Asker Eşleri

keşke eşimin yanında olabilsemde ev sorunumuz olsa benimde eşim şırnakta ama eş götürülmeyecek biyerdebir senemiz daha var
Allah yardımcınız olsun cnm çok zor ayrı kalmak

ben de çok korkuyorum seneye bizim de doğu olacak. tek istediğim şey birlikte gidebilmek
inş. gönlünüze göre bir yer gelir stresi insanı bitiriyor

kızlar karacıların tayinleri açıklandımı
yok açıklanmadı daha

bizde hep benim gidebileceğim yerleri yazmıştık ama sürpriz yer geldi yalnızlık çok zor Allah kimseyi yalnız bırakmasın

çok iyi anlıyorum seni.. ama şans işte yapacak birşey yok.. sağ salim olsunlarda gerisi bir şekilde atlatılır inşallah..

tek kalıyorum canım ama aynı site içindeyim ailemle başka türlü kalamazdım her türlüsü var canım az bir zaman olsa ailemle kalırdım ama 2 yıl annemle kalsam kayınvalidemlede kalmam gerekecek 2 arada perişan olucam zaten derdim bana yetiyor birde böyle şeylerle uğraşmak istemedim

inşallah canım 10 ay geçti ama sanki ömrümden 10 yıl gitti sağsalim bir bitirse
kıbrısta birlikte olduğumuz çok samimi görüştüğümüz arkadaşımızın tayine de hakkariye çıktı geçen sene eş götürülmeyen yere çok zor gerçekten annesinde kalıyo bazen kayınvalidesinde bir de kızları var.ama 3 ayda bir izne geliyor eşi Allahtan.senin eşinde gelebiliyor mu cnm.

evet öyle bir durum olursa ben de ailemle kalmak istemiyorum, tek de nasıl olacak bilmiyorum

eşlerinin yanında gidemeyen arkadaşlar adına çok üzüldüm inşallah hayırlısı ile kavuşursunuz. bizim daha ilk tayin yerimiz 4. bölge beraberiz çok şükür ilk yılımızdayız burada ikinci tayin yerimiz batı olacak ancak bizde sizler gibi 3. tayinde belkide ayrılmak zorunda kalacağız. şimdiden bile bir gün göremediğimde bu kadar özlüyorum. özlemeyi bile bir kenara bıraktım yeter ki o da 5. bölgeye gittiğinde gönderdiğim gibi geri gelsin :)

canım insanın kendi evi gibisi yok sürekli bir tarafta kalsan olmaz öbür tarafta kalsan olmaz arada perişan olursun zaten çoğu zaman kimseyi görmek istemiyor insan eşimi çok özlüyorum 1 senelik evliydik evlilik yıldönümümüzün ertesi günü gitti eşim

inanırmısın gözlerim yaşardı canım benim ya allah yardımcın olsun..bi an kendimi gördüm sende. güçlü ol canm birlikte olacağınız günler de yakın.. ama işte yeni evli olunca bi başka oluo bu zamanlarda birlikte olmak istiyor insan. bizde 9.5 aydır evliyiz. seneye ne olacak kim bilir.. hakkımızda hayırlısı olsun...

hayırlısı ile eşiniz gelecektir gönlünüzü ferah tutun . Hep diyorum belki herkes eşini seviyor özlüyor ama asker eşleri kadar özlemle seven azdır eşlerini

benim eşim de nöbetçi ve ben o yokken uyuyamıyorum ama yarın dersim de var napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…