içini ferah tut nurcuğum bebişin için. düşük içinde ağrılar ilk zamanlarda normal. vücut yeni duruma alışmaya çalışıyor. ama bazende bebekte sağlıksız bir durum olduğunda bebek düşüyormuş. doktorum bana öyle söylemişti, doğanın dengesi. doktorunla konuşup, kontrollerini yaptırdıktan sonra sorun olmaz inşallah.
sosyal çevreyi bilmiyorum nurcuğum, ama doğası, yeşili ve denizi çok güzel. ama şöyle düşünüyorum denizci eşlerinde genelde eşler seyirde olduğu için çok samimi arkadaşlıklar kuruluyordur.
foça 2 ye ayrılmış durumda. yeni foça, eski foça. lojmanlar eski foçada. eski foça şirin , güzel bir sahil kasabası. eşimle konuşurken hep emekli olunca böyle bir sahil kasabasına yerleşelim diyorduk
foça izmire de yakın. alışverişini ordan yaparsın
merhaba kasvetli, bebeğin hayırlı olsun çok sevindim.tabi tayininizde. foçayı çok iyi biliyorum.ocak sonunda ordan tayin olduk sakaryaya.denizciler eski foçada oluyo.lojmanlar orda ama acayip rüzgarlı denizi biraz soğuk oluyo.yzaın feci sivrisinek olur.pencerelere tel taktırırsın.manzara harika eşinle bol bol gezersin o çevreyi.alışveriş için foça pek uygun deil.izmir 64km izmirden rahat rahat alışveriş yaparsın.hastane olarak menemende sada hastanesi var kadındoğumcusu çok iyi tavsiye ederim.tekrar hayırlı olsun
nilgün ablacım kayınvalidem internet alemlerine akmaya başlamış, eşim de bilmiyor benim buraya girip neler neler yazdığımıönlemimizi aldık bakalım.
işin aksi tarafı eşim de kullanıyor bu ismi çok hoşuna gitmiş.bilse burda annesini nasıl çekiştirdiğimi topa tutar beni
Anladım canım , yeniden geçmiş olsun. sonuçları ne zaman alacaksın ?
sağol canım. sonuçları pazartesi günü alacam. aklım orda ya offf. şimdi konuyla ilgili topikte bi arkadaş yazmış tip 6-11 se korkma ama tip 16 kötü demiş. korkuyorum. bendeki hangisi bilmiyorum.
canım seni görmek ne güzel nerelerdesin sen öyle . ben felisity nickimi değiştirdim
canm şehir dışında ablamın yanındaydım döndüm artık.. sen nasılsın hastasın sanırım. noldu canm son durumun ne?
canım seni görmek ne güzel nerelerdesin sen öyle . ben felisity nickimi değiştirdim
canm şehir dışında ablamın yanındaydım döndüm artık.. sen nasılsın hastasın sanırım. noldu canm son durumun ne?
ne olsun canım bekliyorum pazartesi sonuçları alacam. kötüyüm yani bişeyim yok şimdi ama moralmen çok kötüyüm
ne olsun canım bekliyorum pazartesi sonuçları alacam. kötüyüm yani bişeyim yok şimdi ama moralmen çok kötüyüm
canm ya kalbini ferah tut inşallah önemli birşey çıkmaz..dua etcem senin için..
Geçmiş olsun canım,hastalığın ne?:44:
canm ya kalbini ferah tut inşallah önemli birşey çıkmaz..dua etcem senin için..
sağol canım elimde değil napiim
sağol canım elimde değil napiim[/QUOTE .!.:anlıyorum canm seni.. inşallah pazartesi güzel haberlerini verirsin..
sağol canım elimde değil napiim
Canımmcım nasıl oldun daha iyisindir umarımmm
Canımmcım nasıl oldun daha iyisindir umarımmm
değilim ablacım yaaböyle olmak istemiyorum ama moralim o kadar bozkki anlatamam. çok korkuyorum
değilim ablacım yaaböyle olmak istemiyorum ama moralim o kadar bozkki anlatamam. çok korkuyorum
Öyle düşünme lütfennn olurmuuukendinee bolcana moral vermen lazım bak eşinde yanında ne güzel..
az önce doktordan geldım..artık hiç ümidim kalmadı
doktor 55-60 yasındaydı ama benım durumumu ogrenınce dedıkı;unıversitedeki hocalarıma danısmalıyım tek basına karar verılcek bi durum değil dedi... sat tarıhı ,1-2.ci ası tarıhlerımı not ettı ,kan testımıde aldı bu benden kalsın hocalarıma danıscam dedi.. bakalım kısmet
sana bi folik asit yazayım yınede dedi.. gonderdi.. yarın yıne gıdecem bakalım ne dıcekkk
eve gelene kadar ağlamamak için kendımı zor tuttum.. eşimle konusurkende uzuldugumu belli etmek istemedim çok kastım kendımı anlamasın dıye bılmıyorum artık..
arkadasımda hayırlısını ıste diyor haklı tabıkı ama elimde değil işte uzulup ağlıyorum
az önce doktordan geldım..artık hiç ümidim kalmadı
doktor 55-60 yasındaydı ama benım durumumu ogrenınce dedıkı;unıversitedeki hocalarıma danısmalıyım tek basına karar verılcek bi durum değil dedi... sat tarıhı ,1-2.ci ası tarıhlerımı not ettı ,kan testımıde aldı bu benden kalsın hocalarıma danıscam dedi.. bakalım kısmet
sana bi folik asit yazayım yınede dedi.. gonderdi.. yarın yıne gıdecem bakalım ne dıcekkk
eve gelene kadar ağlamamak için kendımı zor tuttum.. eşimle konusurkende uzuldugumu belli etmek istemedim çok kastım kendımı anlamasın dıye bılmıyorum artık..
arkadasımda hayırlısını ıste diyor haklı tabıkı ama elimde değil işte uzulup ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?