Asker Eşleri

amin canım.. sağol güzel dileklerin için
seninkide sürpriz için doğru zamanı bekliyordur.. hiç üzülme..
gördüğün gibi beklenmeyen zamanlarda geliyorlar..
sen kendini başka şeylere konsantre et..

herkese iyi geceler hatun kişilerrr hepsini okuyamdım kimin bebişi oluyor çok çok tebrik ediyorum...günüm daha geçmedi ama ben dayanamadım bugün eczaneden gebelik testi aldım yaptım sonuç yine tek çizgi. kan tahlili yaptırcam aslında ama negatif çıkarsa ordada, hakkarinin üstüne pek güzel olur kaldıracağımı sanmıyorum negatifi de offffffffff çok efkarlıyım

Herkese iyi geceler hanımlar...Çokça sohbet edilmiş takip edemedim...Tayinler de hayırlı olsun herkese...Handan abla artık kahveyi bıraktım ben:44: Bebiş için Diyarbakır'ı soran arkadaşım hiççç tedirgin olmadan git...Çokca gidip geldiğimiz bir yer,Urfadayız biz ara sıra gidip gezer geliriz Diyarbakır'ı. Sanırım bir anne adayımız daha var burada Tebrikler

Ah canım benim üzme kendini...:44: Her şeyin hayırlısı...Ben de çok istiyordum ama eşimi ikna edene kadar çok uğraştım. Şimdi hamileyim benden daha çok heyecanlı,mutlu. İnşallah en yakın zamanda sendende alırız güzel haberler

hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına almayı nasib etsin allahım. benim eşim de istiyor hatta bugün test yaparken banyonun kapısında bekledi çıkınca gözleriminin içine baktı içim parçalandı bıktım kırmızı kart yemekten

canım bence kafaya bu kadar takarsan olmaz..
eğer iki taraftada bir sorun yoksa akışına bırakmalı bence.
hayatta neyin üstüne çok düşersek inatla olmuyor çünkü..

bakarsın bidahaki ay 4. müjde senden gelir

canım diyarbakır merkezde sorun olacak bi durum yok gitmen açısından. biz bundan 15-20 yıl önce ohal iken kalmıştık ailece. şimdi de eşimin tayini bi ilçesine çıktı, ilçe ve görevi de kötü olduğu için ben gidemeyeceğim, eş götürülemeyen bi görevmiş. ancak senin durumun gayet uygun bence, hiç sıkıntı yapmana gerek yok.

canım benim üzülme malesef istediğin anda hemen gelmiyor bebiş.bende çok istiyordum daha günüm geçmeden test yapardım 5.ayda geldi kızım bu sefer benimle olduğunu test yapmadan önce hissetmiştim zaten.seni anlıyorum hemen olsun istiyorsun ama biraz rahat ol çok üstünde durma o geleceği zamanı bilir

diyarbakır merkezse hiç düşünmene sormana bile gerek yok biz şuan diyarbakırdayız herşeyiyle harika eşin karacı mı karacıysa karacılara ait 3 lojman var 3 üdü de harika dışarda kalmazsın lojman sıkıntısı çekmesin eşinde kolorduya geliosa hiçç bir sıkıntı yok iş açısından da sadece olay oldugu zaman belirli yerler var oralara gitmemen gerekio zaten uyarılolar olay var şurda die ...tam birikim yapacak yer hastanesi heryere çok yakın ayrıca ben merkezdeki lojmandayım hiç bir yere araba yada münibüsle gitmene gerek yok herşey elinin altındalojmanları fena sayılmaz eski bina da var yeni binada var benim oturdugum bizim girdigimizde yapılmış çok güzel...çocukların varsa okul açısından rahat servisler uygun ayrıca bütün lojmanların hemen dibinde okullar var dershaneler batıya göre hem daha bilinçli hemde uygun fiyatta halkı sorarsan askere hiç tepkili degiller sivildende arkadaşlar edindim esnahı askere çok güvenio istedigin kadar taksit yaptır istedigin zaman öde hiççç sıkıntı yaratmıyorlar bende gelmeden önce üzülmüştüm ama beni ne zaman kovarlar o zaman giderim çok seviyorum ben buryaı gelenler en az 8 yıl kalıolar zorla gidiolar burdan ayy çok uzun yazdım umarın sıkmadım sormak istedigin bişey arsa cevaplarım...

günaydın kızlar keyifli bir gün diliyorum kızımın resim servisi var ona gidicem zorla kalktım myataktan ya hava çok güzel ama çok şükür ısındı....

