merhaba ayesercim, tayini beklemekten fenalık geldi. ilk tercihimiz göleydi ama eşime iç güvenlik kursu çıktı, biraz önce yolculadım ıspartaya komando okuluna gitti. bu da demek oluyor ki 5. bölgelerden biri gelecek bize tayin olarak, hakkari ya da şırnak gibi...göle olma ihtimali azaldı, 4. bölgeleri yazmıştık onlar da çıkmayacak sanırım. şu anda tek dua ettiğimiz şey havaalanına yakın bir yer olması.
yarın sabah 5te açıklanacakmış bu arada. giremedim kaç gündür eşimin hazırlıkları ile uğraşmaktan.
jandarma tayinleri açıklanmış hanımlar, hayırlı olsun hepinizin.
moralim çok bozuk. ev darmadağın, hiç bişey yapasım yok. eşim yolda. ne olacağımız belli değil.iyi ki sizler varsınız.
Canım benim ya , bozma moralini, daha birşey belli değilken hele hiç üzülme. Göle 5. bölge diye biliyordum ben. Yani en mahrum yerlerden. Yanlış mı biliyormuşum :44:
yok canım doğru biliyorsun, göle istiyorduk ama bu kursun çıkması demek göle çıkma ihtimali düşük demekmiş. göleye tayin olacaklara bu kurs çıkmıyormuş. yani iç güvenlik bölgesi değilmiş. iç güvenlik de işte terörün olduğu yerler demekmiş. kursun 2 haftası ısparta komando okulunda. bi hafta da ankarada olacak ama sonra hemen tayin olduğu yere gidecek. izin bile kullanamazmış sanırım. meyil izni var bi tek. hemen gitmesi gerekicek.
yok canım doğru biliyorsun, göle istiyorduk ama bu kursun çıkması demek göle çıkma ihtimali düşük demekmiş. göleye tayin olacaklara bu kurs çıkmıyormuş. yani iç güvenlik bölgesi değilmiş. iç güvenlik de işte terörün olduğu yerler demekmiş. kursun 2 haftası ısparta komando okulunda. bi hafta da ankarada olacak ama sonra hemen tayin olduğu yere gidecek. izin bile kullanamazmış sanırım. meyil izni var bi tek. hemen gitmesi gerekicek.
Şimdi anladım canım.Allah yardımcınız olsun... Keşke bizlerle tanışmadan şu bölgelere gidip gelselermiş.
ankaradayız canım. eşim gidecek tek başına,zaten büyük ihtimalle eş götürülemeyecek bi görevle gidicek.
üzülmee yaaa ailen inş ankaradadırrr destek olurlarrr
biz tanıştığımızda harbiyede okuyordu canım, ilk kurada çıksaydı diyoruz şimdi keşke, evlenmeden önce gider gelirdi.zaten o zmnlar da ayrı kalmıştık 3. bölgeye gitmişti.
evet ailem çok şükür ki yakında,aynı sitedeyiz. ama şu an onları bile görmek istemiyorum. ısrar ediyorlar çıkalım gezelim diye. yarın sabahtan hayatımız değişik bi yöne gidicek.
evet ailem çok şükür ki yakında,aynı sitedeyiz. ama şu an onları bile görmek istemiyorum. ısrar ediyorlar çıkalım gezelim diye. yarın sabahtan hayatımız değişik bi yöne gidicek.
İnsan bazen ailesine de mahcup oluyor değil mi, sanki askerle evlenerek suç i şlemiş, onlara dert olmuşuz gibi. Sürekli bizimle ilgili endişe içerisindenler.
İnsan bazen ailesine de mahcup oluyor değil mi, sanki askerle evlenerek suç i şlemiş, onlara dert olmuşuz gibi. Sürekli bizimle ilgili endişe içerisindenler.
şimdiden üzülüp strese sokma kendini cnm o hiç belli olmaz bizim geçen sene kurs çıkmayan bir çok arkadaş hakkariye bingöle gitti yani kurs çıktı diye illa oralar olacak diye birşey yok cnmmerhaba ayesercim, tayini beklemekten fenalık geldi. ilk tercihimiz göleydi ama eşime iç güvenlik kursu çıktı, biraz önce yolculadım ıspartaya komando okuluna gitti. bu da demek oluyor ki 5. bölgelerden biri gelecek bize tayin olarak, hakkari ya da şırnak gibi...göle olma ihtimali azaldı, 4. bölgeleri yazmıştık onlar da çıkmayacak sanırım. şu anda tek dua ettiğimiz şey havaalanına yakın bir yer olması.
yarın sabah 5te açıklanacakmış bu arada. giremedim kaç gündür eşimin hazırlıkları ile uğraşmaktan.
jandarma tayinleri açıklanmış hanımlar, hayırlı olsun hepinizin.
moralim çok bozuk. ev darmadağın, hiç bişey yapasım yok. eşim yolda. ne olacağımız belli değil.iyi ki sizler varsınız.
babam da emekli asker olduğu için anlıyorlar beni canım, ama yalnız bırakmak istemiyorlar işte, evlatlarının üzüldüğünü biliyorlar çünkü. babamla annemin tayin sorunu olmamıştı hiç annem öğretmen olduğu için, ama bizim işimiz sıkıntılı işte. eşimin yanında gidebilecek olsam biraz rahat edicem ama yanında bile olsam eve gelemeyecek bi görevi olacakmış zaten.3 ayda bir izne gelecekmiş tayin olduktan sonra. ben de her ay uçakla giderim diye umuyorum.
eşim doğudan dönünce iki tane kurban kesicem
babam da emekli asker olduğu için anlıyorlar beni canım, ama yalnız bırakmak istemiyorlar işte, evlatlarının üzüldüğünü biliyorlar çünkü. babamla annemin tayin sorunu olmamıştı hiç annem öğretmen olduğu için, ama bizim işimiz sıkıntılı işte. eşimin yanında gidebilecek olsam biraz rahat edicem ama yanında bile olsam eve gelemeyecek bi görevi olacakmış zaten.3 ayda bir izne gelecekmiş tayin olduktan sonra. ben de her ay uçakla giderim diye umuyorum.
eşim doğudan dönünce iki tane kurban kesicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?