Asker Eşleri

zaman geçsin die dolaştım hihih:)canm bende tekrardan almayıdüşünüyorum...hatta gidecektim güya ama üşeniyorum şimdi de çıkmayaresmen boş boş vakit geçiriyorum hala...ayhhh patlıcammmm

çok iyi yapmışsın canım.ben de eşime kalk gidelim diyorum yarın nöbetçi üşeniyo gelmeye :)))

evet canım iş durumumdan dolayı. 2 yıl tayin ya da izin alamam malesef, 2 yıl sonra girmem gerekn bi sınav var, o sınavı geçmeden tayin ya da izin hakkım yok. benim tek görev yerim ankara. bu iki yılda da eşim doğu görevini yapmak zorunda mecburen.sonra zaten ankaraya gelecek. yani eşim tayin olmasa bile zaten sınavdan dolayı bebek işini ertelemek zorundaydık.
tek derdim şimdi oralarda ne yapacak, gün sayıcam resmen.

gözün aydın canım:)benim annemlerde salı gğnğ gelcekler inşallah:):):)ev toplamama yardım edecekler

çok iyi yapmışsın canım.ben de eşime kalk gidelim diyorum yarın nöbetçi üşeniyo gelmeye :)))

daha bisürü vardı...hatta oradaki düzenleyiciler vs vardıya hepsinden alasım geldi..kutular,kapı arkası terliklik...hepsini çok beğendim

canım ne güzel yalnız bırakmıyor annenler hiç sizi, çok şanslısın. okulların kapanmasına da çok az kaldı. sıcaklar çok fena olur gerçekten oralarda, diyarbakırda kalmıştık ordan hatırlıyorum, ama evde olursun, izne de gidersiniz zaten aşırı sıcaklarda. kendine iyi bak tatlım, bi de bizim için dua et, sabahı bekliyoruz tayinimiz açıklanıcak:18:

derincim allah kavuştursun hemde gözünaydın ne güzel annen geliyo.bende çok özledim en erken haziran sonu temmuz ortasında gidebiliriz
matrani ne güzel seninde anneler geliyormuş yardım geçen yaz bizde annelerle gelmiştik hep birlikte yerleştirdik kısa zamnada çok iyi olmuştu

teşekkürler canım benim...Ben de hamileyim de aynı zamanda çalışıyorum en azından ilk zamanlar yardımcı olalım diye geliyorlar 2 gün kalmış canım seninkilerede

Allah sağlıcakla kucağına almayo basip etsin inşllh...heyecenlı bir hafta işte..yarın tayin belli olcak..ertesi gün annemler gelecek:))stresten ölecem zaten kendimi yemeğe adadım şu anlardada

evet canım annecim gelsin ya ben becerememde tek başıma bir de bende çalışıyorum...yetiştiremem çok tecrübesizim ben...ikinci tayinde alışırım sanırımm

Evet canım ben yemek falan yapamaz oldum,kokulara çok duyarlı oldum, bulantım arttı. Eşim aç kalmasın bari Evde yemek olsun Öğrencilerim öğrenmiş hamile olduğumu nasıl ağlıyorlar niye ağlıyosunuz dedim " Örtmenimmm senin bebeğin olacak bizi bırakacaksın artık bizi sevmezsinnn" dediler...Nasıl üzüldüm, bir saat konuştum ama inşallah tatmin olmuşlardır Ben de geçen sene tanıdım o sıcakları...evliliğimizin ilk bir ayında buradaydık felaket sıcaktı...Bakalaım bu yaz eşimin izinleri nasıl yapacaklar...Dayanamazsam giderim ankaraya annemlerde kayınvalidemlerde oradalar...Ayyy çok heyacanlı dua edicem canımmm,inşallah hayırlı bir yerler olur sizin için...Mutlaka yaz buraya okuldan gelince bakarım ben...Merakta bırakma...

Umarım tayinler sabaha açıklanır da bu işkende daha da uzamaz. Çok beklediniz.

Çok sağol canım benim.

Allah sağlıcakla kucağına almayo basip etsin inşllh...heyecenlı bir hafta işte..yarın tayin belli olcak..ertesi gün annemler gelecek:))stresten ölecem zaten kendimi yemeğe adadım şu anlardada

Amin canım...Evet çok heycanlı,bizde seneye yaşıycaz bu heyecanı...Yaz buraya merakla bekliyoruz sizi...

ben lovable ydim canm...bu ismi avukat olan bir arkadaş vardı bir ara o kullanmıştı:)hatırladın mı

aa lovable hatırladım seni..nişanlıydın o zaman sanırım...ne kadar oldu evleneli? hmm hatırladım hatta bu forumu ona tanıştıran isim de bendim:)))
tayin bekliyosunuz sanırım..hayırlısı inşallah

aa lovable hatırladım seni..nişanlıydın o zaman sanırım...ne kadar oldu evleneli? hmm hatırladım hatta bu forumu ona tanıştıran isim de bendim:)))
tayin bekliyosunuz sanırım..hayırlısı inşallah

bende hatırladımseni ama son zamanlardaydık forumun değil mi koptuk sonra malum olayları hatırlıyorsundur
evet nişanlıydım ben ozamanlar..ağustosta 3 sene olacak inşallh...eşimin şark sırası geldi..gideceğiz inşllh.işte yarın belli olacak:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…