bende hatırladımseni ama son zamanlardaydık forumun değil mi koptuk sonra malum olayları hatırlıyorsundur
evet nişanlıydım ben ozamanlar..ağustosta 3 sene olacak inşallh...eşimin şark sırası geldi..gideceğiz inşllh.işte yarın belli olacak:18::18::18:
evet evet bilmem mi...adaletin kılıcı..devedikeni..dün gibi aklımda:))) Allah mutlu mesut etsin..bizim de4sene olcak ağustosta:))
çok heyecanlısındir biliyorum..bu gece uyku yok:) hadi hayırlısı
niklerde süpermiş hanievet evet bilmem mi...adaletin kılıcı..devedikeni..dün gibi aklımda:))) Allah mutlu mesut etsin..bizim de4sene olcak ağustosta:))
evet evet bilmem mi...adaletin kılıcı..devedikeni..dün gibi aklımda:))) Allah mutlu mesut etsin..bizim de4sene olcak ağustosta:))
normalde de görüşüyoruz o arkadaşla(modefeonur)...iletirim selamınıgörüşmüyorsanız tabiii
niklerde süpermiş hani
selam kızlarrrr. nasılsınız biz yeni geldik alışverişten yine ne varsa topladım:86:
oh ne güzel, neler aldın bakalım?
cilt bakım ürünleri aldın migrostan matarani ve özlemin tavsiyesi üzerine:) 2 tane tunik aldım etek, tayt aldım.. ee bir de market alışverişi yaptık. eşim en son isyanlardaydı
güle güle kullan canım hepisiciğini:)kullandıkça bizi hatırl
selam kızlarrrr. nasılsınız biz yeni geldik alışverişten yine ne varsa topladım:86:
oooohhhh biz burda ev toplayalım sen orda alışverişteiyi yapmışsın kuşum ben de kocişe ısrar ettim ama yarın nöbetçi olduğu için yan çizdi.bizde eve giriştik.. iyi sen kıyafet bulabilmişsin ben bişey bulamadım
ben de seneye aynı derde düşcemben yaz tatili için alışverişe başladım canm artık yazlıkta falan giymeye mersinde, o yüzden çok seçenek var buldum bir iki bişey:86:
iyi iyi hadi hayırlı olsun...abiye de alsaydın giycez ya hakkaride hacıııı
cilt bakım ürünleri aldın migrostan matarani ve özlemin tavsiyesi üzerine:) 2 tane tunik aldım etek, tayt aldım.. ee bir de market alışverişi yaptık. eşim en son isyanlardaydı
hahaha evet hacı ya bu gün gözüme çarptı bir iki tane hakkaride iyi gider diye düşündüm. değerledircem seçenekleri....
ben de pek kullanmıyorum canm ama ucuz geldi aldımmGüle güle kullan canım, ben de cildime bakacağım artık. sorunlu bir cildim yok ama bu sıralar çok boşlamıştım.
burası hakkari hacııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?