Asker Eşleri

ay canım daha tayin çıkmadı. inşallah çıkmaz kıbrısa. gerçi çıkmasını istemiyor buradaki komutan yazmış kritik personele.. deniz kuvvetlerinden aramışlar neden yazdınız diye.. işte işler karışık yani bizim. inşallah çıkmaz kıbrısa.. kıbrıs olmasın da nere olursa olsun diyorum artık ben..

neden askeri personele böyle yapıyorlar zırt bırt tayin anlamıyorum.. bi öğretmen giriyor bi okula maşallah ordan emekli oluyor. ne tayini çıkıyor ne bişey.. bizse ne bir ev alabiliyoruz ne bir eşya nede bir düzen kurabiliyoruz, nede istediğimiz yere tayinimiz çıkıyor... valla bi yasa var o çıkarsa ayrılmayı düşünüyoruz biz..
hatta burda lojmanda bi komşum vardı karşı komşum.. adam astsubaylıktann subaylığa geçmiş sınavları kazanmışş.. sırf sonradan geldi subaylığa diye zırt bırt her sene tayinlerini çıkarıyorlardı.. çok üzülmüştüm.. en çok burda kaldık diyordu kızı o da 2,5 sene .. çocuklar herhalde tek ilköğretim için 4-5 okul değiştirmişlerdir .. yazık gerçekten

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşım senin eşin tabip değil miydi???sizler gittiğiniz yerde zaten en az 6yıl kalıyorsunuz.niye bu kadar şikayet ediyorsun ki?ordunun gerçek sıkıntısını çeken daima piyadelerdir.ayrıca sistemi öyle veya böyle bu tip yerlerden eleştirmemeni tavsiye ediyorum,okuyup geçen tek bizler olmayabiliriz.....

flocke, cahilliğimden soruyorum da,artık sistem bölge bölge değil miydi? yani mesela 3. bölge 4-5 sene, 5. bölge 2 sene gibi. sınıflar arasında fark var mı? benim eşim de babam da aynı sınıftan olduğu için farklı mı değil mi bilemiyorum:44:

benden daha iyi bilirsin o vakit,aile götürülmeyen yer 2yıllıktır,ya da buna eş değer olan...sınıflar arasında diğer yerler gene değişir öyle değil mi?

benden daha iyi bilirsin o vakit,aile götürülmeyen yer 2yıllıktır,ya da buna eş değer olan...sınıflar arasında diğer yerler gene değişir öyle değil mi?

canım işte snıf farklılıklarını bilmiyorum ondan merak ettim babam da eşimde topçu benim, ama babamın zamanında farklıydı mesela, erzurum şark sayılır ama şu anda eşimin tayini çıksa 3. bölge sayılacak, trakya ile aynı yani. yani erzurumdan hakkariye oradan malatyaya gitmek mümkünmüş.
kaynım havacı mesela o rahat, 8 yıl falan izmirde kalacakmış.
hayırlısıyla iyi bir 5. bölge beklioruz biz de çok heyecanlıyım:18:

erzurum şark görevinden çıktı,şu an karstakiler bile sabit duramıyor yerinde....hayırlı tayinler görürsünüz inşallah,birlikte gittikten sonra,gerisi kolay gari.

yanlız du bi dakka...topçular için erzurum nası olur bilmiyorum,seni yanlış yönlendirmeyeyim....

Selammm fıstıkk senin dediğin arkadaş vaveyla 3 sene filan oldu eşini kaybetti maaleseff bir tanede kızı vardı pek tanışıklığımız yoktu pek gelmiyordu buraya

Hayırlısı olsun artık ya eşin denşzci demekki onların yerleri nasıl bilmiyorumm ama deniz kenarında bir yer filan olabilirr..

Şekerrr senin eşindemi askerr ben bilmiyordumm

6 ay olan yerler bile var. 2 sene olan yerlere ille aile götürülmücek diye bir sebep yok..4-5 sene de çok değil bence bir yerde kalmak için..
eşim de tabip subay..

ay yok cnm sağlık komutanlığı kuruldu. bizim tayinler ona bağlı... bizim tayinleri sağlık komutanlığı yapıyor artık.. hatta drlarda sanırım kuvvetler birleşcek denmişti...erzurumda bile denizci tbp kadrosu açıldı

ama kıbrısın olmamasını çok istiyorum ben...
ayrıca bir sayfa önceki yazdığında da herhangi kötü birşey olduğunu sanmıyorum.. evet çok tayin görüyoruz. sürekli tayin olacağız ordudan emekli olana yada ayrılana kadar.. mecburuz yani buna..
bu tayinler yüzünden karı-koca evleri ayrı başka şehirlerde olan birçok kişi biliyorum ben

misal biz daha kavuşamadan şark geldi

inşallah kavuşursunuz cnm. ben sırf bu yüzden işimi kapattım.. mecburen.. eşim kapatmam gerektiğini söyledi. çünkü kıbrısa gidersek eğer oraya eczaneyi taşıyamıyorsun.. snra iki kere iş çıkcak dedi. ben de mecbur kapattım hem de kızım olunca ona bakcak kimse de yok.. o yüzden de kapattım.. inşallah hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım..
ben artık kocam nereye girese gideceğim peşinden çalışmıyorum şimdilik

Erzurumda bile denizci olması ilginç birazz ..Hayırlısı olsun artıkk inşallah güel bir yer çıkarda sizlerde rahat edersinizz ..Bizde 2 sene ayrı kalmıştık özellikle istedik ama hem lojmandaydık hemde kızımın okulu yarım kalmasın diye geçti bir şekilde ..Şimdi 6 sene öncede emekli olduu darısı sizlere olsun ..

Canım yaaa inşallah sizlerde beraber gidebileceiniz bir yer olurda beraber olursunuzz..

ay cnm ya ne güzel siz emekli olmuş eşin. darısı başımızxa hakkaten.. hayırlısı gerçekten artık bilemiyorum ne olacak. beklemedeyiz. keşke çok önceden söyleseler tayininiz çıkcak diye ona göre kendimizi ayarlasak

Eskiden kıbrısta sadece gata mezunu hemşireler ve ziraat bankasında çalışan bayanlarr vardı onların dışındaki meslekte olanlar 2 sene izinli oluyordu..Şimdi nasıl bilmiyorum ama ..

Eskiden kıbrısta sadece gata mezunu hemşireler ve ziraat bankasında çalışan bayanlarr vardı onların dışındaki meslekte olanlar 2 sene izinli oluyordu..Şimdi nasıl bilmiyorum ama ..

ben öncesini de snrasını da bilmiyorum canım
artık nereler çıktı tayin konuşuruz burdan da söyleriz birbirimize

20 sene görev yaptı tamam artık dedi emekli olduu allahtan yaş olayı filan bizi vurmadı kurtardık en azından..Darısı sizlere olsun artıkk..Görev bizleri nereye sürüklerse gidiliyor tabii ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…