- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Günaydınnn şekerlerrrr puslu bir istanbul sabahındann selamlarrrr
merhaba handancığım , güneş bu sene yüzünü göstermemekte kararlıGünaydınnn şekerlerrrr puslu bir istanbul sabahındann selamlarrrr
günaydın ablacım.. buradada hava puslu.
ama lojmanda hıdrellez kutlaması var:124:
selam bu havalar bi türlü ısınamadı çok soğuk
günaydın hanımlar, nasılsınız?
bugün eşimin yanında çalışan astsubaylardan birinin eşi ameliyat (kemik nakli) olmuş gatada, ama komutanları eşini yanına yollamamışlar. kadın yapayalnız ya nası üzüldümeşim de bana haber verdi gidip ilgilenebilir misin diye, tam gidecektim ki kadının hemen uyuşuk vaziyette evine dönmesi gerekiyormuş. o halde 2 saat yol gidecekmiş. bu meslek gerçekten çok zor kızlar,başımıza bi iş gelse eşimiz yanımıda olamıcak resmen
günaydın hanımlar, nasılsınız?
bugün eşimin yanında çalışan astsubaylardan birinin eşi ameliyat (kemik nakli) olmuş gatada, ama komutanları eşini yanına yollamamışlar. kadın yapayalnız ya nası üzüldümeşim de bana haber verdi gidip ilgilenebilir misin diye, tam gidecektim ki kadının hemen uyuşuk vaziyette evine dönmesi gerekiyormuş. o halde 2 saat yol gidecekmiş. bu meslek gerçekten çok zor kızlar,başımıza bi iş gelse eşimiz yanımıda olamıcak resmen
herkese iyi akşamlar
3 mayıs 2011 saat 23:30 dünyaya geldi oglum. bende kendimi yeni toparladım. hemen size haber verim dedim....
herkese iyi akşamlar
3 mayıs 2011 saat 23:30 dünyaya geldi oglum. bende kendimi yeni toparladım. hemen size haber verim dedim....
herkese iyi akşamlar
serpilciğim gözünaydınnherkese iyi akşamlar
ebrucuğum nerelerdesin? özledikk , hiç vakit bulamıyor musun? oğluş çok mu yoruyorrHerkese ıyı geceleerr... Bayagıdır gıremıyordum yahu :) Handan ablacım kacırdım mı yoksa senı :))
Serpılcımde dogum yapmıs,kuzum benım kıyamam ya... Gozunuz aydın olsun canısı...
gecen sene mayısta bende hamiştim gecıyormus valla 5 aylık oldu tospaa oglusum... Uyumusken bır bakınıyım dedım... Yenı yenı arkadaslar var,hepsıde hosgelmıs...
aşyamız var ama kızımvar büyüdü. kendi odamızı ona verip kendimize yatakodası almayı düşünüyorduk.. üf ya inşallah çıkmaz...hep dua ediyorum inşallah çıkmaz kıbrıs diye... eşim diyo siz gelmezsiniz bi ev alırız diyo. 2 sene de az değil yok gelirsiniz diyo snra. aman ne yapcağımızı da bilmiyoruz. burda kıbrısta olan arkadaşlar var mı acaba.. nasıl bir yer
serpilcim çok sevindim canım ALLAH analı babalı,sağ salim büyütmeyi nasip etsin.şimdi miss gibi kokuyordur
tebrik ederim serpil, allah analı babalı büyütsün,çok sevindimm bi bebeğimiz daha oldu yani topikte
Herkese ıyı geceleerr... Bayagıdır gıremıyordum yahu :) Handan ablacım kacırdım mı yoksa senı :))
Serpılcımde dogum yapmıs,kuzum benım kıyamam ya... Gozunuz aydın olsun canısı...
gecen sene mayısta bende hamiştim gecıyormus valla 5 aylık oldu tospaa oglusum... Uyumusken bır bakınıyım dedım... Yenı yenı arkadaslar var,hepsıde hosgelmıs...
serpilciğim gözünaydınn, Allah analı babalı büyütmek nasip etsinn.
ebrucuğum nerelerdesin? özledikk , hiç vakit bulamıyor musun? oğluş çok mu yoruyorrbu sene tayin bekliyor musunuz sizde ayy ne çok soru sordumm
günaydın ablacım.. buradada hava puslu.
ama lojmanda hıdrellez kutlaması var:124:
İyyim canım,okulda bulantım oluyor biraz,sınıf kalabalık sabahın erken saati bi de...Ama genede çok iyyim. artık bebişi hissetmeye başladım yavaş yavaş. İŞtahım açıkıldı bayaErik aşermeye başladım Allahtan mevsimi Öyledir kayınvalidem Allah bekarlara böyle kayınvalide nasip etsin
günaydın hanımlar,
handan ablacım durumlar iyi şimdilik bi soru yok, eşim bugün kaçabilirse eve gelecek onu bekliyorum. saçımı falan yaptırıyım süsleniyim diyorum. tayinlere de çok kaldı. beklemedeyiz bakalım.
sen nasılsın ablacım?
Günaydınnn canımm aman iyi olsun da sende rahat eder kafanı dinlersin birazcıkk,hadi bakalım eşinde gelir inşallah beraber olursunuz..
Bende iyiyim canım ne olsun ya havada kötü burada evde oturuyorum kimselerde yok burada tek başıma kaldım işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?