- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
cok tsk ederim derin ıns öyledırherkese iyi geceler hanımlar...çokça sohbet edilmiş takip edemedim...tayinler de hayırlı olsun herkese...handan abla artık kahveyi bıraktım ben:44: Bebiş içinDiyarbakır'ı soran arkadaşım hiççç tedirgin olmadan git...çokca gidip geldiğimiz bir yer,urfadayız biz ara sıra gidip gezer geliriz diyarbakır'ı. Sanırım bir anne adayımız daha var burada Tebrikler
Selammm şekerlerrr ne habersinizz
ben diyarbakır merkezdeyim eşimde burası güzel ama lojman da olursanız dahada güzel olur biz dışarda kalıyoruz sivilde yani çok güzel bi şehirr ama bazı insanlar bozuyorr
cok tsk ederim derin ıns öyledır
cok tedirginim mıne okudugum haberler cok ürkütücü cocuklarım okula gidiyor servisleri bombalıyorlarmıs ne kadar dogru bilemiyorum lojmalara bomba atıyorlarmıs daha neler neler duydum
üzülmeyin güzel bi şehir tv de gözüktüğü kadar diil tamam olaylar oluyor ama lojmanda olursanız olaylarıda görmessiniz ben bu yıl aydına gidicem buradan gitmek istemiyorum ama inş arkadaş ortamınız olur yoksa tek çekilmezzz
yok canım yaaa yok öyle bişi abartıyorlar valla buradayım bide merkezi biyerdeyim olayları birebir izliyorumm hiç korkunç diil yada artık alıştım bide evim güvenli oluyor belkide ondan iki tane kapım var kimse açamz öyle bi kapı yanii arkadaşlarım var çocuklarıd aokula gidiyor servisle falan hiç öyle bişiy ollmadıı hem alnımıza ne yazılmışssa o olur nerden ne geleceği belli diilki canım içini ferah tut bişiy olmaz llahın izniyle şimdiden kendini stres yapma güzel şeyleri düşün lojman çıkıcakmı size nerden geliceksiniz
hemen üstüme alınayım evi ne zaman taşısak die kara kara kara düşünüoz aydına çıktı ev arıyoruzzz bakıyoruz karar veremiyoruzzz
cok tedirginim mıne okudugum haberler cok ürkütücü cocuklarım okula gidiyor servisleri bombalıyorlarmıs ne kadar dogru bilemiyorum lojmalara bomba atıyorlarmıs daha neler neler duydum
BİLMİYORUZ MİNE TAİN YERİNİ ÖGRENINCE TÜM HEYCANIMI YİTİRDİM BAkmadım sormadım bile elim kolum bile kalmiyorkı ev topliyimmo zman şanslısın rahat olur senin için lojmanlarda güenli oluyor hangi lojmanlara çıkıcak bellimi
teşekürler canımm bende seviyorum ayrılmak istemiyorum burdaannn
Selamm hayırlı olsun tayininiz buradan bir arkadaşımızda aydına gidiyor onlarda elazığdalar şu anda
Yok canım o kadar değildir abartmışlar resmen diyarbakırdan rüyanaz arkadaşımız var lojmanda oturuyor onlarda son derece memnunlar oradan ...
teşekürler canımm bende seviyorum ayrılmak istemiyorum burdaannnkurulu düzenimden yeni bi şehire yeni arkadaşlara nasıl alışcam bilemiyorummm
BİLMİYORUZ MİNE TAİN YERİNİ ÖGRENINCE TÜM HEYCANIMI YİTİRDİM BAkmadım sormadım bile elim kolum bile kalmiyorkı ev topliyimm(((((((
ama sen böyle yaparsan olmazki çocuklarında varmış bendende büyüksün sanırım ben 24 yaşıma yeni giridm bi tanede kızm var istedğim yere çıkıp gezebiliyorumm alışverişimi yapabiliyorumiçini ferha tutu sen böyle yaparsan çocuklar ne yapar nasıl alışırlarr herşey güzel olacak die düşünnn ve markette elim kolum dolu olduğu zamn eve kadar eşyalarımı getiiroyrlar bacım diyorlarr yardım edek istiysan diiler kapıcım ekmek lazımdır die soruo bende lazım değildir diyorum şivemde bozuldu annem çok gülüo bana komşularımda çok iyi gelip halimi hatırıı sorralar yani insanlar iyi tabi kötüleri var tabiki ama zaten lojmandasın sanki izmir çokmu iyi kızz ben izmirdeyken markete gitsem yardım edeyim deseler çığlık atar kaçarım korkulacak bi yer diil daha ansıl anlatayım rahat ollll
Zaman gerekiyor tabi alışmak içinnn kolay değil yaşıyorsun orada bir süre sonra hop yeni bir yere gidiyorsun..Bu mesleğinde cilvesi bu maalesef inşallah çok mennun kalırsınız gittiğiniz yerde ..
selamlarr:79::79:
nbrsiniz bayanlar..
ben zaten evleneli 3 yıl olmadıı eşim ben buraya gelemden önce ev ahırın üstündee sana iki ine alırız diyodu bende tavuk almıştım zaten market yok ekmeğide evde yaparsın diodu ekmekte yokmuş güyaa çok korkmuştum bid ebağlardan getirid iilk buraya geldiğimizde annemde vardı annem ban kzıdı b...kk vardı evlendin şuraya bak diye kızmıştı sonra bi baktık şehrin göbeği muhteşem ahır yokk tavuk yok herşeyerde market varr kandırmış ben,:52 çok alıştım çokkk off aydın aydınn anasıl alışcam bilmiomm eşime sen beni bırak zaten iki yıl sonra gelcen diom gülüooo millet kaçmak isito bu tuttu yapıştı dioo
Selam haydutum haramim benimmm ne habersinnn yeğenimiz nasıl iyimiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?