van yazmıştık biz de ama çıkmadıhayırlısı olsun hakkınızda, dilerim rahat edersiniz. doğudaki arkadaşlıklar batıda kolay kolay kurulamıyor. giderken de dönerken de ağlıyor insan doğudan.
Teşekkür ederim.Size neresi çıktı büyük ihtimal ığdır bekliyorduk ama şans Van çıktı hayırlısı
İnşallah canım üzmeyin kendinizi iki yıl kısa bir süre çabucak geçer sonrasında batının en güzel yerlerinde olursunuz inşallahdiyarbakırın ücra bi ilçesi çıktı canım. çıktığı yerden ziyade görevi bizi üzdü. 2 yıl inş çabucak geçer
Ne güzel doğu göreviniz bitmiş nişanlım 3 sene İstanbul sarıgazide çalıştı piyade okulunda dereceye girince kendi tayin yerini seçti tabi benimde etkim oldu İstanbul tercih etmesinde.Şimdi keşke doğuya gitseydi gelseydi diyorum ama biraz bencilce davranıyorum sanırım :18: Ama beraber gitmek birbirimize destek olmak ayrı tabiBide beği yerde i sorum olacak doğuda öğretmenlik yapmak sıkıntılı mı merak edıyorum insanları nasıl
İlk gidileceği için mutlka bir endişe duyulur ama vanda güzeldirherhalde benim abim kalmıştı orada yıllar önce çatakdaydı hatta ..Moralinibozma sakın hepimiz bir şekilde gittik doğuya bende evlendim gittim kimseyi tanımıyorsun ama zamanla arkadaşların filan oluyor vakit geçiyor işte..
Teşekkür ederim destekleriniz için alışacağız mecbur fedakar olmak zorundayız
Rica ederim canım tabiki destek olacağız burada birbirimize
İnşallah canım üzmeyin kendinizi iki yıl kısa bir süre çabucak geçer sonrasında batının en güzel yerlerinde olursunuz inşallah
Ahhh ne zor asker eşi olmak..Yanındaykende beklersin uzağındaykendeinşallah ankaraya dönecek canım, bekleyeceğim iki yıl.
İlk gidileceği için mutlka bir endişe duyulur ama vanda güzeldirherhalde benim abim kalmıştı orada yıllar önce çatakdaydı hatta ..Moralinibozma sakın hepimiz bir şekilde gittik doğuya bende evlendim gittim kimseyi tanımıyorsun ama zamanla arkadaşların filan oluyor vakit geçiyor işte..
evet ablacım adanadayayız ben adanalıyım aslen.ama annem ve babam fransada yaşıyorlarben adanada tek kalamam çünkü bi bayanın tek kalacağı kadar güvenli bir memleket değil. eşim de kendi memleketinde bana ev tutmak istiyo ama ne yaparım orda bilmiyorum hiç istemiyorum inşallah kocişimin yanında giderim. 1 ay nasıl dayanacaz bilmiyorum sıka sıka diş kalmadın valla
Senin durumunda zor yaa keşke ailen yanında olsaydıda onlarla beraber filan kalırdın en azındandediğin gibi orada ev tutsan rahat edebilecekmisin peki inşallah onada gerek kalmazda eşinle beraber gidersiniz offfff ya ne zor bir durum bu böyle..Eskiden ohal bölgesine gidince aileler lojmanda oturuyorsa çıkmıuorlardı biz öyle yaptık o zaman 2 sene lojmanda oturdum rahattım ..
Senin durumunda zor yaa keşke ailen yanında olsaydıda onlarla beraber filan kalırdın en azındandediğin gibi orada ev tutsan rahat edebilecekmisin peki inşallah onada gerek kalmazda eşinle beraber gidersiniz offfff ya ne zor bir durum bu böyle..Eskiden ohal bölgesine gidince aileler lojmanda oturuyorsa çıkmıuorlardı biz öyle yaptık o zaman 2 sene lojmanda oturdum rahattım ..
evet keşke ailem olsaydı...eşimin memlektinde çok rahat edeceğimi sanmıyorum onsuz nasıl yapabilirim oralarda...inşallah giderim eşimle dua edin ne olur bize
İnşallah birlikte gidersinizevet keşke ailem olsaydı...eşimin memlektinde çok rahat edeceğimi sanmıyorum onsuz nasıl yapabilirim oralarda...inşallah giderim eşimle dua edin ne olur bize
evet keşke ailem olsaydı...eşimin memlektinde çok rahat edeceğimi sanmıyorum onsuz nasıl yapabilirim oralarda...inşallah giderim eşimle dua edin ne olur bize
Ahhh keşke ya yanında olsalardı ...anlıyorum rahat edemiyecen tabiiii sürekli kontrol ederlerrrr bidee ..tüm dualarımız sizlerle olsun yaa kolay değil tabii..
