Asker Eşleri

Çok sağol canım benim Evet öyledir kayınvalidem Sen nasılsın eşin gelmemiş bu hafta:44:

Teşekür ederim ablacım,evet artık çok daha dikkatli olcam

günaydın hanımlar, eşim gelmedi ama ben bugün kışlaya araziye çıkarma yapıcam özledim kocamı. babamlarla gidiyoruz bakalım polatlıya, sakarya kıyısında kocamı bulmam lazım piknik yapıcaz ben de adamı kısıtırcam süslendim püslendim bitanecik komutan babam benim

valla benimde canım sıkılıyor grip hala geçmedi bide yalnızım eşim dünde bugünde çalıştı hala gelmedi denetleme var yine bide bölük komutanı kurs için gitti onun yerine bakıyor dahada yoğunlaştı off yaa ne zaman doğru düzgün görecem ben aşkımın yüzünü

kasvetliciğim okudum şimdi olanları , çok iyi yapmışsın gitmemekle. sen milletle uğraşacağına , onlar uğraşsın birazda karşılarında gel denince gelecek git denince gidecek gelinler arıyorlar. oğlanlarıda her şekilde idare ediyorlar uzaktannn . iyi bir ders vermişsin canımm:13:

iyi eğlencelerrr , güzel vakit geçirmişsindir inşallah

geçmiş olsun canım , özellikle denetleme zamanı çok yoğun çalışıyorlar

geçmiş olsun derinciğimmkendine ve bebişine çok iyi bak

günaydın hanımlar,
dün güzel bir gün geçirdik eşimle. kışlada kamuflajların içindeydi garibim, elimi tutmaya bile çekiniyordu
annemlerde ve tanıdıklardan ayrı takıldık piknik alanında, yürüdük muhabbet etik. özlemişim kocişimi

Günaydınlarrr..

bugün pazartesi temizlik günüm

eşimde intikale gitti 3 gün yok sıkıntıdan patlıycam

ayyy ne güzelll sizi çifte kumrular sizi senin adına sevindim canım. allah uzun ayrılıklar vermesin.

Günaydınlarrr..

bugün pazartesi temizlik günüm

eşimde intikale gitti 3 gün yok sıkıntıdan patlıycam

sıkılmazsın canım biz varız burdan çıkma sen bugün benimde temizlik günümdü offf çok yoruldum. ama şu temizlikten sonra oturup kahve içmek ne iyi geliyo yaa. bide aşkım öğlen yemeğe geldi, temizlik kıyafetlerimle offf hemen koştum üzerimi değiştirdim kocişim beni düzgün görsün diye gidincede yine işe koyuldum geç bitti o yüzden yeni oturdum valla çok yorulmuşum.

Temizlik sonrası eve bayılıyorum çiçek gibi ama keşke çalışsamda temizlikçi alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…