Asker Eşleri

ayesercim keşke merkez olsaydı ama merkez 3. bölge bize. ilçesine çıktı. görevi de çok kötü. destek olacak söz bulamıyorum eşime. neresinden tutsam elimde kalıyor. kayınvalidemi aradım, birbirimize destek olalım diye, ikimiz de destek olamadık, kafayı yicez iki kadın. oğlunu aramaya korkuyor artık o da, ağlayacağım üzülecek diyor. ben de arayamıyorum bile eşimi.

diyarbakırdayım memnunumda çokta seviyorum izmir gibi bi yerden gelmeme rağmen sadece arkadaş ortamı yok buranınn yani benim açımdan belkki görüşenler vardır bilemem... bide olayları bire bir görmek burada gece rüyalrıma giiryor sinrilerim geriliyor olaylar olmasa yada lojmanda aolsam emekli olana kadar burada kal deseler off demeden kalırdım eşimleee

ne güzel canım, çok şanslısın. diyarbakırda havacıların yeri çok çok güzel biliyorum. gezmeye bile oraya giderdik biz ben küçükken babamın görevinde. ama benim eşimin görev yeri diyarbakıra 2-3 saat uzaklıkta, allahın dağı. dağın başında bi karakol... kafayı yememek için ne yapsam bilmiorum

canım eşim jandarma havacı ...havacıların lolmanları başllı başıan bi şehir herşeyleri var ya bizde oraya gezmeye gidiyoduk parkına yemek yemeye yada alışverişe arabamızı sattık tan sonra sadece bi ker egidebildik çok güzel gerçekten yaşıyolar resmen
canım sende kendini işine ver yüksel daha iyi yerlere gel inş sonra banada torpil bul nede olsa başbaknlıktaymıssın eşinlede ayda 1 iki haftada bir görüşürsünüz inş sıkma canını sağ salim gelsinler yeter iyi olduğunu bil oda yeter ona desetek ol zaten senden ayrılacağı için çok üzgündr desetek ol bi hayır vardır de sanada biz burda destek oluruz milyonlarca karı kuvvetleri var burdaa

canım ya çok sağol, inşallah sağlıkla atlatırız bu zor günleri. desteğiniz için hepinize çok teşekkürler hanımlar

yüksekovada 2 arkadşımız var onlar nasıl gittiler ki hemde lojman da bile değiller il içi ne zaman belli olacak peki

yaa ablacım ne bileyim biri öyle diyor biri böyle baya canımız sıkıldı yaa..il içiler 1 ay sonra açıklanacak. ben de evi topluyorum acele mi ettim acaba

Son düzenleme:

evet canım en iyisi en azından kafan oyalanaır ben de formasyon ve kpss için uğraşırım gidemezsem artık.çocuk yapamadık bari kariyer yapalım değil miavunuruz biraz

eş götürülemeyecek yerlere neden evli ve çocuklu adamları tayin ederler anlamıyorum, isyan edesim geliyor artık

Olmuyor be hayatım maalesef bizde 1 kere şark yptık sınıfta önemli bu konuda rütbe ve seneye bakılarakta yolluyorlar işte...

Karacı piyade subayların tayin yerleri sabah 5 te açıklandı ...Van

Hayırlı olsun sizindee van merkezmi ilçemiyoksa

yaa ablacım ne bileyim biri öyle diyor biri böyle baya canımız sıkıldı yaa..il içiler 1 ay sonra açıklanacak. ben de evi topluyorum acele mi ettim acaba

Serpil varya o yüksekovada mennundu hatta güvenli filan diyordu o olsada keşke daha detaylı anlatırdı sana ..Bencede biraz daha bekle istersen ona göre hareket edersin ...

Eşimde şarka gittiğinde biz kaldık kızım o zaman okula gidiyordu hem ev hemde okul değişmesin diye özellikle istemiştik liceye gitmişti..

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız ilk tepkimiz zaten en azından havaalanı var oldu Herşeyin hayırlısı sizin içinde öyle umarım bundan sonra eşinizden hiç ayrılmazsınız.

Umarım canım, teşekkür ederim dileğin için. Havaalanı nimet gerçekten. Burda da var. 3 yıllığına geldik, bitti sayılır seneye bu zamanda biz de batıya gitmek için evimizi toplamaya başlarız.

Son düzenleme:
Ne güzel doğu göreviniz bitmiş nişanlım 3 sene İstanbul sarıgazide çalıştı piyade okulunda dereceye girince kendi tayin yerini seçti tabi benimde etkim oldu İstanbul tercih etmesinde.Şimdi keşke doğuya gitseydi gelseydi diyorum ama biraz bencilce davranıyorum sanırım :18: Ama beraber gitmek birbirimize destek olmak ayrı tabi Bide bi sorum olacak doğuda öğretmenlik yapmak sıkıntılı mı merak edıyorum insanları nasıl

van yazmıştık biz de ama çıkmadı hayırlısı olsun hakkınızda, dilerim rahat edersiniz. doğudaki arkadaşlıklar batıda kolay kolay kurulamıyor. giderken de dönerken de ağlıyor insan doğudan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…