Asker Eşleri

tatlişkooomm ben de 2008 geliniyim,ve bizde 5 aydır deniyoruz olmuyo çok üzülüyoruz.ilk beyazevlerde oturduk evimize hırsız girdi 3 aylık evliyken herşeyimiz gitti,sonra dsi tokiye geçtik sonra lojman çıktı 3 etti işte.

kızlarrr ben 1 sene içinde 3 ev değiştirdim buna ne diyeceksiniz? ilkinde eşim eskişehirin bir ilçesindeydi ben merkez de okuyordum ama eşyaların bir kısmını almıştık. sonra bu sene işte düğün oldu mersinde ben gelemedim eskişehire eşim tuttu evi ilçeden de taşıdı eşyaları ben bi geldim düğünden sonra şok evi hiç beğenmedim 2 ay oturduk sonra ev almaya ikna ettim ev aldık şimdi kendi evimizdeyiz:) baya bir atraksiyonlu bir sene geçirdik yani:86:

ahhhh çok geçmiş olsun canm yaaa

oo lojmandaysan kolay o zaman 5-6 olsun arasında ...
biz çıkarken eşim amerikadaydı seyirde o zaman geldi aklıma sen böyle söyleyince amerikadan arama gelince annem bizim amerikada tanıdığımız yok diyip kapatmıştı telefonu sonra foyamız ortaya çıktı tabi

öyle valla.senin eşin ne? benim eskişehirde kalmak istememin nedeni 5. senem burda üniversite hayatım burda geçti. evlendm yine burdayım bir de burda ev aldık düzenimiz iyi gitmek çok zor geliyor bana

Eskişehrim güzeldir ah keşke bende orda yaşasam

migrosa uğradım....aldım o ürünlerden almaz mıyım...çok uyguna geldi:

o ürünlerden bende aldım kızlar

migrosa ekmek almaya gitmiştim oysa

aaa çok geçmiş olsun(Allah onları bildiği gibi yapsın...adi insanlar...aynı lojmanlardamıyız yoksa
bu arada bizde 3-4 ay denedik(

hahaha çok güldüm yaaa ekmek almaya haaaaa

ooo çok hızlıymışsınız:)))hayırlı olsun eviniz o zaman sonuç güzel olmuşşşş

zaten markete bir gidiyosunalacağın dışında herşeyi alıp çıkıyorsun

biz ilk çıkmaya başladığımız da sağolsun askeri telefon yüzünden yakalanmıştım bende
bu arada anladığım kadarıyla eskişehirlisin.benim erkek arkadaşım da eskişehirli geçen yaz birlikte gitmiştik.gerçekten yaşanılası güzel bi şehir

eskişehirlimisin? evet çok güzel ya ben çok seviyorum bu şehri..

evet yaaaaaaaa aşk-ı şehirliyim aslında yakınız ama işte kendi evim olsun gece kendi evimde kendi memleketimde uyuyayım istiyorum.akrabalarım bana misafirliğe gelsin istiyorum.bayramlarda düğünlerde aaa gördün mü evde kalmış neyse alırız yenisini artık demek istemiyorum varlık içinde yokluk resmen yaaaa

hahaha çok güldüm yaaa ekmek almaya haaaaa

evet ya hep öyle oluyor bakıyorsun indirimde e kullandığında birşey hadi alayım diyorsun mesela 1 süt alayım dedim 2. %50 indirimdeymiş 4 tane aldım

matarani .!.:
zaten markete bir gidiyosunalacağın dışında herşeyi alıp çıkıyorsun

ayy kesinlikle öyle hele birde aç gidersen saçmalamak daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…