Asker Eşleri

diyarbakır... bilmediğimiz bi ilçesi ve eşimin sınıfı dışında bi görev... çok kötü kızlar çok.. eşim arama motorunda burayı görmesin diye açık yazamıyorum, isteyene msj atarım.

diyarbakır... bilmediğimiz bi ilçesi ve eşimin sınıfı dışında bi görev... çok kötü kızlar çok.. eşim arama motorunda burayı görmesin diye açık yazamıyorum, isteyene msj atarım.
hayırlısı olsun cnm üzülme lütfen neresi özelden atar mısın cnm.sınıfının dışında olmasına çok şaşırdım cnm

Son düzenleme:
evett arkadaşlar...belli oldu...oukldayım şu an size haber vereyim diye girdim..AĞRI..ben adanayı nasıl bırakacağım((

evett arkadaşlar...belli oldu...oukldayım şu an size haber vereyim diye girdim..AĞRI..ben adanayı nasıl bırakacağım((
olsun yine iyi cmm ay yakınlaştık senle 1-1.5 saat aramızhayırlı olsun cnm diğer yerlere göre iyi bir yer gerçekten üzülme hiç kaçıncı bölge merkez mi cnm

günaydın kızlar bizim tain çıkmadı çok mutluyummmmmmmm ...öpüyorumm herkesi..

Dilercimmm gözünüz aydın olsun o zaman tayin çıkmamış

Neresi ki ilçesi hayırlısı olsun artık ya birde sınıf dışı görev nasıl oluyorki..Eşimde kalmıştı diyarbakırda ..

Hayırlısı olsun tayininiz merkezmi ilçe filanmı geideceğiniz yerr

kızlar nerdesiniz erkenden açtım bekliyorum hadi çatladım burda inş. ii yerler olmuştur

Günaydınnn ayşecimm

günaydın handan abla çok heyecanlandım sabahtan beri girip bakıyorum arkadaşlar yazmış mı diye.seneye halim ne olacak bakalım

hayırlısı olsun canım, neden sınıfı dışında bir görev anlamadım. acaba alacağı kurs ile ilgili olabilir mi?

kızlar nerdesiniz erkenden açtım bekliyorum hadi çatladım burda inş. ii yerler olmuştur
günaydın ayşeciğim

sizin için de hayırlı olsun canım. merkez mi ,ilçe mi

günaydın arkadaşlarr , moralleri bozmak yokkk

günaydın handan abla çok heyecanlandım sabahtan beri girip bakıyorum arkadaşlar yazmış mı diye.seneye halim ne olacak bakalım

Günaydınn canımm ben bile öyleyim bakıyorum süreklii kim nereye gidecek diye seneye sizedemi var tayin 2 senelik ti demi sizinde

Nilgüncüm günaydınn canımm

günaydın lacey ablacım ismin neydi sakıncası yoksa

herkese teşekkürler arkadaşlar..tenefüste girip bakabiliyorum....ağrı merkez bizim...ağrı kakkında lojmanlar hakkında bilgisi olan varsa lütfen bişeler yazın...fotolar beni çok gerdi(lojmanlar yeniymiş doğru mu?

bende öyle duymuştum cnm lojmanlar iyiymiş cnm

canım ben diyarbakırdayım neresi bana özelden atsana yerinzii...hayırlı olsun bu arada
hayırlı olsun canım merkez olduktan sonra hiç üzülme ya ben diyarbakırı hiç istemeyerek geldik gitmek istemiyorum bak çok sevdim burayı...
çıkmadı ablacım ya çok sevindik biz kaç gündüz gitçez die strestenöldük valla ...ama çok şükür çıkmadı...

neredesiniz bizde diyarbakırdayızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…