Asker Eşleri

kızlar eşime iç güvenlik kursu çıkmış tayini daha belli olmadı ama...
her yer memleket tabi ama işte aklım onda kalacak hep, inş sağ salim döner bana geri.

her yer memleket tabi ama işte aklım onda kalacak hep, inş sağ salim döner bana geri.

Canım kurslar genelde Ankara'da oluyor. Neden üzüldün kursun çıkmasına. Bu ne anlama geliyor sizin için?

serpilciğim bebeğini sağlıkla büyüt . annenin yanında olmasıda iyi. uykusuzluk hepimizin yaşadığı doğal bri süreç bebeğin ne zaman uyursa fırsattan istifade sende dinlen ve uyu. bebğinin bakımı için dinlenmen şart.

Hoşbulduk canım nasılsın?
iyilik canım, tatili bekliyoruz. sen nasılsın ? annenlerin yanında mısın ? okula ne zaman başlayacaksın

ınanmıyorm pzt mı acıklanıomus tayınler....
mataranı cnm esın emın mı?? hadı hayırlısı bakalım...

serpılcm ılk zamanlar gercekten cok yorucu oluyor uykusuzluk,stres..vs bol sıvı tuket,bol su ve kayısı kompostosu ıyı sut yapıyor cnm...

iyi akşamlar hanımlar.. umarım herkesin istediği yerler gelir tayinlerde . biz de seneye yaşayacağız aynı duyguları, şimdiden heyecanlandım ben de..

okul için hayırlı olsun canım, uzun bir aradan sonra mesleğe yeni başlıyormuşsun gibi olacaktır. ben de kızımda ücretsiz izin almıştım.başlarken yeniden heyecanlanmıştım hangi branştaydın canım?

bebeğine babannenin bakmasıda çok iyi olacak. en azından gözün arkada kalmaz

ahhh canım şimdi yüzlerce asker ve eşleri bekliyorlar. herkesin içinde umut dolu. inşallah herkes için güzel tayin yerleri olsunnn

Son düzenleme:

allaha emanet et gönder sağ sağlim kavuşursun allahın izniyle canım benim içini ferah tut aklına kötü bişey getirme.

canıım herkes der ya doğumda ne yaşadığımı unutturdu bebek diye doğruymuş demekki. allah bebişinede sanda sağlık versin canım. o uyuduğu zamanlar sende uyu, yok şu iş var yok bu iş var deme direk yat sende tadını çıkar.

canım zaten düzenli yememek kilo aldırıyor sen yanlış yapmışsın züeni yemezsen beslenmene dikkat etmezsen benim gibi vücut direncin düşer valla. şimdi bu senin için geçerli bişey olamaz zaten herşeyi yemen gerekiyor. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini canım. dikkat et kendine.

işte benimde korkumda hep bu şimdi hamile kalsam tayin zamanında bebek doğmuş olacak yada daha doğmamış olacak ve eşim beni bırakıp giderse onsuz bişey yapamam ben tek başıma kalırım eşim olmadan bişeyin üstesinden gelemem diye korkuyorum. o yüzden bebek konusunda çok endişelerim var. olsamı olmasamı karar veremiyorum. ama bi yandanda istiyorum yaşım geçiyor eşimde çok istiyor çok hevesli onunda hevesini kırmak istemiyorum. offf karışığım yani çok düşünüyorum

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...
oglum uyudu bende bir bakım dedim ne var ne yok diye burada saatlerce durmayı özlemişim herkesin yazdıklarını okumayı falan ne bilim şimdi geçmişi pek okuyamıyorum umarım herşey yolundır...

ahhh canım şimdi yüzlerce asker ve eşleri bekliyorlar. herkesin içinde umut dolu. inşallah herkes için güzel tayin yerleri olsunnn

evet ablacım aynen öyle,dogu tayınını beklerken bu kadar sabırsız degıldım sımdı batıyı beklıyoruz..Cok sıkıntı cektık bu 2 yılda cok gaddar ınsanlarla calıstık ondan sanırım bır an önce gıtmek ıstıyoruz...

ınsallah herkes ıcın hayırlı ınsanlarla dolu hayırlı bır yer olur...

Aynen öyle... Geçen gün okula gittim, bir öğretmen arkadaşımla görüşmem gerekiyordu. Ders esnasında sınıfın kapısını kalıp dersi bölmek durumunda kaldım ve geçen yıl ki öğrencilerimdi, selam verdim kısa bir şekilde, sanki milyonların önündeydim. Heyecanlandım çok, yeni başlıyormuş gibi aynı
Branşım fen ve teknoloji canım, seninki neydi?
Babaannesi ile birlikte 10 gündür bakıyoruz oğluma, nasıl baktığımı ne zaman neyi nasıl yedirdiğimi gördü, uyutmayı da ona bırakıyorum, ben yanlarındayken alıştılar birbirlerine iyice. Ama oğlum beni görünce nasıl çırpınıyor, yanından onunla ilgilenmeden, birşey demeden çekip gitsem çığlıklar atıyor. Bu günlerde çok bağlandı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…