Teşekkür ederim.Bence de sweetseptember moralini yüksek tutmalısın eşin şimdi senden moral alıyordur sen ona moral vermelisintayini çıkanlara hayırlı olsun..asker eşi olmanın zorlukları ayrı düşünce çok daha iyi anlaşılıyor malesef....sweetseptember moralini yüksek tutmaya çalış, eşin seni böyle bırakırsa orda günleri tükenmek bilmez....sayılı gün gerçekten çabuk geçiyor...
özlemcim inş. birlikte gidersiniz.bizim tayin seneye ama ben de ev taşıyacağım.burda lojman yok.sadece 2 ev var minicik 60m2 evin tamamı.
biri bölük komutanın biride bölük astsubayının.geçen sene bölük ast.bekardı biz ev tutmuşken tugay komutanı buraya oturttu bizi.bu sene gelenlerin 2 si de evliymiş.tabur komutanı siz çıkmayın sen karakoldasın hafta 1 gün geliyosun eve demiş ama ben istemiyorum.zaten ev minicik sığamıyordum bir türlü, rutubette var evde bahane oldu bizide.[/QUOTE
çok teşekkür ederim canım kolay gesin sana da çok zahmetli ev taşımak yaa...toplamak hadi neyse de yerleştirmek acayip zor.bi yandan temizlik bi yandan dizme off offf
ev küçük olunca eşyaların bir kısmını açmamıştık depoda duruydu.yine açmayacağım 1 sene için iyice yerleşmeye gerek yok cnm.özlemcim inş. birlikte gidersiniz.bizim tayin seneye ama ben de ev taşıyacağım.burda lojman yok.sadece 2 ev var minicik 60m2 evin tamamı.
biri bölük komutanın biride bölük astsubayının.geçen sene bölük ast.bekardı biz ev tutmuşken tugay komutanı buraya oturttu bizi.bu sene gelenlerin 2 si de evliymiş.tabur komutanı siz çıkmayın sen karakoldasın hafta 1 gün geliyosun eve demiş ama ben istemiyorum.zaten ev minicik sığamıyordum bir türlü, rutubette var evde bahane oldu bizide.[/QUOTE
çok teşekkür ederim canım kolay gesin sana da çok zahmetli ev taşımak yaa...toplamak hadi neyse de yerleştirmek acayip zor.bi yandan temizlik bi yandan dizme off offf
ev küçük olunca eşyaların bir kısmını açmamıştık depoda duruydu.yine açmayacağım 1 sene için iyice yerleşmeye gerek yok cnm.
haklısın valla ben de ona göre toparlanıyorum açmayacaklarımı ayrı koliliyorum...2 sene için de açmaya gerek yok zaten açsam napcam gelenim gidenim de olmaz oralarda ikimize göre çıkarırım herşeyi
canım inşallah beraber gidersiniz, ayrı kalmak çok zor.
tayini çıkanlara hayırlı olsun..asker eşi olmanın zorlukları ayrı düşünce çok daha iyi anlaşılıyor malesef....sweetseptember moralini yüksek tutmaya çalış, eşin seni böyle bırakırsa orda günleri tükenmek bilmez....sayılı gün gerçekten çabuk geçiyor...
Teşekkür ederim.Bence de sweetseptember moralini yüksek tutmalısın eşin şimdi senden moral alıyordur sen ona moral vermelisin
toparlanmaya çalışıyorum kızlar, internetten eşimin gideceği ilçeyle ilgili araştırma yapıyorum, canım iyice sıkılıyor kötü haberleri görünce. ama sakinleştim biraz daha, alışacağım mecbur. eşim için de kolay değil, 10 aylık karısını bırakıp gidicek. sizlerin desteği beni biraz toparladı, iyi ki varsınız
evet öyle yap cnm hiç gerek yok fazlasına.yemek takımımı falan hiç açmadım ben daha evlendiğimden beri kullanmak nasip olmadı bihaklısın valla ben de ona göre toparlanıyorum açmayacaklarımı ayrı koliliyorum...2 sene için de açmaya gerek yok zaten açsam napcam gelenim gidenim de olmaz oralarda ikimize göre çıkarırım herşeyi
canım inşallah beraber gidersiniz, ayrı kalmak çok zor.
toparlanmaya çalışıyorum kızlar, internetten eşimin gideceği ilçeyle ilgili araştırma yapıyorum, canım iyice sıkılıyor kötü haberleri görünce. ama sakinleştim biraz daha, alışacağım mecbur. eşim için de kolay değil, 10 aylık karısını bırakıp gidicek. sizlerin desteği beni biraz toparladı, iyi ki varsınız
Canım kötü haberleri okuyupta üzme kendini.İkiniz içinde çok zor inşallah bir mucize olur ve birlikte gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?