sabah 5 te belli olacak hanımlar, az kaldı. vakit geçmiyor, inş hepimizin gönlüne göre olur.
hayırlısı olsun cnm üzülme lütfen neresi özelden atar mısın cnm.sınıfının dışında olmasına çok şaşırdım cnmdiyarbakır... bilmediğimiz bi ilçesi ve eşimin sınıfı dışında bi görev... çok kötü kızlar çok.. eşim arama motorunda burayı görmesin diye açık yazamıyorum, isteyene msj atarım.
olsun yine iyi cmm ay yakınlaştık senle 1-1.5 saat aramızevett arkadaşlar...belli oldu...oukldayım şu an size haber vereyim diye girdim..AĞRI..ben adanayı nasıl bırakacağım((
günaydın kızlar bizim tain çıkmadı çok mutluyummmmmmmm ...öpüyorumm herkesi..
diyarbakır... bilmediğimiz bi ilçesi ve eşimin sınıfı dışında bi görev... çok kötü kızlar çok.. eşim arama motorunda burayı görmesin diye açık yazamıyorum, isteyene msj atarım.
evett arkadaşlar...belli oldu...oukldayım şu an size haber vereyim diye girdim..AĞRI..ben adanayı nasıl bırakacağım((
kızlar nerdesiniz erkenden açtım bekliyorum hadi çatladım burda inş. ii yerler olmuştur
diyarbakır... bilmediğimiz bi ilçesi ve eşimin sınıfı dışında bi görev... çok kötü kızlar çok.. eşim arama motorunda burayı görmesin diye açık yazamıyorum, isteyene msj atarım.
günaydın ayşeciğimkızlar nerdesiniz erkenden açtım bekliyorum hadi çatladım burda inş. ii yerler olmuştur
evett arkadaşlar...belli oldu...oukldayım şu an size haber vereyim diye girdim..AĞRI..ben adanayı nasıl bırakacağım((
günaydın handan abla çok heyecanlandım sabahtan beri girip bakıyorum arkadaşlar yazmış mı diye.seneye halim ne olacak bakalım
günaydın lacey ablacım ismin neydi sakıncası yoksahayırlısı olsun canım, neden sınıfı dışında bir görev anlamadım. acaba alacağı kurs ile ilgili olabilir mi?
günaydın ayşeciğim
sizin için de hayırlı olsun canım. merkez mi ,ilçe mi
günaydın arkadaşlarr , moralleri bozmak yokkk
bende öyle duymuştum cnm lojmanlar iyiymiş cnmherkese teşekkürler arkadaşlar..tenefüste girip bakabiliyorum....ağrı merkez bizim...ağrı kakkında lojmanlar hakkında bilgisi olan varsa lütfen bişeler yazın...fotolar beni çok gerdi(lojmanlar yeniymiş doğru mu?
canım ben diyarbakırdayım neresi bana özelden atsana yerinzii...hayırlı olsun bu aradadiyarbakır... bilmediğimiz bi ilçesi ve eşimin sınıfı dışında bi görev... çok kötü kızlar çok.. eşim arama motorunda burayı görmesin diye açık yazamıyorum, isteyene msj atarım.
hayırlı olsun canım merkez olduktan sonra hiç üzülme ya ben diyarbakırı hiç istemeyerek geldik gitmek istemiyorum bak çok sevdim burayı...evett arkadaşlar...belli oldu...oukldayım şu an size haber vereyim diye girdim..AĞRI..ben adanayı nasıl bırakacağım((
çıkmadı ablacım ya çok sevindik biz kaç gündüz gitçez die strestenöldük valla ...ama çok şükür çıkmadı...
Dilercimmm gözünüz aydın olsun o zaman tayin çıkmamış
Neresi ki ilçesi hayırlısı olsun artık ya birde sınıf dışı görev nasıl oluyorki..Eşimde kalmıştı diyarbakırda ..
Hayırlısı olsun tayininiz merkezmi ilçe filanmı geideceğiniz yerr
Günaydınnn ayşecimm
canım ben diyarbakırdayım neresi bana özelden atsana yerinzii...hayırlı olsun bu arada
hayırlı olsun canım merkez olduktan sonra hiç üzülme ya ben diyarbakırı hiç istemeyerek geldik gitmek istemiyorum bak çok sevdim burayı...
çıkmadı ablacım ya çok sevindik biz kaç gündüz gitçez die strestenöldük valla ...ama çok şükür çıkmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?