şimdiden üzülüp strese sokma kendini cnm o hiç belli olmaz bizim geçen sene kurs çıkmayan bir çok arkadaş hakkariye bingöle gitti yani kurs çıktı diye illa oralar olacak diye birşey yok cnm
sağolun kızlar, iyi ki sizler varsınız gerçekten. bi sizinle rahat rahat konuşabiliyorum. aileme üzüldüğümü çakmasınlar diye belli edemiyorum.çocuk falan yok allahtan, eşim dönünce düşünüyoruz. inş tercihlerimizden birisi gelir.
sağolun kızlar, iyi ki sizler varsınız gerçekten. bi sizinle rahat rahat konuşabiliyorum. aileme üzüldüğümü çakmasınlar diye belli edemiyorum.çocuk falan yok allahtan, eşim nünce düşünüyoruz. inş tercihlerimizden birisi gelir.
çocuğu sordum çünkü benimde eşim 15 günlük görevler gidio ve kızım onu iki gün görmesse ateşlenip hasta oluyor atşeler içinde yanıyor 42 derece çıktı en sonki görevinde dün kızım 18 19 aylık o bile bilio babasının hissdeio sabah kalkarkakmaz anne babacı nerde dio babsı sigarayı baıraktı stersli dün çok mızmızlandı babasıda bağırdı ona kızdı yeter artık diye sus pus oldu gece ateşlendi sabaha kadar babacım babcım die sayıkladı çok düşkün oluyolar babalarınaa
merhaba hanımlar bende asker eşiyim şu an tuncelideyiz ve mersine tayinimiz çıktı çok mutluyum inşallah hayırlı olur hakkımızda tayini çıkan herkese hayırlı olsun.....
hangi şehrdesiniz şuanda?
ADANADAYIZ BİZ CANIM..SİZ
adananın neresindeydin sen canım sepici lojmanlarındamı.
asker eşi olmak hakkatten kolay diiildir
hemde hiiç kolay değil
eğer sabah 5 de açıklanacaksa son 14 saatimiz kaldı..Allahım herşeyin hayırlsınız verinn..saat sayıyorum artık şaka gibi
çocuk olunca daha zor oluyordur eminim kızlar, o yüzden erteledik biz de zaten. eşim yokken kaldırabileceğim bi yük değil. daha 10 aylık evliyiz biz, evlilik yıldönümümüzü bile kutlayamıcaz evimizde, eşim gitmiş olacak görevine.
selam kızlar coşmuşsunuz 3 gündür bakamıyorum, burda geleneksel kakava festivali vardı dün bitti, kenan doğulu- göksel-zülfü livaneli-özgün geldi süpedi 11 aydır kırklarelide bu kadar çok insan gördüm yazık bana insan yüzü görmemeye alışmışım görünce bi afalladım kalabalıktan sıkıldım falan sonra alıştım yavaş yavaş.
eeee sizler nasılsınız bakalım. harbi coşmuşsunuz doğuya gidecek olanlar bende varım 3 kişi değilsiniz bende olacam cilt bakımını falan birlikte yapalım, kokoş doğulular olarak çıkar gezeriz artık.
eğer sabah 5 de açıklanacaksa son 14 saatimiz kaldı..Allahım herşeyin hayırlsınız verinn..saat sayıyorum artık şaka gibi
İyiyim canım. Miniğim 8 aylık oldu. Büyüyor kerata. Kendi başına yuvarlana yuvarlana oynuyor artık. Dişi hala çıkmadı bekliyoruz. Bu sıralar çıkacakmış doktor öyle söyledi. Pazartesi işe başlıyorum , yani yarın, babannesi bakacak kuzuma.
Senin minik ne yapıyor? Sen nerelerdesin? Tayin ne zaman?Aynı zamanda tayin görecektik biz sanırım :44: Sarıkamışa bir ara geldik. Martın ilk haftasıydı galiba geldiğimizde. Çok güzeldi kar ama. Orman da varya, süperdi. Hele damlardan sarkan buz sarkıtlarıRus evleri olan lojmanlara gelmiştik bir arkadaşı ziyarete. Hem de askeri hastanye.
vakit geçmiyor kızlar, sabah nasıl olucak bilmiyorum, dua ediyorum hepimiz için
Allah yardımcın olsun cnm.sarıkmışın kaydırma birlik olduğunu bilmiyordum.çoçukla zor olmuştur iki ara da gezmek keşke gitseydin cnm onlar gelirdi sana aradaçook iyi anlıyorum..bizim için de öyleydi geçen sene bu zamanlar..kendimizi oyalamak için o akşam sinemaya gitmiştik ama iki filme :)) tabi öncesinde yemeğe vs....eve olabildiğince geç gelmek istemiştik...gelince de çay kahve tv..vs.. sabaha kadar oturmuştuk eşimle.ve ben 4buçuk aylık hamileydim..tabi bizim için ayrı önem taşıyordu tayin..ankaraya çok alışmıştık..eşimin 5.senesi evliliğimizin de 3. yılıydı..dolu dolu çok güzel bir 3 sene geçirmiştik..hayal gibi şimdi düşününce..herşeyi heryeri öyle özlüyorum ki.......sonra beklenen saat geldi ve 5i 10 geçe falan tlfnumuz çaldı...evet evet olmuştu..evet birlikte gidebileceğimiz bir yer...şehir merkezi olmasa da rahat bir ilçeydi: sarıkamış..7.tercihimiz.....terör yok, hastane var......mutlu olmuştuk....lakin kısa sürdü..meğer komando taburu yılın 9 ayını daha güneyde çok alakasız bi yerde geçiriyormuş...o günden itibaren de acabalar başladı..şöyle mi yapsak böyle mi..evi napsak, doğumu nerde yapıcam...ooofff düşündükçe hala çok yoruluyorum....umarım hakkınızda hayırlı olan yer olur..mekan önemli değil gerçekten, beraber olmak mühim olanı.....
çook iyi anlıyorum..bizim için de öyleydi geçen sene bu zamanlar..kendimizi oyalamak için o akşam sinemaya gitmiştik ama iki filme :)) tabi öncesinde yemeğe vs....eve olabildiğince geç gelmek istemiştik...gelince de çay kahve tv..vs.. sabaha kadar oturmuştuk eşimle.ve ben 4buçuk aylık hamileydim..tabi bizim için ayrı önem taşıyordu tayin..ankaraya çok alışmıştık..eşimin 5.senesi evliliğimizin de 3. yılıydı..dolu dolu çok güzel bir 3 sene geçirmiştik..hayal gibi şimdi düşününce..herşeyi heryeri öyle özlüyorum ki.......sonra beklenen saat geldi ve 5i 10 geçe falan tlfnumuz çaldı...evet evet olmuştu..evet birlikte gidebileceğimiz bir yer...şehir merkezi olmasa da rahat bir ilçeydi: sarıkamış..7.tercihimiz.....terör yok, hastane var......mutlu olmuştuk....lakin kısa sürdü..meğer komando taburu yılın 9 ayını daha güneyde çok alakasız bi yerde geçiriyormuş...o günden itibaren de acabalar başladı..şöyle mi yapsak böyle mi..evi napsak, doğumu nerde yapıcam...ooofff düşündükçe hala çok yoruluyorum....umarım hakkınızda hayırlı olan yer olur..mekan önemli değil gerçekten, beraber olmak mühim olanı.....
Allah yardımcın olsun cnm.sarıkmışın kaydırma birlik olduğunu bilmiyordum.çoçukla zor olmuştur iki ara da gezmek keşke gitseydin cnm onlar gelirdi sana arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?