hadi hep beraber ağlayalım kızlar
hadi hep beraber ağlayalım kızlar
benim de ağlayasım var beni de alın aranıza
sabahtan beri ağlayıp duruyorumher sarılanla gelin oluyokenki gibi aynı bak yine ağlıyorum...hayır benim içim sıkılıyor...3 haftalık yalnızlıkta tetikledi sanırım...artık bunaldım çok...sigara üstüne sigara..ciğerlerim çürüyecek
kuzu ne güzel kocişinle gidiyosun ağlama artık mutlu ol. sanırım bunlar birazda mutluluğun ve o kadar sıkıntının ardından hafiflemenin gözyaşları...olsun olsun umarım hayatta hep mutluluk gözyaşları dökeriz bundan sonra
evet arkadaşlardan ayrılması zor olur cnm benim burdan giderken öyle bir derdim olmayacak kimse yok çünkü.tabi şimdi kirada iyi komşularım olur mu bilemiyorum onu burda tek kalıyordumevet kuşum...stresin ardından rahatlama...arkadaşlar üzdü biraz bugun beni...ağlaşınca götü oldum işte...gittiğim yerde yakın arkadaş edinmicem..üzülmek istemiyorum artık
evet arkadaşlardan ayrılması zor olur cnm benim burdan giderken öyle bir derdim olmayacak kimse yok çünkü.tabi şimdi kirada iyi komşularım olur mu bilemiyorum onu burda tek kalıyordum
böyle bir dost kazanmış olman ne güzel cnm inş. yine buluşursunuzgerçekten çok zor..özellikle kardeşten öte bir dostom var burada...bugun ağlamaktan konuşamadık telefonda...göremem seni bugun dedibende dedim görüşmeyelim..ilk gün şoku geçsin dedik ama biraz önce telde yine hıçkır hıçkıra ağladık resmen insanın böyle dostu olması çok güel ama ayrılmak gerçekten çok zor..içim acıyor...bir mesajlar atmışki canım dostum okuyamıyorum bile
gerçekten çok zor..özellikle kardeşten öte bir dostom var burada...bugun ağlamaktan konuşamadık telefonda...göremem seni bugun dedibende dedim görüşmeyelim..ilk gün şoku geçsin dedik ama biraz önce telde yine hıçkır hıçkıra ağladık resmen insanın böyle dostu olması çok güel ama ayrılmak gerçekten çok zor..içim acıyor...bir mesajlar atmışki canım dostum okuyamıyorum bile
evet çok şanslıyımki onun gibi bir kardeşi dostum var ama işte ilk gün olduğu için sanırım zor geçiyo...böyle bir dost kazanmış olman ne güzel cnm inş. yine buluşursunuz
ne güzel canım, emin ol o dostluklar kopmuyor, araya mesafeler de girse, bi yerde karşılaşırsınız yine nasılsa, asker aileleri için dünya küçüktür
amiin canım, rahat ve sağlıklı olduğunu bilsem yetecek bana. ya da en sonunda gidip bi helikopter alacağım, pırpır gideceğim eşimin karakoluna.
bugün hiç bişey yiyemedim, başımda bir ağrı var çok fena. hasta edicek bu tayin beni.
bilin bakalım ben kimim? :)
canım yazdım mı hatırlayamadım ama sizinde tayininiz hayırlı olsun. en azından eşinle beraber olacaksınöyle biliyorum..şükürler olsun ama bilmiyorum...doğal mı yaşadığım geçecek mi:Shep böyle heryerden ayrılırken hüzün mü yaşayacağız...ama hasızlık bu be kuzu
bizim burada da sıkı malesef gece çalışıyorlar gündüz 1.5 gibi kalkıyor ertesi sabah 6-7 ye kadar çalışıyor eve de hafta 1 gün geliyo diğer günler karakolda kalıyo böyle bir yerden inş. trakyaya gitmeyiz
olacak inşallah canım. her karanlık günün sonu aydınlıktır. bu günleri gülerek hatırlayacaksınızeşimin her akşam eve geldiği bi hayatımız olacak mı acaba? :44:
ne can sıkıcı insanlar. hiç mi anlayış yokayşecim benzer hayatlar yaşıyormuşuz. bunu yaşıyor olmamıza rağmen mutlu olmayı başarıyoruz yine de. benim en büyük sıkıntım bu konuda, çevremde asker eşi ailesi olmayanların durumumuzu eleştirmesi. sürekli "sizinki de evlilik mi, böyle evlilik mi olur, sen yanlış meslekten eş seçmişsin, oh ne güzel her akşam yemek yapman gerekmiyor" diye dalga geçmeler. sizler yaşadınız mı bilmiyorum ama ben iş yerimde çok yaşıyorum. iş yerimdeki herkes ankara merkez kadroda görevli, tayin derdi yok, eşleri de kendileri de sabah 9 akşam 6 çalışıyorlar, haftasonları evdeler. sürekli ben bu insanlara eşimin çok iyi biri olduğunu, birbirimizi çok sevdiğimizi, zorluklara rağmen vazgeçmediğimizi anlatmaya çalışıyorum. üzülüyorum zaten durumumuza yeterince, bir de böyle tepkiler beni sinir ediyor. en son çarşamba günü cuma günü için izin istemeye amirlerime gittiğimde, " bu nasıl evlilik ben anlamıyorum" diyince ağlamaya başladım adamın yanında. izin vericeksen ver, vermiceksen sus dimi.
Canım bu sıralar bulunduğum ülkenin sınırlarına bile yaklaşamıyorÇok özledim onu. Dayanamıyorum , hele bazen çiftler görünce elele...
Ben çıkıyorum kızlar, işe başladım ve geceleri defalarca uyanıyorum bebeğim için,
Hoşça ve sabırla kalın...
Nilgün abla.. çok şaşkınım halanasıl olur diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?