- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
İnşallah canımEvet sağolsun iyi bakıyor. Allah başımızdan eksik etmesin onları
Evet canım,10 ay oldu evleneli, 2009 da nişan,2010 yazında da düğün yaptık.Benim ilk atamam Mardin'in bir köyüne oldu.Eşim de Urfadaydı. Stajyerliğim kalkmıştı ama eş durumu atamaları gecikti bu yıl, Ocakta yan yana gelebildik eşimle,hafta sonları görüşüyorduk bi tek. Ama şimdi Urfaya geldim bende. Sende iyi hazırlanırsın atanırsın inşallah
monarosa branşın neydi canım, bizim okulda ücretli matematik öğretmenimizin de puanı tutmadı.
inşallah canım, gencecik öğretmenlerin açıkta kalması benide çok üzüyor. oysa eğitimimizin genç, dinamik eğitimcilere ihtiyacı var. çalıştığım okulda atama bekleyen 1 tane ücretli ingilizce öğretmenimiz var. dilerim herşey gönlünüzce oluringilizce öğretmeniyim... işin tadı kaçtı artık hiç güvenim kalmadı şu sınavlara atama bekleyen herkes atanır inşallah...
benim eşim de nöbetçi ve ben o yokken uyuyamıyorum ama yarın dersim de var napcam bilmiyorum
kasvetli çok sevindim canım yaatopiğimiz bi bebiş daha geliyor tebrik ederim tatlım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, tayininiz de çok güzel olmuş, ne güzel işte artık hep yanında olacak hem foça çok güzel bir yer. ne güzel haberler bunlar ya, günümüz güzel kapandı bugün sayende canım, maşallah maşallah
keşke eşimin yanında olabilsemde ev sorunumuz olsa benimde eşim şırnakta ama eş götürülmeyecek biyerdebir senemiz daha var
günaydın kızlarrryarım saatir yazılanları okuyorum nekadar çok sohbet edilmiş maşallah
okudukçada ilerdeki hayatımı düşünebiliyorum herkezin hakkında hayırlısı olsun burda dertleşir biraz olsun kafamızı dağıtırızz:13:
nişanımıza kaldı 2 günn
nurcuğum çok güzel haberler bunlarrbebiş için hayırlı olsunn. inşallah vurulduğun aşının bir zararı yoktur. doktorun sana gerekli bilgileri verecektir.
bende oğluma hamile olduğumu bilmeden "farlutal" adlı adet söktürücü hap içmiştim üstelik kutunun hepsini . gitmediğim ve ist ismini bulabildiğim doktorları telefonla aradımm . hepside içini ferah tut dediler. sürekli dua ettim 9 ay boyunca. çok şükür çok sağlıklı ve akıllı bir oğluşumm var
tayininiz içinde hayırlı olsun canım. foça yı çok iyi biliyorum. lojmanlarını, kampını. 7 yıl İzmir de kaldik. yazın her hafta sonumuz denizcilerin kampında geçmiştir. denizi çok temiz, lojmanlarıda güzel. biraz rüzgarı fazla, birde denizi serinn
Anladım canım , yeniden geçmiş olsun. sonuçları ne zaman alacaksın ?ya siğil varmış ben tahriş olmuştur iye düşündüm yanıyordu ve kızarıklık vardı hemen gittim siğil dedi test için örnek aldı. iğne vurup uyuşturdu sonra siğillerisanırım yaktı ateşi hissettim çünkü. berbat durumdayım şu an kafamdan binbir türlü şey geçiyor. elimde değil
alışmak zor olacakkgünaydınlar herkese, güzel bir günü yeni bir başlangıçla açıyorum
nilgün ablacım mecbur kaldım k.v giriyormuş nete,
yeni arkadaşlar da baya dertleşmişler, hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki kızlar, iyi ki burda buldum sizleri. yalnız olmadığımı bilmek bana güç veriyor. eşim sanki tek ayrı kalmak zorunda olan evli çift bizmişiz gibi üzülüyor ben de daha deneyimli olduğum için avutmaya çalışıyorum böyle.
nişan hazırlıkları tamamlanmıştır. şimdi en heyecanlı dönemlerdesiniz, her dönemin güzelliği ayrıgünaydın kızlarrryarım saatir yazılanları okuyorum nekadar çok sohbet edilmiş maşallah
okudukçada ilerdeki hayatımı düşünebiliyorum herkezin hakkında hayırlısı olsun burda dertleşir biraz olsun kafamızı dağıtırızz:13:
nişanımıza kaldı 2 günn
canım ne güzel bi heyecandır o ya, hatırladm şimdi o günleri. elbiseni falan aldın mı canım evde mi salonda mı yapıcaksınız nişanı?
Anladım canım , yeniden geçmiş olsun. sonuçları ne zaman alacaksın ?
alışmak zor olacakksweet (mahsuru yoksa isimleri tercih ederim) k.v nin ne olduğunu anlamadım
nişan hazırlıkları tamamlanmıştır. şimdi en heyecanlı dönemlerdesiniz, her dönemin güzelliği ayrı
nilgün ablacıgım cok sağolacayıp derecede depresyona baglamıs durumdayım suan bıle ara ara aglıyorum ne olacak benım halim diye insallah ablacıgım insallah bişeyim yoktur bebegımın saglıgı sıhhati yerındedır.. teselli oldum inanki cunku bu kaygı vesvese 2gunden berı benı yedı bıtırdı.. cok fazla ayakta yada dık vazıyette oturunca karnımın alt bolgesı agrıyor bende acaba dusuk mu yapacam dıye korkuyorum ;anlıcan psikolojım çok bozuldu içimde sureklı bi korku var acaba demekten.. öğleden sonra doktora bi gidimde bide sımdı doktorun karsıısnda unuturum dıye kaygılarımı yazdım bi kagıda :)) eşim yok seyırde ama bi arkadasım saolsun benle gelecek doktora tek gıtmemi istemedi bi yandas olsun
valla bende tam lojmanlarını soracaktım nasıl iyimi diye çok isabetli oldu :):) foca için güzel diyosun yani sevındım :) artık rahat edeyım yaaagölcük sahsen havası denızı çok pisti..denızı pek onemli değildi cunku bırlıkte yuzme havuzları vs var ama havası ciddi derecede pis yanı..
burda golcukte birliğin içinde sosyal bi cevre dısında aktivem çok fazla ve en özenlisi guvenli eşlerimiz gelmese bile biz kızlarla bowling oynamaya gıdıyoduk ölee diyim ,umarım aynısını focadada bulabilirmaksamları bowling bilardo takıldımız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?