evet yaaaaaaaa aşk-ı şehirliyimaslında yakınız ama işte kendi evim olsun gece kendi evimde kendi memleketimde uyuyayım istiyorum.akrabalarım bana misafirliğe gelsin istiyorum.bayramlarda düğünlerde aaa gördün mü evde kalmış neyse alırız yenisini artık demek istemiyorum varlık içinde yokluk resmen yaaaa
evet ya hep öyle oluyor bakıyorsun indirimde e kullandığında birşey hadi alayım diyorsun mesela 1 süt alayım dedim 2. %50 indirimdeymiş 4 tane aldım
ayy kesinlikle öyle hele birde aç gidersen saçmalamak daha kolay olur
sen de mi adanadasın eagle(sanki bi tek adanada migros varmış gibi). yüzde elli indirimi görünce işime yaramasa bile alıyorum ben yaaa.allahım boşuna bana hakkariyi reva görmemiş haaa al al al nereye kadar buldukça alıyoz
biz ilk çıkmaya başladığımız da sağolsun askeri telefon yüzünden yakalanmıştım bende
bu arada anladığım kadarıyla eskişehirlisin.benim erkek arkadaşım da eskişehirligeçen yaz birlikte gitmiştik.gerçekten yaşanılası güzel bi şehir
yok ben gölcük migrosu ihya edenlerdenimoz_lem_ .!.:sen de mi adanadasın eagle(sanki bi tek adanada migros varmış gibi). yüzde elli indirimi görünce işime yaramasa bile alıyorum ben yaaa.allahım boşuna bana hakkariyi reva görmemiş haaa al al al nereye kadar buldukça alıyoz
valla yarın ben de bakcam migrosa sayeniz de. valla ben napcam seneye bilmiyorum stok yapmalıyım ben de:)
yaşanılası bir yer evet ama biz ne zaman daimi kalırız biliyorum artık offf :26:
oo sen şimdi bizim gelin oluyorsun o zamanbu taraflara gelirseniz tanışırız görümcelik yaparım azcık sana bence bizimkilere porsukta bir gemi vs ayarlasakta Eskişehir'de yaşasak mutlu mesut
yaşanılası bir yer evet ama biz ne zaman daimi kalırız biliyorum artık offf :26:
oo sen şimdi bizim gelin oluyorsun o zamanbu taraflara gelirseniz tanışırız görümcelik yaparım azcık sana bence bizimkilere porsukta bir gemi vs ayarlasakta Eskişehir'de yaşasak mutlu mesut
yok ben gölcük migrosu ihya edenlerdenim
al bebişim all nasıl olsa indirimli seneye hakkaride kullanırız
ahahahaneden olmasın iyi olur valla. oohhh şimdiden komşularımda hazır oldu mutlu oldum
et bacım et kocaları göremiyoz bari bunlarla rahatlayalım
hahahahaha:86: orda da artık süslenir bakımımızı yapar evin içinde dolaşırız
hahahahaha:86: orda da artık süslenir bakımımızı yapar evin içinde dolaşırız
:) inşallah neden olmasın hatta 2 sene sonra altın günü iilk sende
valla kızz bihter gibi giyiniriz elimize de alırız viski bardağını kendi kendimize eğleniyor gibi yaparız.burası hakkari değilmiş gibi davranırız.
kızlar ben hep ayrı kalmaktan falan bahsediyorum ama bu sene atanma ihtimalim var benim belki de bu yüzden ayrı şehirlerde olacağız....
gece gece güldüm yaa süper....haha can sıkıntısından zaten kendimizi vururuz cilt ürünlerineee
gece gece güldüm yaa süper....haha can sıkıntısından zaten kendimizi vururuz cilt ürünlerineee
ne diim ki şimdi inşallah atanırsın desem üzülmezsin dimi[/QUOT
ahhh üzülmem tabi atanıyım yeter ki.. ama bi anda bu ihtimal de aklıma geldi yazıyım dedim.:86:
he kızzz batıya döndüğümüzde tanınmaz bi hale gelmesin yüzümüz.cilt bakım ürünleri bitince dağlardan saçma sapan otlar toplar yaparız tarifler veririz burdan birbirimize.
pasta börek tariflerini hemmeeennn ezberliyorum
hahaha artık birbirimize bakıp burası hakkari hacı deriz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?