zaman geçsin die dolaştım hihih:)canm bende tekrardan almayıdüşünüyorum...hatta gidecektim güya ama üşeniyorum şimdi de çıkmayaresmen boş boş vakit geçiriyorum hala...ayhhh patlıcammmm
mesleğinden dolayı falan mı gidemiyoırsun?..böyle bir durumda en iyisi bebiş yapıp iki sene ücretsiz izne ayrılıp eşle beraber gitmek...ama tabi bunlar ayarlanabilen durumlar değil...hayırlısı....üç tane arkadaşım vardı tayinlerini çok merak ettiğim..şimdi sizleri de merak ediyorum
Hanımlar nasılsıız? Epey kaynatmışsınız takip edemedim vallahiTayini belli olanlara hayırlı olsun öncelikle,inşallah hayırlı olur sizler için... Kayınvalidemi gönderdik bugün Çok iyi baktı bana sağolsun yaza tekrar gelecek. Okul kapanınca sen ankaraya gel diyor ama eşim istemiyor o sıcakta urfada napıcam bilmiyorum:44: Şimdiden çokk sıcak oldu buralar...Yarın da annecim geliyor okul kapanana kadar kalacak o da
çok iyi yapmışsın canım.ben de eşime kalk gidelim diyorum yarın nöbetçi üşeniyo gelmeye :)))
Hanımlar nasılsıız? Epey kaynatmışsınız takip edemedim vallahiTayini belli olanlara hayırlı olsun öncelikle,inşallah hayırlı olur sizler için... Kayınvalidemi gönderdik bugün Çok iyi baktı bana sağolsun yaza tekrar gelecek. Okul kapanınca sen ankaraya gel diyor ama eşim istemiyor o sıcakta urfada napıcam bilmiyorum:44: Şimdiden çokk sıcak oldu buralar...Yarın da annecim geliyor okul kapanana kadar kalacak o da
gözün aydın canım:)benim annemlerde salı gğnğ gelcekler inşallah:):):)ev toplamama yardım edecekler
teşekkürler canım benim...Ben de hamileyim de aynı zamanda çalışıyorum en azından ilk zamanlar yardımcı olalım diye geliyorlar2 gün kalmış canım seninkilerede
derincim allah kavuştursun hemde gözünaydın ne güzel annen geliyo.bende çok özledim en erken haziran sonu temmuz ortasında gidebiliriz
matrani ne güzel seninde anneler geliyormuş yardım geçen yaz bizde annelerle gelmiştik hep birlikte yerleştirdik kısa zamnada çok iyi olmuştu
canım ne güzel yalnız bırakmıyor annenler hiç sizi, çok şanslısın.okulların kapanmasına da çok az kaldı. sıcaklar çok fena olur gerçekten oralarda, diyarbakırda kalmıştık ordan hatırlıyorum, ama evde olursun, izne de gidersiniz zaten aşırı sıcaklarda. kendine iyi bak tatlım, bi de bizim için dua et, sabahı bekliyoruz tayinimiz açıklanıcak:18:
evet canım annecim gelsin ya ben becerememde tek başıma bir de bende çalışıyorum...yetiştiremem çok tecrübesizim ben...ikinci tayinde alışırım sanırımm
matarani ismin çok tanıdık geliyo....burası bi ara dolu doluydu o zamanlardan mısın yoksa
derincim allah kavuştursun hemde gözünaydın ne güzel annen geliyo.bende çok özledim en erken haziran sonu temmuz ortasında gidebiliriz
matrani ne güzel seninde anneler geliyormuş yardım geçen yaz bizde annelerle gelmiştik hep birlikte yerleştirdik kısa zamnada çok iyi olmuştu
Allah sağlıcakla kucağına almayo basip etsin inşllh...heyecenlı bir hafta işte..yarın tayin belli olcak..ertesi gün annemler gelecek:))stresten ölecem zaten kendimi yemeğe adadım şu anlardada
ben 2008 lerde de burdaydım da adım bu değildi:)sen de mi ozamanlardansın yoksa
Umarım tayinler sabaha açıklanır da bu işkende daha da uzamaz. Çok beklediniz.
evet aynen:)) 2008de burdaydım coolhakimeydim :)) sen? ama bu ismin de çok tanıdık geldi
ben lovable ydim canm...bu ismi avukat olan bir arkadaş vardı bir ara o kullanmıştı:)hatırladın mı
aa lovable hatırladım seni..nişanlıydın o zaman sanırım...ne kadar oldu evleneli? hmm hatırladım hatta bu forumu ona tanıştıran isim de bendim:)))
tayin bekliyosunuz sanırım..hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?