Asker Eşleri

özlemciğim moralinizi bozmayın canım. orada görev yapan senin durumunda arkadaşların olacak. birbirinizle güzel dostluklar arkadaşlıklarınız olacak.serpil arkadaşımızda hakkari yüksekovaya gelin gitti. asker eşleri ile çok güzel arkadaşlıkları olmuş. üstelik lojmanda bile değiller. haklısın çok güzel bir yer değil ama en azından eşinle beraber olacaksın. eşini evde karşılayacaksın. kendini strese sokma arkadaşım. inşallah iyi insanlarla karşılaşır , 2 sene sonra oradan ayrılırken güzel duygularla ayrılırsın

ayşeciğim lojmanda mısın ? kafana göre arkadaş bulamadın mı ?

hoşgeldin aramıza ? kendi evinin rahatlığını hiçbiryerde bulamıyorsun

bizimde tayinimiz yüksekovaya çıktı.Bizde eşimle hala inanamıyoruz birbirimizi dürt dürtüyoruz
hayırlısı olsun canım, serpil arkadaşımızda orda. ortamı çok iyi. yeni doğum yaptı şimdi bebiş büyütüyor

merhaba canım, pelincan arkadaşımız da 2 yıl eşini bekledi. onunda 2 tane okula giden çocuğu vardı. eşinin 2 yılı bitti. zor oluyor ama geçiyor. herşeyin hayırlısı

malesef burda rütbeli personel az karakollara dağılmış durumda kiminin evi merkezde kimi getirmemiş eşini lojman yok.sadece 2 ev var bölükte .komşum çalışıyo pek görüşemiyoruz eşi de kursta hafsonları yanına gidiyo yalnızım yani bu sene gelecekler iyi olur inş.

ebrum canım ya çok sevindim allah gönlüne göre verdi hadi hayırlı olsun bebişkom çok mutlu oldum bizim de açıklansada kurtulsak şu stresten ya....
özlemcim canım hayırlısı olsun üzülme sende ya herşeyde vardır bir hayır bak biz diyarbakırdayız ama burayı doğu bile saymıolar yine şarka gidicez burdan hergün olay var halbuki burda düşün o yüzden hiç sıkma canını...
kızlar herkesin taini hayırlı olsun biz de pazartesiyi bekliyoruz bakalım neler duycazzz

ebrucuğum gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun. çok sevindim canım. Aydın 'ı çok beğenmiştim . İzmir'e ve tatil bölgelerine yakın.

Son düzenleme:
herkese merhaba.bende eşimin görevi nedeniyle van dayım.7 ay oldu bizim.3 ay öncede dogum yaptım.aileden yasadıgın yerden ayrılmak gercekten cok zor ama napalım.biz lojmandada oturmuyoruz.o yüzden yalnızlık zor...TAYİN YERLERİ ACIKLANAN ARKADASLARA HAYIRLI OLSUN DİYORUM.

bizimde tayinimiz yüksekovaya çıktı.Bizde eşimle hala inanamıyoruz birbirimizi dürt dürtüyoruz

içini ferh tut hemşerim yaa sende gidersin orda lojmanlarda arkadaşlıklar çok iyiymiş bayanlar genelde rahat ouyorlarmış herşey elinin altında lojmanda. yeterki sende beraber gidebil gerisi kolay canım.

özlem bizimde hakkari hemde çukurca komando.ama ben eşimle gidemicem.çünkü çalışıyorum.acil tıp teknisyeniyim.orda 112 yok.o yüzden gidemiyorum malesef.hala inanmaya çalışıyorum.

allah yardımcınız olsun ayrılık çok zor olsa gerek. ama çalışıyosun diye pek etkilenmezsin belki hayırlısı olsun

çok güzel bi yere çıkmış hayırlı uğurlu olsun.

adanadan soğudum valla birden kendimi buraaya ait hissetmiyorum artık bi de memleketim 23 yılım burda geçti çok üzülüyorum sabahtan beri bu hırsla 6 yorgan yıkadım

adanadan soğuma çok özliceksin valla burnumda tütüyor benim yaaa. gelecek ay tatile gidecem inşallah. çok özledim

kızlaaaaarr nerdesiniz?? tayinleri öğrenince sevinçten düşüp bayıldınızmı

ya bugün sevinçten değil şaşkınlıktan bayılmış olanlar vardır bence

saoll bebekimmm hersey Allahtan canım o kadar sıkıntı cektık buralarda ınsallah en azından oglum rahat edecek...
ebrucuğum gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun. çok sevindim canım. Aydın 'ı çok beğenmiştim . İzmir'e ve tatil bölgelerine yakın.
tesekkur ederım nılgun ablacım ınsallah hayırlı olur bızım ıcın... evet duyan herkes yakın oldugunu soyluyor...
çok güzel bi yere çıkmış hayırlı uğurlu olsun.

tesekkur ederım darısı bekleyen herkese olsun ınsallah...

