- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
selam kızlar.. nasılsınız?
şu an il dışında görevde 2 hafta sonra gelecek...yalnızlık işte...arkadaşlar var ama bir yere kadar oluyor...özledimmmm
iyiyiz kuzum sen nasılsın
merhaba nasılsınız? ne zamandır girmiyodum..buraya selam verip öyle yatayım dedim.......aylarca önce yazmıştım..eşimle ayrıyız doğu görevinden dolayıbir an önce seneye bugün olsa diye düşünüp duruyorum.........görüşmek üzere
ben de iyiyim canm eşim nöbetçi.. hafta sonu nöbetleri çok kötü oluyor ya(
selam canm...eh işte diyelim:)sen nasılsınnselam kızlar.. nasılsınız?
evet canım insanın kocişi oldumu yanında başka.ben de dün tayin şokunu eşimsiz yaşadım nöbetçiydi ama bugün geldi biraz daha iyiyim optimuma gittim rahatladım..bu arada siz de doğu tayini bekliyodunuz değilmi nereleri yazdınız?
selam canm...eh işte diyelim:)sen nasılsınn
tekim canm eşim nöbetci..seninde yanında değil sanırım. nöbetçiyken bir gün bile zor oluyor umarım seneye doğu tayininde ayırmazlar bizi
bayanlaaarrr beni de aranıza alırmısınız acaba? :26:
benim de müstakbel sözlüm askerinş. ben de bi süre sonra sizden olcam gerçi benim babam da asker yabancı değilim size
selam canm...eh işte diyelim:)sen nasılsınn
evet bend egittim bugun optimuma belki karşılaşmışızdırD
kars van ağrı siirt yazdık ...bakalım...tercih dışıdd olabilir tabee
hoşgeldin...
eşin havacımı?
hoşgeldn canm, hangi şehirdesin?
hoşgeldin aramıza ? kendi evinin rahatlığını hiçbiryerde bulamıyorsun
hoşgeldin...şimdiden alıştırmalara başla tabi:)bayanlaaarrr beni de aranıza alırmısınız acaba? :26:
benim de müstakbel sözlüm askerinş. ben de bi süre sonra sizden olcam gerçi benim babam da asker yabancı değilim size
amin...valla nöbeti geçtim tatbikatlar vs vs bunaldım çok...birde bu ayrı kalma ihtimalinin stresi...dediğim gibi çıldırttı canımselam canm...eh işte diyelim:)sen nasılsınn
tekim canm eşim nöbetci..seninde yanında değil sanırım. nöbetçiyken bir gün bile zor oluyor umarım seneye doğu tayininde ayırmazlar bizi
hoşgeldinevet ya sen hiç yabancı değilsin o zaman:) düğün ne zaman?
bayanlaaarrr beni de aranıza alırmısınız acaba? :26:
teşekkürederimm hoşbuldummm
daha düğüne var.2 yılım var okulumun bitmesine... bitiriyim mesleğimi elime alıyım da inş. o zamanseyirde zaten 4 aydır.planlarımıza göre haziranda yada temmuzda sözümüz olcak
valla demi kız belki karşılaşmışızdır. ama biz kapanmaya yakın girdik yarım saat durduk.koçtaşta vakumlu hurçlar indirime girmişti 4 tanesi 20 liraydı hemde kocaman boylarda onlardan.ihtiyacın varsa kaçırma valla çok iyi oluyolar.yorgandı battaniyeydi dün sinirle yıkadım onları.yumoşlu yumoşlu mis gibi koktu onlar için
hangi şehrdesiniz şuanda?amin...valla nöbeti geçtim tatbikatlar vs vs bunaldım çok...birde bu ayrı kalma ihtimalinin stresi...dediğim gibi çıldırttı canım
teşekkürederimm hoşbuldummm
daha düğüne var.2 yılım var okulumun bitmesine... bitiriyim mesleğimi elime alıyım da inş. o zamanseyirde zaten 4 aydır.planlarımıza göre haziranda yada temmuzda sözümüz olcak
seyirde he nerelere gitti bakalım bahriyelin Allah kavuştursun.....Allah şimdiden mesut etsin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?