ayy teşekkürederiiiiimmmm
somaliye gitti korsan avınaoff çok zor valla böyle ayrı kalmak...
hangi şehrdesiniz şuanda?
ADANADAYIZ BİZ CANIM..SİZ
aaaa ciddi mi koçtaşa bakmadım...yarın hemen gidiyorum...malum taşınırsak çok lazım olacakkkk...teşekkürlerrrrrrrrrr
ADANADAYIZ BİZ CANIM..SİZ[/QUOTE .!.:eskişehirdeyiz biz..keşke hep burda kalsak:86:
ahh canım bilmem mi biz 9 yıllık evliyiz ama eşim hep der aslında 4 yıllık evli sayılırız göremioruz ki birbirimizi..şu anda seyirde 3 ay sonra gelecek geldikten sonrada 3 hfta kalıp libyaya gidecek sonra bilmem nereye artık hi evde durmuyorlar...Allah sabır versin hepimize benim birde kızım var çocukla zor oluyor... eşim fırkateynde sanırım senin sözlünde fırkateynde...
hangi şehrdesiniz şuanda?
hayırlısı olsun diyelim ozaman:)
valla talım ben 2 paket aldım normalde 2 tanesi 14 lira baya bi indirmişler kaçırma sakın.süper oluyo yaa bazanın altına felan.yanlız taşınırken vakumlu hurçları da normal bez hurçlara geçir çünkü ben taşınırken yırtmışlardı benimkileri. Kışlıkları da koydum valize tıktım eşimin askeri kıyafetlerini de. Bir sürü valizdi bez hurçtu derdinden kurtuldum
eskişehirdeyiz biz..keşke hep burda kalsak:86:
hani hakkariye gelecektin bana öyle demiştin
eskişehirdeyiz biz..keşke hep burda kalsak:86:
OOOO süpermiş...keşke öyle istediğimiz şehirlerde kalabilseydik....ama sanırım eşin havacı...eskişehirde olduğunuza göre bu demek oluyor ki bizler kadar gerilmeyeceksin dimi canım
hani hakkariye gelecektin bana öyle demiştin
seni hiç yalnız bırakırmıyım seneye yanındayım
OOOO süpermiş...keşke öyle istediğimiz şehirlerde kalabilseydik....ama sanırım eşin havacı...eskişehirde olduğunuza göre bu demek oluyor ki bizler kadar gerilmeyeceksin dimi canım
yok canm jandarma eşim:)
evet benimki de firkateynde.gemi işi çok zormuş.gecesi gündüzü yokmuş ki.seyire çıkmadan öncede öyleydi.bi de gemide kalıyodu gece 11 den 12den önce hiç arayamazdı beni.haziranda gelcek ama ağustosta 1 aylığına libyaya gidecek tekrar.sizin durumunuz daha zor tabi çocuk olunca.gözümün önünde canlı örneksiniz
matarani .!.:denizcilerin işleri de zor..Allah sizlere de sabır versinnnn arkadaşlar
kesinlikle yarın koçtaştayım...tavsiyelerine uyulacaktır...malum hiç taşınma yaşamadım şimdiye kadar...teşekkürler
yok canm jandarma eşim:)
jandarmamı...allah kolaylık varsin..askerliğin her türlüsü zor ama jandarma ve piyadeler biraz daha zorlayıcı sanırımmmm
malesef cep telefonunu gemiye bile almıyorlar artık sadece askeri hatlardan görüşme var..biz şimdi telefon beklioruz ararsa konuşuyoruz yani hat varsa.. gemi görevi bitince rahatlarız umarım. sırayı size vereceğiz anlaşılan bu arada sözlünün gemisi normalde nereye bağlı
[
jandarmamı...allah kolaylık varsin..askerliğin her türlüsü zor ama jandarma ve piyadeler biraz daha zorlayıcı sanırımmmm
seni hiç yalnız bırakırmıyım seneye yanındayım
oyyy kuzuuuuummm hayırlısı olsun umarım çok çok daha iyi bir yere gidersiniz eşinin önceki doğusu erzurumdu ama değilmi.biz şuanda kendimizi hakkari dönüşü izmir diye teselli ediyoruz.tabi hakkariye gittik de 2 yıl kaldık da bi de dönüşü düşünüyoruz
bacım valla vben de ilk defa uzak memlekete gidecem adana içinde 3 ev değiştirdik biraz deneyim oldu. migrosta da baya indirimler var özellikle yüz yıkama jellerinde kremlerde felan.tüm markalarda yüzde 50 indirim yapmışlar.deterjanlarda uygun doğuya gitmeden stokluyorum.oralarda herşey 2 katıymış.bu arada kaç yıllık evlisin bebişin varmı
oyyy kuzuuuuummm hayırlısı olsun umarım çok çok daha iyi bir yere gidersiniz eşinin önceki doğusu erzurumdu ama değilmi.biz şuanda kendimizi hakkari dönüşü izmir diye teselli ediyoruz.tabi hakkariye gittik de 2 yıl kaldık da bi de dönüşü düşünüyoruz:1::1::1:[/QUOTE .!.:saol canm benim. ilk görev yeri mersin(memleketimiz) sonra erzurum şimdi de eskişehir yani seneye doğu iyi bir yer olmayacak o kesinayy sen düşünüosun normal biz bile düşünüyoruz şimdiden ve ben de doğu dönüşü izmir istiyorum:86:
öyle valla.senin eşin ne? benim eskişehirde kalmak istememin nedeni 5. senem burda üniversite hayatım burda geçti. evlendm yine burdayım bir de burda ev aldık düzenimiz iyi gitmek çok zor geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?