Asker Eşleri

ev toplamaktan yorulduuuuuuuuuuummmm heleki hakkari için topluyom ıyyyy dah beter oluyor.eşyalarıma son kez bakıyor gibiyim

canım evden eve nakliyata vermeyi düşünmediniz mi? gerçi yine de özel eşyaları toplamak gerekiyor ama:44:
çok zor iş taşınmak ya, yılllarca babamlarla tayin gördüm, şimdi de eşimle. gerçi keşke biz de taşınabilsek eşimle gidebilsem de

canım evden eveye vercez de yinede dediğin gibi yorgan yastık ceyiz vs vs topluyorum.nakliyeciler çok kirli battaniyelere sarıp taşıyolar.ben de herşeyim temiz gitsin istiyorum.ev darma dağın oldu.ben de aynı sen gibi yıllarca babamlarla şimdide eşimle ordan oraya...

canım hayırlıssıyla inşallah gideriz kocişlerle bizde. aslında bizimde il içi daha belli olmadı benimki de belli değil ama yinede burda kalmicam sonuçta.

Canım kendi bişeyler yapmaya başlarsa, bunun tadını alırsa kucak istemez eminim. Şimdi bizimki yatıp yuvarlanıyor yerde. Kucak aramıyor hiç. Ama ben deçok mücadele ettim kucak alışmasın diye koltuğuna bırakıp hep uxzaktan ilgilendim onunla , sürekli konuştum. Bazen çenem ağrıyordu konuşmaktan. Çeşitli şebeklikler yapıp kucak alışmasını engelledim.
Benim de kayınvaldemle hiç bir sorunum yok anne gibidir evde,ama çok da rahat olamıyorsun tabi, ama şimdilik herşey yolunda.

tatlişkom ne yaptın aldınmı hurçlardan bana yetmedi gidip bugün bi daha alcam.eşimin de bi hoşuna gitti alalım 5 paket daha diyo
aldım canım aldım kışlıkları vs kaldırdım bana da yetmedi...bende çıkıp tekrardan almayı düşünüyorum...işlere adıyorum kendimi...yoksa zaman geçmiyor(
ozaman şimdiden yığınlaman gerekiyor sende koş migrosa canım
ne oldu matarani nerdesin merak ettim neresi çıktı

sabah belli olacak ...içim sıkılıyor çok fecibağırasım geliyorrrDDD

ahh canım bozma moralini diyeceğim ama elden ne gelir. eşinle yaşadıklarını yazdıkça çok üzülüyorum. inşallah yarın sabahj istediğiniz bir yer olur

evet ailem çok şükür ki yakında,aynı sitedeyiz. ama şu an onları bile görmek istemiyorum. ısrar ediyorlar çıkalım gezelim diye. yarın sabahtan hayatımız değişik bi yöne gidicek.
öyle durumlar oluyorki ailen bile seni teskin edemiyor malesef. geçecek canım bugünler de geçecek biraz sabır

sizin içinde hayırlısı olsun canım, bende 2 paket aldım çok beğendik . eşim yarın gidip 3 paket daha alalım dedi

alın alın çok gerekiyor bebemmm:)üfff son9 saataaaaaaaaaaaaaaaaaa

iyiymiş cnm ya keşke ilçede migros olsaydı bende alırdım şok var onda da var mıki indirim bir bakayım gidince

ahhh ahhh yarama tuz bastın...bizdde işte doğuda bulamayız die alalım diyoduk...benim gibi alışveriş canavarı oln biri nağacak rda bilemiyorummm..üüüüüüüüü

şaka şaka eşim yanımda olsun,çayı kahvesi az olsun,birazda gezilecek yeri olsun yeter bana

internet var şekerim artık internet üzerinde alışverişte usta oldum ayakkabı,çanta,kıyafet,gözlük hepsini netten alıyorumne yapayım ıgdır merkezde mağazalar eşim evde değilki gidelim hafta 1 gün geliyo adam her zaman her zamanda gidilmiyo.
inş. öyle bir yer olur cnm da doğuda çay kahve daha çok oluyomuş aslında.geçen sene bura harektliymiş o yönden ta doğubeyazıta gidiyorlarmış çaya ama bu sene olmadı hiç.ama arada ziyerete geliyolar eşli.
ığdır yazdınız mı cnm.bizim bulunduğumuz yere yeni bölük.k.ve bölük.ast.gelecek bu sene keşke birisi kk dan tanıdık çıksa ne güzel olur.

keşke öyle tanıdık biri olsa süper olr...burdada hiç olmadı çay vs...hşç bilgim yok aslında duyumlar dışında ...doğuda çok oluyomuş diye duydum o kadar biliyorum:)ama ığdır yoktu bizde(

evet keşke beraber olabilsek ama malesef eşim tek gitmek zorunda,
bi açıklansaydı artık, kaç gündür ailece dua ediyoruz

mesleğinden dolayı falan mı gidemiyoırsun?..böyle bir durumda en iyisi bebiş yapıp iki sene ücretsiz izne ayrılıp eşle beraber gitmek...ama tabi bunlar ayarlanabilen durumlar değil...hayırlısı....üç tane arkadaşım vardı tayinlerini çok merak ettiğim..şimdi sizleri de merak ediyorum

Hanımlar nasılsıız? Epey kaynatmışsınız takip edemedim vallahi Tayini belli olanlara hayırlı olsun öncelikle,inşallah hayırlı olur sizler için... Kayınvalidemi gönderdik bugün Çok iyi baktı bana sağolsun yaza tekrar gelecek. Okul kapanınca sen ankaraya gel diyor ama eşim istemiyor o sıcakta urfada napıcam bilmiyorum:44: Şimdiden çokk sıcak oldu buralar...Yarın da annecim geliyor okul kapanana kadar kalacak o da

kızzzzz nerdesin sen sabahtan beri optimumumu aldın naptın...hurçlar yetmedi yaa bana daha vrmıydı acaba...ben de battaniye yorgan felan koydum kıyafetler için tekrar almam lazım

zaman geçsin die dolaştım hihih:)canm bende tekrardan almayıdüşünüyorum...hatta gidecektim güya ama üşeniyorum şimdi de çıkmayaresmen boş boş vakit geçiriyorum hala...ayhhh patlıcammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…