3 ev mi değiştirdin...ooo çok yorucuuu
migrosa uğradım....aldım o ürünlerden almaz mıyım...çok uyguna geldiben 2008 de evlendim...bebiş istiyoruz artık ama kısmet...karar verdikten sonra denemeler olumsuz oldu...sonrada eşim gitti zaten
3 ev mi değiştirdin...ooo çok yorucuuu
migrosa uğradım....aldım o ürünlerden almaz mıyım...çok uyguna geldiben 2008 de evlendim...bebiş istiyoruz artık ama kısmet...karar verdikten sonra denemeler olumsuz oldu...sonrada eşim gitti zaten
tatlişkooomm ben de 2008 geliniyim,ve bizde 5 aydır deniyoruz olmuyo çok üzülüyoruz.ilk beyazevlerde oturduk evimize hırsız girdi 3 aylık evliyken herşeyimiz gitti,sonra dsi tokiye geçtik sonra lojman çıktı 3 etti işte.
saol canm benim. ilk görev yeri mersin(memleketimiz) sonra erzurum şimdi de eskişehir yani seneye doğu iyi bir yer olmayacak o kesinayy sen düşünüosun normal biz bile düşünüyoruz şimdiden ve ben de doğu dönüşü izmir istiyorum:86:
inşallah bebişim yaa hakkariden sonra izmir yakışı ama dimiiiiiiiiii
evet ben de her gece yatarken ev telefonunu yanıma alıyorum lojmanda oturuyorum ben de şanslıyım o yüzdensabah 5-6 gibi arayabilirse arıyo ona bile seviniyorum
gemisi marmarise bağlı.tayin isticekti aslında bu sene fakat malum seyirde olduğu için kaldı yine orda...
öyle valla.senin eşin ne? benim eskişehirde kalmak istememin nedeni 5. senem burda üniversite hayatım burda geçti. evlendm yine burdayım bir de burda ev aldık düzenimiz iyi gitmek çok zor geliyor bana
migrosa uğradım....aldım o ürünlerden almaz mıyım...çok uyguna geldi:
tatlişkooomm ben de 2008 geliniyim,ve bizde 5 aydır deniyoruz olmuyo çok üzülüyoruz.ilk beyazevlerde oturduk evimize hırsız girdi 3 aylık evliyken herşeyimiz gitti,sonra dsi tokiye geçtik sonra lojman çıktı 3 etti işte.
Eskişehrim güzeldir ah keşke bende orda yaşasam
eskişehirlimisin? evet çok güzel ya ben çok seviyorum bu şehri..
oo lojmandaysan kolay o zaman 5-6 olsun arasında ...
biz çıkarken eşim amerikadaydı seyirde o zaman geldi aklıma sen böyle söyleyince amerikadan arama gelince annem bizim amerikada tanıdığımız yok diyip kapatmıştı telefonu sonra foyamız ortaya çıktı tabi
o ürünlerden bende aldım kızlar
migrosa ekmek almaya gitmiştim oysa
inşallah bebişim yaa hakkariden sonra izmir yakışı ama dimiiiiiiiiii:1::1::1:[/QUOTE .!.:yaniiiiiiiiiiiiiii
ooo çok hızlıymışsınız:)))hayırlı olsun eviniz o zaman sonuç güzel olmuşşşşkızlarrr ben 1 sene içinde 3 ev değiştirdim buna ne diyeceksiniz?ilkinde eşim eskişehirin bir ilçesindeydi ben merkez de okuyordum ama eşyaların bir kısmını almıştık. sonra bu sene işte düğün oldu mersinde ben gelemedim eskişehire eşim tuttu evi ilçeden de taşıdı eşyaları ben bi geldim düğünden sonra şok evi hiç beğenmedim 2 ay oturduk sonra ev almaya ikna ettim ev aldık şimdi kendi evimizdeyiz:) baya bir atraksiyonlu bir sene geçirdik yani:86:
biz çıkarken eşim amerikadaydı seyirde o zaman geldi aklıma sen böyle söyleyince amerikadan arama gelince annem bizim amerikada tanıdığımız yok diyip kapatmıştı telefonu sonra foyamız ortaya çıktı tabi
ooo çok hızlıymışsınız:)))hayırlı olsun eviniz o zaman sonuç güzel olmuşşşş
saol canım......
aaa çok geçmiş olsun(Allah onları bildiği gibi yapsın...adi insanlar...aynı lojmanlardamıyız yoksa
bu arada bizde 3-4 ay denedik(
yaniiiiiiiiiiiiiii
işte ben de tam olarak böyle düşündüm. bu arada eviniz hayırlı olsun güle güle oturun canımm
[
işte ben de tam olarak böyle düşündüm. bu arada eviniz hayırlı olsun güle güle oturun canımm
sağol canımm.biz aksantaş toki lojmanlarındayız il jandarmanın orda.siz nerdesiniz kızz
eskişehirlimisin? evet çok güzel ya ben çok seviyorum bu şehri..
hahaha çok güldüm yaaa ekmek almaya haaaaa
matarani .!.:zaten markete bir gidiyosunalacağın dışında herşeyi alıp çıkıyorsun
biz 6.kolordu lojmanlarındayız canım sepicide...
evet yaaaaaaaa aşk-ı şehirliyimaslında yakınız ama işte kendi evim olsun gece kendi evimde kendi memleketimde uyuyayım istiyorum.akrabalarım bana misafirliğe gelsin istiyorum.bayramlarda düğünlerde aaa gördün mü evde kalmış neyse alırız yenisini artık demek istemiyorum varlık içinde yokluk resmen yaaaa
evet insanın kendi evi gibi olmuyor haklısın..
eşin piyadeydi senin tahmin etmiştim. sen çalışıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?