yaa bak canım sıkıldı şimdi bebiş deme valla kötü oluyom zaten prolaktinim yüksek ondan olmuyo bebiş sters yaptıkça daha da yükseliyomuş bozmayalım moralimizi. valla benim de dolap aynı durumda hayatta orda giyinemem benim de sıkı bi alışverişe gitmem lazım ama hiç bişey bulamıyorum yaaa...kışlık da bişeyimiz yok
kızlar üzülmeyin ya stres yaptıkça daha kötü oluyor hamilelik olayında. herşeyi oluruna bırakın. ben daha 3_4 sene düşünmüyorum bebek. düşündüğüm zaman inşallah olur..
aynen kızlar kıyafet büyük sorun olacak...
kızlar üzülmeyin ya stres yaptıkça daha kötü oluyor hamilelik olayında. herşeyi oluruna bırakın. ben daha 3_4 sene düşünmüyorum bebek. düşündüğüm zaman inşallah olur..
aynen kızlar kıyafet büyük sorun olacak...
inşallah olur canm ama stres yapma yoksa çok zor olur...tatlım valla 2-3 sene sonra artık istiyo insan.bak benim de daha atama sıkıntım var ama dayanamıyorum bebiş istiyorum
inşallah canm..cannımm erteleme diyeceğim şimdi onuda demek kolay değil...umarım sen istediğin zamanda olur....hadi yarın herkes alışverişee hehehe
kendime kızıyom şimdi ...nie erteledik diye(hayırlısı artık nediim..Allah tüm isteyenlere versin inşallah...dediğin gibi kışlık yok (donacağız ordaaaaaa
inşallah olur canm ama stres yapma yoksa çok zor olur...
inşallah canm..
valla ben kıskandım sizi cilt ürünleri için gitcem yarın
kızlar hap kullanmayın ya ben hiç kullanmadım.. dengeyi altüst ediyormuş haplar...
git git reklam olmasın .d ile başlayan ürünleri iyi ...avsiye ederim canım...ha bir de ne alırsa 1-2 lira olan ürünler de var...ben bol bol aldım...gecenin bir vakti tıkınıyorum şimdi:)))
tamam canm yarın bakcam hemen:) ay ben de çok yapıyorum gece tıkınma olayını. ama pazartesiden itibaren son veriyorum buna ve sağlıklı yaşama geçiyorum
tamam canm yarın bakcam hemen:) ay ben de çok yapıyorum gece tıkınma olayını. ama pazartesiden itibaren son veriyorum buna ve sağlıklı yaşama geçiyorum
görüşürüz canm iyi gecelerrrrkızllaaarr ben kaçıyorum öptüm hepinizi... matarani tayininizi merak ediyorum hemen yaz olurmu inşallaaaaaahhhh beraber gidersiniz kocişinle
iyi geceler sana:))yazarım tabii..inşallah hiçbirimiz ayrılmayız...tek duam buuukızllaaarr ben kaçıyorum öptüm hepinizi... matarani tayininizi merak ediyorum hemen yaz olurmu inşallaaaaaahhhh beraber gidersiniz kocişinle
asker eşi olmak hakkatten kolay diiildir
eşimi çok özledm.eşimi çok özledim eşimi çok özledim....offff
ben de iyiyim canm eşim nöbetçi.. hafta sonu nöbetleri çok kötü oluyor ya(
selam canm...eh işte diyelim:)sen nasılsınn
evet bend egittim bugun optimuma belki karşılaşmışızdırD
kars van ağrı siirt yazdık ...bakalım...tercih dışıdd olabilir tabee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?