- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
evet ablacım yılın ilk bebekleri olacaklar inşallah..
mrb hanımlar nasılsınız bakalımm...
eşim daha 10 günlükken bebegimizi de bırakıp göreve gitmek zorunda kaldı.. ilk gün bende oda çok kötü olmuştuk sanki kendimi kimsesiz gibi hissetmiştim yanımda annem olmasına ragmen bir hafta olldu bakalım ne zaman gelecek belli değil arıyor oglum büyüdümü ne yapıyor çok özledim diyor aglayıynca sesini dinleyip teselli oluyor..
oglumunda gaz sorunu başladı doktora gittik gaz damlası verdi..
sizde tecrübe çoktur bilgilendirirseniz sevinirim lütfennn..
slm kızlar anammmmmmmmmm zuzummmmmmmmmmm hamilemisin ayyyyyyyyy çok sevındımmmmmmmmmmm
evet çakılım yaaa.. ben şoklardayım sen nerelerdesin hmmmm
ayyy zuzum çok sevındım bugun aldıgım ikinci bebek haberı çok mutlu oldum allahım saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah çok özledım senı kız bu arada şu konuyada bir bakarmısın arkadasımın testı buda sence hamıleme kuzum yaa
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...amile-olabilir-miyim-utanankkuyesismiley.html
amin cnm.. darısı başına.
aminnnn tatlım bu arada teşekkür ederim yorum yazdıgın içinsende artık kendıne dıkkat edıyorsun tamammı yorulmak yok vitaminlere falanda basla aradada msnden haber yaz bana merak ederım senı ben sımdı
tamam cnm ama artık msn de göremiorum ben seni
nana haydur desene beee hamileyim die bende nereye çıktıki bu kadar üzüldü diyorum tebrikler şekerim...
şu anda msndeyım mesela genelde sabahları gırıyorum kuzum abimden fırsat bulamadıgım için sen bana iletı yaz ben actıgımda okurum
mrb hanımlar nasılsınız bakalımm...
eşim daha 10 günlükken bebegimizi de bırakıp göreve gitmek zorunda kaldı.. ilk gün bende oda çok kötü olmuştuk sanki kendimi kimsesiz gibi hissetmiştim yanımda annem olmasına ragmen bir hafta olldu bakalım ne zaman gelecek belli değil arıyor oglum büyüdümü ne yapıyor çok özledim diyor aglayıynca sesini dinleyip teselli oluyor..
haydut arkadaşım...çok şanslısın ....hiç üzülmr süredir deniyoruz ama olmuyor...her test yapışta negatif çıkması ne kadar kötü biliyor musun((çok şanslısın ki bebeğin sürpriz yapmış...biz bekliyoruz (
Allahım inşallh bizlerede yaşatır o duyguyu...Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinnn
maşallah serpilcim büyüyor oğluşun cnm. sen rezene ve anoson çayı içersen günde 2 kupa dönüşümlü içebilirsin ikisini hem sütünün kalitesi artar bebişin güzel kg alır hemde gaz soruna iyi gelir.yediklerine dikkat et ilk 3 ay.bakliyat yememeye çalış,asitli içecekler içme cnmmrb hanımlar nasılsınız bakalımm...
diyarbakır merkeze de gidemezsen hiç bir yere gidemezsin cnm.rüyanaz arkadaşımız var çokta memnunmerhaba bayanlar:
Şuan Diyarbakir merkezde görevde olan arkadaşlarim varsa şehir hakkinda bilgi verirlerse
Çok sevinirim tainimiz diyarbakira cıktı ve cok tedirginim güzel şeyler duyarsam gidicem yoksa sadece eşim gidecek bana yardimci olursaniz cok memnun olurum
Kızlar kahve içelim hadiii fala kim bakacak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?