canım geçmiş olsunn, bebişe de kendine de çok iyi bak. ben de nerelerde diye meraklanmıştım.
maşallah ne kadar iyi bir annen varmış, kayınvalide bile diyemicem yani
kasvetli canım sen de üzme kendini ya, kıyamam. yalnız değilsin bak, hepimizin aynı dertleri oluyor. ben sayfalarca dertleştim biliyorsun. iyi ki kk varseni iki gün sonra özleyecek zaten o zaman görsün gününü,
Selammm kızlarrr iyi gecelerrr hepinizeeeee
Kasvetlimmm kocayı yolladın haa gitmiş anasına boşver yaa hasret gidersin anası ilee sende kafanı dinle birazzz,,
Derincimm sanada geçmiş olsun canımmm aman kendine iyi bak olurmuuuu bebeiş var çünküüü
Lilposcummm sen nasılsın canımmm sende durumlar nasıl iyimi bariiii..
Herkes dertli yaaa bu odunlar böyle demekki ..
Hepinizin yerine döveyim odunlarıııı
merhaba ben varım nasılsın canım
merhaba ben varım nasılsın canım
bende burdayım sohbete geldim nasılsınız[/QUhoşgeldiiinnnnn
aynen ablacım :) bu kotu gulusumu duyduya sımdı gece uyuyamama sırası onda :))) dün gecede ben uyuyamamıstım içim bi buruktu kalbım huzunluydu kırgın gibiydi iznini benle gecırmedıgı için belkıde ne bilim... şimdi o kırgınlıktan eserrrrr kalmadı...
her ne kadar hazmedemesede öenmli olan bunu farketmesi vee benım haklı oldugumu ona soylememneyse 1 hafta idare etsın bununla gelemezde yanıma yol uzun 13-14 saat var eli kolu baglı :)) Allahın takdiri işte benım yerımde eşim var bu kadar cabuk hızaya getırecegımı tahmın etmemıstım ama abla bıraz ugrastırır bu benı dıyordum iyi iyi sevındım demek üzerinde tesirli bi etkim var :))
canım aynısı dedi bana bılıyomusun normalde salonda yatıyormus ama benı ozledıgı için yatak odamızda yatmaya karar vermıs benım yattıgım tarafta yatıp yastıga sarılcakmıs acistasyonaa bakyaaahey gidim heyy gitmeseymişş napayım ... ders olsun ohh olsun bidaha gitmez umarım boyle ziyan etmez izinlerini...
biz aynı sehırde olsak belkım benımkıde bu kadar sık gıtmezdi kımbılır acep... ama ordayken yemek yıcemız zaman dıyorum annenleride soyleyelım ayıp olur (laf olsun dıye) oda yok cagırma ıkımız yerız onlar yemıstır zaten yada onlarımı beklıces vs diyor..aman yok aynı sehırde o kadınla ya mapus ya tabut olurdu benım için... uzak iyi bölee
günaydın hanımlar, eşim gelmedi ama ben bugün kışlaya araziye çıkarma yapıcam özledim kocamı. babamlarla gidiyoruz bakalım polatlıya, sakarya kıyısında kocamı bulmam lazımpiknik yapıcaz ben de adamı kısıtırcam süslendim püslendim bitanecik komutan babam benim
valla benimde canım sıkılıyor grip hala geçmedi bide yalnızım eşim dünde bugünde çalıştı hala gelmedi denetleme var yine bide bölük komutanı kurs için gitti onun yerine bakıyor dahada yoğunlaştı off yaa ne zaman doğru düzgün görecem ben aşkımın yüzünü
Merhabalar herkese,nasılsınız? Bir haftadır griple uğraşıyorum giremedim nete,eşim grip olmuştu ondan bana geçti,allahtan atlattım. Bebiş de var çok korktum...Bebeğimizde dün 6 haftalık oldu:) kontrellerde her şey normal çok şükür. Kayınvalidem geldi bi sürede burada olacak. Beni ayağa kaldırdı sağolsun,sabah benden önce uyanıp kahvaltımı bile hazırlıyor
günaydın hanımlar,
dün güzel bir gün geçirdik eşimle. kışlada kamuflajların içindeydi garibim, elimi tutmaya bile çekiniyordu
annemlerde ve tanıdıklardan ayrı takıldık piknik alanında, yürüdük muhabbet etik. özlemişim kocişimi
Günaydınlarrr..
bugün pazartesi temizlik günüm
eşimde intikale gitti 3 gün yoksıkıntıdan patlıycam
sıkılmazsın canım biz varız burdan çıkma senbugün benimde temizlik günümdü offf çok yoruldum. ama şu temizlikten sonra oturup kahve içmek ne iyi geliyo yaa. bide aşkım öğlen yemeğe geldi, temizlik kıyafetlerimle offf hemen koştum üzerimi değiştirdim kocişim beni düzgün görsün diye gidincede yine işe koyuldum geç bitti o yüzden yeni oturdum valla çok yorulmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?