özlemciğim moralinizi bozmayın canım. orada görev yapan senin durumunda arkadaşların olacak. birbirinizle güzel dostluklar arkadaşlıklarınız olacak.serpil arkadaşımızda hakkari yüksekovaya gelin gitti. asker eşleri ile çok güzel arkadaşlıkları olmuş. üstelik lojmanda bile değiller. haklısın çok güzel bir yer değil ama en azından eşinle beraber olacaksın. eşini evde karşılayacaksın. kendini strese sokma arkadaşım. inşallah iyi insanlarla karşılaşır , 2 sene sonra oradan ayrılırken güzel duygularla ayrılırsınben gerçekten çok kötüyüm arkadaşlar 2 yıllık evliyim daha, doğma büyüme adanalıyım ilk defa gitcem doğuya hakkarinin fotoğraflarına bakıyorum her yer dağ.ben hep haberlerde duyardım yüksekovayı,çukurcayı,dağlıcayı film gibi gelirdi ama şimdi ben oraya gidecem.hiç bilmediğim bir yere,hiç bir alakamın olmadığı bir yere gitcem.biliyorum hepinize belki abartıyor gibi geliyorum ama siz deneyimlisiniz .ben çok korkuyorum bi boşlukta gibiyim ağlamaktan bi hal oldum.çok büyüttüğümün farkındayım ama kendime hakim olamıyorum.
canım güçlü olmak zorundasın 2 sene öyle yada böyle gececek böyle düşünmelisin.her gittiğin yer farklı şeyler katıyor sana iyi yada kötü.güzel arkadaşlıklar edinirsin belki birbirinizin dert ortağı olursunuz.yer değil ortam önemli aslında eşinin kimlerle çalıştığı senin nasıl insanlar muhattab olacağın..
ben burda en çok onun sıkıntısını çekiyorum kimse yok yalnızım kızımla birlikte eşimde hafta 1 gün gelebiliyo eve konuşup 2 laf edecek kimse yok.inş iyi insanlarla karşılaşırsınız güzel dostluklarınız olur artık bunları düşün cnm
hoşgeldin aramıza ? kendi evinin rahatlığını hiçbiryerde bulamıyorsunmerhaba kızlar bende bir asker eşiyim.... tayini çıkanlara Allah yardım etsin benimde eşim 3 ay yok kızımla birlikte bekliyoruz memleketim yakın ama olmuyor ki gitsen bile evin gibi olmuyor işte düzen bozuluyor... buradada pek arkadaşım yok aslında olmayacak bir yerde değilim fakat ben ev iş güç cocuk derken böyle kendi başına takılıyorum....
hayırlısı olsun canım, serpil arkadaşımızda orda. ortamı çok iyi. yeni doğum yaptı şimdi bebiş büyütüyorbizimde tayinimiz yüksekovaya çıktı.Bizde eşimle hala inanamıyoruz birbirimizi dürt dürtüyoruz
merhaba canım, pelincan arkadaşımız da 2 yıl eşini bekledi. onunda 2 tane okula giden çocuğu vardı. eşinin 2 yılı bitti. zor oluyor ama geçiyor. herşeyin hayırlısıözlemcim haklısın üzülmekte ama bundan sonra hep böyle.üzülme umarım güzel dostlukların olur.korktuğun gibi olmaz inşallah.ben ne yapayım.eşimden 2 yıl ayrı kalmak zorundayım.bu çokmu kolay.2 tane oğlum var.okula gidiyolar.2 yıl izinleri beklemekle gelip geçecek inşallah.bende hiç eşimden ayrı kalmadım.9.5 yıllık evliyim.sadece kurslarda ayrı kaldık.ne yapalım sağsalim dönsün ben başka bişey istemem.hepimiz için hayırlısı olsun.
Bızım tayınımız Aydın merkeze cıktı... Esımle bırbırımızı dürtüp duruyoruz gercek mı dıye... Allahım herkese hayırlı yerler nasıp etsınnn... Benım bebişim ugurlu geldı darısı bekleyen tum arkadaslara olsun ınsallahhh
Bızım tayınımız Aydın merkeze cıktı... Esımle bırbırımızı dürtüp duruyoruz gercek mı dıye... Allahım herkese hayırlı yerler nasıp etsınnn... Benım bebişim ugurlu geldı darısı bekleyen tum arkadaslara olsun ınsallahhh
bizimde tayinimiz yüksekovaya çıktı.Bizde eşimle hala inanamıyoruz birbirimizi dürt dürtüyoruz
özlem bizimde hakkari hemde çukurca komando.ama ben eşimle gidemicem.çünkü çalışıyorum.acil tıp teknisyeniyim.orda 112 yok.o yüzden gidemiyorum malesef.hala inanmaya çalışıyorum.
adanadan soğudum valla birden kendimi buraaya ait hissetmiyorum artık bi de memleketim 23 yılım burda geçti çok üzülüyorum sabahtan beri bu hırsla 6 yorgan yıkadım
kızlaaaaarr nerdesiniz?? tayinleri öğrenince sevinçten düşüp bayıldınızmı
saoll bebekimmm hersey Allahtan canım o kadar sıkıntı cektık buralarda ınsallah en azından oglum rahat edecek...ebrum canım ya çok sevindim allah gönlüne göre verdi hadi hayırlı olsun bebişkom çok mutlu oldum bizim de açıklansada kurtulsak şu stresten ya....
