günaydın
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN
tayinlerin açıklanmasına kaldı 14 gün.inşallah hepimizin istediği yerler olur
Günaydınnn şimdiden hayırlı olsun tayininiz biz çok önceden kalmıştık kıbrısta eşya zaten gitmiyor arabanız varmış götürün dışarda gezmek için iyi olur benzinde ucuz orada türkiye gibi değil..Havası çok sıcak denizi harikaa heleki kapalı maraşta bulunana orduevi magosada süper bir denizi var ..Çok fazla lüks bir yer değil hayat pahalı orada giyim ve yemek özellikle..Benim kızımda kıbrısta okuyor her sene gidip geliyorum hayırlısı olsun sizede..
arkadaşım senin eşin tabip değil miydi???sizler gittiğiniz yerde zaten en az 6yıl kalıyorsunuz.niye bu kadar şikayet ediyorsun ki?ordunun gerçek sıkıntısını çeken daima piyadelerdir.ayrıca sistemi öyle veya böyle bu tip yerlerden eleştirmemeni tavsiye ediyorum,okuyup geçen tek bizler olmayabiliriz.....neden askeri personele böyle yapıyorlar zırt bırt tayin anlamıyorum.. bi öğretmen giriyor bi okula maşallah ordan emekli oluyor. ne tayini çıkıyor ne bişey.. bizse ne bir ev alabiliyoruz ne bir eşya nede bir düzen kurabiliyoruz, nede istediğimiz yere tayinimiz çıkıyor... valla bi yasa var o çıkarsa ayrılmayı düşünüyoruz biz..
hatta burda lojmanda bi komşum vardı karşı komşum.. adam astsubaylıktann subaylığa geçmiş sınavları kazanmışş.. sırf sonradan geldi subaylığa diye zırt bırt her sene tayinlerini çıkarıyorlardı.. çok üzülmüştüm.. en çok burda kaldık diyordu kızı o da 2,5 sene .. çocuklar herhalde tek ilköğretim için 4-5 okul değiştirmişlerdir .. yazık gerçekten
benden daha iyi bilirsin o vakit,aile götürülmeyen yer 2yıllıktır,ya da buna eş değer olan...sınıflar arasında diğer yerler gene değişir öyle değil mi?
erzurum şark görevinden çıktı,şu an karstakiler bile sabit duramıyor yerinde....hayırlı tayinler görürsünüz inşallah,birlikte gittikten sonra,gerisi kolay gari.canım işte snıf farklılıklarını bilmiyorum ondan merak ettimbabam da eşimde topçu benim, ama babamın zamanında farklıydı mesela, erzurum şark sayılır ama şu anda eşimin tayini çıksa 3. bölge sayılacak, trakya ile aynı yani. yani erzurumdan hakkariye oradan malatyaya gitmek mümkünmüş.
kaynım havacı mesela o rahat, 8 yıl falan izmirde kalacakmış.
hayırlısıyla iyi bir 5. bölge beklioruz biz de çok heyecanlıyım:18:
aa biz varız ablacım, boşwer sen
bu arada dün forumun ilk sayfalarına bakıyım dedim ama çok üzücü şeyler okudum, forumdan bi arkadaş şehit eşiymiş, çok kötü etkilendim handan abla. durumu nedir acaba şu anda? haberleşiyor musunuz?
ay canım daha tayin çıkmadı. inşallah çıkmaz kıbrısa. gerçi çıkmasını istemiyor buradaki komutan yazmış kritik personele.. deniz kuvvetlerinden aramışlar neden yazdınız diye.. işte işler karışık yani bizim. inşallah çıkmaz kıbrısa.. kıbrıs olmasın da nere olursa olsun diyorum artık ben..
arkadaşım senin eşin tabip değil miydi???sizler gittiğiniz yerde zaten en az 6yıl kalıyorsunuz.niye bu kadar şikayet ediyorsun ki?ordunun gerçek sıkıntısını çeken daima piyadelerdir.ayrıca sistemi öyle veya böyle bu tip yerlerden eleştirmemeni tavsiye ediyorum,okuyup geçen tek bizler olmayabiliriz.....
Selammm fıstıkk senin dediğin arkadaş vaveyla 3 sene filan oldu eşini kaybetti maaleseff bir tanede kızı vardı pek tanışıklığımız yoktu pek gelmiyordu buraya
Hayırlısı olsun artık ya eşin denşzci demekki onların yerleri nasıl bilmiyorumm ama deniz kenarında bir yer filan olabilirr..
Şekerrr senin eşindemi askerr ben bilmiyordumm
ay yok cnm sağlık komutanlığı kuruldu. bizim tayinler ona bağlı... bizim tayinleri sağlık komutanlığı yapıyor artık.. hatta drlarda sanırım kuvvetler birleşcek denmişti...erzurumda bile denizci tbp kadrosu açıldı
ama kıbrısın olmamasını çok istiyorum ben...
ayrıca bir sayfa önceki yazdığında da herhangi kötü birşey olduğunu sanmıyorum.. evet çok tayin görüyoruz. sürekli tayin olacağız ordudan emekli olana yada ayrılana kadar.. mecburuz yani buna..
bu tayinler yüzünden karı-koca evleri ayrı başka şehirlerde olan birçok kişi biliyorum ben
misal bizdaha kavuşamadan şark geldi
ay yok cnm sağlık komutanlığı kuruldu. bizim tayinler ona bağlı... bizim tayinleri sağlık komutanlığı yapıyor artık.. hatta drlarda sanırım kuvvetler birleşcek denmişti...erzurumda bile denizci tbp kadrosu açıldı
ama kıbrısın olmamasını çok istiyorum ben...
ayrıca bir sayfa önceki yazdığında da herhangi kötü birşey olduğunu sanmıyorum.. evet çok tayin görüyoruz. sürekli tayin olacağız ordudan emekli olana yada ayrılana kadar.. mecburuz yani buna..
bu tayinler yüzünden karı-koca evleri ayrı başka şehirlerde olan birçok kişi biliyorum ben
misal bizdaha kavuşamadan şark geldi
Erzurumda bile denizci olması ilginç birazz ..Hayırlısı olsun artıkk inşallah güel bir yer çıkarda sizlerde rahat edersinizz ..Bizde 2 sene ayrı kalmıştık özellikle istedik ama hem lojmandaydık hemde kızımın okulu yarım kalmasın diye geçti bir şekilde ..Şimdi 6 sene öncede emekli olduu darısı sizlere olsun ..
Canım yaaainşallah sizlerde beraber gidebileceiniz bir yer olurda beraber olursunuzz..
inşallah kavuşursunuz cnm. ben sırf bu yüzden işimi kapattım.. mecburen.. eşim kapatmam gerektiğini söyledi. çünkü kıbrısa gidersek eğer oraya eczaneyi taşıyamıyorsun.. snra iki kere iş çıkcak dedi. ben de mecbur kapattım hem de kızım olunca ona bakcak kimse de yok.. o yüzden de kapattım.. inşallah hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım..
ben artık kocam nereye girese gideceğim peşinden çalışmıyorum şimdilik
Eskiden kıbrısta sadece gata mezunu hemşireler ve ziraat bankasında çalışan bayanlarr vardı onların dışındaki meslekte olanlar 2 sene izinli oluyordu..Şimdi nasıl bilmiyorum ama ..
ay cnm ya ne güzel siz emekli olmuş eşin. darısı başımızxa hakkaten.. hayırlısı gerçekten artık bilemiyorum ne olacak. beklemedeyiz. keşke çok önceden söyleseler tayininiz çıkcak diye ona göre kendimizi ayarlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?