Asker Eşleri

ayy teşekkürederiiiiimmmm

somaliye gitti korsan avına off çok zor valla böyle ayrı kalmak...

ahh canım bilmem mi biz 9 yıllık evliyiz ama eşim hep der aslında 4 yıllık evli sayılırız göremioruz ki birbirimizi..şu anda seyirde 3 ay sonra gelecek geldikten sonrada 3 hfta kalıp libyaya gidecek sonra bilmem nereye artık hi evde durmuyorlar...Allah sabır versin hepimize benim birde kızım var çocukla zor oluyor... eşim fırkateynde sanırım senin sözlünde fırkateynde...

aaaa ciddi mi koçtaşa bakmadım...yarın hemen gidiyorum...malum taşınırsak çok lazım olacakkkk...teşekkürlerrrrrrrrrr

valla talım ben 2 paket aldım normalde 2 tanesi 14 lira baya bi indirmişler kaçırma sakın.süper oluyo yaa bazanın altına felan.yanlız taşınırken vakumlu hurçları da normal bez hurçlara geçir çünkü ben taşınırken yırtmışlardı benimkileri. kışlıkları da koydum valize tıktım eşimin askeri kıyafetlerini de. bir sürü valizdi bez hurçtu derdinden kurtuldum

evet benimki de firkateynde.gemi işi çok zormuş.gecesi gündüzü yokmuş ki.seyire çıkmadan öncede öyleydi.bi de gemide kalıyodu gece 11 den 12den önce hiç arayamazdı beni.haziranda gelcek ama ağustosta 1 aylığına libyaya gidecek tekrar.sizin durumunuz daha zor tabi çocuk olunca.gözümün önünde canlı örneksiniz

hangi şehrdesiniz şuanda?

hayırlısı olsun diyelim ozaman:)

kesinlikle yarın koçtaştayım...tavsiyelerine uyulacaktır...malum hiç taşınma yaşamadım şimdiye kadar...teşekkürler

malesef cep telefonunu gemiye bile almıyorlar artık sadece askeri hatlardan görüşme var..biz şimdi telefon beklioruz ararsa konuşuyoruz yani hat varsa.. gemi görevi bitince rahatlarız umarım. sırayı size vereceğiz anlaşılan bu arada sözlünün gemisi normalde nereye bağlı

matarani .!.:
denizcilerin işleri de zor..Allah sizlere de sabır versinnnn arkadaşlar

sağol canım hepimize sabır vesin Allah...

Son düzenleme:
kesinlikle yarın koçtaştayım...tavsiyelerine uyulacaktır...malum hiç taşınma yaşamadım şimdiye kadar...teşekkürler

bacım valla vben de ilk defa uzak memlekete gidecem adana içinde 3 ev değiştirdik biraz deneyim oldu. migrosta da baya indirimler var özellikle yüz yıkama jellerinde kremlerde felan.tüm markalarda yüzde 50 indirim yapmışlar.deterjanlarda uygun doğuya gitmeden stokluyorum.oralarda herşey 2 katıymış.bu arada kaç yıllık evlisin bebişin varmı

evet ben de her gece yatarken ev telefonunu yanıma alıyorum lojmanda oturuyorum ben de şanslıyım o yüzden sabah 5-6 gibi arayabilirse arıyo ona bile seviniyorum
gemisi marmarise bağlı.tayin isticekti aslında bu sene fakat malum seyirde olduğu için kaldı yine orda...

[

jandarmamı...allah kolaylık varsin..askerliğin her türlüsü zor ama jandarma ve piyadeler biraz daha zorlayıcı sanırımmmm

öyle valla.senin eşin ne? benim eskişehirde kalmak istememin nedeni 5. senem burda üniversite hayatım burda geçti. evlendm yine burdayım bir de burda ev aldık düzenimiz iyi gitmek çok zor geliyor bana

Son düzenleme:

3 ev mi değiştirdin...ooo çok yorucuuu
migrosa uğradım....aldım o ürünlerden almaz mıyım...çok uyguna geldiben 2008 de evlendim...bebiş istiyoruz artık ama kısmet...karar verdikten sonra denemeler olumsuz oldu...sonrada eşim gitti zaten

öyle valla.senin eşin ne? benim eskişehirde kalmak istememin nedeni 5. senem burda üniversite hayatım burda geçti. evlendm yine burdayım bir de burda ev aldık düzenimiz iyi gitmek çok zor geliyor bana

alişinca çok kötü oluyor.bende alıştım buraya(

eşim muhabereci canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…