Asker Eşleri

zaten anladığım kadarıyla hepimiz de bir meyillilik var doğunun parisleri oluruz valla:86::86:
sormaaaa zaten en çok kafama takılan konu buuu...ayhhh bak yine strese girdim:)
he kızzz batıya döndüğümüzde tanınmaz bi hale gelmesin yüzümüz.cilt bakım ürünleri bitince dağlardan saçma sapan otlar toplar yaparız tarifler veririz burdan birbirimize.
dağlar kızı reyhan misali...aa kendimi bir an düşündüm de hehehe

pazartesi ben de diyete başlıyorum olmayacak böyle yaaaa

olmadı yaza ayarlar ertuğrulda hem güneşlenir hemde kolalarımızı içerekte günümüzü gayet hoş bi aktivite haline getirebiliriz

ne öğretmenisin canm ben ingilizce öğretmeniyim.

Son düzenleme:
ama kızlar aklınıza getirin bi çoluk çocuk yok üçümüzde de salakça şeylerle eğleniyor gibi yaptığımızı abiye felan giyeriz dağın başında full makyaj...zaten bacım ne şizofreni kocalar gelip bakıyomuş noluyo lan bunlara diyee direk bizi yollarlar ordan

oz_lem_ .!.:
yok kız demeyiz mutlu olmaya çalışırız salakça şeylerle.gün felan yaparız ikimiz sanki 7 kişiymiş gibi davranırız. hiç çaktırmayız

ay çok güldüm ya birimiz yedimiz için diye altın alırsınız ama dikkat 7 kişilik yemeyin hamurişleri faln

monarasa_22 .!.:
pazartesi ben de diyete başlıyorum olmayacak böyle yaaaa

he evet bende başladım bu pazartesi

şimdiden senaryoları yazdık durum vahim

yaa canım bak aklıam geldi yine...bir de bebiş meselesi var...2.5 sene ertele sonra olmasın...zaten eş götürülmeyen bir yer olsa çocuk hayali iyice diplere gidecek((

nese moral bozman yok değil mi:))bizi sonra taşa dizsinler özlem ...kökten çözüm...zaten kıyafetlerime bakıyom...4 de 3ü doğuda giyemeyeceğim şeyler....Alışveriş yapmam lazımmmm

bayanlara bahane gerek zaten hihihih

yaa bak canım sıkıldı şimdi bebiş deme valla kötü oluyom zaten prolaktinim yüksek ondan olmuyo bebiş sters yaptıkça daha da yükseliyomuş bozmayalım moralimizi. valla benim de dolap aynı durumda hayatta orda giyinemem benim de sıkı bi alışverişe gitmem lazım ama hiç bişey bulamıyorum yaaa...kışlık da bişeyimiz yok

kızlar üzülmeyin ya stres yaptıkça daha kötü oluyor hamilelik olayında. herşeyi oluruna bırakın. ben daha 3_4 sene düşünmüyorum bebek. düşündüğüm zaman inşallah olur..

aynen kızlar kıyafet büyük sorun olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…