Asker Eşleri

mrb hanımlar nasılsınız bakalımm...
eşim daha 10 günlükken bebegimizi de bırakıp göreve gitmek zorunda kaldı.. ilk gün bende oda çok kötü olmuştuk sanki kendimi kimsesiz gibi hissetmiştim yanımda annem olmasına ragmen bir hafta olldu bakalım ne zaman gelecek belli değil arıyor oglum büyüdümü ne yapıyor çok özledim diyor aglayıynca sesini dinleyip teselli oluyor..
oglumunda gaz sorunu başladı doktora gittik gaz damlası verdi..
sizde tecrübe çoktur bilgilendirirseniz sevinirim lütfennn..

Serpilcimm nasılsın canım bebek nasıl iyimii ne kadarlık oldu annesi zordur ya babası içinde bide yanınızda da değil sesini duyunca tuhaf olur oda..Sen yediklerine dikkat et sakın gaz yapıcı şeyler yeme emzirdikçe sütünden de alır gazı.Rezene çayı içir oğluşuna hem gazını alır hemde rahatlatır canım

merhaba serpil, gaz sorunu benim de çok varmış bebekken, annem söyler hep, terliyken emzirmekten olurmuş sanrım. kurufasulye yedirmişler bana bir gün ve bitmiş olay allah kolaylık versin canım babası görevdeyken hem anne hem baba oluyorsun. babası için de çok zordur, bebişten uzak kalmak.

haydut arkadaşım...çok şanslısın ....hiç üzülmr süredir deniyoruz ama olmuyor...her test yapışta negatif çıkması ne kadar kötü biliyor musun((çok şanslısın ki bebeğin sürpriz yapmış...biz bekliyoruz(

Allahım inşallh bizlerede yaşatır o duyguyu...Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinnn

canım inş en kısa zamanda sizin de olur, her işte bi hayır vardır, bozma moralini, zamanını bekliyordur bebiş size gelmek için

maşallah serpilcim büyüyor oğluşun cnm. sen rezene ve anoson çayı içersen günde 2 kupa dönüşümlü içebilirsin ikisini hem sütünün kalitesi artar bebişin güzel kg alır hemde gaz soruna iyi gelir.yediklerine dikkat et ilk 3 ay.bakliyat yememeye çalış,asitli içecekler içme cnm

matarani cnm olur inş. yakın zamanda bizimde istemeye başladıktan sonra 5.ayda oldu biraz bekletebiliyorlar

merhaba bayanlar:
Şuan Diyarbakir merkezde görevde olan arkadaşlarim varsa şehir hakkinda bilgi verirlerse
Çok sevinirim tainimiz diyarbakira cıktı ve cok tedirginim güzel şeyler duyarsam gidicem yoksa sadece eşim gidecek bana yardimci olursaniz cok memnun olurum

diyarbakır merkeze de gidemezsen hiç bir yere gidemezsin cnm.rüyanaz arkadaşımız var çokta memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…