeee

aynen ablacım :) bu kotu gulusumu duyduya sımdı gece uyuyamama sırası onda :))) dün gecede ben uyuyamamıstım içim bi buruktu kalbım huzunluydu kırgın gibiydi iznini benle gecırmedıgı için belkıde ne bilim... şimdi o kırgınlıktan eserrrrr kalmadı...
her ne kadar hazmedemesede öenmli olan bunu farketmesi vee benım haklı oldugumu ona soylemem neyse 1 hafta idare etsın bununla gelemezde yanıma yol uzun 13-14 saat var eli kolu baglı :)) Allahın takdiri işte benım yerımde eşim var bu kadar cabuk hızaya getırecegımı tahmın etmemıstım ama abla bıraz ugrastırır bu benı dıyordum iyi iyi sevındım demek üzerinde tesirli bi etkim var :))
canım aynısı dedi bana bılıyomusun normalde salonda yatıyormus ama benı ozledıgı için yatak odamızda yatmaya karar vermıs benım yattıgım tarafta yatıp yastıga sarılcakmıs acistasyonaa bakyaaa hey gidim heyy gitmeseymişş napayım... ders olsun ohh olsun bidaha gitmez umarım boyle ziyan etmez izinlerini...

biz aynı sehırde olsak belkım benımkıde bu kadar sık gıtmezdi kımbılır acep... ama ordayken yemek yıcemız zaman dıyorum annenleride soyleyelım ayıp olur (laf olsun dıye) oda yok cagırma ıkımız yerız onlar yemıstır zaten yada onlarımı beklıces vs diyor..aman yok aynı sehırde o kadınla ya mapus ya tabut olurdu benım için... uzak iyi bölee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…