Asker Eşleri

bende ilk evlendiğimizde öleydim hatta eşimin arkadaşlarının eşleri geliodu kalmaya yanıma çok korkuodum ama sonra alıştım hele şimdi mecburen uyuyorum

aynı şekilde canm.. komşum falan da yok görüştüğüm o da ayrı bi sorun zaten..evlenince çevresi çok değişiyor insanın ya bir eşim bir de ben o da nöbetçi olunca çekilmez oluyor benim için..

merhaba arkadaşlarr , burası bugün çok hareketlenmişş yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorumm. benim eşimde havacı. çok şükür uzun ayrılıklar yaşamadık. sonuçta hepimizin eşi bu mesleğin içinde. nöbetler, tatbikatlar, görevler mecburen ayrılıklar oluyor. bizede özlem ve katlanmak düşüyor

Güne noktayı koydun şekerim Nasılsın Lacey'cim?

günaydın hanımlar, güzel bir gün diliyorum. tayinlere son 10 gün:18:
lilyciğim nikini değiştirmişsin heyecanlı bekleyişş inşallah güzel sonuçlanırr

aramıza hoş geldiniz.

ahh canım hemen panik yapma. smaer testi rutin kontrollerde de isteniyor. hemen aklına kötü şeyler getirme. vajinal siğil ile ilgili sitede paylaşım alanı var. orada arkadaşlar şikayetlerini, tedavilerini paylaşıyorlar. istersen oradan bu konuda daha ayrıntılı bilgiler öğrenebilirsin. ne gibi şikayetlerinle doktora gitmiştin ? offf bende de sürakli enfeksiyon oluyor. yani kadınların derdi işte

bende sınıf öğretmeniyim , dilerim kpss güzel bir puan alarak ataman yapılır.

büyüdü abla haziranın 24 ünde 2 yaşına girecek prensesim
en güzel zamanlarıı hele konuşmaya başladıkları zaman çok tatlı olyorlar

benim eşim de nöbetçi ve ben o yokken uyuyamıyorum ama yarın dersim de var napcam bilmiyorum

İnternette oyalanıyorum bende canım başka türlü zaman geçmiyo

ben o nöbete gittiğinde yattığı yastığa sarılıp mışıl mışıl uyuyorum onun kokusu geliyor

en zoruda yeni evliyken nöbetlere alışmaktırr bende çok korkardım. sabah kadar ışık açık beklerdim. sabah uykusuz uykusuz okula giderdim. zamanla biraz olsun alışılıyor,yeterki canları sağolsunn:97:

baya meslektaşım var sanırım burada:) ben de ingilizce öğretmeniyim 2010 mezunuyum ama atanamadım henüz bu sene kpssye hazırlanıyorum ama pek iç açıcı gözükmüyor..

iyiyim derinciğimm , seninde iyi olduğunu yazılarından anlıyorum. tatile de az kaldı. notlar, kitap girişleri, performans proje ödevleri ile uğraşıyorummm . şikayetlerin oluyor mu ? bulantı veya ağrı

Ben de hafta sonu kitapları girdim canım. Değişmiş çok iyi olmuş dimi sınıf kitaplığı oluşturup ordan seçiyoruz,eskiden her öğrenciye tek tek yazardık:44: İyyim pek bi şikayetim yok eşim sürekli canın bişey istemiyor mu diyor? Neden bulantın yok diyor O hep gecenin bir yarısı ondan bişeyler istememi kurmuş kafasında Çok şükür iyi bi hamilelik geçiriyorum 1 kilo almışım Kayınvalidem sağolsun

baya meslektaşım var sanırım burada:) ben de ingilizce öğretmeniyim 2010 mezunuyum ama atanamadım henüz bu sene kpssye hazırlanıyorum ama pek iç açıcı gözükmüyor..

Bende sınıf öğretmeniyim canım,2009 mezunuyum 2009 ağustosta atandım bende. Dilerim en yakın zamanda atanırsın. Bu sene girdin mi sınava? Haziranda ek alım var,olurmu onda?

nurcuğum çok güzel haberler bunlarr bebiş için hayırlı olsunn. inşallah vurulduğun aşının bir zararı yoktur. doktorun sana gerekli bilgileri verecektir.
bende oğluma hamile olduğumu bilmeden "farlutal" adlı adet söktürücü hap içmiştim üstelik kutunun hepsini . gitmediğim ve ist ismini bulabildiğim doktorları telefonla aradımm . hepside içini ferah tut dediler. sürekli dua ettim 9 ay boyunca. çok şükür çok sağlıklı ve akıllı bir oğluşumm var
tayininiz içinde hayırlı olsun canım. foça yı çok iyi biliyorum. lojmanlarını, kampını. 7 yıl İzmir de kaldik. yazın her hafta sonumuz denizcilerin kampında geçmiştir. denizi çok temiz, lojmanlarıda güzel. biraz rüzgarı fazla, birde denizi serinn

bende beğendim canım kitap sistemini. büyük kolaylıkk, bulantının olmaması çok iyi. kayınvaliden sana iyi bakıyorr dilerim hep sağlıklı bir şekilde geçer 9 ayınn

Bende sınıf öğretmeniyim canım,2009 mezunuyum 2009 ağustosta atandım bende. Dilerim en yakın zamanda atanırsın. Bu sene girdin mi sınava? Haziranda ek alım var,olurmu onda?

aa sen de yeniymişsin canım:) girdim ama puanım yeterli değil haziran ataması için..

bende beğendim canım kitap sistemini. büyük kolaylıkk, bulantının olmaması çok iyi. kayınvaliden sana iyi bakıyorr dilerim hep sağlıklı bir şekilde geçer 9 ayınn

İnşallah canım Evet sağolsun iyi bakıyor. Allah başımızdan eksik etmesin onları

aa sen de yeniymişsin canım:) girdim ama puanım yeterli değil haziran ataması için..

Evet canım,10 ay oldu evleneli, 2009 da nişan,2010 yazında da düğün yaptık.Benim ilk atamam Mardin'in bir köyüne oldu.Eşim de Urfadaydı. Stajyerliğim kalkmıştı ama eş durumu atamaları gecikti bu yıl, Ocakta yan yana gelebildik eşimle,hafta sonları görüşüyorduk bi tek. Ama şimdi Urfaya geldim bende. Sende iyi hazırlanırsın atanırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…