Asker Eşleri

sen de mi adanadasın eagle(sanki bi tek adanada migros varmış gibi). yüzde elli indirimi görünce işime yaramasa bile alıyorum ben yaaa.allahım boşuna bana hakkariyi reva görmemiş haaa al al al nereye kadar buldukça alıyoz

valla yarın ben de bakcam migrosa sayeniz de. valla ben napcam seneye bilmiyorum stok yapmalıyım ben de:)

Son düzenleme:

yaşanılası bir yer evet ama biz ne zaman daimi kalırız biliyorum artık offf :26:
oo sen şimdi bizim gelin oluyorsun o zaman bu taraflara gelirseniz tanışırız görümcelik yaparım azcık sana bence bizimkilere porsukta bir gemi vs ayarlasakta Eskişehir'de yaşasak mutlu mesut

yok ben gölcük migrosu ihya edenlerdenim

ahahaha neden olmasın iyi olur valla. oohhh şimdiden komşularımda hazır oldu mutlu oldum

et bacım et kocaları göremiyoz bari bunlarla rahatlayalım

ahahaha neden olmasın iyi olur valla. oohhh şimdiden komşularımda hazır oldu mutlu oldum

:) inşallah neden olmasın hatta 2 sene sonra altın günü iilk sende

et bacım et kocaları göremiyoz bari bunlarla rahatlayalım

he kocalar yok ortada hanımlar kendini alışverişe vurdu tamamen psikolojik mutsuzlar ...
kocalar evde hanımlar kendilerini alışverişe vurdu neden çünkü mutlular

kızlar ben hep ayrı kalmaktan falan bahsediyorum ama bu sene atanma ihtimalim var benim belki de bu yüzden ayrı şehirlerde olacağız....

gece gece güldüm yaa süper....haha can sıkıntısından zaten kendimizi vururuz cilt ürünlerineee

he kızzz batıya döndüğümüzde tanınmaz bi hale gelmesin yüzümüz.cilt bakım ürünleri bitince dağlardan saçma sapan otlar toplar yaparız tarifler veririz burdan birbirimize.

pasta börek tariflerini hemmeeennn ezberliyorum

ezberle tabi lazım olur :)

ama burda hanımlar artık kışın bowling salonunda yapıyorlar..
yazında piknik alanı yada lodos parkta yapıyorlar evlere gitmiyorlar yani benim tanıdığım bir grup öyle yapıyor..ben katılmadım o yüzden ben eve gelicem pasta böğreğe bana gerek yok zaten kg vermeye çalışıyorum aslında sadece konuşuyorum çalıştığımı söylersem yalan olur
bak şimdi yine aklıma geldi bi bitki çayına ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…