günaydın canım, galiba sürprizz oldu size. güzel bir sürpriz
seneye yine gelir tayin ablacım bizde yine uzatmaya çalışıcaz artık kısmet bu yıl kalmış olmak bile çok güzel izim için inşallah seneyede kalırız hayırlısı artık ama bize kalsa biz bütün doğu batı ne varsa hepsini burda yapmaya razıyız harika ya ben çok seviyorum burayı arkadaş ortamımız harika amasyadan ayrılırken çok üzüldüm ama burda kkya girme fırsatını bile zor buluyorum hiç anlamıyorsun zaman nasıl hızla geçio eşimin iş açısından da çok güzel o yüzden ne zaman kovarlarsa o zamana kadar burdayızzz...
Seneye çıkarmı tayinn neyse iyiolmuş çıkmadığı sen mennunsun diyarbakırdan
canım ben kaçırmışım sizin nereye çıktı...hemde ne süpriz...
seneye yine gelir tayin ablacım bizde yine uzatmaya çalışıcaz artık kısmet bu yıl kalmış olmak bile çok güzel izim için inşallah seneyede kalırız hayırlısı artık ama bize kalsa biz bütün doğu batı ne varsa hepsini burda yapmaya razıyız harika ya ben çok seviyorum burayı arkadaş ortamımız harika amasyadan ayrılırken çok üzüldüm ama burda kkya girme fırsatını bile zor buluyorum hiç anlamıyorsun zaman nasıl hızla geçio eşimin iş açısından da çok güzel o yüzden ne zaman kovarlarsa o zamana kadar burdayızzz...
canım ben kaçırmışım sizin nereye çıktı...
günaydın kızlar
haydut yani kuzucumne güzel bir haber üzülme sakın bak hisseder bebişin oda üzülür annecim beni istemiyor mu yoksa diye
evet nilgün ablacım zor olacak annemi kandırmaya çalışıyorun gelsin diye oda tek başına gelmeyi göze alamıyor 16 saat sürüyor uçakta yok yani çok ters bir yerdeyiz.ucak sadece kastan ankara ve istabula varçalışmalarım devam ediyor gelir herhalde
canım benimde 9 aylık evliyken oldu bebeğim biz istiyorduk zaten.hiç ağlayarak verme.ben öğrendiğimde eşim nöbetteydi gebelik testini ve bir emziği hediye paketi yapıp vermiştim ertesi gün şok olmuş ama çok sevinmişti
size de ne kadar güzel bir süpriz olmuş canım o kdar insan çoçuğum olsun diye uğraşırken sen süpriz bir şekilde sahip olmuşsun bebişine.boşuna üzülme doğduğu zaman kokusunu duyduğun zaman anlayacaksın beni
offf inşallah dediğin gibi olur.. hala şoktayım sanki rüyadayım uyanıcam
kuzucuğum , şokta olman çok doğal. sürpriz bir hediye paketi gelmiş sanaama ilk kalp atışlarını duyduğunda, bebğinin ultrasyon görüntğlerini gördüğünde içinde tarif edilemez bir duygu yaşayacaksın. evlat sevgisi o zaman başlıyor.
topiğimizin 3. anne adayısın
bişey olmaz cnm daha çok küçük senin içtiğin dönemde ya yoktu yada çok uzun bir yolculuktaydı bebişin, için rahat olsun bişey olmaz.bak sen biraz büyüsün içine kıpırdanmaya başlasın o zaman üzülecekseni ama ilk öğrendiğimde neden bu kadar üzülmüşü diye üzüleceksin,sonra ultrasona girdiğinde acaba kime benziyor diye babasıyla konuşacaksınız o kadar güzel duygu ve heyecanlarki bunlar. çok özlüyorum hamilelği ben tadını çıkar canımhamile olduğumu bilmiyodum. okadar büyük temilik yaptım dolapları çektim.. okadar ağır bazayı tek kaldırdım nasılda tutunmuş bana
geçen ay griptim soğuk algınlığı hapı almıştım haberim olmadığı için inşallah bişey olmaz yaa onada çok canım sıkıldı..
hamile olduğumu bilmiyodum. okadar büyük temilik yaptım dolapları çektim.. okadar ağır bazayı tek kaldırdım nasılda tutunmuş bana
geçen ay griptim soğuk algınlığı hapı almıştım haberim olmadığı için inşallah bişey olmaz yaa onada çok canım sıkıldı..
bişey olmaz cnm daha çok küçük senin içtiğin dönemde ya yoktu yada çok uzun bir yolculuktaydı bebişin, için rahat olsun bişey olmaz.bak sen biraz büyüsün içine kıpırdanmaya başlasın o zaman üzülecekseni ama ilk öğrendiğimde neden bu kadar üzülmüşü diye üzüleceksin,sonra ultrasona girdiğinde acaba kime benziyor diye babasıyla konuşacaksınız o kadar güzel duygu ve heyecanlarki bunlar. çok özlüyorum hamilelği ben tadını çıkar canım
ne güzel bir haber haydut,tebrik ederim canım, allah analı babalı büyütsün. güzel haberlere ihtiyacımız vardı
işin içinde bebiş varsa akan sular durur benim için annelik hiç bişeye benzemeyen çok özel bir duygu.Sağol cnm gerçekten çok moral verdin bana
işin içinde bebiş varsa akan sular durur benim için annelik hiç bişeye benzemeyen çok özel bir duygu.
Allah isteyen herkese nasip etsin...
Sağol sweetcim.. bir süpriz yumurta çıktı bize.. darısı eşin sağ salim dönünce size inşallah
Nilgün abla.. çok şaşkınım halanasıl olur diye..
canım ben kaçırmışım sizin nereye çıktı...
hamile olduğumu bilmiyodum. okadar büyük temilik yaptım dolapları çektim.. okadar ağır bazayı tek kaldırdım nasılda tutunmuş bana
Kuzummmm ne güzel bir haber bu böleyaaa çok sevidimmm bebek deyince acayip seviniyorum ben süpriz oldu demiii oyyyy kıyamam ben ona şimdiii
Olsun ya kalabilidğiniz kadar kalın orada sende mennunsun oradan çünkü bide arkadaş ve iş ortamı güzelmiş sizin..Biliyorum ya sen çok üzülmğştün amasydan ayrılırken nasıl yaparım diyee sıkılıyordun bak gördünmüüşimdide rahatsın orada
Canımcımm merak etme bişicik olmaz bebek sana sımsıkı tutunmuştur bırakmaz annesini şimdi sen kendini çok yormamaya gayret etheleki o kalp atışlarını duyduğun zaman çok farklı duygular içine gireceksin bitanemm
ayy ablacım çok tuhafımm.. kasvetli hamile haberini verdiğinde meğer bende hamileymişim haberim yokmuş.. düğün tarihlerimiz aynı demiştim hatta kasvetliyle şimdide aynı ay doğum yapacağız sanırım
oyyyy kıyamam tuhaf olman normal ilk başlarda böle oluyor bide süpriz oldu ya şimdi sizlere ondandır,kış bebeği olack desene maşşalh bebek haberleriyle bizlerde mutlu oluyoruzz artıkkk ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?