selam...tayini çıkanlar artık iyice oturtmuşlardır gidiş planını...biz eşimle şimdiden planlar yapmaya başladık..şöyle olursa böyle olursa diye...bu arada aranızda hiç kıbrısa giden var mı? nasıldır?geçen sene kıbrıs yazalım diyoduk ama şimdi vazgeçtik gibi...eşim piyade..ileride biz istemeden de çıkabilir...fikri olan var mı?

biz daha plan yapamadık malesef birtane, eşim kursta. ne zaman ilişik keseceği belli değil. tatile gidebilecek miyiz bakalım onu bile bilmiyoruz. yurtdışına gidicektik güya, aramışlar eşimi kuvetten, hayırdır doğuya tayinin çıktı yurtdışı ne iş demişler. kaçıcaz sanki:97: kıbrısın çok güzel olduğunu ve gidenlerin memnun kaldığını duymuştum. biraz pahalı bi yermiş ama sanırım. lojmanlar çok güzelmiş. biz de hiç istemiyoruz inş ilerde çıkmaz, çıkarsa zaten dava açarım artık eş durumundan

inş gidersiniz canım neresi var planınızda? dur tahmin edeyim : italya :))
işte kıbrısın bazı yerlerinde mesai berbatmış ama..evet pahalı..bir de oraya gidince çalışmayı yine rafa kaldırmam lazım o da olmaz..senin eşinin sınıfı ne canım? biz işte sınıf piyade olunca büyük ihtimal yapıcakmış ama ne zaman olur bilmem..yani ileride bir de oğlum büyüyünce okul problem olsun istemem..orda eğitim kötüymüş çünkü....eşimden bir daha ayrı kalmayı hiiiiç istemem..bakalım artık kısmet

evet canım doğru tahmin, italya-fransa-ispanya yapıcaktık ne güzel. balayında gidememiştik ben aday memur olduğum için iznim kısaydı. kısmet olacak mı bakalım:97: ben üniversitede gidicektim ama eşimle evlenince giderz die gitmemiştim. şimdi iş için mecburen gidicem, yine bir ilki eşimsiz yaşayacağım malesef.
eşim topçu cnm ama piyade birliğine verdiler, belli olmuyor yani durumu. kıbrıs olursa ben çalışamam, hem çocuk da orda okutmak istemem açıkcası, temel eğitimi türkiyede almasından yanayım. zaten benim çalışabileceğim bi yer olmadığı için eşimi verirlerse direkt dava açıcam. belki siz de bi bahane bulabilirsiniz :44:

süper planmış inşş gerçekleşir...
kıbrıs belki istenip orda ücretsiz izin alınırsa güzel olur...ikinci çocuğu düşünürken denk gelse ne iyi olur yaa :)))
canım bu arada dikkatimi çekti..ne çok vakit ayırabiliyorsun buraya çalışırken..başbakanlıkta çalışıyodun dimi a grubu..bravo..

iyi fikir canım gerçekten. işim masa başı olduğu için rahatım canım buraya girmekte yeni bi daireye geçtim aralıkta, o gün bugündür rahatım yerinde. ondan önce çok fenaydı. burda da günü gününe tutmuyor, acil bişe olunca mesaiye kalıyoruz 9 a kadar. odada tek bayanım, arkadaş ortamı yok zaten, muhabbet edecek dertleşecek tek kk var, iyi ki de var

geçen sene kıbrıstaydım ben o zaman mennun değil ama kıymetini bilememişim.ama benim ilk evimdi kıbrıs yeni evliyim ev kötü eşyalar kötü baya üzülmüştüm ama artık talilat falan yapıyorlar.çalışma şartları zor biraz denetlemesi stresi bitmiyor.biraz pahalı ama abartılacak kadar da değil biz maddi anlamda hiç sıkıntı çekmedik kıbrısta istediğim herşeyi de aldım.çok uç farklar yok yani.eğer çıkarsa keyfini çıkar bol bol gez toz cnm

lojmanlar küçük ve eski diye duymuştum evet..kısmet tabi..istemiyoruz ama bakalım

Merhaba
bayanlar şuan diyarbakırda görevde olanlar orası hakkında bilgi verebilirmi tayınımız diyarbakıra cıktı ben cok tedirginim gidip gitmemekte karasızım acıkcası korkuyorum orda olanlar bilgi verise cok mutlu olurum simdiden tşkler

ben diyarbakır merkezdeyim eşimde burası güzel ama lojman da olursanız dahada güzel olur biz dışarda kalıyoruz sivilde yani çok güzel bi şehirr ama bazı insanlar bozuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…