bayanlaaarrr beni de aranıza alırmısınız acaba? :26:
benim de müstakbel sözlüm askerinş. ben de bi süre sonra sizden olcam gerçi benim babam da asker yabancı değilim size
eşim denizci..:92:
gölcük'teyiz...
malesef olmuyor zaten memleketine gidiyorsun göçebe gibi bi anneme bi kayınvalideme eşyalar çantalarda böyle diken üstünde gibi hissediorum keşke kendi memleketimizde yaşayabilseydikte misafir gibi gidip gelseydik günlük ya :26:
ayy teşekkürederiiiiimmmm
somaliye gitti korsan avınaoff çok zor valla böyle ayrı kalmak...
evet ben de her gece yatarken ev telefonunu yanıma alıyorum lojmanda oturuyorum ben de şanslıyım o yüzdensabah 5-6 gibi arayabilirse arıyo ona bile seviniyorum
gemisi marmarise bağlı.tayin isticekti aslında bu sene fakat malum seyirde olduğu için kaldı yine orda...
gece gece güldüm yaa süper....haha can sıkıntısından zaten kendimizi vururuz cilt ürünlerineee
ay çok güldüm ya birimiz yedimiz için diye altın alırsınız ama dikkat 7 kişilik yemeyin hamurişleri faln
he evet bende başladım bu pazartesi
selam canım allah kavuştursun sizi de.keşke gözümüzü açsak kapatsakta seneye bugün olsa hem bizim de hakkaride 1 senemiz geçmiş olur
ayeser merhaba nslsn? minik Levent nasıl? karsta havalar ısındı mı? biz sarıkamıştan ayrılırken iğne ucu kadar bile kara parçası yoktu
adanadan günaydın herkeseee..özellikle deneyimli ablalarıma bir sorum olacak.ben çeyizlerimi ayrı ayrı küçük çorap hurçlarına koydum.yani patikler,danteller vs.yaklaşık 10 tane oldu taşınırken bu minik hurçları neyin içine koysam acaba onu bulamadım.kestane kebap acele cevap
Daha büyük bir hurçta toplasan nasıl olur acaba canım, gerçi ben üğzerime alındım, pek deneyimli sayılmam, daha hiç taşınmadım. Olmadı koli de olabilir.
sllm ben evi son iki aydır topluyorum ve toplandıda bende ilk defa taşıncam herlade heycan yaptım vitrinlere varılana kadar herşey söküldü her şey kaldırılıdı sadece kullandığım gerekli eşyalar kaldı gereksizler hep kalktı sadece halılar yıkamaya gidicek bide be yaz eşyalar ciflencek okadar yardıma geleyimmi sizleredeben diyarbakırdayım 10 güne kadar havalar burada kavurmaya başlar onuniçin önceden topladım ççünkü sıcakta zor oluyor tainimzde aydına çıktı temmuzda 4 gibi eşyalar gidiecek bede arkasından gidicem eşimde temmuz 28 nde gelcek o gelene kadar evimi yerleştititm meyil izni oruca denk gelio rahat ragat tutarızz
Sweetcim acaba sizin tayin nereye çıkacak çok merak ediyorum. Göle idi değil mi ilk tercih?
anam
göle derken ardahan göle mi bura bizim köy çok sevrler askerleri korkulcak biyer diil ohh mis gibi terağı kaşar peyniri hiç yemek yapma bide guymak offf :))
Sweetcim acaba sizin tayin nereye çıkacak çok merak ediyorum. Göle idi değil mi ilk tercih?
off bide kaz eti ben hiç gitmedim oraya izmir de doğdum büyüdüm siz aydına gidin ben oraya gideyim çok rahatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?