- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
yok kız demeyiz mutlu olmaya çalışırız salakça şeylerle.gün felan yaparız ikimiz sanki 7 kişiymiş gibi davranırız. hiç çaktırmayız
sormaaaa zaten en çok kafama takılan konu buuu...ayhhh bak yine strese girdim:)zaten anladığım kadarıyla hepimiz de bir meyillilik var doğunun parisleri oluruz valla:86::86:
dağlar kızı reyhan misali...aa kendimi bir an düşündüm de hehehehe kızzz batıya döndüğümüzde tanınmaz bi hale gelmesin yüzümüz.cilt bakım ürünleri bitince dağlardan saçma sapan otlar toplar yaparız tarifler veririz burdan birbirimize.
umarım atanırsın canım inşallah...o streside bilirim de ben evli değildim atandığımda...bir de bizim bölüm puanları yüksek değildi...çok germemişti yaniii...Allah yardımcınız olsun..tüm atama bekleyenlerinnnne diim ki şimdi inşallah atanırsın desem üzülmezsin dimi[/QUOT
ahhh üzülmem tabi atanıyım yeter ki.. ama bi anda bu ihtimal de aklıma geldi yazıyım dedim.:86:
ezberle tabi lazım olur :)
ama burda hanımlar artık kışın bowling salonunda yapıyorlar..
yazında piknik alanı yada lodos parkta yapıyorlar evlere gitmiyorlar yani benim tanıdığım bir grup öyle yapıyor..ben katılmadım o yüzden ben eve gelicempasta böğreğe bana gerek yok zaten kg vermeye çalışıyorum aslında sadece konuşuyorum çalıştığımı söylersem yalan olur
bak şimdi yine aklıma geldi bi bitki çayına ne dersiniz
ezberle tabi lazım olur :)
ama burda hanımlar artık kışın bowling salonunda yapıyorlar..
yazında piknik alanı yada lodos parkta yapıyorlar evlere gitmiyorlar yani benim tanıdığım bir grup öyle yapıyor..ben katılmadım o yüzden ben eve gelicempasta böğreğe bana gerek yok zaten kg vermeye çalışıyorum aslında sadece konuşuyorum çalıştığımı söylersem yalan olur
bak şimdi yine aklıma geldi bi bitki çayına ne dersiniz
sormaaaa zaten en çok kafama takılan konu buuu...ayhhh bak yine strese girdim:)
dağlar kızı reyhan misali...aa kendimi bir an düşündüm de hehehe
[
umarım atanırsın canım inşallah...o streside bilirim de ben evli değildim atandığımda...bir de bizim bölüm puanları yüksek değildi...çok germemişti yaniii...Allah yardımcınız olsun..tüm atama bekleyenlerinnn
sormaaaa zaten en çok kafama takılan konu buuu...ayhhh bak yine strese girdim:)
hahahah aynen yaaaa en büyük sorun bu:)
ne öğretmenisin canm ben ingilizce öğretmeniyim.
oz_lem_ .!.:yok kız demeyiz mutlu olmaya çalışırız salakça şeylerle.gün felan yaparız ikimiz sanki 7 kişiymiş gibi davranırız. hiç çaktırmayız
monarasa_22 .!.:pazartesi ben de diyete başlıyorum olmayacak böyle yaaaa
ama kızlar aklınıza getirin bi çoluk çocuk yok üçümüzde de salakça şeylerle eğleniyor gibi yaptığımızı abiye felan giyeriz dağın başında full makyaj...zaten bacım ne şizofreni kocalar gelip bakıyomuş noluyo lan bunlara diyee direk bizi yollarlar ordan
zihinsel eng. öğretmenlii canım..özel eğitim yani
ay çok güldüm ya birimiz yedimiz için diye altın alırsınız ama dikkat 7 kişilik yemeyin hamurişleri faln
he evet bende başladım bu pazartesi
ama kızlar aklınıza getirin bi çoluk çocuk yok üçümüzde de salakça şeylerle eğleniyor gibi yaptığımızı abiye felan giyeriz dağın başında full makyaj...zaten bacım ne şizofreni kocalar gelip bakıyomuş noluyo lan bunlara diyee direk bizi yollarlar ordan
şimdiden senaryoları yazdık durum vahim
bence siz burda yazdıklarınızı belgeleyip tayin atama formlarına ekleyin memleketinizde görev vermezlerse yazıklar olsun onlara
aaa evet sizin baraj düşük sanırım ne güzel:)
bence siz burda yazdıklarınızı belgeleyip tayin atama formlarına ekleyin memleketinizde görev vermezlerse yazıklar olsun onlara
yaa canım bak aklıam geldi yine...bir de bebiş meselesi var...2.5 sene ertele sonra olmasın...zaten eş götürülmeyen bir yer olsa çocuk hayali iyice diplere gidecek((
nese moral bozman yok değil mi:))bizi sonra taşa dizsinler özlem ...kökten çözüm...zaten kıyafetlerime bakıyom...4 de 3ü doğuda giyemeyeceğim şeyler....Alışveriş yapmam lazımmmm
bayanlara bahane gerek zaten hihihih
dimi ya bizi tekrar topluma kazandırmak için istediğimiz yere gönderirlerdi valla:86::86:
yaa bak canım sıkıldı şimdi bebiş deme valla kötü oluyom zaten prolaktinim yüksek ondan olmuyo bebiş sters yaptıkça daha da yükseliyomuş bozmayalım moralimizi. valla benim de dolap aynı durumda hayatta orda giyinemem benim de sıkı bi alışverişe gitmem lazım ama hiç bişey bulamıyorum yaaa...kışlık da bişeyimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?