Asker Eşleri

kendime kızıyom şimdi ...nie erteledik diye(hayırlısı artık nediim..Allah tüm isteyenlere versin inşallah...dediğin gibi kışlık yok(donacağız ordaaaaaa

tatlım valla 2-3 sene sonra artık istiyo insan.bak benim de daha atama sıkıntım var ama dayanamıyorum bebiş istiyorum

cannımm erteleme diyeceğim şimdi onuda demek kolay değil...umarım sen istediğin zamanda olur....hadi yarın herkes alışverişee hehehe

tatlım valla 2-3 sene sonra artık istiyo insan.bak benim de daha atama sıkıntım var ama dayanamıyorum bebiş istiyorum
inşallah olur canm ama stres yapma yoksa çok zor olur...
cannımm erteleme diyeceğim şimdi onuda demek kolay değil...umarım sen istediğin zamanda olur....hadi yarın herkes alışverişee hehehe
inşallah canm..

valla ben kıskandım sizi cilt ürünleri için gitcem yarın

kendime kızıyom şimdi ...nie erteledik diye(hayırlısı artık nediim..Allah tüm isteyenlere versin inşallah...dediğin gibi kışlık yok(donacağız ordaaaaaa

amin kuzu amin..ben de kızıyorum kendime 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım salak gibi mahfettim sağlığımı

inşallah olur canm ama stres yapma yoksa çok zor olur...
inşallah canm..

valla ben kıskandım sizi cilt ürünleri için gitcem yarın

git git reklam olmasın .d ile başlayan ürünleri iyi ...avsiye ederim canım...ha bir de ne alırsa 1-2 lira olan ürünler de var...ben bol bol aldım...gecenin bir vakti tıkınıyorum şimdi:)))

git git reklam olmasın .d ile başlayan ürünleri iyi ...avsiye ederim canım...ha bir de ne alırsa 1-2 lira olan ürünler de var...ben bol bol aldım...gecenin bir vakti tıkınıyorum şimdi:)))

tamam canm yarın bakcam hemen:) ay ben de çok yapıyorum gece tıkınma olayını. ama pazartesiden itibaren son veriyorum buna ve sağlıklı yaşama geçiyorum

tamam canm yarın bakcam hemen:) ay ben de çok yapıyorum gece tıkınma olayını. ama pazartesiden itibaren son veriyorum buna ve sağlıklı yaşama geçiyorum

ben bu aralar çok sağlıksız besleniyorum...eşim yok ya yemek falanda yapmıyorum...hep hazır hep hazır....

kızllaaarr ben kaçıyorum öptüm hepinizi... matarani tayininizi merak ediyorum hemen yaz olurmu inşallaaaaaahhhh beraber gidersiniz kocişinle

kızllaaarr ben kaçıyorum öptüm hepinizi... matarani tayininizi merak ediyorum hemen yaz olurmu inşallaaaaaahhhh beraber gidersiniz kocişinle
iyi geceler sana:))yazarım tabii..inşallah hiçbirimiz ayrılmayız...tek duam buuu
asker eşi olmak hakkatten kolay diiildir

hiç kolay değil gerçekten

günaydın kızlar yarın bu saatlere ögrenmiş olcaz tainleri ya beklemek sinir etti valla...
ebrucum aydın harika bir yer gittim ben ordan didime gittik yalnız ilk aydına indigimizde arabadan indik nefes alamıyorum zannettim o derece nemli sıcak yani...

selam canm...eh işte diyelim:)sen nasılsınn

evet bend egittim bugun optimuma belki karşılaşmışızdırD

kars van ağrı siirt yazdık ...bakalım...tercih dışıdd olabilir tabee

Kars olur umarım canım, çok rahat bir yer. Biz Kars'tayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…