Asker Eşleri

malesef cnm birlikte gitme ihtimalimiz yok. eşimin tayininin çıktığı yerde benim görev yapabileceğim bi yer yok.

uçan güverciiinnnnn valla kuzu bilmiyorum hiç bişey her kafandan bir ses çıkıyor. bugün eşyaları topladım hemde hepsini eşim de nöbetçi gelince baya şaşıracak

Son düzenleme:
benim de bütün evin eşyasını toplayıp ateşe veresim var, hiçbirini görmek istemiyorum eşim yokken üstüme üstüme gelicekler iki sene.

eşimle konuştum, morali daha iyiydi. alışıyoruz galiba yavaş yavaş ilk şoku atlatıyoruz:44:
sevindim canım.hiç belli olmaz sıkıntılı diye gidersiniz bakarsın rahat gidip gelebilir ne zaman ne olacağı belli olmuyo bu işte. rahat diye gittiğin yer senin için sıkıntılı olabiliyor. herşey gittiği zaman belli olacak cnm inş. kafası rahat olur çalıştı insanlar iyi olur sağ salimdöner yanına

amiin canım, rahat ve sağlıklı olduğunu bilsem yetecek bana. ya da en sonunda gidip bi helikopter alacağım, pırpır gideceğim eşimin karakoluna.

bugün hiç bişey yiyemedim, başımda bir ağrı var çok fena. hasta edicek bu tayin beni.

Son düzenleme:
eşimle konuştum, morali daha iyiydi. alışıyoruz galiba yavaş yavaş ilk şoku atlatıyoruz:44:

Daha ilk gün canım olur o kadar, alışırsınız. Daha iyi olacak tatlım, emin ol...
Acaba alışma süresi diye mi bu kadar erken tayin açıklanıyor. Yani Mayıs sonu açıklanıyor ama Temmuzda yerleşme oluyor.

valla sadece kullanacağımız kadarını ayrıdım tek mutfağı ellemedim canım sıkkın.eşimle gidecekmişim gibi geliyor toplayınca

öyle biliyorum..şükürler olsun ama bilmiyorum...doğal mı yaşadığım geçecek mi:Shep böyle heryerden ayrılırken hüzün mü yaşayacağız...ama hasızlık bu be kuzu
malesef öyle olucak hep herhalde cnm eşimde bugün diyoruz seneye ne yapacağız diye buradakilerin tayini hep trakya tarafına çıktı kimse memnun değil bir rahat edemeyecekler bizimkide çıkarsa diye korkuyorum doğu ucundan hop batı ucunaartık biraz memleketlerimize yakın olsak diyoruz en azından 5-6 saat olsa arası inş. evlendiğimden beri çok uzaklardayım

Trakya çok zor gerçekten. Nişanlıyken eşim orda çalışıyordu. Gecelere kadar çalışırdı. Çok yorulurdu. Doğu da o kadar sıkmıyorlar, mesai saatleri rahat,doğunun da dış etkenleri sıkıcı işte. :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…