kuzucuğumm ,pazartesi herkes için temizlik günü galiba. bende okula gitmeden evi temizleyip çıktım. 3 gün neyseki azmış canımm. tek başına zor olacak ,arkadaş bulabildin mi?Günaydınlarrr..
bugün pazartesi temizlik günüm
eşimde intikale gitti 3 gün yoksıkıntıdan patlıycam
sıkılmazsın canım biz varız burdan çıkma senbugün benimde temizlik günümdü offf çok yoruldum. ama şu temizlikten sonra oturup kahve içmek ne iyi geliyo yaa. bide aşkım öğlen yemeğe geldi, temizlik kıyafetlerimle offf hemen koştum üzerimi değiştirdim kocişim beni düzgün görsün diye gidincede yine işe koyuldum geç bitti o yüzden yeni oturdum valla çok yorulmuşum.
selam canım, en iyisi. aylık cam,kapı için gerekiyor bir yardımcıselam kızlar benimde bu gün temizlik günümdü kemiklerim birbirine girdi,çok yorgunum
komşularım çok uygun temizlikçi kadın bulmuşlar bende ayda bir almayı düşünüyorum
günaydın hanımlar,
dün güzel bir gün geçirdik eşimle. kışlada kamuflajların içindeydi garibim, elimi tutmaya bile çekiniyordu
annemlerde ve tanıdıklardan ayrı takıldık piknik alanında, yürüdük muhabbet etik. özlemişim kocişimi
Temizlik sonrası eve bayılıyorum çiçek gibi ama keşke çalışsamda temizlikçi alsam
selam kızlar benimde bu gün temizlik günümdü kemiklerim birbirine girdi,çok yorgunum
komşularım çok uygun temizlikçi kadın bulmuşlar bende ayda bir almayı düşünüyorum
kuzucuğumm ,pazartesi herkes için temizlik günü galiba. bende okula gitmeden evi temizleyip çıktım. 3 gün neyseki azmış canımm. tek başına zor olacak ,arkadaş bulabildin mi?
buldum ablacım çok tatlı bi karşı komşum var.. fazlayada gerek yok zaten.
selam canım, en iyisi. aylık cam,kapı için gerekiyor bir yardımcı
ya temizlikçi ne kadar istiyo hiç bilmiyorum burda tanıdığım kimsede yok yoksa ben 15 güne bi almak isterim aslında ama ben ne güne duruyorum yahuşaka bi yana yaz temizliğine alacamda sordum burda birine kadın 90 tl ye geliyomuş günlükçü. bana fazla geldi valla. benim memlekette kadına 40versen yine geliyo off offf
günaydın hanımlar, nasılsınız?
günaydın canıımmm tünaydınmı demeliydim ben iyiyim sen nasılsın
selam canım, iyiym ben de çalışıyorum öğlen arasında bile.salatamı yedim işimin başındayım, çok sıkıldım
benimde kuzenim dnz astsubayla nişanlı arkadaşlar ama bizimkiler nişanı attırmak istiyor, kuzenim çok sosyetik bir kızdır birde rahat yaşamaya çok alışkın kendisi de calısıyor ama ona denk birisi olsun istiyorlar astsubay maaşı ile seni gecindiremez sen ona bakarsın o sana degil diyolar, illa evleneceksen askerle biz sana rutbeli birini bulalım falan diyolar, kızcagız baya kötü durumda sürekli aklına giriyolar teyzem ve eniştem tabi birde benim annem , altkatımızda oturuyorlar ve inanın her akşam kavga gürültü aglayarak bize kacıyo...
cevremizdede astsubayla evli kimse yok, kuzenim cok iyi bir sirkette calısıo kariyer sahibi, işini bırakıp gitmicek nişanlısı gidip gelicekmiş yani evliligin yarısını yalnız gecircek gibi bişey suan icin bunu sorun etmio tabi ama evlendikten sonra iş değişirmi bilmem , bunlar ne kadar sorun olur yada oluyor evliliginizde, böle evli olan var mı merak ediyorum, yaşayandan akıl almak daha mantıklıdır heralde
selam kızlar bende haftaya nişanlanıyorum seneyede düğün düşünüyoruz tayine görebenide aranıza alırmısınız sizden öğreneceğim çok sey oldugunu düşünüyorum:82:
kızlar kel alaka olcak ama bişi sorcam. bu tayinler ne zaman belli oluyor acaba tam tarih:18:
17-20 mayıs canım, beklemedeyiz biz de:18:
aramıza hoşgeldin canım, ben de yaklaşık 10 aylık evliyim, tayin sıkıntıları hep olucak, alışacaksın sen de. hayırlı olsun şimdiden sana da, dilerim çok mutlu olursunuz. sıkıntıları hep var ama güzel yanları da çok asker eşi olmanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?