özlemcim canım hayırlısı olsun üzülme sende ya herşeyde vardır bir hayır bak biz diyarbakırdayız ama burayı doğu bile saymıolar yine şarka gidicez burdan hergün olay var halbuki burda düşün o yüzden hiç sıkma canını...
kızlar herkesin taini hayırlı olsun biz de pazartesiyi bekliyoruz bakalım neler duycazzz
tesekkur ederım nılgun ablacım ınsallah hayırlı olur bızım ıcın... evet duyan herkes yakın oldugunu soyluyor...ebrucuğum gözün aydın canımhayırlı uğurlu olsun. çok sevindim canım. Aydın 'ı çok beğenmiştim . İzmir'e ve tatil bölgelerine yakın.
çok güzel bi yere çıkmış hayırlı uğurlu olsun.
hayırlı olsun biz de eşimle arayıp duruyoz sabahtan beri birbirimizi hakkari çıktı gerçek mi diye tabi bizimkisi üzüntüden:44::44:
özlem bizimde hakkari hemde çukurca komando.ama ben eşimle gidemicem.çünkü çalışıyorum.acil tıp teknisyeniyim.orda 112 yok.o yüzden gidemiyorum malesef.hala inanmaya çalışıyorum.
bizimde tayinimiz yüksekovaya çıktı.Bizde eşimle hala inanamıyoruz birbirimizi dürt dürtüyoruz
merhaba hanımlar bende asker eşiyim şu an tuncelideyiz ve mersine tayinimiz çıktı çok mutluyum inşallah hayırlı olur hakkımızda tayini çıkan herkese hayırlı olsun.....
canım allah en kısa zamanda kavuşmayı nasib etsin çok zor bir durum.tayinler bir kaç gün içinde açıklanır ben de en çok eşimle gidemezsem diye korkuyorum..stresliyim çok mideme kramplar giriyor artık.senin eşin nerde?allah hepsinin yardımcısı olsun.
Ebuşcummmm gözünüz aydın olsun canım benimm çok sevindim yaa şükür kurtuluyorsunuz oradan alp nasıl uğurlu geldi gördünmüü istediğiniz bir yerdi değilmi aydın hemde tatil yerlerine çok yakınn artık hafta sonları bile gider gelirsiniz artıkk hayırlı olsun tekrardann öp damadımı benim yerime annesii
Özlemcimm nasıl oldun canımm biraz alışabildinmi bari yapacak bişey yok tabiii en azından eşinle beraber gideceksin yanlız olmayacaksın oralarda komşuluk ilişkileride iyi olur yanlız kalmazsın canım
Hayırlı olsun tayininizz sizin durumunuz daha farklı eşinizle gidemiyorsunuz tabi neyse sayılı günler izin zamanları artık gelecek eşiniz bizde öyleydik 2 sene ayrı kalmıştıkk kolay değil tabi..
Sizinde hayırlı olsun tayininiz 2 arkadaşımız var yüksekovada hemde evlenip gelin gitmişlerdi oraya..
ben mersinliyim darty:) çok güzel bir yere çıkmış tayininiz.il merkezi ilçeleri hepsi çok güzel...merhaba hanımlar bende asker eşiyim şu an tuncelideyiz ve mersine tayinimiz çıktı çok mutluyum inşallah hayırlı olur hakkımızda tayini çıkan herkese hayırlı olsun.....
Ablam cook tesekkur ederım... Oglusum Ata Alp ugurlu geldı bıze... izmire muglaya yakınmıs ablacım ben o kadar bılmıyordum,ınsallah esımın iş sartları cok katı olmazda en azından haftasonu gezebılırız cok sıkıldık buralarda,dogumdan berı ılk defa dun elazıg merkeze gittik ablacım bılıyor musun,ılk defa evden dısarı cıktım yani... oglusla ılk gezısımızdı... E gelinim de pek agırdan duruyor canım hıc slm gondermıyor hatır sormuyor
Insallah dıger arkadaslar eslerıyle gdebılceklerı evlerını goturebılceklerı bır ilçe olur,artık eskısı gıbı degıl bazı sartlar Allah gonlunuze gore versın...
Özlemcimm nasıl oldun canımm biraz alışabildinmi bari yapacak bişey yok tabiii en azından eşinle beraber gideceksin yanlız olmayacaksın oralarda komşuluk ilişkileride iyi olur yanlız kalmazsın canım
iyiyim ablacım çok sağol şoku atlattım en azından ama hala inanmakta güçlük çekiyorum.eşimle gidip gitmeyeceğim daha belli değil.dış karakol da olabilirmiş belki lojman olmazmış orda
benim eşim şırnak ta canım.Allah yardımcınız olsun.umarım eşinle gideceğin bir yer olur.ne olursa olsun onu yalnız bırakma.ben çok pişman oldum
1.5 gün kaldı...ben mi büyütüyorum bu stresi bilmiyorum...sigara üstüne sigara...sabır diliyorum..saatler neden geçmiyor ki...özellikle de geceleriiii
çok çok iyi anlıyorum seni canım...eşin nerdeydi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?