Asker Eşleri

selam kızlar benimde bu gün temizlik günümdü kemiklerim birbirine girdi,çok yorgunum
komşularım çok uygun temizlikçi kadın bulmuşlar bende ayda bir almayı düşünüyorum

Günaydınlarrr..

bugün pazartesi temizlik günüm

eşimde intikale gitti 3 gün yok sıkıntıdan patlıycam
kuzucuğumm ,pazartesi herkes için temizlik günü galiba. bende okula gitmeden evi temizleyip çıktım. 3 gün neyseki azmış canımm. tek başına zor olacak ,arkadaş bulabildin mi?

selam kızlar benimde bu gün temizlik günümdü kemiklerim birbirine girdi,çok yorgunum
komşularım çok uygun temizlikçi kadın bulmuşlar bende ayda bir almayı düşünüyorum
selam canım, en iyisi. aylık cam,kapı için gerekiyor bir yardımcı

lilyciğimm ne güzel koçişinle güzel vakit geçirmişsin.çok şaşırmıştır sizi karşısında görüncee

Temizlik sonrası eve bayılıyorum çiçek gibi ama keşke çalışsamda temizlikçi alsam

ya temizlikçi ne kadar istiyo hiç bilmiyorum burda tanıdığım kimsede yok yoksa ben 15 güne bi almak isterim aslında ama ben ne güne duruyorum yahu şaka bi yana yaz temizliğine alacamda sordum burda birine kadın 90 tl ye geliyomuş günlükçü. bana fazla geldi valla. benim memlekette kadına 40versen yine geliyo off offf

Al valla tülay abla.. benim çocuk falan yok olsa uğraşamam zaten..

burda 60-90 arası değişiyo cnm

selam canım, iyiym ben de çalışıyorum öğlen arasında bile.salatamı yedim işimin başındayım, çok sıkıldım

hiç sorma ya bende çok sıkılıyorum yine sen çalışıyosun ben evdeyim off bekle bekle akşam olmuyo, bide burda dertli bayanları okuyorum dahada dertleniyorum okumayim diyorum tutamıyorum kendimi merak ediyorum, en iyisi kalkmak şu pc başından. valla şimdi kalkıyorum avize yapacam odama onunla uğraşim bari. görüşmek üzere tatlım.

benimde kuzenim dnz astsubayla nişanlı arkadaşlar ama bizimkiler nişanı attırmak istiyor, kuzenim çok sosyetik bir kızdır birde rahat yaşamaya çok alışkın kendisi de calısıyor ama ona denk birisi olsun istiyorlar astsubay maaşı ile seni gecindiremez sen ona bakarsın o sana degil diyolar, illa evleneceksen askerle biz sana rutbeli birini bulalım falan diyolar, kızcagız baya kötü durumda sürekli aklına giriyolar teyzem ve eniştem tabi birde benim annem , altkatımızda oturuyorlar ve inanın her akşam kavga gürültü aglayarak bize kacıyo ...
cevremizdede astsubayla evli kimse yok, kuzenim cok iyi bir sirkette calısıo kariyer sahibi, işini bırakıp gitmicek nişanlısı gidip gelicekmiş yani evliligin yarısını yalnız gecircek gibi bişey suan icin bunu sorun etmio tabi ama evlendikten sonra iş değişirmi bilmem , bunlar ne kadar sorun olur yada oluyor evliliginizde, böle evli olan var mı merak ediyorum, yaşayandan akıl almak daha mantıklıdır heralde

öncelikle kuzenin için hayırlısı olsun canım, ama şahsen bu rütbe maaş merakı olan ailelere bi anlam veremiyorum. kız sevmiş demekki her şeyi göze almış. bizim de evliliğimiz ayrı gayrı geçiyor ama maddi manevi beni daha mutlu edebilecek birini düşünemiyorum. ayrıca deniz astsubaylarının da gayet iyi bir iş imkanı oluyor emeklilik döneminde diye biliyorum. kuzenin istedikten sonra ailesi ne diye karışır hem de böyle bir sebep için? kötü biri olur kavga ederler anlarım ama bu sebep çok kırıcı,çocuk için üzüldüm açıkcası.

tesekkur ederim canım nerde nekadar varsa hepsine hayırlı olsun... evet kuzenim cok seviyor ve cocuk da dünyalar iyisi biri ne derlerse yapmaya calısıyor, ama malesef bizim ailemiz boyle, bende nişanlıyım ve zamanında bana da az cektirmediler, nişanlım onların istedigi seviyeye gelene kadar evet dememişlerdi, sonra cok sevdiler orası ayrı ama işte makam ve maaş takıntısı cok bizimkilerde nefret ediyorum bende bu huylarından

selam kızlar bende haftaya nişanlanıyorum seneyede düğün düşünüyoruz tayine göre benide aranıza alırmısınız sizden öğreneceğim çok sey oldugunu düşünüyorum:82:

selam kızlar bende haftaya nişanlanıyorum seneyede düğün düşünüyoruz tayine göre benide aranıza alırmısınız sizden öğreneceğim çok sey oldugunu düşünüyorum:82:

aramıza hoşgeldin canım, ben de yaklaşık 10 aylık evliyim, tayin sıkıntıları hep olucak, alışacaksın sen de. hayırlı olsun şimdiden sana da, dilerim çok mutlu olursunuz. sıkıntıları hep var ama güzel yanları da çok asker eşi olmanın.

teşekkürler tatlım seneye tayin çıkma durumu var eğer çıkçak gibi olursa şubat gibi nikah yapmak istiyoruz bakalım nasip tayine bağlı herşey ama evlenip paşamla gidememekten korkuyorum eşlerin gidemediği yer çıkmasından:84:allah yardımcımız olsun zten şimdi ayrı şehirlerdeyiz tam kavuşçaz derken ya daha çok uzaklaşırsak diye korkuyorum:84::85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…