canım biz istemiyorduk zaten çıkmasını muhtemel gelmişti üzülmüştük ama çıkmadı şükürler olsun...rüyanaz cnm uzattınız mı ondan mı çıkmadı sizin tayininiz
neredesiniz bizde diyarbakırdayızzz
canım biz istemiyorduk zaten çıkmasını muhtemel gelmişti üzülmüştük ama çıkmadı şükürler olsun...
öylemi biz merkezdeyiz kurdoğlunda siz ayy bide aynı lojmandan çıkıomuşuz şimdi...
yok canım kurdoğlunda diilz sivildeyiz lojman çıktı ama üç kuyulardaki gitmedik migrosun orda oturuyoruzz yada babil diyim ikisinin arasındayızz7. kolordudamı siznki
anladım canım bizimki iç tedarikte lojmanın hemen karşısında eşimin yeriiisizin ki pirinçlik yada devegeçidi falan mı
hat bakımda canım 7 kolorduda
anladım cnm taincimisiz siz
bı yıl tainciyiz aydına gidiyoruzz
tayini çıkanlara hayırlı olsun kızlar,
benim moralim çok bozuk. eşim de ailelerimiz de telaş içinde. isteyenlere msj attım özelden.
elimden hiçbişey gelmemesi ne zormuş. paşa paşa gidecek resmen eşim, inş sağ salim döner bana. başka bişey istemiyorum
tayini çıkanlara hayırlı olsun kızlar,
benim moralim çok bozuk. eşim de ailelerimiz de telaş içinde. isteyenlere msj attım özelden.
elimden hiçbişey gelmemesi ne zormuş. paşa paşa gidecek resmen eşim, inş sağ salim döner bana. başka bişey istemiyorum
canım çok üzüldüm valla neden gidemiyorsun lojmann mı yokmuş
yok canım ben tayin olamam, zaten gittiği ilçe de gidilecek bi yer değil. karakolda görev yapacakmış.
canım hayırlısı olsun...benim de gidip gitmeyeceğim belli değil.hakkarinin alay komutanı eş getirmeye karşıymış.getirenlerin de balkona bile çıkmasına izin vermiyomuş.moralimiz çok bozuk valla il içini beklicez şimdi.bu arada sen ne iş yapıyosun
canım ben diyarbakırdayım neresi bana özelden atsana yerinzii...hayırlı olsun bu arada
hayırlı olsun canım merkez olduktan sonra hiç üzülme ya ben diyarbakırı hiç istemeyerek geldik gitmek istemiyorum bak çok sevdim burayı...
çıkmadı ablacım ya çok sevindik biz kaç gündüz gitçez die strestenöldük valla ...ama çok şükür çıkmadı...
canım hayırlısı olsun...benim de gidip gitmeyeceğim belli değil.hakkarinin alay komutanı eş getirmeye karşıymış.getirenlerin de balkona bile çıkmasına izin vermiyomuş.moralimiz çok bozuk valla il içini beklicez şimdi.bu arada sen ne iş yapıyosun
evett arkadaşlar...belli oldu...oukldayım şu an size haber vereyim diye girdim..AĞRI..ben adanayı nasıl bırakacağım((
diyarbakır... bilmediğimiz bi ilçesi ve eşimin sınıfı dışında bi görev... çok kötü kızlar çok.. eşim arama motorunda burayı görmesin diye açık yazamıyorum, isteyene msj atarım.
eş götürülemeyecek yerlere neden evli ve çocuklu adamları tayin ederler anlamıyorum, isyan edesim geliyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?