Asker Eşleri

evet evet bilmem mi...adaletin kılıcı..devedikeni..dün gibi aklımda:))) Allah mutlu mesut etsin..bizim de4sene olcak ağustosta:))
çok heyecanlısındir biliyorum..bu gece uyku yok:) hadi hayırlısı

evet evet bilmem mi...adaletin kılıcı..devedikeni..dün gibi aklımda:))) Allah mutlu mesut etsin..bizim de4sene olcak ağustosta:))

evet felaket heyecen...iki ün öncede modefonr(o bahsettiğimiz avukat arkadaş) da yazmıştı burda bni görüp...devedikeninin bahsi geçmişti:))ne günlerdi bu sıralar adını çok andık aman uzak olsun da

çok sağol canım...hayırlısı inşallah..dua edin :18::18::18:

normalde de görüşüyoruz o arkadaşla(modefeonur)...iletirim selamınıgörüşmüyorsanız tabiii

selam kızlarrrr. nasılsınız biz yeni geldik alışverişten yine ne varsa topladım:86:

oooohhhh biz burda ev toplayalım sen orda alışverişte iyi yapmışsın kuşum ben de kocişe ısrar ettim ama yarın nöbetçi olduğu için yan çizdi.bizde eve giriştik.. iyi sen kıyafet bulabilmişsin ben bişey bulamadım

ben de seneye aynı derde düşcem ben yaz tatili için alışverişe başladım canm artık yazlıkta falan giymeye mersinde, o yüzden çok seçenek var buldum bir iki bişey:86:

cilt bakım ürünleri aldın migrostan matarani ve özlemin tavsiyesi üzerine:) 2 tane tunik aldım etek, tayt aldım.. ee bir de market alışverişi yaptık. eşim en son isyanlardaydı

Güle güle kullan canım, ben de cildime bakacağım artık. sorunlu bir cildim yok ama bu sıralar çok boşlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…