benim eşim de nöbetçi ve ben o yokken uyuyamıyorum ama yarın dersim de var napcam bilmiyorum
ışıkları açık bırakıp uyu canım korkma kilitle kapını yat
benim eşim de nöbetçi ve ben o yokken uyuyamıyorum ama yarın dersim de var napcam bilmiyorum
ben o nöbete gittiğinde yattığı yastığa sarılıp mışıl mışıl uyuyorum onun kokusu geliyor
merhaba arkadaşlarr , burası bugün çok hareketlenmişşyeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorumm. benim eşimde havacı. çok şükür uzun ayrılıklar yaşamadık. sonuçta hepimizin eşi bu mesleğin içinde. nöbetler, tatbikatlar, görevler mecburen ayrılıklar oluyor. bizede özlem ve katlanmak düşüyor
lilyciğim nikini değiştirmişsingünaydın hanımlar, güzel bir gün diliyorum.tayinlere son 10 gün:18:
aramıza hoş geldiniz.Aranıza yeni katıldım bayanlar uzun zamandır zaten sizi takip ediyordum ancak kısmet bugüneymiş. benim eşimde piyade teğmen 5 yıllık sevgililik döneminin sonunda nihayet üç buçuk aylık evliyiz ve şu anda sarıkamışta görevliyiz.
ahh canım hemen panik yapma. smaer testi rutin kontrollerde de isteniyor. hemen aklına kötü şeyler getirme. vajinal siğil ile ilgili sitede paylaşım alanı var. orada arkadaşlar şikayetlerini, tedavilerini paylaşıyorlar. istersen oradan bu konuda daha ayrıntılı bilgiler öğrenebilirsin. ne gibi şikayetlerinle doktora gitmiştin ? offf bende de sürakli enfeksiyon oluyor. yani kadınların derdi iştekızlar ben çokkötüyüm yaaa psikolojim taamen yok oldu sanki depresyondamıyım nedir. offf çok korkuyorum. vajinal siğil oluştu doktora gittim yaktı ilaç verdi sonra smir testi yapılıyor bir hafta sonra çıkacak pataloji sonucu. çok korkuyorum şuan çok acı çekiyorum. ben bebek düşünürken ne çıktı yaa offf, bu durumda bebek falan düşünme dedi bana yaa. hadi bebekten vazgeçtim bu geçsin ben başka bişey istemiyorum. kendimi çok kötü hisediyorum tansiyonum sürekli 9 un altında napacam ben bilmiyorum. bağışıklık sistemim çok zayıf nasıl güçlendirecem bilmiyorum. bişey yiyemiyorum ağzıma lokma koyduğum an midem bulanıyo yemek istemiyorum depresyonamı girdim ben yaa off. burdada çok yalnızım eşim bugün nöbetçiydş nöbete kalma dedim yalnız kalmak şistemiyorum hep yanımda olsun istiyorum. o olmasa biri olsun istiyorum ama kimse yok. ailemedesöyleyemiyorum merak ederler annem çok takar annem zaten kanser hastası hiç yansıtmamam lazım off yaa çok yalnızım korkuyorum napacam ben böyle zayıf olmak istemiyorum
biz çoook erken evlenelerdeniz :) benim okulum 2010 yılında bitti. eşiminde okulu 2009da bitmişi. öğretmenim normalde bir yıl dershanede çalıştım nişanlılık dönemimizde şimdi kpssye hazırlanıyorum ama nikah düğün telaşı ile uğraştığım için bu yıl çok başarılı olabilcekmiyim bilemiyorum o yüzden bir yandan da kars merkezdeki dershanelerle anlaşıyorum ki boş kalmayayım diye. malum birde öğretmenlik atamaları artık çok zor eğer sınıf öğretmeni rehber öğretmen değilseniz çok çalışmak gerekiyo
evlendikten sonra ayrı kalmak zorunda olmak çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum. inşallah sarıkamış olur diyorum o zaman her hafatsonu uçakla gelebilmen için :) herkes eşini seviyordur bundan eminim ama bizler kadar eşlerine aşık yanındayken bile özleyen başka kimse yok sanırım :
en güzel zamanlarııbüyüdü abla haziranın 24 ünde 2 yaşına girecek prensesim
Güne noktayı koydun şekerimNasılsın Lacey'cim?
İnternette oyalanıyorum bende canım başka türlü zaman geçmiyo
ben o nöbete gittiğinde yattığı yastığa sarılıp mışıl mışıl uyuyorum onun kokusu geliyor
iyiyim derinciğimm , seninde iyi olduğunu yazılarından anlıyorum. tatile de az kaldı. notlar, kitap girişleri, performans proje ödevleri ile uğraşıyorummm . şikayetlerin oluyor mu ? bulantı veya ağrı
baya meslektaşım var sanırım burada:) ben de ingilizce öğretmeniyim 2010 mezunuyum ama atanamadım henüz bu sene kpssye hazırlanıyorum ama pek iç açıcı gözükmüyor..
merhabaa hanımlarrr...
sevıncten çok acayıp saskınım bugun iki suprizle karsılastım :)))
1.cisi hamileyimmmyarın doktora gıdıcem bakalım durumum ne cıkacak cunku rahım agzır kanserı asısını yaptırmıstım 2.dozdan sonra nasıl olduysa okadar korunmaya hamile kalmısım inanın şoklardaydım dunden berı ağla ağla perişan oldum (( arkadaslarım sakınlestırdı benı sağolsunlar.. eşimde seyırde olunca bölee bi tuhaf oldum.. sevıncım kursagımdan kaldı bu kanser onleyıcı ası yuzunden..bakalım yarına kısmet doktor ne dicek durumaa...
benım ve bebegım için dua edin insallah aldırmak zorunda kalmam
2.sii tayınımız çıktı izmir-foça ya şokşokşokeşim şok ben şok tayın istememısken bide... hemde kara görevine çıkmıs bidaha denız yuzu seyır yuzu gormıcek esım hehe buna cok sevındım bak ama daha karaya 4-5yılı vardı nası oldu anlamadım sanırım eşime ihtiyacları kalmamıs :))) burda bı arkadasa dıyodum kendı kendıne tayın cıkarmı sacmalama diye büyük konustum basımıza geldi baska bi acıklaması yok bunun..
artık bolbol tatıl yaparım orda
Ben de hafta sonu kitapları girdim canım. Değişmiş çok iyi olmuş dimi sınıf kitaplığı oluşturup ordan seçiyoruz,eskiden her öğrenciye tek tek yazardık:44: İyyim pek bi şikayetim yok eşim sürekli canın bişey istemiyor mu diyor? Neden bulantın yok diyorO hep gecenin bir yarısı ondan bişeyler istememi kurmuş kafasında Çok şükür iyi bi hamilelik geçiriyorum 1 kilo almışım Kayınvalidem sağolsun
Bende sınıf öğretmeniyim canım,2009 mezunuyum 2009 ağustosta atandım bende. Dilerim en yakın zamanda atanırsın. Bu sene girdin mi sınava? Haziranda ek alım var,olurmu onda?
bende beğendim canım kitap sistemini. büyük kolaylıkk, bulantının olmaması çok iyi. kayınvaliden sana iyi bakıyorrdilerim hep sağlıklı bir şekilde geçer 9 ayınn
aa sen de yeniymişsin canım:) girdim ama puanım yeterli değil haziran ataması için..
aa sen de yeniymişsin canım:) girdim ama puanım yeterli değil haziran ataması için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?