kızlar eşime iç güvenlik kursu çıkmıştayini daha belli olmadı ama...
her yer memleket tabi ama işte aklım onda kalacak hep, inş sağ salim döner bana geri.
her yer memleket tabi ama işte aklım onda kalacak hep, inş sağ salim döner bana geri.
inş.cnm. kurs çıktığı yeni mi belli oldu.kızlar eşime iç güvenlik kursu çıkmıştayini daha belli olmadı ama...
serpilciğim bebeğini sağlıkla büyüt . annenin yanında olmasıda iyi. uykusuzluk hepimizin yaşadığı doğal bri süreçmrb canişler nasılsınız bakalımeskisi kadar sık giremiyorum...
oglumla ugraşıyorum bugun iki hafta oldu dogalı ilk haftamda kaynanm yanımdaydı şimdi ise kendi annem ilk haftalar sinir olmaktan sütümde azalma oolmuştu şimdi ise iyi allaha şükür... şimdi tek sorunum sıkılıyorum çok küçük oldugu için bir yere de çıkamıyorum...
tek bişey biliyorum dogumda yaşadıgım bütün acılar sancılar hiç biri yok aklımda sanki gerçekten leylekler getirmiş gibi mutluyum oglumla biraz uykusuz kalıyorum ama olucak o kadarda...
iyilik canım, tatili bekliyoruz. sen nasılsın ? annenlerin yanında mısın ? okula ne zaman başlayacaksın
Hoşbulduk canım nasılsın?
yok canım malesef, ben tayin olamıyorum. ankaraya çakılıyım 2 yıl daha.
cuma belli olsaydı iyiydi ya beklemek çok zor
ben bile heyecanlandımm sizlerelinşallah herkesin gönlüne göre olur
serpilciğim bebeğini sağlıkla büyüt . annenin yanında olmasıda iyi. uykusuzluk hepimizin yaşadığı doğal bri süreçbebeğin ne zaman uyursa fırsattan istifade sende dinlen ve uyu. bebğinin bakımı için dinlenmen şart.
iyilik canım, tatili bekliyoruz. sen nasılsın ? annenlerin yanında mısın ? okula ne zaman başlayacaksın
ben bile heyecanlandımm sizlerelinşallah herkesin gönlüne göre olur
Yok canım eşimi gönderdikten sonra bir buçuk ay istanbulda kaldım, sonra kayınvaldem ve kayınpederimi alıp geldik Kars'a. 10 gün oluyor. Pazartesi günü de işe başlıyorum. Levent'e babannesi bakacak.
Şimdilik araları iyi.
Bu tayin meselesi beni de heyecanlandırdı , seneye bu zamanlar biz de aynı heyecanla bekleyeceğiz.
iyi akşamlar monarosa nasılsın çok heyecanlıyız çooooookkkk:44::44:
iyiyim canım... anlayabiliyorum sizi, umarım hayırlı bir yer olur...
Yok canım eşimi gönderdikten sonra bir buçuk ay istanbulda kaldım, sonra kayınvaldem ve kayınpederimi alıp geldik Kars'a. 10 gün oluyor. Pazartesi günü de işe başlıyorum. Levent'e babannesi bakacak.
Şimdilik araları iyi.
Bu tayin meselesi beni de heyecanlandırdı , seneye bu zamanlar biz de aynı heyecanla bekleyeceğiz.
ınanmıyorm pzt mı acıklanıomus tayınler....
mataranı cnm esın emın mı?? hadı hayırlısı bakalım...
serpılcm ılk zamanlar gercekten cok yorucu oluyor uykusuzluk,stres..vs bol sıvı tuket,bol su ve kayısı kompostosu ıyı sut yapıyor cnm...
mrb canişler nasılsınız bakalımeskisi kadar sık giremiyorum...
oglumla ugraşıyorum bugun iki hafta oldu dogalı ilk haftamda kaynanm yanımdaydı şimdi ise kendi annem ilk haftalar sinir olmaktan sütümde azalma oolmuştu şimdi ise iyi allaha şükür... şimdi tek sorunum sıkılıyorum çok küçük oldugu için bir yere de çıkamıyorum...
tek bişey biliyorum dogumda yaşadıgım bütün acılar sancılar hiç biri yok aklımda sanki gerçekten leylekler getirmiş gibi mutluyum oglumla biraz uykusuz kalıyorum ama olucak o kadarda...
selam kızlarrrrnasılsınız??keyıflerınız iyidir ınsallah...
dün burası acayıpp sıcaktııı sankı agustos sıcagı gibiydi sımdı yine sogumusss
bende artık hamilelerın takıldıgı topıkteyım pek ugramıyorum buralarai,buranın pabucu dama atıldı
bende bi gariplik var sanırım cunku hiç bişeye asermıyorumyada daha cok yenıyım ondandır..
sol tarafım çok agrıyor sancı seklınde onada bebek yerlesıo dıyorlar bılmıyorum artık ne kadar doğru..
düzenli yemek yiyeli (günde 3 öğün)kılo vermısım fazla değil 1kılo kadar(74tüm 73 olmusum) ,önceden hamıle değilken zayıflıcam dıye hiçbişy yemıyordum, et ve et urunlerını de hiç yemıyordum keramet bunlardaymıs sanırım..zaten kılo veremeden hamıle kaldım diye ona takmıstım bi ara kafama
ilk gebelıgımı oğrendıgımde sevıncım kursagımda kalmıstı 1hafta boyunca o doktor benım şu hastane benım dıye kodturdum durdum kan vs tahlık sonuclarından prsembe gunu ancak herkese soyleyebildim.. kendımde ancak ozaman rahat bi nefes aldım gebelıgım sonlanmadıgı içinkısmetse 23 mayısta bebegımın kalp atıslarını duymak için doktora gıdıcem eşimsizz çok zor olucak bana çok isterdım eşiminde gelmesini ama görevde olunca malum hiçbisey elden gelmıyoor..
ahhh canım şimdi yüzlerce asker ve eşleri bekliyorlar. herkesin içinde umut dolu. inşallah herkes için güzel tayin yerleri olsunnn
okul için hayırlı olsun canım, uzun bir aradan sonra mesleğe yeni başlıyormuşsun gibi olacaktır. ben de kızımda ücretsiz izin almıştım.başlarken yeniden heyecanlanmıştımhangi branştaydın canım?
bebeğine babannenin bakmasıda çok iyi olacak. en azından gözün arkada kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?