Asker Eşleri

Günaydınnn şekerlerrrr puslu bir istanbul sabahındann selamlarrrr
merhaba handancığım , güneş bu sene yüzünü göstermemekte kararlı

günaydın ablacım.. buradada hava puslu.

ama lojmanda hıdrellez kutlaması var:124:

kuzucuğumm ne güzel , neler yapılacak acaba ? İzmirde lojmandayken kutlamalar çok güzel oludu. çoluk çocuk çok eğlenirdik.

selam bu havalar bi türlü ısınamadı çok soğuk

malesef öyle, dün haberlerde dinledimm ağustosta ancak beklenen sıcaklar olacakmışş

günaydın hanımlar, nasılsınız?

bugün eşimin yanında çalışan astsubaylardan birinin eşi ameliyat (kemik nakli) olmuş gatada, ama komutanları eşini yanına yollamamışlar. kadın yapayalnız ya nası üzüldüm eşim de bana haber verdi gidip ilgilenebilir misin diye, tam gidecektim ki kadının hemen uyuşuk vaziyette evine dönmesi gerekiyormuş. o halde 2 saat yol gidecekmiş. bu meslek gerçekten çok zor kızlar,başımıza bi iş gelse eşimiz yanımıda olamıcak resmen

çok üzüldüm yaaa hiç acıma falan yok bakalım bizi neler bekliyor

çok üzüldüm lilyciğim , kadıncağızın durumuna eşinin yanına göndermemekte ne demek? üstelik çok önemli bir sağlık durumu. ben anlamıyorumm , bu kadar önemli olan ne . 1 gün işe gelmese bu asker kıyamet mi kopacak. başında ki komutanın insanlığıyla alakalı diye düşünüyorum. idare edilemez miydi?

herkese iyi akşamlar
3 mayıs 2011 saat 23:30 dünyaya geldi oglum. bende kendimi yeni toparladım. hemen size haber verim dedim....

herkese iyi akşamlar
3 mayıs 2011 saat 23:30 dünyaya geldi oglum. bende kendimi yeni toparladım. hemen size haber verim dedim....

serpilcim çok sevindim canım ALLAH analı babalı,sağ salim büyütmeyi nasip etsin.şimdi miss gibi kokuyordur

herkese iyi akşamlar

Serpilcimmmm gözün aydın olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallahhh sen nasılsın bebek nasıl iyimi normal doğummu yaptın canımmm öyle diyordun çünküüüü ayyy ne güzell yaa teyze olduk

Herkese ıyı geceleerr... Bayagıdır gıremıyordum yahu :) Handan ablacım kacırdım mı yoksa senı :))

Serpılcımde dogum yapmıs,kuzum benım kıyamam ya... Gozunuz aydın olsun canısı...

gecen sene mayısta bende hamiştim gecıyormus valla 5 aylık oldu tospaa oglusum... Uyumusken bır bakınıyım dedım... Yenı yenı arkadaslar var,hepsıde hosgelmıs...

herkese iyi akşamlar
serpilciğim gözünaydınn, Allah analı babalı büyütmek nasip etsinn.

ebrucuğum nerelerdesin? özledikk , hiç vakit bulamıyor musun? oğluş çok mu yoruyorr bu sene tayin bekliyor musunuz sizde ayy ne çok soru sordumm

Günaydınnn şimdiden hayırlı olsun tayininiz biz çok önceden kalmıştık kıbrısta eşya zaten gitmiyor arabanız varmış götürün dışarda gezmek için iyi olur benzinde ucuz orada türkiye gibi değil..Havası çok sıcak denizi harikaa heleki kapalı maraşta bulunana orduevi magosada süper bir denizi var ..Çok fazla lüks bir yer değil hayat pahalı orada giyim ve yemek özellikle..Benim kızımda kıbrısta okuyor her sene gidip geliyorum hayırlısı olsun sizede..

serpilcim çok sevindim canım ALLAH analı babalı,sağ salim büyütmeyi nasip etsin.şimdi miss gibi kokuyordur

Tülaycımmmm günaydınnnn az kaldı tayinlerin açıklanmasınaaa ne heyecan vardır demi şimdiii

tebrik ederim serpil, allah analı babalı büyütsün, çok sevindimm bi bebeğimiz daha oldu yani topikte

Günaydınnnn şekercimm nasılsınnn nasıl durumlar iyi demiii

Ebuşşş ben çıktım sen girmişsinn karşılaşamadıkk alp nasıl iyimiii yerim o bıcırığı sağlığı filan nasıl sen nasılsın iyisin demiii bak serpilde doğum yaptııı ..Tayinlerede az kaldı bakalım neresi çıkacakkk ebuşş

Günaydınnnn nilgüncümmsen nasılsın canımmm okul nasıl gidiyorrrr senindee

günaydın ablacım.. buradada hava puslu.

ama lojmanda hıdrellez kutlaması var:124:

Günaydınnn kuzu kapamam ne habersinnnniyisin demiiii

Günaydınnn derincimm nasıl geçiyor hamilelik bulantılar olacak tabii erikte istenmiş hani bunun turşusu yok muu ne kadar oldu şimdi bebekk

günaydın hanımlar,
handan ablacım durumlar iyi şimdilik bi soru yok, eşim bugün kaçabilirse eve gelecek onu bekliyorum. saçımı falan yaptırıyım süsleniyim diyorum. tayinlere de çok kaldı. beklemedeyiz bakalım.
sen nasılsın ablacım?

Günaydınnn canımm aman iyi olsun da sende rahat eder kafanı dinlersin birazcıkk,hadi bakalım eşinde gelir inşallah beraber olursunuz..
Bende iyiyim canım ne olsun ya havada kötü burada evde oturuyorum kimselerde yok burada tek başıma kaldım işte..

aa biz varız ablacım, boşwer sen
bu arada dün forumun ilk sayfalarına bakıyım dedim ama çok üzücü şeyler okudum, forumdan bi arkadaş şehit eşiymiş, çok kötü etkilendim handan abla. durumu nedir acaba şu anda? haberleşiyor musunuz?

günaydın
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN
tayinlerin açıklanmasına kaldı 14 gün.inşallah hepimizin istediği yerler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…