Asker Eşleri

Aynen ben de rahat edemiyorum hiç, istiyorum ki hep onlar gelsin.
Canım denizlcilerde durumlar nasıl, gemiye binip gidiyorlar mı öyle uzun uzun...

Ben de giyilip yıkanmamış tişörtüyle uyuyorum kaç gecedir. Sömürdüm kokusunu ohh misss

Son düzenleme:

ay çok güldüm ya birimiz yedimiz için diye altın alırsınız ama dikkat 7 kişilik yemeyin hamurişleri faln

he evet bende başladım bu pazartesi

Ben de başlamak istiyorum ama süt kuzum var, diyet yapamıyorum Umarım beklediğin sonucu alırsın canım.

ayeser merhaba nslsn? minik Levent nasıl? karsta havalar ısındı mı? biz sarıkamıştan ayrılırken iğne ucu kadar bile kara parçası yoktu

selam canım allah kavuştursun sizi de.keşke gözümüzü açsak kapatsakta seneye bugün olsa hem bizim de hakkaride 1 senemiz geçmiş olur

şimdi çok çabuk geçti diyeceğim bir sene ama birazcık kendimi kandırmış olurum..ki bizim doğum bebek vs. derken çok telaşemiz vardı bu geçen bir senede...bu dönemde ayrı olmak çoooook çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook daha zormuş

adanadan günaydın herkeseee..özellikle deneyimli ablalarıma bir sorum olacak.ben çeyizlerimi ayrı ayrı küçük çorap hurçlarına koydum.yani patikler,danteller vs.yaklaşık 10 tane oldu taşınırken bu minik hurçları neyin içine koysam acaba onu bulamadım.kestane kebap acele cevap

Son düzenleme:
ayeser merhaba nslsn? minik Levent nasıl? karsta havalar ısındı mı? biz sarıkamıştan ayrılırken iğne ucu kadar bile kara parçası yoktu

İyiyim canım. Miniğim 8 aylık oldu. Büyüyor kerata. Kendi başına yuvarlana yuvarlana oynuyor artık. Dişi hala çıkmadı bekliyoruz. Bu sıralar çıkacakmış doktor öyle söyledi. Pazartesi işe başlıyorum , yani yarın, babannesi bakacak kuzuma.
Senin minik ne yapıyor? Sen nerelerdesin? Tayin ne zaman?Aynı zamanda tayin görecektik biz sanırım :44: Sarıkamışa bir ara geldik. Martın ilk haftasıydı galiba geldiğimizde. Çok güzeldi kar ama. Orman da varya, süperdi. Hele damlardan sarkan buz sarkıtları Rus evleri olan lojmanlara gelmiştik bir arkadaşı ziyarete. Hem de askeri hastanye.

Daha büyük bir hurçta toplasan nasıl olur acaba canım, gerçi ben üğzerime alındım, pek deneyimli sayılmam, daha hiç taşınmadım. Olmadı koli de olabilir.

Daha büyük bir hurçta toplasan nasıl olur acaba canım, gerçi ben üğzerime alındım, pek deneyimli sayılmam, daha hiç taşınmadım. Olmadı koli de olabilir.

tatlım daha büyük hurçta toplamayı ben de düşündüm ama eşim öyle çok ağır olacağını söyledi.ama koli mantıklı

sllm ben evi son iki aydır topluyorum ve toplandıda bende ilk defa taşıncam herlade heycan yaptım vitrinlere varılana kadar herşey söküldü her şey kaldırılıdı sadece kullandığım gerekli eşyalar kaldı gereksizler hep kalktı sadece halılar yıkamaya gidicek bide be yaz eşyalar ciflencek okadar yardıma geleyimmi sizlerede ben diyarbakırdayım 10 güne kadar havalar burada kavurmaya başlar onuniçin önceden topladım ççünkü sıcakta zor oluyor tainimzde aydına çıktı temmuzda 4 gibi eşyalar gidiecek bede arkasından gidicem eşimde temmuz 28 nde gelcek o gelene kadar evimi yerleştititm meyil izni oruca denk gelio rahat ragat tutarızz

valla ben de topluyorum yavaş yavaş ama yardım edersen çok iyi olur

Sweetcim acaba sizin tayin nereye çıkacak çok merak ediyorum. Göle idi değil mi ilk tercih?

Sweetcim acaba sizin tayin nereye çıkacak çok merak ediyorum. Göle idi değil mi ilk tercih?

merhaba ayesercim, tayini beklemekten fenalık geldi. ilk tercihimiz göleydi ama eşime iç güvenlik kursu çıktı, biraz önce yolculadım ıspartaya komando okuluna gitti. bu da demek oluyor ki 5. bölgelerden biri gelecek bize tayin olarak, hakkari ya da şırnak gibi... göle olma ihtimali azaldı, 4. bölgeleri yazmıştık onlar da çıkmayacak sanırım. şu anda tek dua ettiğimiz şey havaalanına yakın bir yer olması.
yarın sabah 5te açıklanacakmış bu arada. giremedim kaç gündür eşimin hazırlıkları ile uğraşmaktan.
jandarma tayinleri açıklanmış hanımlar, hayırlı olsun hepinizin.
moralim çok bozuk. ev darmadağın, hiç bişey yapasım yok. eşim yolda. ne olacağımız belli değil. iyi ki sizler varsınız.

off bide kaz eti ben hiç gitmedim oraya izmir de doğdum büyüdüm siz aydına gidin ben oraya gideyim çok rahatt

Evet öyleymiş, hayırlısıysa çıksın diyorum, bana değil tabi SweetSeptember'a . Biz seneye tayin göreceğiz Kars'tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…