ev toplamaktan yorulduuuuuuuuuuummmm heleki hakkari için topluyom ıyyyy dah beter oluyor.eşyalarıma son kez bakıyor gibiyim
canım evden eve nakliyata vermeyi düşünmediniz mi? gerçi yine de özel eşyaları toplamak gerekiyor ama:44:
çok zor iş taşınmak ya, yılllarca babamlarla tayin gördüm, şimdi de eşimle. gerçi keşke biz de taşınabilsek eşimle gidebilsem de
canım evden eve nakliyata vermeyi düşünmediniz mi? gerçi yine de özel eşyaları toplamak gerekiyor ama:44:
çok zor iş taşınmak ya, yılllarca babamlarla tayin gördüm, şimdi de eşimle. gerçi keşke biz de taşınabilsek eşimle gidebilsem de
oy maşallah kocaman olmuş annesi.benim yaramaz da 6 buçuk aylık..kucağımdan bir sn inmeden dolaşıp duruyoruz işte..bir an önce insin istiyorum artık kucaktan..gerçi bu haliyle emeklemeyi yürümeyi nasıl öğrenecek onu da çok merak ediyorum:) inş rahat atlatırsınız diş dönemini..bizde de yok...
malatyada annelerdeyim...hani antalyaya kayınvalidemlere gidicez diye konuşmuştuk...gittik ama en fazla 3 hafta kalabildim..normalde aramız iyidir problemimiz olmadı hiç, ve ayrıca kadıncağız sürekli beni memnun etmek için uğraştı..sürekli ikramlar servisler falan...ama ne biliiiim rahat edemedim...görümceme uyuz oluyorum ondan mıdır bilmem zaten oğlum o dönemlerde hep ağlıyodu..benim de pskolojim çok bozulmuştu...kaynana kayınbaba her yaptıkları söyledikleri batar oldu..ben de atladım geldim yeniden annemlere...yalan attık kalpleri kırılmasın diye eşim malatyaya yakın bi yerde taburuyla beraber, haftasonları izin alıp gelebilecekmiş, orda olunca sık sık görüşürüz dedik...tabi 3 ayboyunca hiç gelmeyince anlamışlardır yalan olduğunu:) aman ne biliiiim işte zor durumlar.....
evet ya sarıkamışın karı biz ayrılırken de süperdi....eşimin çalıştığı tabur gitmeseydi rus evlerinden istiycektik lojmanıolmadı işte..şimdi zavallı eşyalarımız ankarada depoda küflenip duruyo....
evet tayinimiz 2012....yarısı gidince kalan yarısı daha çabuk geçer diye avunmaya çalışıyoruz...siz nerden gelmiştiniz oraya,hı sen evlenip gelmiştin dimi..biz ankaradan gittiğimiz için batı tayinimiz 2. bölge bekliyoruz...belki 3.....umarım güzel olur herşey...
eşin yurtdışındaydı dimi.....tez zamanda vakit geçsin Allahım hepimiz içiiiiiinnn :)
aldım canım aldım kışlıkları vs kaldırdım bana da yetmedi...bende çıkıp tekrardan almayı düşünüyorum...işlere adıyorum kendimi...yoksa zaman geçmiyortatlişkom ne yaptın aldınmı hurçlardan bana yetmedi gidip bugün bi daha alcam.eşimin de bi hoşuna gitti alalım 5 paket daha diyo
ozaman şimdiden yığınlaman gerekiyor sende koş migrosa canımselam kızlar coşmuşsunuz 3 gündür bakamıyorum, burda geleneksel kakava festivali vardı dün bitti, kenan doğulu- göksel-zülfü livaneli-özgün geldi süpedi 11 aydır kırklarelide bu kadar çok insan gördüm yazık bana insan yüzü görmemeye alışmışım görünce bi afalladım kalabalıktan sıkıldım falan sonra alıştım yavaş yavaş.
eeee sizler nasılsınız bakalım. harbi coşmuşsunuz doğuya gidecek olanlar bende varım 3 kişi değilsiniz bende olacam cilt bakımını falan birlikte yapalım, kokoş doğulular olarak çıkar gezeriz artık.
ne oldu matarani nerdesin merak ettim neresi çıktı
merhaba ayesercim, tayini beklemekten fenalık geldi. ilk tercihimiz göleydi ama eşime iç güvenlik kursu çıktı, biraz önce yolculadım ıspartaya komando okuluna gitti. bu da demek oluyor ki 5. bölgelerden biri gelecek bize tayin olarak, hakkari ya da şırnak gibi...göle olma ihtimali azaldı, 4. bölgeleri yazmıştık onlar da çıkmayacak sanırım. şu anda tek dua ettiğimiz şey havaalanına yakın bir yer olması.
yarın sabah 5te açıklanacakmış bu arada. giremedim kaç gündür eşimin hazırlıkları ile uğraşmaktan.
jandarma tayinleri açıklanmış hanımlar, hayırlı olsun hepinizin.
moralim çok bozuk. ev darmadağın, hiç bişey yapasım yok. eşim yolda. ne olacağımız belli değil.iyi ki sizler varsınız.
