Asker Eşleri

Canım benim ya , bozma moralini, daha birşey belli değilken hele hiç üzülme. Göle 5. bölge diye biliyordum ben. Yani en mahrum yerlerden. Yanlış mı biliyormuşum :44:

Canım benim ya , bozma moralini, daha birşey belli değilken hele hiç üzülme. Göle 5. bölge diye biliyordum ben. Yani en mahrum yerlerden. Yanlış mı biliyormuşum :44:

yok canım doğru biliyorsun, göle istiyorduk ama bu kursun çıkması demek göle çıkma ihtimali düşük demekmiş. göleye tayin olacaklara bu kurs çıkmıyormuş. yani iç güvenlik bölgesi değilmiş. iç güvenlik de işte terörün olduğu yerler demekmiş. kursun 2 haftası ısparta komando okulunda. bi hafta da ankarada olacak ama sonra hemen tayin olduğu yere gidecek. izin bile kullanamazmış sanırım. mehil izni var bi tek. hemen gitmesi gerekicek.

Son düzenleme:

üzülme ya allah hayırlı bi kapı açar inşallahh şehir olarak nerdesinizz

Şimdi anladım canım. Allah yardımcınız olsun... Keşke bizlerle tanışmadan şu bölgelere gidip gelselermiş.

ankaradayız canım. eşim gidecek tek başına,zaten büyük ihtimalle eş götürülemeyecek bi görevle gidicek.

Şimdi anladım canım. Allah yardımcınız olsun... Keşke bizlerle tanışmadan şu bölgelere gidip gelselermiş.

biz tanıştığımızda harbiyede okuyordu canım, ilk kurada çıksaydı diyoruz şimdi keşke, evlenmeden önce gider gelirdi.zaten o zmnlar da ayrı kalmıştık 3. bölgeye gitmişti.

biz tanıştığımızda harbiyede okuyordu canım, ilk kurada çıksaydı diyoruz şimdi keşke, evlenmeden önce gider gelirdi.zaten o zmnlar da ayrı kalmıştık 3. bölgeye gitmişti.

Hımm, benim eşim de 3. bölge çekmiş kurada. Yanlış hatırlamıyorsam bölge numarasını. Ben bu bölgeleri hep karıştırıyorum da. :26:

evet ailem çok şükür ki yakında,aynı sitedeyiz. ama şu an onları bile görmek istemiyorum. ısrar ediyorlar çıkalım gezelim diye. yarın sabahtan hayatımız değişik bi yöne gidicek.

İnsan bazen ailesine de mahcup oluyor değil mi, sanki askerle evlenerek suç i şlemiş, onlara dert olmuşuz gibi. Sürekli bizimle ilgili endişe içerisindenler.

evet ailem çok şükür ki yakında,aynı sitedeyiz. ama şu an onları bile görmek istemiyorum. ısrar ediyorlar çıkalım gezelim diye. yarın sabahtan hayatımız değişik bi yöne gidicek.

yeri gelio onlar bile istenmio bilirim eşinin yerini kimse tutamıo allahım hakkınızda neresi hayırlıysa orası olsun ama istediğin biyer çıkcakmış gibi hissediyorumm inş olur

İnsan bazen ailesine de mahcup oluyor değil mi, sanki askerle evlenerek suç i şlemiş, onlara dert olmuşuz gibi. Sürekli bizimle ilgili endişe içerisindenler.

babam da emekli asker olduğu için anlıyorlar beni canım, ama yalnız bırakmak istemiyorlar işte, evlatlarının üzüldüğünü biliyorlar çünkü. babamla annemin tayin sorunu olmamıştı hiç annem öğretmen olduğu için, ama bizim işimiz sıkıntılı işte. eşimin yanında gidebilecek olsam biraz rahat edicem ama yanında bile olsam eve gelemeyecek bi görevi olacakmış zaten.3 ayda bir izne gelecekmiş tayin olduktan sonra. ben de her ay uçakla giderim diye umuyorum.
eşim doğudan dönünce iki tane kurban kesicem

sürekli bizi düşünüolar üzülüyolar ama bizde sevdik ne yapalımmm izmirden diyarbakıra gelin geldim mesala canlı örnek benimm

bir de aynı şekilde üzülemezler biz gibi..aman kimse anlamıyor...birbirimiz dışında bizleriii

şimdiden üzülüp strese sokma kendini cnm o hiç belli olmaz bizim geçen sene kurs çıkmayan bir çok arkadaş hakkariye bingöle gitti yani kurs çıktı diye illa oralar olacak diye birşey yok cnm

Merak etme canım ya, o kadar kişi gidip geliyor oralara. Dilerim zaman çabucak geçer de hemencecik kavuşursunuz. Tercihlerinde çıkabilecek en iyi yer çıkar umarım.

ozamn senin için daha zor olurki canım bilmediğin bir memlekette 3 ay tek başına anneler sonra kayınanalar gelicek böyle daha çok stres olucan eğer böyle bi tain yeri olursa uçakla gider gelirsin çocuk varmı bilmiyorum ama zor olucakkk inş rahat bi yer olur

sağolun kızlar, iyi ki sizler varsınız gerçekten. bi sizinle rahat rahat konuşabiliyorum. aileme üzüldüğümü çakmasınlar diye belli edemiyorum.çocuk falan yok allahtan, eşim dönünce düşünüyoruz. inş tercihlerimizden birisi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…