Asker Eşleri

Ben çıkıyorum kızlar, işe başladım ve geceleri defalarca uyanıyorum bebeğim için,
Hoşça ve sabırla kalın...

kuzu ne güzel kocişinle gidiyosun ağlama artık mutlu ol. sanırım bunlar birazda mutluluğun ve o kadar sıkıntının ardından hafiflemenin gözyaşları...olsun olsun umarım hayatta hep mutluluk gözyaşları dökeriz bundan sonra

evet kuşum...stresin ardından rahatlama...arkadaşlar üzdü biraz bugun beni...ağlaşınca götü oldum işte...gittiğim yerde yakın arkadaş edinmicem..üzülmek istemiyorum artık

evet kuşum...stresin ardından rahatlama...arkadaşlar üzdü biraz bugun beni...ağlaşınca götü oldum işte...gittiğim yerde yakın arkadaş edinmicem..üzülmek istemiyorum artık
evet arkadaşlardan ayrılması zor olur cnm benim burdan giderken öyle bir derdim olmayacak kimse yok çünkü.tabi şimdi kirada iyi komşularım olur mu bilemiyorum onu burda tek kalıyordum

evet arkadaşlardan ayrılması zor olur cnm benim burdan giderken öyle bir derdim olmayacak kimse yok çünkü.tabi şimdi kirada iyi komşularım olur mu bilemiyorum onu burda tek kalıyordum

gerçekten çok zor..özellikle kardeşten öte bir dostom var burada...bugun ağlamaktan konuşamadık telefonda...göremem seni bugun dedibende dedim görüşmeyelim..ilk gün şoku geçsin dedik ama biraz önce telde yine hıçkır hıçkıra ağladık resmeninsanın böyle dostu olması çok güel ama ayrılmak gerçekten çok zor..içim acıyor...bir mesajlar atmışki canım dostum okuyamıyorum bile

böyle bir dost kazanmış olman ne güzel cnm inş. yine buluşursunuz

ne güzel canım, emin ol o dostluklar kopmuyor, araya mesafeler de girse, bi yerde karşılaşırsınız yine nasılsa, asker aileleri için dünya küçüktür

böyle bir dost kazanmış olman ne güzel cnm inş. yine buluşursunuz
evet çok şanslıyımki onun gibi bir kardeşi dostum var ama işte ilk gün olduğu için sanırım zor geçiyo...
ne güzel canım, emin ol o dostluklar kopmuyor, araya mesafeler de girse, bi yerde karşılaşırsınız yine nasılsa, asker aileleri için dünya küçüktür

inşallah bir gün yine kesişir yollarımız ama o asker eşi değil...bekar bir arkadaş...tayin beklerken nereye gidersem oradan eş bulacam hemen geleceksin yanıma diyordum.

kızlarrrrr giremedim bugün .tayinler açıklanmış herkes için hayırlı olsun çok şey yazmışsınız okuyamadım hepsini... umarım herkesin hakkında en iyisi neyse o olur...

kızlarrr doğuya çıkanlar ve eşleriyle gidemiyecek olanlar sweetseptember sen gidemiyorsun sanırım.. üzülme sayılı gün çabuk geçer sonra yine birlikte olacaksınız....

matarani canm ağrı çıkmış eşinle de gidebiliyormuşsun çok sevindim canm benim ya.. ama yine de üzülüyor insan çevre, arkadaşlar kolay kolay bırakılmıyor umarım ağrıda da güzel dostlukların olur üzme kendini....

Son düzenleme:

ahh canım kendini helak ettin. Allah sabrını verir , yoksa onca insan nasıl dayanırdı. biliyorum zor ama güçlü olmak lazım

bilin bakalım ben kimim? :)

bildimmm güzel heberleri de aldım

öyle biliyorum..şükürler olsun ama bilmiyorum...doğal mı yaşadığım geçecek mi:Shep böyle heryerden ayrılırken hüzün mü yaşayacağız...ama hasızlık bu be kuzu
canım yazdım mı hatırlayamadım ama sizinde tayininiz hayırlı olsun. en azından eşinle beraber olacaksın

gerçekten çok yoğun bir çalışma ortamı. Allah sanada kolaylık versin canım. evin içinde çok zor tek başına. bu arada adım nilgün

eşimin her akşam eve geldiği bi hayatımız olacak mı acaba? :44:
olacak inşallah canım. her karanlık günün sonu aydınlıktır. bu günleri gülerek hatırlayacaksınız

ne can sıkıcı insanlar. hiç mi anlayış yok. sen yinede aldırma canım. mümkün olduğunca dik dur. kendileri böyle şeyler yaşamadıkları için anlamıyorlar. çekenin derdini ancak çeken anlar

Canım bu sıralar bulunduğum ülkenin sınırlarına bile yaklaşamıyor Çok özledim onu. Dayanamıyorum , hele bazen çiftler görünce elele...

hep ayrılık , hep hasret kaç yıllık evli olursan ol asker eşi olmak çok zorrrr

Ben çıkıyorum kızlar, işe başladım ve geceleri defalarca uyanıyorum bebeğim için,
Hoşça ve sabırla kalın...

hayırlı olsun canım. ilk günün nasıldı ?

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar, güzel bir gün diliyorum
pelincancığım nerelerdesin? 2 senenin sonunda dilerim güzel bir yere çıkmıştır tayininiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…