ay hayırlısı inşallah.... ya bizim kıbrıs olabilir. inşallah olmaz. hiç istemiyorum kıbrısı...:85:
teşekkürler tatlım seneye tayin çıkma durumu var eğer çıkçak gibi olursa şubat gibi nikah yapmak istiyoruz bakalım nasip tayine bağlı herşey ama evlenip paşamla gidememekten korkuyorum eşlerin gidemediği yer çıkmasından:84:allah yardımcımız olsun zten şimdi ayrı şehirlerdeyiz tam kavuşçaz derken ya daha çok uzaklaşırsak diye korkuyorum:84::85:
şu tayinleri 1 yıl önceden söyleseler de biz de 1 yıl içinde neyi ne yapacağız karar versek keşke....
eşya alcaz alamıyoruz... kıbrıs çıkarsa eşya gitmiyo. ev alıp oraya mı koycaz.. yoksa depoda mı durcak. arabalar var. 1ini götürcez diğeri 2 sene trde kalsa ne olcak kullanılmaya kullanılmaya. ay inşallah kıbrıs çıkmaz ya.. çok ağlarım kıbrıs çıkarsa:84:
haklısın bir de o yönü var. depoda eşyalar çürüyor genelde, almamak daha iyi. her şey belli olunca alırsnız hemen. az kaldı zaten:18:
bizm gibibiz de martta nikah yapmıştık tayin istedik yanıma gelebilsin die ama bu sene yine tayin çıkcak doğu sırası gelmş. beni götüremeyecek, evliyken de zor görememek ama evlenmeden önce hiç göndermezdi babam. şimdi en azından istediğim zaman gidebiliyorum eşimin yanına
selam kızlar bende asker eşiyim 7 ay oldu bugün evleneli. gerçekten zormuş ama ben yinede diyorum asker eşi olmak gurur verici dünyaya yine gelsem yine eşimle askerimle evlenirdim. Allah herkesi yuvalarında mutlu etsin inşallahhhhh
Merhaba herkese,yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizBugün nöbetçiydim,okuldan bi erkek hoca "hocam ben bu hafta tutarım yerinize" dedi,sağolsun o tuttu bu hafta,haftayada bayan arkadaşım ben idare ederim dedi Çok şükür bi kaç hafta nöbet derim yok. Eve geldim kayınvalidem yapmış yemeklerimizi,evi bi güzel temizlemiş.ilaçlarımı sütümü içirdi uzandı şimdi çok yorulmuş bu gün bitane yaa
hangi şehirde görev yapıyor tatlım eşin haftaya benimde nişanım var bir adım daha atıyorz asker eşi olmaya
demek size bizim yollardan geçtinizama ayrı şehirda olamk çok kötü evlenelim bitçek bu hasret stres diyoruz ama pek bitçek gibi değil:82:artık 10 yıl bebek falan düşünmeyiz
derincim sevindim nöbet işini halletmene. iyi misin bulantın falan oluyor mu? aman canım iyi bak keydine de bebişe de, maşallah bak kayınvaliden harika bir insan
İyyim canım,okulda bulantım oluyor biraz,sınıf kalabalık sabahın erken saati bi de...Ama genede çok iyyim. artık bebişi hissetmeye başladım yavaş yavaş. İŞtahım açıkıldı bayaErik aşermeye başladım Allahtan mevsimi Öyledir kayınvalidem Allah bekarlara böyle kayınvalide nasip etsin
İyyim canım,okulda bulantım oluyor biraz,sınıf kalabalık sabahın erken saati bi de...Ama genede çok iyyim. artık bebişi hissetmeye başladım yavaş yavaş. İŞtahım açıkıldı bayaErik aşermeye başladım Allahtan mevsimi Öyledir kayınvalidem Allah bekarlara böyle kayınvalide nasip etsin
maşallah maşallah güzel güze ye canım ohh yarasın
benimkiyle tanıştırsak da azıcık örnek alsa subay kayınvalidesi nasıl olunurmuş .haftada bir telefonla görüşürüz biz. böyle olsun istemezdim ama napıyım. eşimin hatrına yine gittim hediye aldım anneler günü için. ipleri koparmamak lazım. ama ne yalan söyliyim çok soğuttu beni. belki zamanla düzeliriz. o bana destek olacağına ben oluyorum, ya oğlum oraya giderse rüyamda gördüm buraya gidiyodu ağladı diyo. anne dedim gidicek tabi asker yaparken düşünmedin mi dedim
Aminn canımayyy ayyy ne güzeeeelllll sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım. hamiş değilim ama valla benim bile canım çekiyo erik
benimde kuzenim dnz astsubayla nişanlı arkadaşlar ama bizimkiler nişanı attırmak istiyor, kuzenim çok sosyetik bir kızdır birde rahat yaşamaya çok alışkın kendisi de calısıyor ama ona denk birisi olsun istiyorlar astsubay maaşı ile seni gecindiremez sen ona bakarsın o sana degil diyolar, illa evleneceksen askerle biz sana rutbeli birini bulalım falan diyolar, kızcagız baya kötü durumda sürekli aklına giriyolar teyzem ve eniştem tabi birde benim annem , altkatımızda oturuyorlar ve inanın her akşam kavga gürültü aglayarak bize kacıyo...
cevremizdede astsubayla evli kimse yok, kuzenim cok iyi bir sirkette calısıo kariyer sahibi, işini bırakıp gitmicek nişanlısı gidip gelicekmiş yani evliligin yarısını yalnız gecircek gibi bişey suan icin bunu sorun etmio tabi ama evlendikten sonra iş değişirmi bilmem , bunlar ne kadar sorun olur yada oluyor evliliginizde, böle evli olan var mı merak ediyorum, yaşayandan akıl almak daha mantıklıdır heralde
selam kızlar bende haftaya nişanlanıyorum seneyede düğün düşünüyoruz tayine görebenide aranıza alırmısınız sizden öğreneceğim çok sey oldugunu düşünüyorum:82:
naz8 aramıza hoş geldinnn , mutluluk hepimiz içinnn inşallahhselam kızlar bende asker eşiyim 7 ay oldu bugün evleneli. gerçekten zormuş ama ben yinede diyorum asker eşi olmak gurur verici dünyaya yine gelsem yine eşimle askerimle evlenirdim. Allah herkesi yuvalarında mutlu etsin inşallahhhhh
Merhaba herkese,yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizBugün nöbetçiydim,okuldan bi erkek hoca "hocam ben bu hafta tutarım yerinize" dedi,sağolsun o tuttu bu hafta,haftayada bayan arkadaşım ben idare ederim dedi Çok şükür bi kaç hafta nöbet derim yok. Eve geldim kayınvalidem yapmış yemeklerimizi,evi bi güzel temizlemiş.ilaçlarımı sütümü içirdi uzandı şimdi çok yorulmuş bu gün bitane yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?