evet öyle yap cnm hiç gerek yok fazlasına.yemek takımımı falan hiç açmadım ben daha evlendiğimden beri kullanmak nasip olmadı bi
evet canım ben de yemek takımını toplarken dün eşime dedim açmayacam bunları diye.niye açmayalım diyor kullanırız diyor.saçmalama dedim kurda kuşa mı yemek daveti yapacam diye baya güldük
Arkadaşlar herkese çk çok teşekkür ediyorum...adanayı özlicem ama şükür eşimle gideceğim...umarım herkes eşiyle gider..Sabahtan beri Ağrı dağı eteğinde uçan güvercin olsam adlı parçayı söyleyip duruyorum...Allahım hepimizin sonunu hayırlı yazsın inşllh...özlem eşinin çalışacağı yerde lojman olmasada hakkaride başka bir lojmanda kalma şansın olmaz mı merkezdekilerde yani...ki umarım buna gerek kalmaz..
eşinden ayrı düşenlerede Allah yardım etsin..gerçekten zor...canları sağolsun geçer demekten başka birşey gelmiyor ki elden
daha zaman var cnm hepsini niye topladınuçan güverciiinnnnnvalla kuzu bilmiyorum hiç bişey her kafandan bir ses çıkıyor. bugün eşyaları topladım hemde hepsini eşim de nöbetçi gelince baya şaşıracak
uçan güverciiinnnnnvalla kuzu bilmiyorum hiç bişey her kafandan bir ses çıkıyor. bugün eşyaları topladım hemde hepsini eşim de nöbetçi gelince baya şaşıracak
sevindim canım.hiç belli olmaz sıkıntılı diye gidersiniz bakarsın rahat gidip gelebilir ne zaman ne olacağı belli olmuyo bu işte. rahat diye gittiğin yer senin için sıkıntılı olabiliyor. herşey gittiği zaman belli olacak cnm inş. kafası rahat olur çalıştı insanlar iyi olur sağ salimdöner yanınaeşimle konuştum, morali daha iyiydi. alışıyoruz galiba yavaş yavaş ilk şoku atlatıyoruz:44:
sevindim canım.hiç belli olmaz sıkıntılı diye gidersiniz bakarsın rahat gidip gelebilir ne zaman ne olacağı belli olmuyo bu işte. rahat diye gittiğin yer senin için sıkıntılı olabiliyor. herşey gittiği zaman belli olacak cnm inş. kafası rahat olur çalıştı insanlar iyi olur sağ salimdöner yanına
eşimle konuştum, morali daha iyiydi. alışıyoruz galiba yavaş yavaş ilk şoku atlatıyoruz:44:
niye cnm eşinle gdiyorsun ne güzelnasılsınız hanımlar...içim sıkılıyor...hayırlara çıksın inşallh....uffff
ben buldum buldum kim olduğunubilin bakalım ben kimim? :)
niye cnm eşinle gdiyorsun ne güzel
malesef öyle olucak hep herhalde cnm eşimde bugün diyoruz seneye ne yapacağız diye buradakilerin tayini hep trakya tarafına çıktı kimse memnun değil bir rahat edemeyecekler bizimkide çıkarsa diye korkuyorum doğu ucundan hop batı ucunaöyle biliyorum..şükürler olsun ama bilmiyorum...doğal mı yaşadığım geçecek mi:Shep böyle heryerden ayrılırken hüzün mü yaşayacağız...ama hasızlık bu be kuzu
nasılsınız hanımlar...içim sıkılıyor...hayırlara çıksın inşallh....uffff
canım hayırlısı böyleymiş.. bu kadar sıkma canınıbenim de bütün evin eşyasını toplayıp ateşe veresim var, hiçbirini görmek istemiyorum eşim yokken üstüme üstüme gelicekler iki sene.
malesef öyle olucak hep herhalde cnm eşimde bugün diyoruz seneye ne yapacağız diye buradakilerin tayini hep trakya tarafına çıktı kimse memnun değil bir rahat edemeyecekler bizimkide çıkarsa diye korkuyorum doğu ucundan hop batı ucunaartık biraz memleketlerimize yakın olsak diyoruz en azından 5-6 saat olsa arası inş. evlendiğimden beri çok uzaklardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?