öyle durumlar oluyorki ailen bile seni teskin edemiyor malesef. geçecek canım bugünler de geçecek biraz sabırevet ailem çok şükür ki yakında,aynı sitedeyiz. ama şu an onları bile görmek istemiyorum. ısrar ediyorlar çıkalım gezelim diye. yarın sabahtan hayatımız değişik bi yöne gidicek.
sizin içinde hayırlısı olsun canım, bende 2 paket aldım çok beğendik . eşim yarın gidip 3 paket daha alalım dedialdım canım aldım kışlıkları vs kaldırdım bana da yetmedi...bende çıkıp tekrardan almayı düşünüyorum...işlere adıyorum kendimi...yoksa zaman geçmiyor(
ozaman şimdiden yığınlaman gerekiyor sende koş migrosa canım
sabah belli olacak ...içim sıkılıyor çok fecibağırasım geliyorrr DDD
ahh canım bozma moralini diyeceğim ama elden ne gelir. eşinle yaşadıklarını yazdıkça çok üzülüyorum. inşallah yarın sabahj istediğiniz bir yer olur
öyle durumlar oluyorki ailen bile seni teskin edemiyor malesef. geçecek canım bugünler de geçecek biraz sabır
sizin içinde hayırlısı olsun canım, bende 2 paket aldım çok beğendik . eşim yarın gidip 3 paket daha alalım dedi
migrostan ne aldınız kızlar ben kaçırdım
iyiymiş cnm ya keşke ilçede migros olsaydı bende alırdım şok var onda da var mıki indirim bir bakayım gidincecancağızım cilt bakım ürünlerinde yüzde elli indirim vardı onlardan bahsediyordukkk
iyiymiş cnm ya keşke ilçede migros olsaydı bende alırdım şok var onda da var mıki indirim bir bakayım gidince
internet var şekerim artık internet üzerinde alışverişte usta oldum ayakkabı,çanta,kıyafet,gözlük hepsini netten alıyorumahhh ahhh yarama tuz bastın...bizdde işte doğuda bulamayız die alalım diyoduk...benim gibi alışveriş canavarı oln biri nağacak rda bilemiyorummm..üüüüüüüüü
şaka şaka eşim yanımda olsun,çayı kahvesi az olsun,birazda gezilecek yeri olsun yeter bana
internet var şekerim artık internet üzerinde alışverişte usta oldum ayakkabı,çanta,kıyafet,gözlük hepsini netten alıyorumne yapayım ıgdır merkezde mağazalar eşim evde değilki gidelim hafta 1 gün geliyo adam her zaman her zamanda gidilmiyo.
inş. öyle bir yer olur cnm da doğuda çay kahve daha çok oluyomuş aslında.geçen sene bura harektliymiş o yönden ta doğubeyazıta gidiyorlarmış çaya ama bu sene olmadı hiç.ama arada ziyerete geliyolar eşli.
ığdır yazdınız mı cnm.bizim bulunduğumuz yere yeni bölük.k.ve bölük.ast.gelecek bu sene keşke birisi kk dan tanıdık çıksa ne güzel olur.
Sizin sınıf farklıydı değil mi cnm ondankeşke öyle tanıdık biri olsa süper olr...burdada hiç olmadı çay vs...hşç bilgim yok aslında duyumlar dışında ...doğuda çok oluyomuş diye duydum o kadar biliyorum:)ama ığdır yoktu bizde(
Sizin sınıf farklıydı değil mi cnm ondan
bizimki düz piyade cnm.yok mu kızlar doğu bekleyenlerden yazanmuhabere canım eşimin sınıfı....
alın alın çok gerekiyor bebemmm:)üfff son9 saataaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet keşke beraber olabilsek ama malesef eşim tek gitmek zorunda,
bi açıklansaydı artık, kaç gündür ailece dua ediyoruz
kızzzzz nerdesin sen sabahtan beri optimumumu aldın naptın...hurçlar yetmedi yaa bana daha vrmıydı acaba...ben de battaniye yorgan felan koydum kıyafetler için tekrar almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?