Diyarbakırlılar memnun gibi yerinden canım, umarım sizin için de öyle olur. Kendini toparlayıp güçlü olmaya çalış, eşine de moral vermen lazım. Sana ihtiyacı var. Ona destek olman gerek. Elden birşey gelmiyor.:44:
Diyarbakırlılar memnun gibi yerinden canım, umarım sizin için de öyle olur. Kendini toparlayıp güçlü olmaya çalış, eşine de moral vermen lazım. Sana ihtiyacı var. Ona destek olman gerek. Elden birşey gelmiyor.:44:
diyarbakırdayım memnunumda çokta seviyorum izmir gibi bi yerden gelmeme rağmen sadece arkadaş ortamı yok buranınn yani benim açımdan belkki görüşenler vardır bilemem... bide olayları bire bir görmek burada gece rüyalrıma giiryor sinrilerim geriliyor olaylar olmasa yada lojmanda aolsam emekli olana kadar burada kal deseler off demeden kalırdım eşimleee
ne güzel canım, çok şanslısın. diyarbakırda havacıların yeri çok çok güzel biliyorum. gezmeye bile oraya giderdik biz ben küçükken babamın görevinde. ama benim eşimin görev yeri diyarbakıra 2-3 saat uzaklıkta, allahın dağı. dağın başında bi karakol... kafayı yememek için ne yapsam bilmiorum
canım eşim jandarma havacı ...havacıların lolmanları başllı başıan bi şehir herşeyleri var ya bizde oraya gezmeye gidiyoduk parkına yemek yemeye yada alışverişe arabamızı sattık tan sonra sadece bi ker egidebildik çok güzel gerçekten yaşıyolar resmen
canım sende kendini işine ver yüksel daha iyi yerlere gel inş sonra banada torpil bul nede olsa başbaknlıktaymıssıneşinlede ayda 1 iki haftada bir görüşürsünüz inş sıkma canını sağ salim gelsinler yeter iyi olduğunu bil oda yeter ona desetek ol zaten senden ayrılacağı için çok üzgündr desetek ol bi hayır vardır de sanada biz burda destek oluruz milyonlarca karı kuvvetleri var burdaa
yüksekovada 2 arkadşımız var onlar nasıl gittiler ki hemde lojman da bile değiller il içi ne zaman belli olacak peki
canım ya çok zor valla, eşlerin yalnız gitmesi de ayrı bi dert ama eş götürülmesi tehlikeli yerler hep. gitsek bile yapayalnız kalacağız.
ankarada görevliyim canım ben başbakanlıkta uzman yardımcısıyım. 2 yıl sonra uzman olana kadar tayinim çıkamıyor. 2 yıl sonra da zaten eşim gelir ankaraya.kendimi bu iki yıl içinde kariyerime adamaya karar verdim yoksa kafayı yiyeceğim:18:
eş götürülemeyecek yerlere neden evli ve çocuklu adamları tayin ederler anlamıyorum, isyan edesim geliyor artık
Karacı piyade subayların tayin yerleri sabah 5 te açıklandı ...Van
yaa ablacım ne bileyim biri öyle diyor biri böyle baya canımız sıkıldı yaa..il içiler 1 ay sonra açıklanacak. ben de evi topluyorum acele mi ettim acaba
Olmuyor be hayatım maalesef bizde 1 kere şark yptık sınıfta önemli bu konuda rütbe ve seneye bakılarakta yolluyorlar işte...
Hayırlı olsun sizindee van merkezmi ilçemiyoksa
[/QU
Teşekkür ederim.Merkez ama yinede tereddütlüyüm ilk kez doğu ya gideceğim nişanlıyım henüz evliliğimin en güzel günlerini orada geçirmek nasıl olacak bilemiyorum
Serpil varya o yüksekovada mennundu hatta güvenli filan diyordu o olsada keşke daha detaylı anlatırdı sana ..Bencede biraz daha bekle istersen ona göre hareket edersin ...
aslında kullanmadığım şeyleri kaldırıyorum zaten eşimle gidemesem bile burda kalmicam
Olmuyor be hayatım maalesef bizde 1 kere şark yptık sınıfta önemli bu konuda rütbe ve seneye bakılarakta yolluyorlar işte...
[/QU
Teşekkür ederim.Merkez ama yinede tereddütlüyüm ilk kez doğu ya gideceğim nişanlıyım henüz evliliğimin en güzel günlerini orada geçirmek nasıl olacak bilemiyorum
Merkez olması çok iyi, ben de evlenip Kars'a geldim. Evliliğimin ilk yılları burda yalnız geçiyor. Eşim burdan Afganistana gitti. Ben kaldım burdaHerkesin hayatı ne kadar karışık. Herkeste ayrı bir ayrılık telaşı... Endişelenmene hiç gerek yok. Bence çıkabiliecek en iyi yerlerden biri çıkmış size. Sanırım biz de yazmıştık Van'ı.
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız ilk tepkimiz zaten en azından havaalanı var olduMerkez olması çok iyi, ben de evlenip Kars'a geldim. Evliliğimin ilk yılları burda yalnız geçiyor. Eşim burdan Afganistana gitti. Ben kaldım burdaHerkesin hayatı ne kadar karışık. Herkeste ayrı bir ayrılık telaşı... Endişelenmene hiç gerek yok. Bence çıkabiliecek en iyi yerlerden biri çıkmış size. Sanırım biz de yazmıştık Van'ı. Herşeyin hayırlısı sizin içinde öyle umarım bundan sonra eşinizden hiç ayrılmazsınız.
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız ilk tepkimiz zaten en azından havaalanı var olduHerşeyin hayırlısı sizin içinde öyle umarım bundan sonra eşinizden hiç ayrılmazsınız.
[/QU
İlk gidileceği için mutlka bir endişe duyulur ama vanda güzeldirherhalde benim abim kalmıştı orada yıllar önce çatakdaydı hatta ..Moralinibozma sakın hepimiz bir şekilde gittik doğuya bende evlendim gittim kimseyi tanımıyorsun ama zamanla arkadaşların filan oluyor vakit geçiyor işte..
Serpil varya o yüksekovada mennundu hatta güvenli filan diyordu o olsada keşke daha detaylı anlatırdı sana ..Bencede biraz daha bekle istersen ona göre hareket edersin ...
aslında kullanmadığım şeyleri kaldırıyorum zaten eşimle gidemesem bile burda kalmicam
Sen adanadaydın demii yanlış hatırlamıyorsam ailen filan damı orada
İlk gidileceği için mutlka bir endişe duyulur ama vanda güzeldirherhalde benim abim kalmıştı orada yıllar önce çatakdaydı hatta ..Moralinibozma sakın hepimiz bir şekilde gittik doğuya bende evlendim gittim kimseyi tanımıyorsun ama zamanla arkadaşların filan oluyor vakit geçiyor işte..
Teşekkür ederim destekleriniz için alışacağız mecbur fedakar olmak zorundayız
Sen adanadaydın demii yanlış hatırlamıyorsam ailen filan damı orada
evet ablacım adanadayayız ben adanalıyım aslen.ama annem ve babam fransada yaşıyorlarben adanada tek kalamam çünkü bi bayanın tek kalacağı kadar güvenli bir memleket değil. eşim de kendi memleketinde bana ev tutmak istiyo ama ne yaparım orda bilmiyorum hiç istemiyorum inşallah kocişimin yanında giderim. 1 ay nasıl dayanacaz bilmiyorum sıka sıka diş kalmadın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?