amin canım.. sağol güzel dileklerin içinhaydut arkadaşım...çok şanslısın ....hiç üzülmr süredir deniyoruz ama olmuyor...her test yapışta negatif çıkması ne kadar kötü biliyor musun((çok şanslısın ki bebeğin sürpriz yapmış...biz bekliyoruz (
Allahım inşallh bizlerede yaşatır o duyguyu...Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinnn
herkese iyi geceler hatun kişilerrr hepsini okuyamdım kimin bebişi oluyor çok çok tebrik ediyorum...günüm daha geçmedi ama ben dayanamadım bugün eczaneden gebelik testi aldım yaptım sonuç yine tek çizgi. kan tahlili yaptırcam aslında ama negatif çıkarsa ordada, hakkarinin üstüne pek güzel olur kaldıracağımı sanmıyorum negatifi de offffffffff çok efkarlıyım
Ah canım benim üzme kendini...:44: Her şeyin hayırlısı...Ben de çok istiyordum ama eşimi ikna edene kadar çok uğraştım. Şimdi hamileyim benden daha çok heyecanlı,mutlu. İnşallah en yakın zamanda sendende alırız güzel haberler
hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına almayı nasib etsin allahım. benim eşim de istiyor hatta bugün test yaparken banyonun kapısında bekledi çıkınca gözleriminin içine baktı içim parçalandıbıktım kırmızı kart yemekten
merhaba bayanlar:
Şuan Diyarbakir merkezde görevde olan arkadaşlarim varsa şehir hakkinda bilgi verirlerse
Çok sevinirim tainimiz diyarbakira cıktı ve cok tedirginim güzel şeyler duyarsam gidicem yoksa sadece eşim gidecek bana yardimci olursaniz cok memnun olurum
canım benim üzülme malesef istediğin anda hemen gelmiyor bebiş.bende çok istiyordum daha günüm geçmeden test yapardımhayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına almayı nasib etsin allahım. benim eşim de istiyor hatta bugün test yaparken banyonun kapısında bekledi çıkınca gözleriminin içine baktı içim parçalandıbıktım kırmızı kart yemekten
merhaba bayanlar:
Şuan Diyarbakir merkezde görevde olan arkadaşlarim varsa şehir hakkinda bilgi verirlerse
Çok sevinirim tainimiz diyarbakira cıktı ve cok tedirginim güzel şeyler duyarsam gidicem yoksa sadece eşim gidecek bana yardimci olursaniz cok memnun olurum
biz daha plan yapamadık malesef birtane, eşim kursta. ne zaman ilişik keseceği belli değil. tatile gidebilecek miyiz bakalım onu bile bilmiyoruz. yurtdışına gidicektik güya, aramışlar eşimi kuvetten, hayırdır doğuya tayinin çıktı yurtdışı ne iş demişler. kaçıcaz sanki:97: kıbrısın çok güzel olduğunu ve gidenlerin memnun kaldığını duymuştum. biraz pahalı bi yermiş ama sanırım. lojmanlar çok güzelmiş. biz de hiç istemiyoruz inş ilerde çıkmaz, çıkarsa zaten dava açarım artık eş durumundan
inş gidersiniz canım neresi var planınızda? dur tahmin edeyim : italya :))
işte kıbrısın bazı yerlerinde mesai berbatmış ama..evet pahalı..bir de oraya gidince çalışmayı yine rafa kaldırmam lazım o da olmaz..senin eşinin sınıfı ne canım? biz işte sınıf piyade olunca büyük ihtimal yapıcakmış ama ne zaman olur bilmem..yani ileride bir de oğlum büyüyünce okul problem olsun istemem..orda eğitim kötüymüş çünkü....eşimden bir daha ayrı kalmayı hiiiiç istemem..bakalım artık kısmet
evet canım doğru tahmin, italya-fransa-ispanya yapıcaktık ne güzel. balayında gidememiştik ben aday memur olduğum için iznim kısaydı. kısmet olacak mı bakalım:97: ben üniversitede gidicektim ama eşimle evlenince giderz die gitmemiştim. şimdi iş için mecburen gidicem, yine bir ilki eşimsiz yaşayacağım malesef.
eşim topçu cnm ama piyade birliğine verdiler, belli olmuyor yani durumu. kıbrıs olursa ben çalışamam, hem çocuk da orda okutmak istemem açıkcası, temel eğitimi türkiyede almasından yanayım. zaten benim çalışabileceğim bi yer olmadığı için eşimi verirlerse direkt dava açıcam. belki siz de bi bahane bulabilirsiniz :44:
süper planmış inşş gerçekleşir...
kıbrıs belki istenip orda ücretsiz izin alınırsa güzel olur...ikinci çocuğu düşünürken denk gelse ne iyi olur yaa :)))
canım bu arada dikkatimi çekti..ne çok vakit ayırabiliyorsun buraya çalışırken..başbakanlıkta çalışıyodun dimi a grubu..bravo..
geçen sene kıbrıstaydım ben o zaman mennun değil ama kıymetini bilememişim.ama benim ilk evimdi kıbrıs yeni evliyim ev kötü eşyalar kötü baya üzülmüştüm ama artık talilat falan yapıyorlar.çalışma şartları zor biraz denetlemesi stresi bitmiyor.biraz pahalı ama abartılacak kadar da değil biz maddi anlamda hiç sıkıntı çekmedik kıbrısta istediğim herşeyi de aldım.çok uç farklar yok yani.eğer çıkarsa keyfini çıkar bol bol gez toz cnmselam...tayini çıkanlar artık iyice oturtmuşlardır gidiş planını...biz eşimle şimdiden planlar yapmaya başladık..şöyle olursa böyle olursa diye...bu arada aranızda hiç kıbrısa giden var mı? nasıldır?geçen sene kıbrıs yazalım diyoduk ama şimdi vazgeçtik gibi...eşim piyade..ileride biz istemeden de çıkabilir...fikri olan var mı?
geçen sene kıbrıstaydım ben o zaman mennun değil ama kıymetini bilememişim.ama benim ilk evimdi kıbrıs yeni evliyim ev kötü eşyalar kötü baya üzülmüştüm ama artık talilat falan yapıyorlar.çalışma şartları zor biraz denetlemesi stresi bitmiyor.biraz pahalı ama abartılacak kadar da değil biz maddi anlamda hiç sıkıntı çekmedik kıbrısta istediğim herşeyi de aldım.çok uç farklar yok yani.eğer çıkarsa keyfini çıkar bol bol gez toz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?