Allah yardımcınız olsun cnm çok zor ayrı kalmakkeşke eşimin yanında olabilsemde ev sorunumuz olsa benimde eşim şırnakta ama eş götürülmeyecek biyerdebir senemiz daha var
inş. gönlünüze göre bir yer gelir stresi insanı bitiriyorben de çok korkuyorum seneye bizim de doğu olacak. tek istediğim şey birlikte gidebilmek
yok açıklanmadı dahakızlar karacıların tayinleri açıklandımı
inş. gönlünüze göre bir yer gelir stresi insanı bitiriyor
amin.. hepimizin dilediği olur inşallah...
ben de çok korkuyorum seneye bizim de doğu olacak. tek istediğim şey birlikte gidebilmek
Allah yardımcınız olsun cnm çok zor ayrı kalmak
inş. gönlünüze göre bir yer gelir stresi insanı bitiriyor
yok açıklanmadı daha
bizde hep benim gidebileceğim yerleri yazmıştık ama sürpriz yer geldi yalnızlık çok zor Allah kimseyi yalnız bırakmasın
çok iyi anlıyorum seni.. ama şans işte yapacak birşey yok.. sağ salim olsunlarda gerisi bir şekilde atlatılır inşallah..
inşallah canım 10 ay geçti ama sanki ömrümden 10 yıl gitti sağsalim bir bitirse
kıbrısta birlikte olduğumuz çok samimi görüştüğümüz arkadaşımızın tayine de hakkariye çıktı geçen sene eş götürülmeyen yere çok zor gerçekten annesinde kalıyo bazen kayınvalidesinde bir de kızları var.ama 3 ayda bir izne geliyor eşi Allahtan.senin eşinde gelebiliyor mu cnm.inşallah canım 10 ay geçti ama sanki ömrümden 10 yıl gitti sağsalim bir bitirse
tek kalıyorum canım ama aynı site içindeyim ailemle başka türlü kalamazdım her türlüsü varcanım az bir zaman olsa ailemle kalırdım ama 2 yıl annemle kalsam kayınvalidemlede kalmam gerekecek 2 arada perişan olucam zaten derdim bana yetiyor birde böyle şeylerle uğraşmak istemedim
canım insanın kendi evi gibisi yok sürekli bir tarafta kalsan olmaz öbür tarafta kalsan olmaz arada perişan olursun zaten çoğu zaman kimseyi görmek istemiyor insan eşimi çok özlüyorum 1 senelik evliydik evlilik yıldönümümüzün ertesi günü gitti eşim
canım insanın kendi evi gibisi yok sürekli bir tarafta kalsan olmaz öbür tarafta kalsan olmaz arada perişan olursun zaten çoğu zaman kimseyi görmek istemiyor insan eşimi çok özlüyorum 1 senelik evliydik evlilik yıldönümümüzün ertesi günü gitti eşim
inşallah bitiricez canım bitince bu forumda her yere başlık açıcam kocişim geldi diyehayırlısı ile eşiniz gelecektir gönlünüzü ferah tutun . Hep diyorum belki herkes eşini seviyor özlüyor ama asker eşleri kadar özlemle seven azdır eşlerini
inşallah bitiricez canım bitince bu forumda her yere başlık açıcam kocişim geldi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?