Asker Eşleri

merhaba nasılsınız? ne zamandır girmiyodum..buraya selam verip öyle yatayım dedim.......aylarca önce yazmıştım..eşimle ayrıyız doğu görevinden dolayı bir an önce seneye bugün olsa diye düşünüp duruyorum.........görüşmek üzere

şu an il dışında görevde 2 hafta sonra gelecek...yalnızlık işte...arkadaşlar var ama bir yere kadar oluyor...özledimmmm

evet canım insanın kocişi oldumu yanında başka.ben de dün tayin şokunu eşimsiz yaşadım nöbetçiydi ama bugün geldi biraz daha iyiyim optimuma gittim rahatladım..bu arada siz de doğu tayini bekliyodunuz değilmi nereleri yazdınız?

selam canım allah kavuştursun sizi de.keşke gözümüzü açsak kapatsakta seneye bugün olsa hem bizim de hakkaride 1 senemiz geçmiş olur

selam kızlar.. nasılsınız?
selam canm...eh işte diyelim:)sen nasılsınn

evet bend egittim bugun optimuma belki karşılaşmışızdırD

kars van ağrı siirt yazdık ...bakalım...tercih dışıdd olabilir tabee

bayanlaaarrr beni de aranıza alırmısınız acaba? :26:

benim de müstakbel sözlüm asker inş. ben de bi süre sonra sizden olcam gerçi benim babam da asker yabancı değilim size

benim de müstakbel sözlüm asker inş. ben de bi süre sonra sizden olcam gerçi benim babam da asker yabancı değilim size

hoşgeldinevet ya sen hiç yabancı değilsin o zaman:) düğün ne zaman?

selam canm...eh işte diyelim:)sen nasılsınn

evet bend egittim bugun optimuma belki karşılaşmışızdırD

kars van ağrı siirt yazdık ...bakalım...tercih dışıdd olabilir tabee

valla demi kız belki karşılaşmışızdır. ama biz kapanmaya yakın girdik yarım saat durduk.koçtaşta vakumlu hurçlar indirime girmişti 4 tanesi 20 liraydı hemde kocaman boylarda onlardan.ihtiyacın varsa kaçırma valla çok iyi oluyolar.yorgandı battaniyeydi dün sinirle yıkadım onları.yumoşlu yumoşlu mis gibi koktu onlar için

hoşgeldin...
eşin havacımı?

eşim denizci..:92:

hoşgeldn canm, hangi şehirdesin?

gölcük'teyiz...

hoşgeldin aramıza ? kendi evinin rahatlığını hiçbiryerde bulamıyorsun

malesef olmuyor zaten memleketine gidiyorsun göçebe gibi bi anneme bi kayınvalideme eşyalar çantalarda böyle diken üstünde gibi hissediorum keşke kendi memleketimizde yaşayabilseydikte misafir gibi gidip gelseydik günlük ya :26:

hoşgeldin...şimdiden alıştırmalara başla tabi:)

hoşgeldinevet ya sen hiç yabancı değilsin o zaman:) düğün ne zaman?

teşekkürederimm hoşbuldummm

daha düğüne var.2 yılım var okulumun bitmesine... bitiriyim mesleğimi elime alıyım da inş. o zaman seyirde zaten 4 aydır.planlarımıza göre haziranda yada temmuzda sözümüz olcak

seyirde he nerelere gitti bakalım bahriyelin Allah kavuştursun.....Allah şimdiden mesut etsin canım...

aaaa ciddi mi koçtaşa bakmadım...yarın hemen gidiyorum...malum taşınırsak çok lazım olacakkkk...teşekkürlerrrrrrrrrr

amin...valla nöbeti geçtim tatbikatlar vs vs bunaldım çok...birde bu ayrı kalma ihtimalinin stresi...dediğim gibi çıldırttı canım
hangi şehrdesiniz şuanda?

hayırlısı olsun diyelim ozaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…