Asker Eşleri

günaydın herkese tayini çıkan arkadaşlar yerleriniz hayırlı olsun...matarani inan çok mutluyum şimdi gidiyorsun değil mi eşinle?valla inan en az senin kadar sevindim.hayurlı olsun canım benim.

yok canım kurdoğlunda diilz sivildeyiz lojman çıktı ama üç kuyulardaki gitmedik migrosun orda oturuyoruzz yada babil diyim ikisinin arasındayızz 7. kolordudamı siznki

yok canım kurdoğlunda diilz sivildeyiz lojman çıktı ama üç kuyulardaki gitmedik migrosun orda oturuyoruzz yada babil diyim ikisinin arasındayızz 7. kolordudamı siznki

anladım canım bizimki iç tedarikte lojmanın hemen karşısında eşimin yeriiisizin ki pirinçlik yada devegeçidi falan mı

tayini çıkanlara hayırlı olsun kızlar,
benim moralim çok bozuk. eşim de ailelerimiz de telaş içinde. isteyenlere msj attım özelden.
elimden hiçbişey gelmemesi ne zormuş. paşa paşa gidecek resmen eşim, inş sağ salim döner bana. başka bişey istemiyorum

canım çok üzüldüm valla neden gidemiyorsun lojmann mı yokmuş

canım çok üzüldüm inş. hayırlısıyla görevi tmamlar gelirAllah yardımcınız olsun seneye bizimde durum öyle olcak gibi ben gidemiycem galiba

bi tanıdığımızın da yeni bebeği olmuştu, kaç yıldır olmuyordu. adamın tayini aile götürülemeyecek bi yere çıkmış. kadıncağız bebişle napıcak şimdi bilmiyorum.

yok canım ben tayin olamam, zaten gittiği ilçe de gidilecek bi yer değil. karakolda görev yapacakmış.

canım hayırlısı olsun...benim de gidip gitmeyeceğim belli değil.hakkarinin alay komutanı eş getirmeye karşıymış.getirenlerin de balkona bile çıkmasına izin vermiyomuş.moralimiz çok bozuk valla il içini beklicez şimdi.bu arada sen ne iş yapıyosun

canım ya çok zor valla, eşlerin yalnız gitmesi de ayrı bi dert ama eş götürülmesi tehlikeli yerler hep. gitsek bile yapayalnız kalacağız.
ankarada görevliyim canım ben başbakanlıkta uzman yardımcısıyım. 2 yıl sonra uzman olana kadar tayinim çıkamıyor. 2 yıl sonra da zaten eşim gelir ankaraya.kendimi bu iki yıl içinde kariyerime adamaya karar verdim yoksa kafayı yiyeceğim:18:

Seneye çıkarmı tayinn neyse iyiolmuş çıkmadığı sen mennunsun diyarbakırdan

yüksekovada 2 arkadşımız var onlar nasıl gittiler ki hemde lojman da bile değiller il içi ne zaman belli olacak peki

eş götürülemeyecek yerlere neden evli ve çocuklu adamları tayin ederler anlamıyorum, isyan edesim geliyor artık

evett arkadaşlar...belli oldu...oukldayım şu an size haber vereyim diye girdim..AĞRI..ben adanayı nasıl bırakacağım((

diyarbakır... bilmediğimiz bi ilçesi ve eşimin sınıfı dışında bi görev... çok kötü kızlar çok.. eşim arama motorunda burayı görmesin diye açık yazamıyorum, isteyene msj atarım.

Hayırlı olsun hanımlar, inşallah sizi şaşırtır bu yerler, çok memnun kalırsınız. Bütün temennim bu yönde. Allah bütün askerlerimizi korusun.Amin.

eş götürülemeyecek yerlere neden evli ve çocuklu adamları tayin ederler anlamıyorum, isyan edesim geliyor artık

Diyarbakırlılar memnun gibi yerinden canım, umarım sizin için de öyle olur. Kendini toparlayıp güçlü olmaya çalış, eşine de moral vermen lazım. Sana ihtiyacı var. Ona destek olman gerek. Elden birşey gelmiyor.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…