Asker Eşleri

ay hayırlısı inşallah.... ya bizim kıbrıs olabilir. inşallah olmaz. hiç istemiyorum kıbrısı...:85:

kıbrıs hem güzel hem de zor, çocuk varsa eğitim açısından özellkle zayıf buluyorum ben. hayırlısı olsun canım. biz şark bekliyoruz inş iyi bi yer gelir

bizm gibi biz de martta nikah yapmıştık tayin istedik yanıma gelebilsin die ama bu sene yine tayin çıkcak doğu sırası gelmş. beni götüremeyecek, evliyken de zor görememek ama evlenmeden önce hiç göndermezdi babam. şimdi en azından istediğim zaman gidebiliyorum eşimin yanına

şu tayinleri 1 yıl önceden söyleseler de biz de 1 yıl içinde neyi ne yapacağız karar versek keşke....
eşya alcaz alamıyoruz... kıbrıs çıkarsa eşya gitmiyo. ev alıp oraya mı koycaz.. yoksa depoda mı durcak. arabalar var. 1ini götürcez diğeri 2 sene trde kalsa ne olcak kullanılmaya kullanılmaya. ay inşallah kıbrıs çıkmaz ya.. çok ağlarım kıbrıs çıkarsa:84:

haklısın bir de o yönü var. depoda eşyalar çürüyor genelde, almamak daha iyi. her şey belli olunca alırsnız hemen. az kaldı zaten:18:

haklısın bir de o yönü var. depoda eşyalar çürüyor genelde, almamak daha iyi. her şey belli olunca alırsnız hemen. az kaldı zaten:18:

aşyamız var ama kızımvar büyüdü. kendi odamızı ona verip kendimize yatakodası almayı düşünüyorduk.. üf ya inşallah çıkmaz...hep dua ediyorum inşallah çıkmaz kıbrıs diye... eşim diyo siz gelmezsiniz bi ev alırız diyo. 2 sene de az değil yok gelirsiniz diyo snra. aman ne yapcağımızı da bilmiyoruz. burda kıbrısta olan arkadaşlar var mı acaba.. nasıl bir yer

demek size bizim yollardan geçtinizama ayrı şehirda olamk çok kötü evlenelim bitçek bu hasret stres diyoruz ama pek bitçek gibi değil:82:artık 10 yıl bebek falan düşünmeyiz

selam kızlar bende asker eşiyim 7 ay oldu bugün evleneli. gerçekten zormuş ama ben yinede diyorum asker eşi olmak gurur verici dünyaya yine gelsem yine eşimle askerimle evlenirdim. Allah herkesi yuvalarında mutlu etsin inşallahhhhh

Merhaba herkese,yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Bugün nöbetçiydim,okuldan bi erkek hoca "hocam ben bu hafta tutarım yerinize" dedi,sağolsun o tuttu bu hafta,haftayada bayan arkadaşım ben idare ederim dedi Çok şükür bi kaç hafta nöbet derim yok. Eve geldim kayınvalidem yapmış yemeklerimizi,evi bi güzel temizlemiş.ilaçlarımı sütümü içirdi uzandı şimdi çok yorulmuş bu gün bitane yaa

hangi şehirde görev yapıyor tatlım eşin haftaya benimde nişanım var bir adım daha atıyorz asker eşi olmaya

derincim sevindim nöbet işini halletmene. iyi misin bulantın falan oluyor mu? aman canım iyi bak keydine de bebişe de, maşallah bak kayınvaliden harika bir insan

demek size bizim yollardan geçtinizama ayrı şehirda olamk çok kötü evlenelim bitçek bu hasret stres diyoruz ama pek bitçek gibi değil:82:artık 10 yıl bebek falan düşünmeyiz

hayırlısı canım ya sıkma kendini. bebek falan zaten beklesin bi, önce biz kavuşalım da

derincim sevindim nöbet işini halletmene. iyi misin bulantın falan oluyor mu? aman canım iyi bak keydine de bebişe de, maşallah bak kayınvaliden harika bir insan

İyyim canım,okulda bulantım oluyor biraz,sınıf kalabalık sabahın erken saati bi de...Ama genede çok iyyim. artık bebişi hissetmeye başladım yavaş yavaş. İŞtahım açıkıldı baya Erik aşermeye başladım Allahtan mevsimi Öyledir kayınvalidem Allah bekarlara böyle kayınvalide nasip etsin

maşallah maşallah güzel güze ye canım ohh yarasın

benimkiyle tanıştırsak da azıcık örnek alsa subay kayınvalidesi nasıl olunurmuş . haftada bir telefonla görüşürüz biz. böyle olsun istemezdim ama napıyım. eşimin hatrına yine gittim hediye aldım anneler günü için. ipleri koparmamak lazım. ama ne yalan söyliyim çok soğuttu beni. belki zamanla düzeliriz. o bana destek olacağına ben oluyorum, ya oğlum oraya giderse rüyamda gördüm buraya gidiyodu ağladı diyo. anne dedim gidicek tabi asker yaparken düşünmedin mi dedim

ayyy ayyy ne güzeeeelllll sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım. hamiş değilim ama valla benim bile canım çekiyo erik

Ayyyy ne güzel olur seninki şoka girer valla Canım yaa iyi yapmışsın hediye alarak.ne olursa olsun o da eşinin annesi,her şeyden önce anne:44: Ben baya duygusala bağladım son günlerde annelik damarlarım harekette

ayyy ayyy ne güzeeeelllll sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım. hamiş değilim ama valla benim bile canım çekiyo erik
Aminn canım 3-4 ay önce bende senin gibiydim hep hoşuma gidiyordu hamişler Üstelik eşimde pek istemiyordu ama onunda fikri değişti Allah herkese nasip eder inşallah

merhaba canım, kuzeniniz sevgisine sahip çıkmalı. aile çok zengin biri olupta kızlarını mutlu edemeyen birilerini mi tercih ederdi acaba. evet maleseff maaşlar çok fazla değil fakat beraber çalıştıktan sonra gül gibi geçinirler. yeterki mutluluk içinde geçecek bir evlilikleri olsun. denizciler için durum biraz daha zor. aylarca seyire gidiyorlar.

selam kızlar bende haftaya nişanlanıyorum seneyede düğün düşünüyoruz tayine göre benide aranıza alırmısınız sizden öğreneceğim çok sey oldugunu düşünüyorum:82:

hoşgeldin canım, kutlarımm,merak ettğin her konuda yardımcı oluruz

naz8 aramıza hoş geldinnn , mutluluk hepimiz içinnn inşallahh

derinciğim günaydın, çok şanslısın böyle arkadaş , hele böyle kayınvalidee
kendine ve bebişe iyi bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…