Asker Eşleri

Bizim görevimiz bitti artık eşim 6 sene önce emekli oldu çok şükür...

Bazen oluyor böyle tabi dediğin gibi doğuyu seçmiş olsaydı şimdi batıda filan olabilirdii neyse artık kısmet değilmiş ama gideceği yerde güzelmiş ...Ben çalışmıyorum ama doğuda çalışan bir çok bayan arkadaşlar var tabi görev yaptıkları yerde çok önemli tabi..Biz malatyada kaldık hemde evlenip gitmiştim oraya ama insanları çok iyiydi gerçi lojmanda oturduk ama ben mennundum

tayini çıkanlara hayırlı olsun..asker eşi olmanın zorlukları ayrı düşünce çok daha iyi anlaşılıyor malesef....sweetseptember moralini yüksek tutmaya çalış, eşin seni böyle bırakırsa orda günleri tükenmek bilmez....sayılı gün gerçekten çabuk geçiyor...

Teşekkür ederim.Bence de sweetseptember moralini yüksek tutmalısın eşin şimdi senden moral alıyordur sen ona moral vermelisin

özlemcim inş. birlikte gidersiniz.bizim tayin seneye ama ben de ev taşıyacağım.burda lojman yok.sadece 2 ev var minicik 60m2 evin tamamı.
biri bölük komutanın biride bölük astsubayının.geçen sene bölük ast.bekardı biz ev tutmuşken tugay komutanı buraya oturttu bizi.bu sene gelenlerin 2 si de evliymiş.tabur komutanı siz çıkmayın sen karakoldasın hafta 1 gün geliyosun eve demiş ama ben istemiyorum.zaten ev minicik sığamıyordum bir türlü, rutubette var evde bahane oldu bizide.

Arkadaşlar herkese çk çok teşekkür ediyorum...adanayı özlicem ama şükür eşimle gideceğim...umarım herkes eşiyle gider..Sabahtan beri Ağrı dağı eteğinde uçan güvercin olsam adlı parçayı söyleyip duruyorum...Allahım hepimizin sonunu hayırlı yazsın inşllh...özlem eşinin çalışacağı yerde lojman olmasada hakkaride başka bir lojmanda kalma şansın olmaz mı merkezdekilerde yani...ki umarım buna gerek kalmaz..
eşinden ayrı düşenlerede Allah yardım etsin..gerçekten zor...canları sağolsun geçer demekten başka birşey gelmiyor ki elden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…