Tayını beklenmedık yerlere cıkan cok arkadas var,bızım oncekı gorev safahatlerı de kötu oldugu ıcın bu sefer dönusumuz ıyı oldu.

HAKKARİ ye cıkmıs arkadasımızın bırıne okudum az once lutfen ıcını karartma canım korkma orada bır suru rutbelı eslerı var,bızım bu topıkten ıkı arkadas yuksekovada yenı evlı ıkısıde,sızınde yuksekova sanırım...mahrum yerlerde dostluklar komsuluklar daha saglam olur genelde o yuzden hııc uzme kendını cnm...bende mahrum yerdeyım hakkarı kadar olmasada yınede cook sıkıntı yasadık esım ev yuzu gormedı burdakı eskı arkadaslar bılır hep yalnız gecırdım hep bu topıkte sabahladım,bırde hamılelık gırdı ısın ıcıne gecelerım ıyıce kabusum olmustu,kontrollerıme ızın vermıyorlardı zar zor kavgayla alıyorduk neredeyse ızınlerı...bıttı cok sukur senınde bıtecek sadece sabırrr gerekıyor cnm sabır...

merhaba hanımlar bende asker eşiyim şu an tuncelideyiz ve mersine tayinimiz çıktı çok mutluyum inşallah hayırlı olur hakkımızda tayini çıkan herkese hayırlı olsun.....

Ebuşcummmm gözünüz aydın olsun canım benimm çok sevindim yaa şükür kurtuluyorsunuz oradan alp nasıl uğurlu geldi gördünmüü istediğiniz bir yerdi değilmi aydın hemde tatil yerlerine çok yakınn artık hafta sonları bile gider gelirsiniz artıkk hayırlı olsun tekrardann öp damadımı benim yerime annesii

hayırlı olsun biz de eşimle arayıp duruyoz sabahtan beri birbirimizi hakkari çıktı gerçek mi diye tabi bizimkisi üzüntüden:44::44:

Özlemcimm nasıl oldun canımm biraz alışabildinmi bari yapacak bişey yok tabiii en azından eşinle beraber gideceksin yanlız olmayacaksın oralarda komşuluk ilişkileride iyi olur yanlız kalmazsın canım

özlem bizimde hakkari hemde çukurca komando.ama ben eşimle gidemicem.çünkü çalışıyorum.acil tıp teknisyeniyim.orda 112 yok.o yüzden gidemiyorum malesef.hala inanmaya çalışıyorum.

Hayırlı olsun tayininizz sizin durumunuz daha farklı eşinizle gidemiyorsunuz tabi neyse sayılı günler izin zamanları artık gelecek eşiniz bizde öyleydik 2 sene ayrı kalmıştıkk kolay değil tabi..

Sizinde hayırlı olsun tayininiz 2 arkadaşımız var yüksekovada hemde evlenip gelin gitmişlerdi oraya..

benim eşim şırnak ta canım.Allah yardımcınız olsun.umarım eşinle gideceğin bir yer olur.ne olursa olsun onu yalnız bırakma.ben çok pişman oldum

Ablam cook tesekkur ederım... Oglusum Ata Alp ugurlu geldı bıze... izmire muglaya yakınmıs ablacım ben o kadar bılmıyordum,ınsallah esımın iş sartları cok katı olmazda en azından haftasonu gezebılırız cok sıkıldık buralarda,dogumdan berı ılk defa dun elazıg merkeze gittik ablacım bılıyor musun,ılk defa evden dısarı cıktım yani... oglusla ılk gezısımızdı... E gelinim de pek agırdan duruyor canım hıc slm gondermıyor hatır sormuyor

Insallah dıger arkadaslar eslerıyle gdebılceklerı evlerını goturebılceklerı bır ilçe olur,artık eskısı gıbı degıl bazı sartlar Allah gonlunuze gore versın...

merhaba hanımlar bende asker eşiyim şu an tuncelideyiz ve mersine tayinimiz çıktı çok mutluyum inşallah hayırlı olur hakkımızda tayini çıkan herkese hayırlı olsun.....
ben mersinliyim darty:) çok güzel bir yere çıkmış tayininiz.il merkezi ilçeleri hepsi çok güzel...

Ebuşcummm çok yakın zaten aydına her yer ne güzel işte hemde hafta sonları tatil yapma imkanınız olacak söke kuşadası filan gidersiniz inşallah..Anlıyorum hayatım sende eşinde çok bunaldınız orada tabii bundan sonra çok daha güzel günler sizi bekliyor inan..
Gelinin çok yoğun canım ya salı günü finalleri başlıyor ona çalışıyor işte kısmetse haziranın ilk haftası burada olacak..

1.5 gün kaldı...ben mi büyütüyorum bu stresi bilmiyorum...sigara üstüne sigara...sabır diliyorum..saatler neden geçmiyor ki...özellikle de geceleriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…