Trakya çok zor gerçekten. Nişanlıyken eşim orda çalışıyordu. Gecelere kadar çalışırdı. Çok yorulurdu. Doğu da o kadar sıkmıyorlar, mesai saatleri rahat,doğunun da dış etkenleri sıkıcı işte. :97:
bizim burada da sıkı malesef gece çalışıyorlar gündüz 1.5 gibi kalkıyor ertesi sabah 6-7 ye kadar çalışıyor eve de hafta 1 gün geliyo diğer günler karakolda kalıyo böyle bir yerden inş. trakyaya gitmeyizTrakya çok zor gerçekten. Nişanlıyken eşim orda çalışıyordu. Gecelere kadar çalışırdı. Çok yorulurdu. Doğu da o kadar sıkmıyorlar, mesai saatleri rahat,doğunun da dış etkenleri sıkıcı işte. :97:
katılıyorum sana canım, eşim de nişanlıyken trakyadaydı, 2 yıl kaldı sonra eş durumundan aldım iç anadoluyaama şimdi gidiyor işte, mesai kavramı bile olmayan bi yere gidiyor hem de.
bizim burada da sıkı malesef gece çalışıyorlar gündüz 1.5 gibi kalkıyor ertesi sabah 6-7 ye kadar çalışıyor eve de hafta 1 gün geliyo diğer günler karakolda kalıyo böyle bir yerden inş. trakyaya gitmeyiz
Umarım rahat eder orda. Bu arada eşini yanına aldıran ender kişilerden olmalısınGenelde bizler gidiyoruz ya
bizim burada da sıkı malesef gece çalışıyorlar gündüz 1.5 gibi kalkıyor ertesi sabah 6-7 ye kadar çalışıyor eve de hafta 1 gün geliyo diğer günler karakolda kalıyo böyle bir yerden inş. trakyaya gitmeyiz
valla öyle canım, verdik dilekçemizi getirdik ama doğuya gitmesi lazım diye ayırıyolar bizihayırlısıyla bi gidip gelseydi
Merak etme canım hayırlısıyla gidip gelecek, gelirken ki sevincini de paylaşacaksın burda bizimle. Sayılı gün çabuk geçer.
Bak benim eşimin 6 ayının 2si bitmek üzere. Daha dün gibiydi gözü yaşlı uğurladığım.
canım ığdırın ilçesi miydi sizin de? zormuş o da gerçekten, haftada bir gün geliyorsa
eşin geliyo eve her akşam öp benceAmanın,
Yarın buranın taşı toprağını öpsem mi?:96:
bende hasretle o günleri bekliyorum canım kıbrısta da çok yoğun çalışıyodu haftasonu izinleri bile hep güme giderdi.denetleme zamanı eve gelemezdi oranında hiç bitmez denetlemesi hamileyken dr zor gidiyoduk izin alıp orada da.şimdi de böyle bilmiyorum burdan sonra normale döner mieşimin her akşam eve geldiği bi hayatımız olacak mı acaba? :44:
evet ilçesi çok zor gerçekten ama alışıyorsun bir şekilde kışın 1.5 aylığına dış göreve gitti birde bizde eve kapandık kızımla küçüçük bir yer çıkabileceğin bir yer yok. markete bile zorunlu kalmadıkça tek gitmiyorum çünkü burası erkeklerin egemenlğinde bir yer yaz kış market önleri dükkan önleri kahvehane gibi önüne tabure koyum gece yarısına kadar oturuyorlar.ama buna da şükür ne yapalım öyle böyle gececek canları sağolsun...
eşin geliyo eve her akşam öp bence
bende hasretle o günleri bekliyorum canım kıbrısta da çok yoğun çalışıyodu haftasonu izinleri bile hep güme giderdi.denetleme zamanı eve gelemezdi oranında hiç bitmez denetlemesi hamileyken dr zor gidiyoduk izin alıp orada da.şimdi de böyle bilmiyorum burdan sonra normale döner mi
yok canım nerdeee eve genelde pazartesi geliyo sabah 8 gibi o saate kadar hiç uyumadığı için gelince genelde uyuyo 12 ye kadar.salı günü de öğlen gidiyo işe 6 gün yok evde böyle işte bizim sistem.bazende perşem oluyo izin günü değişiyo ama sistem bucanm senin eş cumadan gelip pazara dönmüyomu:Sana bir güncük mü
yok canım nerdeee eve genelde pazartesi geliyo sabah 8 gibi o saate kadar hiç uyumadığı için gelince genelde uyuyo 12 ye kadar.salı günü de öğlen gidiyo işe 6 gün yok evde böyle işte bizim sistem.bazende perşem oluyo izin günü değişiyo ama sistem bu
evet ilçesi çok zor gerçekten ama alışıyorsun bir şekilde kışın 1.5 aylığına dış göreve gitti birde bizde eve kapandık kızımla küçüçük bir yer çıkabileceğin bir yer yok. markete bile zorunlu kalmadıkça tek gitmiyorum çünkü burası erkeklerin egemenlğinde bir yer yaz kış market önleri dükkan önleri kahvehane gibi önüne tabure koyum gece yarısına kadar oturuyorlar.ama buna da şükür ne yapalım öyle böyle gececek canları sağolsun...
eşin geliyo eve her akşam öp bence
ayşecim benzer hayatlar yaşıyormuşuz. bunu yaşıyor olmamıza rağmen mutlu olmayı başarıyoruz yine de. benim en büyük sıkıntım bu konuda, çevremde asker eşi ailesi olmayanların durumumuzu eleştirmesi. sürekli "sizinki de evlilik mi, böyle evlilik mi olur, sen yanlış meslekten eş seçmişsin, oh ne güzel her akşam yemek yapman gerekmiyor" diye dalga geçmeler. sizler yaşadınız mı bilmiyorum ama ben iş yerimde çok yaşıyorum. iş yerimdeki herkes ankara merkez kadroda görevli, tayin derdi yok, eşleri de kendileri de sabah 9 akşam 6 çalışıyorlar, haftasonları evdeler. sürekli ben bu insanlara eşimin çok iyi biri olduğunu, birbirimizi çok sevdiğimizi, zorluklara rağmen vazgeçmediğimizi anlatmaya çalışıyorum. üzülüyorum zaten durumumuza yeterince, bir de böyle tepkiler beni sinir ediyor. en son çarşamba günü cuma günü için izin istemeye amirlerime gittiğimde, " bu nasıl evlilik ben anlamıyorum" diyince ağlamaya başladım adamın yanında. izin vericeksen ver, vermiceksen sus dimi.
eşimin her akşam eve geldiği bi hayatımız olacak mı acaba? :44:
yazık bize ya nedir bu çektiğimizCanım bu sıralar bulunduğum ülkenin sınırlarına bile yaklaşamıyorÇok özledim onu. Dayanamıyorum , hele bazen çiftler görünce elele...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?